Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی به شدت مسل GoW . حتی رنگ Health یا Magic یا تعداد Magic یا کارایی که دکمه ها می کنن یا سبک کمبو دشمنا حتی رنگ سرخ رو بدن. یکی از تفاوتاش که بدم اومد صحنه هاش کامل تو جهنمه. کامل کپیه. حتی داستانم کپی دانته است.
ولی ابهتش بهGow می رسه مسلا کریتوس میگه اگه زن رو بم دادی دادی وگرنه میمیری. ولی دانته میگه زن رو به من بده وگرنه از اینجا نمیرم. هیکلشم معمولیه.
بازیو اسلا جلو خانواده بازی نکنین چون در این زمینه روی GoW کم کرده. اگه بازیو دستتون ببینن مسل اونا که تو بازی به سیخ کشیدن می شین. 95 درصد آدماش اصلا پارچه نمی دونن چیه. خلاصه بپایین وسط کوچه نرین.

کمک
دوستان من اونجا گیر کردم که یک اهرم رو میکشیم بعد یک سری مواد مذاب از دیگ میریزه پایین بعدش یک مجسمه ی پیر مرد بزرگ به سمت بالا حرکت میکنه.باید چیکار کنم اینجارو؟؟ ممنون

آقا من بازی رو انجام دادم و از رو داستانش میگم که آخراش هستم. این بازی چه صحنه ای داشت که من توش ندیدم؟ به جز یک Kiss هیچ چیز دیگه ای نداشتش که تازه Dirty Kiss بودش. حالا 1 تیکه از بدن زن مرده معلوم هست که نمیشه صحنه. من گفتم چی داره این بازی که این جوری همه میگن صحنه دار هست

حالا این حرفا رو بیخیال شین
یکی بیاد در مورد این بازی یه توضیح در مورد گیم پلی و... بده
اگه از اين سبك خوشت مياد حتما بگير شبيه gow هست ولي دليل نميشه بازي نكنيش
كمبو تا دلت بخواد داره صليبش كه ديگه تهشه گرافيك خوبه صدا عالي....
در كل همه چيزش خوبه من كه كلي حال كردم باهاش

بازیه شاهکار هست من که خیلی از اون خوشم اومده گرافیک حرکات و ... کپی و ... از بازیی نمیدونم ولی برای من که دارم بازی میکنم شاهکار هست همین امتیاز دادنش نمیدونم چرا اینقدر کم دادن من به اون 9 میدم

سلام.یه سوال داشتم.
تو او مرحله که باید پدر دانته بکشی یه سری چرخ دندس که اونور چرخ دندها از این ادمها هستش که دورشون نوره.چه طوری باید رفت اونور؟من پدر دانته کشتم ولی نتونستم برم اونور؟
کسی نیست جوابه منو بده؟

کمک
دوستان من اونجا گیر کردم که یک اهرم رو میکشیم بعد یک سری مواد مذاب از دیگ میریزه پایین بعدش یک مجسمه ی پیر مرد بزرگ به سمت بالا حرکت میکنه.باید چیکار کنم اینجارو؟؟ ممنون
salam shoma baiad beri entha bad mogasame on sang ro jolosh rb bezani va bekeshish biari joloh on ahrom va vaghti on ro keshidi sari on sang ro ziresh bezari ta dig barnagarde sar jash

khodam ham einja gir kardam chi kar baiad bokonim abakher bazi hast va in jomle ro minivise protect innocent

به نظر من هم بازي خوبيه! اولش دل سرد شدم ولي بعدش كه خيلي باهاش حال كردم! فقط يكمي كاراكترش گردن كلفت نيست!!! البته شايد چون ميخاستن به خود كتاب كمدي الهي ايلگيري نزديك باشه اينجوري طراحي شده. ولي در كل هيجان خوبي داره! حداقل برا كسايي كه ايكس باكس دارن خيلي خوبه!

من گرفتم وقتی با abgx360 چک میکنم میزنه که تا حالا یه همچین ویوی ندیده بعد وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه میزنه mixed media disk فریمویر هم 1.6 non-stleatch هست حالا مشکل از بازیه یا جایه دیگه؟؟

از دوستانی که کتاب رو خوندند کسی هست که بتونه بگه در طراحی محیط بازی(نه داستان) تا چه حد به کتاب وفادار بوده؟
دوستان داستان بازی فقط يه برداشت از کمدی الهی به حساب ميآد البته اين برداشت فقط از روی جلد اوّل اين سه جلد کتاب يعنی دوزخ يا inferno انجام شده!!!!!

داستان کتاب اينه که دانته در ميآنه راه زندگی يعنی 35 سالگی(در اون زمان 70 سال رو بيشترين عمر ميدونستن) خودشو تو يه جنگل تاريک ميبينه که نه ميتونه از اون برگرده و جلوش هم چند موجود درنده قرار گرفتن و راه شکيبايی هم گم شده در اينجا ويريجيل يک شاعر قديمی به صورت يک روح ميآد و به دانته ميگه من رو معشوق مرده تو بياتريس فرستاده تا تو رو از راه دوزخ و برزخ به بهشت و رستگاری برسونم که همون طور که ميدونيد داستان بازی کلاً فرق داره و فقط در هنگام عبور از جهنم مراحل با توجه به توضيحات دانته از مجازات دوزخيان و شخصيت هايی که در داستان او در اونجا بودن طراحی شده که همين کار اعتراض شديد کليسای کاتوليک رو به همراه داشت چون اين کتاب از آثار مهم کليسای کاتوليک به حساب مياد و البته امتيازای کم بازی هم ممکنه بيشتر EA رو تو هچل بندازه ماجرای مشکل کليسا با spore يادتون بياد....

من گرفتم وقتی با abgx360 چک میکنم میزنه که تا حالا یه همچین ویوی ندیده بعد وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه میزنه mixed media disk فریمویر هم 1.6 non-stleatch هست حالا مشکل از بازیه یا جایه دیگه؟؟
من هم non-stleatch دارم مشكلي هم نداشتم اگه بازيهاي جديد رو با اين non-stleatch اجرا كردي 100% مشكل از بازيته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or