Silent Death
کاربر سایت
به احتمال زیاد شما دیسکتون مشکل داره! چون فرمویر Non-Stealth اصلا کاری به ویو نداره و هر بازی ای با هر Wave Lockی بذاری رو اجرا می کنه.ببخشید این دانته ویو 6 هست؟؟

به احتمال زیاد شما دیسکتون مشکل داره! چون فرمویر Non-Stealth اصلا کاری به ویو نداره و هر بازی ای با هر Wave Lockی بذاری رو اجرا می کنه.ببخشید این دانته ویو 6 هست؟؟

سلام.
بعد از اون دمویی که توش نشون میده زن دانته بوسیله یه عرب کشته میشه بعدش که میاد تو بازی در دیوار کج میشه و گوشه دیوار یه آینه هایی هست که میبرتد به طرف دیگه که با اون اهرمها میشه جهتشو عوض کرد حالا من اونجا رو گیر کردم هر کاری میکنم نمیتونم برم تو اون آینه آخری اینجا رو چجوری باید رد کرد؟
خدا خیرت بده برادر:biggrin1:عینه این حرفارو میخواستم بزنم که شما زود تر گفتی .بازی خوبیه و ارزش بازی کردن داره در ضمن حق با شماست.من نمیدونم چرا راست میرم میگن gow چپ میرم میگن Gow بابا خود Gow هم از اسمون نیوفتاد که اونم تقلید از بازی های دیگه بودمنم یک ساعت بازی کردم . میشه گفت بازی واقعا لایق نمره ی خوب هست ( 7 تا 8 ) ولی بالاتر از اون نیست .یه تقلید صرف از GOW هست که البته خود GOW هم تقلیدی از دیگر بازیها بود . البته نمیشه گفت استدیو Visceral کارش رو بد انجام داده برعکس بازی خوبی رو ساخته ولی کرکتر دانته زیاد جذاب نیست ! گرافیک نسبتا خوبه و راضی کننده ولی عالی نیست . گیم پلی تند و سریعی داره که بازی سرگرم کننده میکنه .
حالا که حدود 1.5 ماه به عرضه ی GOW III مونده میتونه پیش بازی ِ خوبی برای اون باشه .
salam bebakhshid en taip mikonam farsi nadaram man dar in ghesmat bazi gir kardam akharaie bazihast 1 seri az in bache ha dasteshon nize hast miad paein be samt 2 ta mojod va vaghti miresn miterkan va bazi az aval miad va ro safe ham in neveshte hast
protect innocent
ميگم بچه ها تو منوی وسط بازی من هيچ گزينه ای برای خارج شدن از بازی و رفتن به صفحه اصلی نيافتم!!
نداره يا من پيدا نکردم؟
با كليد back منوي آپشن و خروج و... باز ميشه!
ميگم اون سنگهايي بعضي موقع ها پيدا ميكنه برا چيه؟(هر 6 تا سنگ يه كيسه ميشه)قدرتي داره؟
هر 6تاش حدود 3000 روح میده همونا که باهاش اپگرید میکنیبا كليد back منوي آپشن و خروج و... باز ميشه!
ميگم اون سنگهايي بعضي موقع ها پيدا ميكنه برا چيه؟(هر 6 تا سنگ يه كيسه ميشه)قدرتي داره؟

واقعا لعنت به این GS!اصلا من دیگه GS را به رسمیت نمی شناسم!