Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان خواهشا تا آخر بازی برید بعدا بیاید به به و چه چه بکنید چون اوایلش منم فکر کردم بازی خوبیه اما الان ....
نه استباه نکن. ایراد از شماست، این بازی کلا هیـــــــــچ ایرادی نداره بعد اشتباهی میانگین امتیازاتش 70 ایناست.
:laughing:.

آخر شما 2تا همديگه رو به قتل ميرسونين ! :biggrin1:
من به شخصه بازي خيلي رو اعصابم بود برا همين باهاش حال نكردم . بعد از 2 ساعت بازي هم گيم پليش خسته كننده شد برام . البته تو تاپيك امتيازا نكات خوب بازي رو هم متذكر شدم خواستين برين بخونين :biggrin1:

آخر شما 2تا همديگه رو به قتل ميرسونين ! :biggrin1:
من به شخصه بازي خيلي رو اعصابم بود برا همين باهاش حال نكردم . بعد از 2 ساعت بازي هم گيم پليش خسته كننده شد برام . البته تو تاپيك امتيازا نكات خوب بازي رو هم متذكر شدم خواستين برين بخونين :biggrin1:
پس اینجا بر میگرده به سلیقه طرف. چرا که برای شخص من گیم پلی باعث شد 2 بار تمومش کنم.

دوستان خواهشا تا آخر بازی برید بعدا بیاید به به و چه چه بکنید چون اوایلش منم فکر کردم بازی خوبیه اما الان ....

اتفاقا من بازي رو تموم كردم و اين نظرو دارم..........بازي كاستي هايي داشت ولي در مجموع خيلي خوب بود......... .

به نظر من سختيش هم خوب بود...... .چسبيد خلاصه حال كرديم.:cheesygri

اجب جالب شده دعواي بين طرفدارا و مخالفييييييييييييين;)
حالا يكي از دوستان كه 3تا سنگ باتريس رو گرفته بياد بگه اين سنگها چيكار ميكنن؟؟؟؟
من 3تاشو گرفتم و فقط او shade ها رو{ادمهاي نشسته نوراني} auto absolve ميكنه!
پس باقي demon ها چي؟؟؟ اونارو بايد دستي absolveكرد؟؟يا من بلد نيستم؟؟؟

بازی ظاهرا H&S باید باشه. به نگاهی به عناوین شاخ این سبک میندازیم.

NG ـه XBOX عرضه 2004.
تعداد 5 عداد اسلحه + 4 جادو. درجه سختی نرمال حدود 12 ساعت.
میانگین از MC ـ 91

GoW ـه ps2 عرضه 2005
دو عدد اسلحه (فک کنم!) + 4 جادو. درجه سختی نرمال حدود 9 ساعت.
میانگین از MC ـ 94

NGBـه XBOX عرضه 2005
6 عدد اسلحه + 4 جادو. درجه سختی نرمال بالای 12 ساعت.
میانگین از MC ـ 94

GoW 2 ـه ps2 عرضه 2007
3 عدد اسلحه + 4 جادو. درجه سختی نرمال تقریبا 11-12 ساعت.
میانگین از MC ـ 93

NGII ـه Xbox360
7 سلاح + 4 یا 5 جادو. درجه سختی نرمال = بسته به مهارت بازیباز متغیر.
میانگین از MCـ 81

God of War: Chains of Olympus ـه psp عرضه 2008.
میانگین از MCـ 91 ( :lol:ـ)

Dante's Inferno سال 2010 با اون همه ادعا، رغیب سرسخت GOW3 (ـlol) میگیره 74.
تعداد اسلحه های یکی. تعداد جادوها 5 تا ( که بود و نبودشون هم فرقی نمیکرد ). درجه سختی نرمال تقریبا 6 ساعت ( بین 6 و 7 ).

یه نگاه سالم (عقل سلیم) خیلی راحت فرق یه DogCrap رو با چیز دیگه میتونه تشخیص بده.
خنده اور اینجاست که از Heavenly Sword ـه سال 2007 با اون گرافیک In-Game نسل قبلیش که گیم پلی درست درمونی هم نداشت عقبه!.

