Dante’s Inferno, Xbox360 Version

  • Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان هم هم دقیقا این مشکل رو دارم و از راهنمایی این دوستمون چیزی دستگیرم نشد میشه در حد سیکل بلکه پایین تر بر ما تو ضیح بدبد دقیقا باید چیکار کرد که ما شیر فهم بشیم باتشکر

سلام
به نظر من دوستمون کامل توضیح داده
من کاملترش میکتم
وقتی شما با موجودات مبارزه میکنین سمت چپ تصویر تعداد ضربات(combo) رو میبینی که اگه یه ذره بین ضرباتت فاصله بیوفته combo از بین میره و دوباره از اول شروع میشه
توی اون مرحله باید همه ی دشمنان رو بدون اینکه combo هات ازبین بره همه دشمنان رو نابود کنی.من پیشنهاد میکنم از کلید B استفاده کنی.
relic ام یه وسبله ایه که به تو در مبارزه کمک میکنن اونا رو باید در طی بازی بگردی پیدا کنی
برای دبدن RELIC ها هم کلید BACK و بزن و بعد با LB یا RB وارد قسمت RELIC ها شو و اگر CHAIN OF PLUTUS که شبیه سکه هست رو انتخاب کن این relic برای این خوبه که combo هاتو بیشتر نگه میداره.
 
دیشب خیلی اتفاقی داشتم بازیهامو یه نگاهی مینداختم که چشمم به این بازی خورد!!!(چون دست دوم خریده بودمش با 7 8 تا بازی دیگه و اینو و پرنس کاور هم نداشتن اصلآ برام اشنا نبود!)
یه لحظه گفتم بزارم تو دستگاه ببینم چیه(اینو هم بگم که عاشق gow هستم و 5 تا نسخه شو هم تموم کردم!)،بازی که شروع شد یه لحظه فکر کردم دارم خواب میبینم چون خیلی شبیه gow بود!!!
به خودم کلی بد و بیراه گفتم که این مدت چرا اینو ندیدم و بازی نکردم!خلاصه نشستم پشتش و وقتی پا شدم دیدم 5 ساعته دارم بازی میکنم!!!دیگه کامل هنگ کرده بودم!!!
چون دیگه دیر وقت بود گرفتم خوابیدم و امروزم 1 ساعت نرفته بودم که بازی تموم شد!(تنها بدیش این کوتاه بودنش بود!)
با اینکه بازی 2 3 سال پیش بود خیلی بهم چسبید و اگه کسی به این سبک بازیها علاقه داره و اینو بازیش نکرده به شدت توصیه میکنم بازیش کنه!
فقط اخرای بازی فهمیدم که اون relic ها اکثرشون اپگرید میشن(2 تا 2تا اواخرم 3 تا 3تا) و من خنگ از اول بازی فقط 2 تاشو انتخاب کرده بودم و فقط اونا اپگرید شده بودن و بقیه همشون تو level 1 مونده بودن!(اگه کسی خواست بازی کنه هر بار که relic انتخابیش levelش تموم شد بره یکی دیگه رو جاش بزاره تا اونم اپگرید بشه!)
بعد از تموم کردن بازی هم تازه یادم افتاد تو نت یه سرچی دربارش بکنم که این تاپیکو پیدا کردم و تقریبآ اکثر نظرات دوستانو هم خوندم که نقطه ی جالب توجه گیر کردن بیشتر دوستان تو بعضی از جاهای بازی بود!
خلاصه بازی خیلی جذابی بود و به شدت منتظر نسخه ی دومش هستم،خبری ازش نیست؟(به خصوص که ps3 رو فروختم و دیگه gow نمیتونم بازی کنم!)
امتیاز سایتها هم که الان دیدم خیلی برام عجیب بود و من بد از تموم کردن بازی گفتم اون موقع به این بازی 9 9/5 میدن!ولی اصلآ این امتیازها رو نگاه نکنید بازی توپیه...
 
خداییش هم بازی توپیه ولی‌ تنها مشکلش اینکه فیلم هاش رد نمی‌شه)x

البته بنده خودم همه فیلم‌های بازی‌ها رو میبینم که بفهمم داستان از چه قراره ولی‌ اینو نمی‌شه جلو هرکسی دید و از اونجایی‌ که فیلمش رد نمی‌شه مجبوری صبر کنی‌ خون خالی‌ شه بازی کنی‌:d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or