اگه از اين سبك خوشت مياد حتما بگير شبيه gow هست ولي دليل نميشه بازي نكنيشحالا این حرفا رو بیخیال شین
یکی بیاد در مورد این بازی یه توضیح در مورد گیم پلی و... بده
کسی نیست جوابه منو بده؟سلام.یه سوال داشتم.تو او مرحله که باید پدر دانته بکشی یه سری چرخ دندس که اونور چرخ دندها از این ادمها هستش که دورشون نوره.چه طوری باید رفت اونور؟من پدر دانته کشتم ولی نتونستم برم اونور؟
کمک
دوستان من اونجا گیر کردم که یک اهرم رو میکشیم بعد یک سری مواد مذاب از دیگ میریزه پایین بعدش یک مجسمه ی پیر مرد بزرگ به سمت بالا حرکت میکنه.باید چیکار کنم اینجارو؟؟ ممنون
دوستان داستان بازی فقط يه برداشت از کمدی الهی به حساب ميآد البته اين برداشت فقط از روی جلد اوّل اين سه جلد کتاب يعنی دوزخ يا inferno انجام شده!!!!!از دوستانی که کتاب رو خوندند کسی هست که بتونه بگه در طراحی محیط بازی(نه داستان) تا چه حد به کتاب وفادار بوده؟
من هم non-stleatch دارم مشكلي هم نداشتم اگه بازيهاي جديد رو با اين non-stleatch اجرا كردي 100% مشكل از بازيتهمن گرفتم وقتی با abgx360 چک میکنم میزنه که تا حالا یه همچین ویوی ندیده بعد وقتی بازی رو میزارم تو دستگاه میزنه mixed media disk فریمویر هم 1.6 non-stleatch هست حالا مشکل از بازیه یا جایه دیگه؟؟