پ.ن. فرض رو بر این بزاریم که قراره یه اکشن ماجراجوئی H&S بخریم، ظاهرا GOW: CE بصرفه تره.
داستان فوق العاده، موسیقی حماسی درجه یک، گیم پلی عالی، شخصیت پردازی کم نظیر، گرافیک هنری و بصری اعجاب انگیز، ازش تکرار بسیار بالا، درجه سختی مناسب، و ... .

ممنون رفیق زحمت کشیدی اما به نظرت چند تا بازی رو جا ننداختی؟؟؟
مثلا bayonetta و یا DMC ها؟؟؟:biggrin1:

اتفاقا من بازي رو تموم كردم و اين نظرو دارم..........بازي كاستي هايي داشت ولي در مجموع خيلي خوب بود......... .

به نظر من سختيش هم خوب بود...... .چسبيد خلاصه حال كرديم.:cheesygri
به نظر من اونایی که از گیم پلی و خصوصا از دشمن های بازی ایراد میگیرن عادت کردن که دشمناشون تو بازی ها عقب مونده ذهنی باشن یا بازی کارتونی مثله کونگ فو پاندا یا ماداگاسکار زیاد بازی کردن که این دشمنا میرن رو مخشون و باید یادشون باشه که تو جهنم تشریف داشتن نه دهکده آجیلی:laughing:
من الان یه هفتس که بازی رو تموم کردم و بگم که واقعا افسردگی گرفتم چون دیگه هیچ بازی بهم نمیچسبه

دوستان يک سوال:
این آدمهايی که ميتونيم يا تنبيهشون ( بکشيمشون! ) يا بفرستيمشون بهشت ، چه حساب و کتابی داره؟ يعنی من از رو چه چيز هايی ميتونم تصميم بگيرم که با طرف چه کاری انجام بدم ( بجز اینکه لولم رو در قسمت های Holy و Unholy ميبره بالا )
در کل بازيه بسيار زيبايی هست ، مخصوصا رو ایکس باکس که حداقل يکم ( تاکيد ميکنم يکم ) جای خالی GOW رو برامون پر کرد، من که لذت ميبرم. فقط تنها چيزی که اعصابم رو خورد ميکنه نداشتن اصلحه بيشتر هست. این اصلحش برام تکراری شده
کشتن دشمنان تو این بازی از Darksiders برام آسونتره ( تو Darksiders اون آدم گنده های تپل که بعضياشون آتيشين بعضيا يخی خيلی سخته کشتنشون در حالت عادی ، رو اعصابم ميرن )
نميدونم چرا بعضی از دوستان کشتن دشمنانش اینقدر براشون عذاب آور شده ! ( تفلکيا :دی ) ، بابا شماها که يپا ادعای Hardcore بودن دارين ، بايد بدونين که هر مدل دشمنی يک مدل کشتن هم داره ، و به این نميگن بازيه دره پيت ، بازيهاش دره پيت همه مدل دشمن رو همه جوره ميشه کشت ( مثل بايونتا ، اما فقط از این نظر دره پيته ، از هر نظر ديگه بايونتا عاليه :love: )
يسری از دوستان چشم ديدن آی پی جديد که تقليدی بسيار زيبا و بدون نقص از بازی های پلی 3 روی ایکس باکس باشه رو ندارن!! و این خيلی بده
GOW1 هم فکر نميکنم خيلی چيزه شاهکاری بوده باشه در زمان خودش ، اگر در این زمان هم ارزه ميشد ، کمتر از DI نباشه از این بيشتر هم نيست.
من فکر ميکنم با حمايت گيمرها و همچنين خود مايکروسافت شماره های بعدی این بازی اگر ساخته و منتشر بشه ، قابل مقايسه با GOW باشه ( و فکر ميکنم با شروعی که این بازی داشت ، حتی در نسخه دوم رقيبی برای GOW3 تلقی بشه )
پ.ن : فکر کنم الان پلی 3 ها ميان هم مارو جر ميدن هم تاپيکو!

