Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنظرم بازی ها به دو دسته کلی تقسیم میشن!. 1. اونها که بازیباز دوست داره سریع تموم بشه و دیسک رو بندازه اون ور یا بزاره تو حراجی همه چیز 25 سنت. 2. عناوینی که بازیباز دوست داره هرگز تموم نشه.
بدون شک این بازی جزو گروه اوله.

فري من نميدونم تو چقدر رفتي جلو اما من حدودا 2 ساعت بازي كردم خيلي خوب بوده اما خُب جذابيت Darksiders رو براي من نداشته و نميتونم بگم عالي بوده حالا شايد خيلي برم جلو برسم به حرف تو :biggrin1:
تا اينجا گيم پلي جذاب و رووني داشته به همرا كمبوهاي خيلي خوب و روون ! در كل همه چيز خوب بوده تا ادامه ببينيم چي پيش مياد !

آقا اينجايي كه اين زنه هستش كه خيليم بدنشون عريان هستن و با يه استوانه داريم ميريم بالا توي اين حين يه مشت ميزنه و بايد با RB اين زرد رنگه رو بگيريم بعدش هر كاري ميكنم ول ميشه و ميفته پايين!!
بايد چي كار كرد اينجا؟؟!!
اینجا وقتی دستش رو زدی و حالت نامتعادل داره صفحه پایین میاد و میری اون بالا سمت چپ اولین بار کنار اون زرده RB رو میزنی ! دوباره میای پایین ! دوباره دستش رو میزنی تا اینکه دوباره تعادلش رو از دست بده و صفحه پایین بیاد ! این دفعه میری سمت راست و کنار اون زرده RB رو میزنی تا از مار ها اتیش بیاد و لوسیفر بیافته پایین .

اینجا وقتی دستش رو زدی و حالت نامتعادل داره صفحه پایین میاد و میری اون بالا سمت چپ اولین بار کنار اون زرده RB رو میزنی ! دوباره میای پایین ! دوباره دستش رو میزنی تا اینکه دوباره تعادلش رو از دست بده و صفحه پایین بیاد ! این دفعه میری سمت راست و کنار اون زرده RB رو میزنی تا از مار ها اتیش بیاد و لوسیفر بیافته پایین .
:biggrin1: خيلي ممنون از راهنماييت ولي يه كم گنگ نوشتي!! :biggrin1:
حالا با حرف هاي شما ميرم ببينم به كجا ميرسم!
باز مرسي

:biggrin1: خيلي ممنون از راهنماييت ولي يه كم گنگ نوشتي!! :biggrin1:
حالا با حرف هاي شما ميرم ببينم به كجا ميرسم!
باز مرسي
نگاه کن وقتی لوسیفر دستش رو صفحه هست وقتی بزنی دستش از روی صفحه ول میشه و تعادلش رو از دست میده ، 2 طرف این صفحه ی گرد ! مکان هایی هست که باید RB رو بزنی . بعد B رو میزنی که بهت Souls بده . بالای اینها یه تاقچه هاست که اهرم زرد داره ( هم سمت راست هم سمت چپ ) وجود داره . تا موقعی که لوسیفر دستش روی زمین یا همون صفحه باشه ، اون تاقچه ها ارتفاعشون زیاده و نمیتونی بپری روشون . اما وقتی بزنیش و دستش از روی زمین برداشته بشه اون تاقچه ها پایین میاد ( تاقچه هایی که در سمت چپ و راست هستند ) و میتونی با 2 تا پرش بپری روشون ، وقتی پریدی باید اهرم رو با RB بزنی ، اون وقت میبینی که سر دو تا مار به طرف لوسیفر میچرخه . بعد باید سریع بیای پایین و وقتی دست لوسیفر دوباره اومد روی زمین دوباره دستش رو بزنی تا دستش رو برداره و تعادلش بهم بخوره ، حالا باید بری یک سمتی که دفعه قبلی نرفتی ، بپر بالای تاقچه و اهرم رو با RB تکون بده اون وقت از دهن اون مار ها اتیش میاد و لوسیفر میافته پایین .
کف کردم :biggrin1:

======================

من حدود 2ساعت و نیم بازی کردم یه چیز که شاید فقط برای من کمی ازار دهنده بود اینه که بازی خیلی Boss داره !
اگه یکم بازی Boss های کمتری داشت بازی جذاب تر میشد ! به نظرم تنوع دشمنان تو بازی خوبه !
این فلش بک هاش هم رو اعصابه ! کاش کل دمو های بازی CG بودن ! خیلی به جذاب تر شدن بازی کمک میکرد .

من حدود 2ساعت و نیم بازی کردم یه چیز که شاید فقط برای من کمی ازار دهنده بود اینه که بازی خیلی Boss داره !

زیاد بودن باس که خوبه....!!! :confused:

آقا یه جای مسخره گیر افتادم اعصابم داره داغون میشه. اونجا که اهرم رو میکشی مواد مذاب میریزه پایین بعد یه مجسمه بزرگ هست که میره بالا و سرش میرسه به نوری که می تابه و نوک سرش میشکنه.

مجسمه یه مرد ریشو که 2 تا هم زنجیر بهش وصله.

