Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
بعد از اون دمویی که توش نشون میده زن دانته بوسیله یه عرب کشته میشه بعدش که میاد تو بازی در دیوار کج میشه و گوشه دیوار یه آینه هایی هست که میبرتد به طرف دیگه که با اون اهرمها میشه جهتشو عوض کرد حالا من اونجا رو گیر کردم هر کاری میکنم نمیتونم برم تو اون آینه آخری اینجا رو چجوری باید رد کرد؟:(

Last edited by a moderator:
سلام.
بعد از اون دمویی که توش نشون میده زن دانته بوسیله یه عرب کشته میشه بعدش که میاد تو بازی در دیوار کج میشه و گوشه دیوار یه آینه هایی هست که میبرتد به طرف دیگه که با اون اهرمها میشه جهتشو عوض کرد حالا من اونجا رو گیر کردم هر کاری میکنم نمیتونم برم تو اون آینه آخری اینجا رو چجوری باید رد کرد؟:(

آینه آخریه برای امتیاز اضافیه اصلش اینه که باید اون صفحه ای که میاد اون وسطو ظاهر کنی و سریع از روش بپری طرف مقابل بعدش آینه هارو طوری تنظیم کنی که آینه پایین صفحه تو رو از بالای آینه سمت چپ بندازه پایین تا بیفتی روی اون تخته ای که رو هوا معلقه و هی از توی آینه ها جابجا میشه

منم یک ساعت بازی کردم . میشه گفت بازی واقعا لایق نمره ی خوب هست ( 7 تا 8 ) ولی بالاتر از اون نیست .یه تقلید صرف از GOW هست که البته خود GOW هم تقلیدی از دیگر بازیها بود . البته نمیشه گفت استدیو Visceral کارش رو بد انجام داده برعکس بازی خوبی رو ساخته ولی کرکتر دانته زیاد جذاب نیست ! گرافیک نسبتا خوبه و راضی کننده ولی عالی نیست . گیم پلی تند و سریعی داره که بازی سرگرم کننده میکنه .
حالا که حدود 1.5 ماه به عرضه ی GOW III مونده میتونه پیش بازی ِ خوبی برای اون باشه .

منم یک ساعت بازی کردم . میشه گفت بازی واقعا لایق نمره ی خوب هست ( 7 تا 8 ) ولی بالاتر از اون نیست .یه تقلید صرف از GOW هست که البته خود GOW هم تقلیدی از دیگر بازیها بود . البته نمیشه گفت استدیو Visceral کارش رو بد انجام داده برعکس بازی خوبی رو ساخته ولی کرکتر دانته زیاد جذاب نیست ! گرافیک نسبتا خوبه و راضی کننده ولی عالی نیست . گیم پلی تند و سریعی داره که بازی سرگرم کننده میکنه .
حالا که حدود 1.5 ماه به عرضه ی GOW III مونده میتونه پیش بازی ِ خوبی برای اون باشه .
خدا خیرت بده برادر:biggrin1:عینه این حرفارو میخواستم بزنم که شما زود تر گفتی .بازی خوبیه و ارزش بازی کردن داره در ضمن حق با شماست.من نمیدونم چرا راست میرم میگن gow چپ میرم میگن Gow بابا خود Gow هم از اسمون نیوفتاد که اونم تقلید از بازی های دیگه بود
بازی غیر تقلیدی به Heavy rain میگن یا Bioshock و......
در هر صورت Dantes Inferno بازی خوبیه ولی عالی نیست.بازیو بگیرین.همگی برید به جهنم:biggrin1:

کمک

salam bebakhshid en taip mikonam farsi nadaram man dar in ghesmat bazi gir kardam akharaie bazihast 1 seri az in bache ha dasteshon nize hast miad paein be samt 2 ta mojod va vaghti miresn miterkan va bazi az aval miad va ro safe ham in neveshte hast
protect innocent

salam bebakhshid en taip mikonam farsi nadaram man dar in ghesmat bazi gir kardam akharaie bazihast 1 seri az in bache ha dasteshon nize hast miad paein be samt 2 ta mojod va vaghti miresn miterkan va bazi az aval miad va ro safe ham in neveshte hast
protect innocent

