Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گیرکردمممممممم:(( اون جایی که یک گردباد درست شده limbo:sick: هم واستاده و چند بار باهاش حرف می زنم:cursing: واون جا ادما رو به نیزه کشیدن:evil:

آخرین ویرایش:
اقا سلام به همگی

اقا نمی دونم باید این سوال رو اینجا می پرسیدم یا جای دیگه.... بهر حال

تو اون قسمت malebolge ها که 8-9-... مرحله هست و هر مر حله باید با یک روش اون دشمن ها رو بکشی تا اون پل سنی بیفته و بری مرحله بعدی من تو اوی malebolge 9 گیر کردم(اونجا که می گه باید با single combo همه رو بکشی تو 1 دقیقه....) هر کاری که می کنم challenge Failed می شه و دوباره از اول باید برم.

می شه از دوستان بنده رو راهنمایی کنید.

با تشکر

به به... ماشالله مدنیه چه پدر پول داری.... .

فریدون جدیدا چی شده؟؟؟؟

پولدار چیه؟؟؟ کال 6 دادم اینو گرفتم خیلی ثروت میخواد؟؟؟؟

راستی بعضی پستای اینجا ناجور کاندیدای جوک های هفتس

اقا سلام به همگی

تو اون قسمت malebolge ها که 8-9-... مرحله هست و هر مر حله باید با یک روش اون دشمن ها رو بکشی تا اون پل سنی بیفته و بری مرحله بعدی من تو اوی malebolge 9 گیر کردم(اونجا که می گه باید با single combo همه رو بکشی تو 1 دقیقه....) هر کاری که می کنم challenge Failed می شه و دوباره از اول باید برم.

با تشکر
single combo??????
درست يادم نيست گمون كنم بهترين راهش اينه كه فقط با صليب بزنيشون!:-"
تا ميتوني B رو بزن مكس نكن

گیرکردمممممممم:(( اون جایی که یک گردباد درست شده limbo:sick: هم واستاده و چند بار باهاش حرف می زنم:cursing: واون جا ادما رو به نیزه کشیدن:evil:
limbo هم واستاده؟؟؟؟؟:eek:
limbo شخص نيست limboيعني برزخ! اون بنده خدا virgil هست؟
اگه اشتب نكرده باشم توي اونجا ي دستگيزه هست ميكشيش جهت نور برعكس ميشه توي گردباد راه باز ميشه بعد سريع بودو برو توش

عزیزان دل سلام

من اونجایی که بهش نشون میده که اون زن چطوری کشته میشه ( حالا خانومشه نمی دونم عقد کردن هنوز یا نه) بعد یه ادم تپل و مپل می زنی و بعد در و دیوار از هم میپاشه بعد من به سه تا دستگیره دسترسی دارم که یکشیش ستون جا به جا میکنه یکی دیگه هم وقتی میکشی یه نصف تختو میاره و اون نصفه تخته معلق چطوری باید به اون یکی جورش کنم همینجا موندم

Help

عزیزان دل سلام

من اونجایی که بهش نشون میده که اون زن چطوری کشته میشه ( حالا خانومشه نمی دونم عقد کردن هنوز یا نه) بعد یه ادم تپل و مپل می زنی و بعد در و دیوار از هم میپاشه بعد من به سه تا دستگیره دسترسی دارم که یکشیش ستون جا به جا میکنه یکی دیگه هم وقتی میکشی یه نصف تختو میاره و اون نصفه تخته معلق چطوری باید به اون یکی جورش کنم همینجا موندم
یکم بیشتر توضیح بده :confused:

من یکم بازی کردم و خیلی هوشم اومده تا حالا..
دوستان اون جایی هستم که باید اون زنه گنده رو بکشم.
دستش رو که گذاشته رو زمین چند بار می زنم ولی نمی دونم چیکار کنم.

اقا سلام به همگی

با تشکر
راهش فقط اینه که تا جایی که میتونی کتک نخوری.من با کمبو دو تا ایکس یه وای اونجا رو رد کردم البته از یه مجیک هم موقعی که اون بچه ها میان استفاده کردم

من یکم بازی کردم و خیلی هوشم اومده تا حالا..
دوستان اون جایی هستم که باید اون زنه گنده رو بکشم.
دستش رو که گذاشته رو زمین چند بار می زنم ولی نمی دونم چیکار کنم.
باید دستش رو بزنی همین

من نمیدونم دلیل این جنگ و دعواها چیه
یکی از بازی خوشش اومده و میگه خوبه یکی هم بدش اومده
دیگه نیاز به این همه مسخره بازی نداره
شما اگه از بازی خوشتون نمیاد نظرتون رو بگید با نظر بقیه چیکار دارید؟!
حتما باید همه یه دست بشن بگن اه اه و استفراقم گرفت و ... تا اینکه بیخیال شید!

من بازی رو تموم کردم و بی نهایت لذت بردم( و حتما بعدا هم یه دور دیگه میرم چون همه ضربه ها رو نگرفتم) ولی بدون هیچ توجهی به نمرات. و می دونم که خیلیا به خاطر نمره سایت ها، بازی رو برای خودشون حروم کردن
اگه نمره بازی بالای 8 بود پرستشش توی سایت واجب بود ولی حالا با این نمره هر کی ازین بازی خوشش بیاد n00b هست و هیچی حالیش نیست!

من خودم بشخصه ضعفه بزرگی توی بازی ندیدم .فقط پازل هاش بود که تعدادشون کم بود و ساده بودن
بقیه موارد از نظر من هیچ مشکلی نداشت
از داستان گرفته تا موسیقی و شخصیت پردازی و صدا و گرافیک تا جو و اتمسفر فوق العاده بازی ، همه در سطح خوبی قرار داشت.کلا سیستم مبارزه بخصوص باس فایت ها فوق العاده خوب کار شده بود و به هیچ وجه نمی شد بدون استراتژی باس ها رو شکست داد بخصوص باس آخری که خیلی حساب شده و دقیق باید عمل کرد تا بشه شکستش داد
البته بازی هم مثل همه بازی های دیگه یه کاستی هایی داشت که به نظر من نسبت به خوبی هاش به چشم نمیان
به شدت با این پست بسيار زيبا و هوشمندانه موافقم ، نشان از عقل و درک بالای نويسنده داره ، دوست دارم قسمت های مهمش رو پر رنگ کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or