نگاه کن وقتی لوسیفر دستش رو صفحه هست وقتی بزنی دستش از روی صفحه ول میشه و تعادلش رو از دست میده ، 2 طرف این صفحه ی گرد ! مکان هایی هست که باید RB رو بزنی . بعد B رو میزنی که بهت Souls بده . بالای اینها یه تاقچه هاست که اهرم زرد داره ( هم سمت راست هم سمت چپ ) وجود داره . تا موقعی که لوسیفر دستش روی زمین یا همون صفحه باشه ، اون تاقچه ها ارتفاعشون زیاده و نمیتونی بپری روشون . اما وقتی بزنیش و دستش از روی زمین برداشته بشه اون تاقچه ها پایین میاد ( تاقچه هایی که در سمت چپ و راست هستند ) و میتونی با 2 تا پرش بپری روشون ، وقتی پریدی باید اهرم رو با RB بزنی ، اون وقت میبینی که سر دو تا مار به طرف لوسیفر میچرخه . بعد باید سریع بیای پایین و وقتی دست لوسیفر دوباره اومد روی زمین دوباره دستش رو بزنی تا دستش رو برداره و تعادلش بهم بخوره ، حالا باید بری یک سمتی که دفعه قبلی نرفتی ، بپر بالای تاقچه و اهرم رو با RB تکون بده اون وقت از دهن اون مار ها اتیش میاد و لوسیفر میافته پایین .
کف کردم :biggrin1:

======================

دوست من اون لوسیفر نيست كلوپاتراست
لوسیفر اخر بازي مياد
اون وقته كه كف ميكني

آقا یه جای مسخره گیر افتادم اعصابم داره داغون میشه. اونجا که اهرم رو میکشی مواد مذاب میریزه پایین بعد یه مجسمه بزرگ هست که میره بالا و سرش میرسه به نوری که می تابه و نوک سرش میشکنه.

مجسمه یه مرد ریشو که 2 تا هم زنجیر بهش وصله.

چطور نديدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
اونجا يك سنگ هست!
كه ميزاري زير كاسه مذاب بد ديگه پايين نمياد
بعد راهت باز ميشه

اخه خیلی زیاده :biggrin1: نمیدونم ، گفتم که شاید فقط با سلیقه ی من جور نباشه :biggrin1:

دوست من اون لوسیفر نيست كلوپاتراست
لوسیفر اخر بازي مياد
اون وقته كه كف ميكني
واقعا ؟ خب حتما من دقت نکردم .
پس در اسپویلر هرجا گفتم لوسیفر ، اسم کلئوپاترا رو بزارید :biggrin1:

چطور نديدي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
اونجا يك سنگ هست!
كه ميزاري زير كاسه مذاب بد ديگه پايين نمياد
بعد راهت باز ميشه
سنگ رو دیده بودم فقط به عقلم نرسید بذارمش زیر اون :دی مرسی عزیز :دی

خُب بعد از 3 ساعت بازي كردن ميتونم بگم كه كاملا با اون حالت اولي كه فري گفت موافقم ! :biggrin1: واقعا خسته كننده شده . خيلي ميره رو اعصاب ! بعضي جاها واقعا كلافم كرد . خلاصه اصلا در اون حدي نبود كه انتظار داشتم و بايد بگم كه تمام امتيازاش حقش بوده !

ولی من بعد از 2 ساعت و 45 دقیقه به این حالت نرسیدم :d یعنی مشکل از منه ؟ :d یا تو این یه ربع قضایا فرق میکنه و متحول میشیم جمیعا ؟ :d

نيما من 1 ساعت و 40 دقيقه بازي كرده بودم عالي بود ازون به بعد بازي كم كم رفت رو اعصاب !
به شدت اعصابم به هم ريخت چون واقعا فكر ميكردم بازي گيم پلي فوق العاده اي خواهد داشت اما زود خسته كننده شد .حداقل براي من يكي ! نميدونم شايد تو تا آخرش باهاش حال كني ! :biggrin1: حالا اين يه رُبع رو بگذرون ببين چي ميشه .

مشکل بازی اینه واقعا دشمنای رو مخی داره. یعنی باعث میشند کل سیستم کمب بازی رو مخت بره. مخصوصا از ساعت سوم به بعد. اون زن ها که رو مختن هی طناب پرت می کنند اون پهلون هایی هم که دور خودشون می چرخند :دی واقعا به شکل عجیبی رو مخند. طراحی هنریش محشره واقعا بهترین طراجی جهنم. به نظر من مشکل اصلیش یکی از طراحی مراحل نه چدان جالبش از ساعت چهارم به بعد هست و دومی دشمناهای فوق العاده رو مخ که این شکلیتون می کنند
tantrumsmiley.gif
swear1.gif
.

مشکل اصلیش یکی از طراحی مراحل نه چدان جالبش از ساعت چهارم به بعد هست و دومی دشمناهای فوق العاده رو مخ که این شکلیتون می کنند
اي واي يعني هرچي بري جلوتر بيشتر ميره رو مخ ؟ فكر كنم به پنجمين ساعت از بازي برسي كلا به يه فاجعه تبديل بشه :biggrin1:
بازي صحنه ي خاصي نداره اما صداهاي خاص زياد داره مخصوصا اون زن ها كه يه چيزي از يه جاييشون ميزنه بيرون :biggrin1:
داشتم با اون زن گنده هه مبارزه ميكردم مامانم اومد گفت خدا شفات بده بچه كلا ديوونه شدي رفت :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or