Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين آخر كاري كه اين کلئوپاترا رو ما افتاد و بعدش قلطش داديم و كشتيمش قبلش صحنه زيادي جلو بود و يوهو دانته زور زد من گفتم نكنه باهاش ...... !!!! :smile:
بعد يهو ديدم كه شمشير گوهر بار رو فرو كردن !! :biggrin1:

بچه ها این اسلحه دانته عوض نميشه؟
اعصابم خورد شده ، خيلی تکراری شده ، اینهمه باس کشتيم بازم هيچ چيزه جديدی نداده بجز حرکات جديد و 2 تا جادوی جديد!! اميدی هست؟
ضمن اینکه این سوال بنده نبايد بی جواب بمونه ( :دی ) ، اون بچه هايی هم که دستشون شمشير هست و مثل کنه ميچسبن بهت بدجوری اعصاب بنده رو خط خطی ميفرمايند! :دی

ضمن اینکه این سوال بنده نبايد بی جواب بمونه ( :دی ) ، اون بچه هايی هم که دستشون شمشير هست و مثل کنه ميچسبن بهت بدجوری اعصاب بنده رو خط خطی ميفرمايند! :دی
تا اونجايي كه من توي انيميشنش ديدم همين يه اسلحه رو داشت و هيچ چيزي جديدي به دست نمياورد!!

دوستان اصولا اینجور بازیها اسلحه متنوع ندارن
GOW - DMC , .......
در کل بازی قشنگیه به خصوص تنوع مراحل
ولی به نظر من گرافیکش میتونست بهتر باشه
افکت آتش تو بازی کمی ضعیفه در مقایسه با بایونتا گرافیکش کمتره اما خوب کلا من یکی دیوونه ی هر چی بازی تو سبک Hack & Slash هستم:biggrin1:

دوستان اصولا اینجور بازیها اسلحه متنوع ندارن
GOW - DMC , .......
در کل بازی قشنگیه به خصوص تنوع مراحل
ولی به نظر من گرافیکش میتونست بهتر باشه
افکت آتش تو بازی کمی ضعیفه در مقایسه با بایونتا گرافیکش کمتره اما خوب کلا من یکی دیوونه ی هر چی بازی تو سبک Hack & Slash هستم:biggrin1:
ببخشيد عزيز ، من GOW بازی نکردم اما از نقد ها و مقالاتی که دربارش خوندم و يا تريلر هايی که ديدم ، حداقل وسائل جانبی متنوعی ميتونست با خودش حمل کنه ( فکر کنم اصلحه اصليشم تغيير ميکرد )
بايونتا هم که نمونه بارز تنوع اصله و وسائل کمکی و آيتم های جانبی هست ، به شدت حال ميده و به تنوع بازی کمک شايانی ميکنه. اما این هيچ چيزه جديدی نداره که آدم رو خوشحال کنه و براش تازه باشه!!
همون DMC هم 2-3 مدل شمشير داشت!

سلام
من یه مشکل دارم وقتی بازی dante inferno را اجرا میکنم پیغام آپدیت میاد و وقتی آپدیت میکنم کنسول رستارت میشه وقتش کنسول بالا آمد ودباره بازی را اجرا کردم هم آن پیغام آپدیت میاد ولی بازی جرا نمیشه بقیه بازیها اجرا میشن فقط همین یک بازی اینطوری هست با تشکر از دوستان عریر لطفا کمک کنید

مگه نفرموده بودید این صُوَرِ قبیحه 4 ساعت بیشتر نیست ؟ :d
پس چی میگین از ساعت چهارم به بعد ، پنجم به بعد و قص الا هذا :d
اره دشمناش رو مخ هستن ولی تنوع خوبی داره !
یه چی دیگه اینکه حرف اریا رو تایید میکنم ( کمی تا قسمتی تایید میکنم :d ) بعضی قسمت هاش الکی سخته ! یعنی سخت نیست بیشتر با اعصابت بازی میکنه ! الکی از هر نوع دشمن 3 -4 تا میریزن رو سرت ! اینجاست که اگه نتونی از RB و LB همزمان استفاده کنی فقط باید حرص بخوری !

آقا عجب بازی بود :دی بسی لذت بردیم. خیلی حال داد. مشکل اونایی که با این بازی مشکل دارن اینه که سطح انتظاراتشون خیلی بالاست. میان اینو با GOW مقایسه میکن. من نمیدونم چرا گاو شد سمبل هر چی این سبکه.

الکی گیر ندین بهش خیلی هم جذاب بود. حداقل برای من اینطور بود که الان میخوام باز هم بازی کنم و پیش بسوی 1000 کردن اچیومنت ها :دی

کسرآ جون صفحه قبل موضوع درستی رو اشاره کرد. در ادامه صحبتش باید بگم دشمنا همینطوری میان !!. فرض کنید 5 تا هستن بعد 3 تا دیگه از بالا میافتن بعد همه رو که میکشی یه هو 5 تا گردن کلفت دیگه میان بعد خوشحالی که "دیگه تمومه" بعد یه دونه از اون زن گنده ها میاد اون رو داری قصابی میکنی که 3-4 تا از اون خانوم منحرفها میان و کلا همین طوری میان تا کار بکشه به فحش خاهر مادر.
بچه ها من نسخه ps3خریدم نا امیدم کردید
به به... ماشالله مدنیه چه پدر پول داری.... .

سلام
من یه مشکل دارم وقتی بازی dante inferno را اجرا میکنم پیغام آپدیت میاد و وقتی آپدیت میکنم کنسول رستارت میشه وقتش کنسول بالا آمد ودباره بازی را اجرا کردم هم آن پیغام آپدیت میاد ولی بازی جرا نمیشه بقیه بازیها اجرا میشن فقط همین یک بازی اینطوری هست با تشکر از دوستان عریر لطفا کمک کنید
منم هميش مشکلرو دارم..بايد جديد ترين آپديت دستگارو دانلود کنی بعد بريزی رو cd يا فلش..
فقط موندم جديدترين آپديت دستگاه 8955 هست که اومده؟ دوستان میشه راهنمايی کنن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or