Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان گلم من جایی گیر کردم اگر ممکنه کمک کنید

اونجایی هستم که یه مجسمه بزرگی هست و باید فکر کنم از اون باید بالا برم تا در پشت اون در هست و من اهرمی رو میکشم و اون اهرم یه مواد مذابی میریزه و اون مجسمه بالا میره و اون مجسمه وقتی اهرم رو میکشم بعدش زود میاد پایین باید چه کنم در اونجا یه سنگی هست که اونو میشه تکون بدیم و من نمیدونم باید چه کنم . شکل مجسمه هم دستاشو به هم چسبونده گفتم تا بدونید کدوم هست

دوستان گلم من جایی گیر کردم اگر ممکنه کمک کنید

اونجایی هستم که یه مجسمه بزرگی هست و باید فکر کنم از اون باید بالا برم تا در پشت اون در هست و من اهرمی رو میکشم و اون اهرم یه مواد مذابی میریزه و اون مجسمه بالا میره و اون مجسمه وقتی اهرم رو میکشم بعدش زود میاد پایین باید چه کنم در اونجا یه سنگی هست که اونو میشه تکون بدیم و من نمیدونم باید چه کنم . شکل مجسمه هم دستاشو به هم چسبونده گفتم تا بدونید کدوم هست

ببین عزیز دل همون دسته رو که میکشی مواد مذاب میریزه وقتی دسته رو کشیدی اون ظرف اگه دقت کنی میره بالا شما اگه همون تخته سنگ بزاری پشت همون ظرف وقتی بیاد پایین به تخته سنگ گیر میکنه و ظرف دیگه نمیتونه به حالت اول برگرده که مواد مذاب قطع بشه

مام بازيرو تموم کرديم خوشمان آمد :دی

مبارزه با لوسيفر خيلی توپ بود پايان بازی مثل پايان dead space نصفه بود و منتظر نسخه دوم خواهيم بود!!!! يعنی: dante's purgatorio!!!! يعنی برزخ دانته که در اونجا بايد از مراحل زيادی بگزريم تا از گناهان پاک بشيم و به بهشت بريم:love:

دوستان يک سوال:
این آدمهايی که ميتونيم يا تنبيهشون ( بکشيمشون! ) يا بفرستيمشون بهشت ، چه حساب و کتابی داره؟ يعنی من از رو چه چيز هايی ميتونم تصميم بگيرم که با طرف چه کاری انجام بدم ( بجز اینکه لولم رو در قسمت های Holy و Unholy ميبره بالا )

عزیزان دل سلام

من اونجایی که بهش نشون میده که اون زن چطوری کشته میشه ( حالا خانومشه نمی دونم عقد کردن هنوز یا نه) بعد یه ادم تپل و مپل می زنی و بعد در و دیوار از هم میپاشه بعد من به سه تا دستگیره دسترسی دارم که یکشیش ستون جا به جا میکنه یکی دیگه هم وقتی میکشی یه نصف تختو میاره و اون نصفه تخته معلق چطوری باید به اون یکی جورش کنم همینجا موندم

منم اینجا گیر کردم

احتمالا شما توی معمای آینه ها گیر کردید :
برای رد کردنش، از اولین آینه بالای سرتون بگذرید - دستگیره رو بچرخونید - به آینه سمت چپ برید - دستگیره رو بچرخونید تا صفحه معلق بیاد - دوباره به آینه اولی برید - روی پلتفورم (صفحه معلق) برید و به سمت پایین پرش کنید - دستگیره رو بچرخونید (دقت کنید که کدوم آینه میچرخه) - هروقت اون صفحه معلق که داره توی هوا میچرخه، رو به روی آینه ای که چرخوندید قرار گرفت، سریع به سمت آینه برید تا روی صفحه معلق بیافتید و بعد با صفحه معلق وارد آینه آخر بشید.

موقع بخشیدن افراد یه سری گوی میاد که باید دکمه مربوط به اون سمتو به موقع بزنیم اما اون گوی های تیره تر برا چی هستن اون تیره تر ها رو میگم.....؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or