Dante’s Inferno, Xbox360 Version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزيز فقط GS به اين بازي امتياز پايين نداده ! كلا ميانگين امتيازاتش پايين هستش

32 Review ميانگين 74
پس لعنت به هرچی سایت که نمره می ده!من یکی که از این خوشم اومد!(البته منظورم سایت های خارجی بود ها!یه وقت به بعضی از دوستان که اینجا و تو وبلاگ هاشون نقد می کنند برنخوره!!اونها کارشون بیسته!)

من گير كردم Help me
اونجا كه دوربين بازي بالا ميره و چندين در هست كه با چرخوندن اهرم جهت درها عوض ميشه
2-3 تا در هست فكر كنم ولي اصلا نميدونم كجا برم چي كار كنم كمك كنيد لطفا

اونجا كه دوربين بازي بالا ميره و چندين در هست كه با چرخوندن اهرم جهت درها عوض ميشه
2-3 تا در هست فكر كنم ولي اصلا نميدونم كجا برم چي كار كنم كمك كنيد لطفا
منم اینجا بدجوری گيج شده بودم ، يک انتقاد هم از معماهای بازی بکنم ، آدمو يهو ميندازه وسط يک معما بدون هيچ حرف و راهنمايی و هدف و....
من اصلا گيج ميشم تا 5 دقيقه اول اصلا نميدونم چيرو بايد حل بکنم!!! يکم گنگ هست
و اما جواب :
اگر دقت کنی ميبينی که يک پلتفرم متحرک همش دور زمين ميچرخه ، از اونجايی که هستی ، درست بالای سرت 2 تا دروازه روهم هست ، بايد دروازه بالاييرو بچرخونی به همين سمتی که هستی ( با استفاده از اون اهرم ها ) بعد از درست موقعی که اون پلتفرم متحرک از زيره اون دروازه بالاييه رد ميشه ، خودت رو بندازی روش ( من کاملا شانسی اینجارو رد کردم ، اصلا نميدونستم بايد اینکارو بکنم .)
الانم خيلی گنگ برات توضيح دادم ميدونم :دی

من معدل بازی رو ندیده بودم
اکثرا گفتن که یه سوم بازی خوبه و ازون به بعد بازی سقوط می کنه
حتی معدلش از دارکسایدرز هم پایین تره!:دی
من هنوز اوایل بازی هستم.خیلی جا خوردم وقتی این معدل و نمرات رو دیدم.گرچه تا خود آدم بازی رو تموم نکنه مشخص نمی کنه
من که تا به اینجا فوق العاده خوشم اومد از بازی

واقعا من خودم به شخصه انتظار امتياز زير 8.0 رو نداشتم اما يوهو اينجوري شد ديگه . البته براي كساني كه اين سبك رو دوست داشته باشن فرقي نميكنه اما براي خود بازي بد ميشه .

دوستان من بازی رو بازی کردم قدرت ها رو میخریم و شمشیر و صلیب داره چیز دیگه نداره اون زوحی هست که حرف میزنه یه قدرت هایی رو میده فکر کنم در منو چندین قدرت فکر کنم میده یه مقدار از منو و قدرت ها و کارهایی که میشه انجام داد روتوضیح میدید.

بچه ها این اسلحه دانته عوض نميشه؟
اعصابم خورد شده ، خيلی تکراری شده ، اینهمه باس کشتيم بازم هيچ چيزه جديدی نداده بجز حرکات جديد و 2 تا جادوی جديد!! اميدی هست؟

سلام.یه سوال داشتم.
تو او مرحله که باید پدر دانته بکشی یه سری چرخ دندس که اونور چرخ دندها از این ادمها هستش که دورشون نوره.چه طوری باید رفت اونور؟من پدر دانته کشتم ولی نتونستم برم اونور؟
یکی جوابه مارو بده بد نیستا!!

بنظرم بازی ها به دو دسته کلی تقسیم میشن!. 1. اونها که بازیباز دوست داره سریع تموم بشه و دیسک رو بندازه اون ور یا بزاره تو حراجی همه چیز 25 سنت. 2. عناوینی که بازیباز دوست داره هرگز تموم نشه.
بدون شک این بازی جزو گروه اوله.

آقا اينجايي كه اين زنه هستش كه خيليم بدنشون عريان هستن و با يه استوانه داريم ميريم بالا توي اين حين يه مشت ميزنه و بايد با RB اين زرد رنگه رو بگيريم بعدش هر كاري ميكنم ول ميشه و ميفته پايين!!
بايد چي كار كرد اينجا؟؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or