Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه بازی درجه 4 فقط برای آچیومنت های اسونش مورد چه ستایش های که قرار نگرفت!.
شک نکن اون دمو های CG که بئاتریس رو نشون میده خیلی نقش مهمی در بازی کردن چند باره ی بازی داشته :biggrin1: چه لعبتی هست این بشر :biggrin1:

من که خیلی از بازی خوشم و خیلی باهاش حال میکنم به همه پیشنهاد میکنم یه تستی بکنید پشیمون نمیشید ولی سایتها خیلی بد بهش نمره دادن gamespot خیلی بد داده ولی باز نمره ign قابل قبول تره!
در کل بازیه خوبیه و ارزش بازی هم داره شدیدا عجیبا قربیا ....

من که تا حالا یه بازی رو هم 1000 تاش رو نگرفتم.اگه منظورت من بودم که کلا برام نه تروفی و نه اچیومنت مهمه.بیشترین اچیو رو روی سایلنت 5 گرفتم 850 تا. اونم چون نشستم همه آخراش رو رفتم بهم داد و الا بازم دنبال اچیو نبودم.
کلا مشخصه شما خیلی توقع داشتی از بازی دلتو زده و گله داری و الا من بدون هیچ مشکلی از تک تک دقایقش لذت می برم.

بابا من که یه بار هم تموم نکردم چرا طعنه میزنی مرد مومن من فقط گفتم بنده خدا خوب چیزیه
بچه اینجا زیاده بهتره اصلا صحبت ازین جور چیزا نکنی که فقط باعث جلب توجه میشه و بیچاره چند ساعت میشینه و فقط سرچ میکنه تا ببینه چی هستش

فری هر چقدرهم خودتو جر بدی ارزشی از این بازی نمیتونی کم کنی. الکی هم حرف رو به بیراهه نکش که نمیدونم واسه اچیو و ایناست. اینقدر علاقه بالاست که حتی اچیو رو هم بهانه ای قرار میدیم برای دوباره بازی کردن.

در ضمن کسی زورت نکرده بازی کنی. همونجوری که اومده برات بفروش بره شمارو به خیر و مارو به سلامت. بیچاره بچه ها رو هم تو ذهنشون از این بازی یه آشغال تمام عیار نساز چون بعد از مدت ها تنها بازی ای هست که واقعا لذت بردیم. حتی بیشتر از اون French Kissing.....

خدا سرتون نیاره بچه ها :(( روی 561 تا کبو هام break شد :((

ویرایش مهم: در هنگام انجام این کمبو هر چی وسایل شکستنی دم دستتون هست از خودتون دور کنید. مخصوصا خود 360 رو. (روی 647 بریک شد)

ویرایش دوم :دی با موفقیت انجام شد :دی تنها یه راه بسیار ساده داره که من خودم 839 تا کمبو زدم :دی همین امروز که 1000 تاش کردم آموزششو مینویسم.

آخرین ویرایش:
بازی ظاهرا H&S باید باشه. به نگاهی به عناوین شاخ این سبک میندازیم.

NG ـه XBOX عرضه 2004.
تعداد 5 عداد اسلحه + 4 جادو. درجه سختی نرمال حدود 12 ساعت.
میانگین از MC ـ 91

GoW ـه ps2 عرضه 2005
دو عدد اسلحه (فک کنم!) + 4 جادو. درجه سختی نرمال حدود 9 ساعت.
میانگین از MC ـ 94

NGBـه XBOX عرضه 2005
6 عدد اسلحه + 4 جادو. درجه سختی نرمال بالای 12 ساعت.
میانگین از MC ـ 94

GoW 2 ـه ps2 عرضه 2007
3 عدد اسلحه + 4 جادو. درجه سختی نرمال تقریبا 11-12 ساعت.
میانگین از MC ـ 93

NGII ـه Xbox360
7 سلاح + 4 یا 5 جادو. درجه سختی نرمال = بسته به مهارت بازیباز متغیر.
میانگین از MCـ 81

God of War: Chains of Olympus ـه psp عرضه 2008.
میانگین از MCـ 91 ( :lol:ـ)

Dante's Inferno سال 2010 با اون همه ادعا، رغیب سرسخت GOW3 (ـlol) میگیره 74.
تعداد اسلحه های یکی. تعداد جادوها 5 تا ( که بود و نبودشون هم فرقی نمیکرد ). درجه سختی نرمال تقریبا 6 ساعت ( بین 6 و 7 ).