خودش گفته دیگه باید از اون دوتا آدمایی که پایین صفحن محافظت کنی یعنی اون انفجاریا رو قبل از اینکه به اونا برسن بزنی اگه holly تا آخر باشه مثل آب خوردن با صلیب میشه از همون وسط صفحه جلوی همشونو بگیری

ميگم بچه ها تو منوی وسط بازی من هيچ گزينه ای برای خارج شدن از بازی و رفتن به صفحه اصلی نيافتم!!
نداره يا من پيدا نکردم؟

با كليد back منوي آپشن و خروج و... باز ميشه!
ميگم اون سنگهايي بعضي موقع ها پيدا ميكنه برا چيه؟(هر 6 تا سنگ يه كيسه ميشه)قدرتي داره؟

با كليد back منوي آپشن و خروج و... باز ميشه!
ميگم اون سنگهايي بعضي موقع ها پيدا ميكنه برا چيه؟(هر 6 تا سنگ يه كيسه ميشه)قدرتي داره؟

منکه قدرتی گیرم نیومد ولی هر چنتا که جمع میکنی اچیومنت میده ظاهرا فقط کولکتبله ...

اولین بازی و شاید تنها بازییی باشه که به این خوبی سبک گاد آف وار پیاده کرده
وقتی دارکسایدر بازی میکردم حس انجام گاد آف وار با کیفیت به مراتب پایین تر (از نظر گیم پلی نه گرافیک) رو داشتم و بعد از 2 ساعت و نیم دیسک به رحمت خدا رفت! ولی در هنگام انجام این بازی با اینکه کاملا از گاد آف وار تقلید کرده ولی به شکلی حساب شده و دقیق اینکار انجام شده که به هیچ وجه سر خورده نمی شید
خیلیا این بازی رو کنار دارکسایدر گذاشتن و برای همین من یه مقایسه میکنم.دارکسایدر یه اینچ هم اصالت نداره و از اول تا تهش همش تقلید اونم به شکل متوسط و نسبتا ضعیف هست ولی این تمام ایده های گاد آف وار رو به کار گرفته و فقط ازشون استفاده کرده نه مثل دارکسایدر که بعضی از قسمت های گاد اف وار رو کپی پیست کرده و در حین بازی کسایی مثل من که گاد آف وار رو چند بار رفتن حالت تهوع بهشون دست میده!
کمبو ها و حرکات دانته به شکلی روون و زیباست که شما رو هیچ گاه خسته نمیکنه.سازنده ها خوب میدونستن که فریم ریت در این بازی حیاتیه.برای همین فریم بازی پایین تر از 40 نمیاد.
نکات ریزی مثل دوربین خاص گاد آف وار که در یک لحظه چرخش نقاط مخفی بازی رو به بازی کننده نشون میده
سیستم آپگرید هم هیچی کمو کسر نداره.اتمسفر فوق العاده هست.حس جهنم به خوبی در تک تک قسمت و مراحل احساس میشه
سواری گرفتن روی موجودات گنده بازی لذت بخشه
Visceral نشون داد که جزئ بهترین استدیو های بازی سازی هست و میتونه در ژانر های متفاوت بازی های با کیفیت و خوبی بسازه.به نظر من با کمی کار و تلاش و تغییر میشه بازی رو رقیبی برای گاد آف وار در شماره های بعد دونست
به هیچ وجه این بازی زیبا و دیدنی رو از دست ندید

آخرین ویرایش:
منم امروز بازیش کردم!می تونم بگم فوقالعاده است و واقعا لعنت به این GS!اصلا من دیگه GS را به رسمیت نمی شناسم!این بازی شاید تقلید های زیادی داشته باشه ولی بازی واقعا زیبایی!داستانش درگیر کننده است!گرافیکش خوبه!دموهاش که آدمو می بره فضا!!!!!!فقط این دانته بدجوری سین و شینش می زنه!و در ضمن بازی بدجوری.....+18:cheesygri:blushing:
راستی دوستان بازی بدون دیسک اکتیو اجرا می شه!قضیه اش چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or