آخرین ویرایش:
من الان یه هفتس که بازی رو تموم کردم و بگم که واقعا افسردگی گرفتم چون دیگه هیچ بازی بهم نمیچسبه[/QUOTE]

من هم همينطورديگه هیچ بازی بهم نمیچسبه هیچ بازیصليب دانته رو نداره:(
به نظر من يكي از بهترين بازيها بوود و هست;)

به نظر من اونایی که از گیم پلی و خصوصا از دشمن های بازی ایراد میگیرن عادت کردن که دشمناشون تو بازی ها عقب مونده ذهنی باشن یا بازی کارتونی مثله کونگ فو پاندا یا ماداگاسکار زیاد بازی کردن که این دشمنا میرن رو مخشون و باید یادشون باشه که تو جهنم تشریف داشتن نه دهکده آجیلی:laughing:
من الان یه هفتس که بازی رو تموم کردم و بگم که واقعا افسردگی گرفتم چون دیگه هیچ بازی بهم نمیچسبه

129fs916747.gif

خیلی از پستت خوشم اومد آخه مصداقه کامله کم آوردن و سوت زدنه

ugly003.gif

آخرین ویرایش:
دوستان يک سوال:
GOW1 هم فکر نميکنم خيلی چيزه شاهکاری بوده باشه در زمان خودش ، اگر در این زمان هم ارزه ميشد ، کمتر از DI نباشه از این بيشتر هم نيست.
من فکر ميکنم با حمايت گيمرها و همچنين خود مايکروسافت شماره های بعدی این بازی اگر ساخته و منتشر بشه ، قابل مقايسه با GOW باشه ( و فکر ميکنم با شروعی که این بازی داشت ، حتی در نسخه دوم رقيبی برای GOW3 تلقی بشه )
پ.ن : فکر کنم الان پلی 3 ها ميان هم مارو جر ميدن هم تاپيکو!

:blink: :ontopic::blink:

من نمیدونم دلیل این جنگ و دعواها چیه
یکی از بازی خوشش اومده و میگه خوبه یکی هم بدش اومده
دیگه نیاز به این همه مسخره بازی نداره
شما اگه از بازی خوشتون نمیاد نظرتون رو بگید با نظر بقیه چیکار دارید؟!
حتما باید همه یه دست بشن بگن اه اه و استفراقم گرفت و ... تا اینکه بیخیال شید!

من بازی رو تموم کردم و بی نهایت لذت بردم( و حتما بعدا هم یه دور دیگه میرم چون همه ضربه ها رو نگرفتم) ولی بدون هیچ توجهی به نمرات. و می دونم که خیلیا به خاطر نمره سایت ها، بازی رو برای خودشون حروم کردن
اگه نمره بازی بالای 8 بود پرستشش توی سایت واجب بود ولی حالا با این نمره هر کی ازین بازی خوشش بیاد n00b هست و هیچی حالیش نیست!

من خودم بشخصه ضعفه بزرگی توی بازی ندیدم .فقط پازل هاش بود که تعدادشون کم بود و ساده بودن
بقیه موارد از نظر من هیچ مشکلی نداشت
از داستان گرفته تا موسیقی و شخصیت پردازی و صدا و گرافیک تا جو و اتمسفر فوق العاده بازی ، همه در سطح خوبی قرار داشت.کلا سیستم مبارزه بخصوص باس فایت ها فوق العاده خوب کار شده بود و به هیچ وجه نمی شد بدون استراتژی باس ها رو شکست داد بخصوص باس آخری که خیلی حساب شده و دقیق باید عمل کرد تا بشه شکستش داد
البته بازی هم مثل همه بازی های دیگه یه کاستی هایی داشت که به نظر من نسبت به خوبی هاش به چشم نمیان

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or