یه نگاه سالم (عقل سلیم) خیلی راحت فرق یه DogCrap رو با چیز دیگه میتونه تشخیص بده.
خنده اور اینجاست که از Heavenly Sword ـه سال 2007 با اون گرافیک In-Game نسل قبلیش که گیم پلی درست درمونی هم نداشت عقبه!.

پ.ن. فرض رو بر این بزاریم که قراره یه اکشن ماجراجوئی H&S بخریم، ظاهرا GOW: CE بصرفه تره.
داستان فوق العاده، موسیقی حماسی درجه یک، گیم پلی عالی، شخصیت پردازی کم نظیر، گرافیک هنری و بصری اعجاب انگیز، ازش تکرار بسیار بالا، درجه سختی مناسب، و ... .

داستان فوق العاده، موسیقی حماسی درجه یک، گیم پلی عالی، شخصیت پردازی کم نظیر، گرافیک هنری و بصری اعجاب انگیز، ازش تکرار بسیار بالا، درجه سختی مناسب، و ... .
با DC شوخی نکن. :biggrin1:
اکثر این هایی که گفتید در DI هم هست. مخصوصا داستان. به نظرم مهم ترین چیزی که باعث نمرات پایین شد اصیل نبودن بازی بود.

رغیب سرسخت GOW3 (ـlol)
میشه جایی رو نشون بدی که گفته باشه رغیب سرسخت GOWIII هست؟؟!!! LOL

تعداد جادوها 5 تا

البته 6 تا و خیلی هم تاثیر گذاره. برای متوقف کردن ضربه های بعضی از دشمنان حتما باید مورد استفاده قرار بگیره.
خنده اور اینجاست که از Heavenly Sword ـه سال 2007 با اون گرافیک In-Game نسل قبلیش که گیم پلی درست درمونی هم نداشت عقبه!.
اون برمیگرده به مسائلی که اینجا بگم بازم دعوا و کل کل شروع میشه.
دوستمونم گفتن که همه اینا رو این هم داره و صد البته بزرگترین مشکل شما این هست که دارین با GOW مقایسش میکنید و هزار نفر هم بیان اینجا بگن اینا قابل قیاس نیستن بازم تو گوشت نمیره و حرف خودت رو تکرار میکنی و البته خودتم خسته میکنی :دی

اصلا ماها هممون کمبود عقل داریم دوست داریم اینو بازی کنیم. پول داشتم نسخه PS3 ـش رو هم میگرفتم. حالا تا 1 سال بیا اینجا میانگین نمرات در بیار.

بابا خدایش بازیش قشنگه دیگه . انقد با GOW مقایسه نکنیدش . خیلی حیفه . اونم با داستان خیلی خوبش . بهتره که هر کسی لذت این بازی رو خودش تجربه کنه !!

خدا وكيلي حيف اين بازي نيست كه هي ميزنيد تو سرش! كيفي كه تو زدن كمبوي LT+Y داره تو هيچ بازي نيست! (حداقل من نديدم!) دوستاني كه زحمت ميكشن و نقد ميكنن ، لطف كنن همه جنبه هاي بازي رو در نظر بگيرن. تازه به نظر من اسلحه كمتر ، تمركز بهتر روي كمبو ها! البته اين نظر منه كه يه آماتورم!

اصلا انتظار نداشتم بازي اينقدر قشنگ باشه....آخه كجاي اين بازي قشنگ لايق 6.5 هستش كه گيم اسپات بي مروت بهش اين نمره رو داده؟؟:biggrin1:

به نظر خود من كه امتياز بازي حدوداي 8 هستش......در كل بازي قشنگيه.......يكم تنوع كمبوش كمه و يكمي هم طراحي مراحلش در حد بزرگان اين سبك نيست.....ولي به عنوان يه ip جديد خيلي خوب كار شده.

من Di رو بازي نكردم ولي از تصاوير دموهاش احساس كردم باري خيلي خوبيه ( تو ضمير ناخود آگاهم= EA و بازي خوب ؟!!!!!!!!! يعني ممكنه؟)
نمي دونم چرا گيم اسپات بهش 6.5 داده ،‌ولي مطمئنم اين امتياز الكي نبوده
دوستان اينقدر با هم بحث نكنيد هر كي خوشش اومده نوش جونش ،
اونايي كه بدشون اومده خواهشن كه با دليل و مدرك صحبت كنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or