Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:

شاید مثبت ترین حرکتی باشه که تا الان انجام دادن، مادِر ها بدون پول این همه ماد خوب ساختن واسه بازی الان که استخدام میشن میتونن کامل روی بازی کار کنن.
جالبه همینا با همین بیس داغون بازی یک پلیس سیستم جدید واسه بازی طراحی کردن که کامل پلیس دنبالت میکنه و یک دفعه از هوا اسپاون نمیشه جلو پات :D

آخرین ویرایش:
کوئست Pyramid Song و Sinnerman یک طرف ! خوده بازیو و 99% بقیه بازهایی هم که اون سال آمدن یک طرف @-) مخصوصا Pyramid Song ! عجب مسترپیسیه لعنتی ، از همون شروعش که کاملا قیافه جودی یک چیزی رو داره پنهان میکنه تا وقتی میرین توی آب و اتفاقات اونجا و صحبت هایی که رد و بدل میشه.واقعا محشر بود.حالا بزنه این وسط مثل من علاقمند به Radiohead هم باشی که دیگه اوففففف

آخرین ویرایش:
من برام سوال هست اینها که اون ویچر 3 رو ساختن و اونقدر اپدیت کردن قطعا انجین و... اشون اپدیت شده دیگه!
چرا این بازی اینقدر افتضاحه؟ مخصوصا تو بخش هوش مصنوعی؟
بلاخره میتونن بخش مهمی از هوش مصنوعی از ویچر 3 منتقل کنن!

کلا به نظرم بازی اصلا 4 سال هم در دست ساخت نبوده نصفش هم کرونا بوده نیمه کار میکردن

• Like
Reactions: kamyy and just_p30
من برام سوال هست اینها که اون ویچر 3 رو ساختن و اونقدر اپدیت کردن قطعا انجین و... اشون اپدیت شده دیگه!

کلا به نظرم بازی اصلا 4 سال هم در دست ساخت نبوده نصفش هم کرونا بوده نیمه کار میکردن
جدای نظر شما خوب همه میدونیم که بازی 1 بار کاملا ریبوت شده یعنی تقریبا حدود 3 سال روی بازی کار شده چون به بن بست خورده بودن بعدش هم وقتی شما میای 180 میلیون میزاری برای این همه پلتفرم بازی رو توسعه میدی و 300 میلیون برای تبلیغات میشه همین در صورتی که باید برعکش عمل میشد و کسی که بازی رو کامل انجام داده باشه کاملا متوجه میشه بازی چقدر حذفیات داره یه مثال کوچیکش داخل بازی تعداد زیادی vendor هست که ایتم هایی رو میفروشن که قابل استفاده نیست و به هیچ دردی نیمخورن مثل پ.و.ر.ن های BD که تو بازی شما میتونی بخریشون ولی قابل استفاده نیستن حالا ببین چقدر ایده داشتن که عملی نشده و یا حذف شده اینی که گفتم یه مثال کوچیک بود اما مثال ریز و درشت زیاد دیگه ای هست
در مورد هوش مصنوعی که نه نمیتونن انتقال بدن بازی دیگه چون کملا این 2 بازی متفاوت هستن و هوش مصنوعی به این پشمکی ها نیست :D اینم جزو حذفیات بازی هست که هوش مصنوعی کامل نیست

سلام
من میخوام هفت دیگه شروع کنم این بازیو میگم جدیدا یه اپدیت خفن داده بود حتی با این اپدیتش بازم هوش مصنوعیش داغونه؟

• Sad
Reactions: kamyy
پایان بازی خیلی حفره داستانی داره ! واقعا نمیدونم چطوری از دستشون در رفته این قضیه.

تا اونجا که من فهمیدم و بازی کردم تمام پایان هارو

در اکثر پایان ها ما میبینیم که Alt به V میگه تو نمی تونی دیگه خیلی زنده بمونی چونکه Relic Chip که گذاشتی باعث شده که Johnny به صورت کامل درون هم ناخودگاهات و هم بدنت بشینه و خودشو به صورت کامل بسازه و در نتیجه هم ذهن و هم بدنت دیگه فقط برای Johnny هست و اگر بخوای خودت توی این بدن بمونی بیشتر از حدود 6 ماه زنده نمی مونی.حالا می تونی انتخاب کنی که تو یا Johnny یکیتون بره توی Cyberspace و اون یکی بدن رو نگه داره و زندگی کنه که خوب همونطور که گفته شد اگر خودت رو انتخاب کنی نهایتا 6 ماه زنده می مونی.اگرم بری Cyberspace به نوعی به صورت دیجیتالی مثل Saburo همیشه زنده می مونی.

تا اینجا کاملا قضیه اوکیه ، طبق داستان نویسی که شده و چیزایی میبینیم.حالا میرسیم به پایان Arasaka که توی این پایان میان Relic Chip رو با جراحی بر میدارن ، در نتیجه ذهن V بیشتر آسیب میبینه ، با توجه به اینکه از قبلم آسیب دیده بود باز همون داستان حدودا 6 ماه زنده می مونی رو میرسی بهش ، حالا یک راه دیگم جلوت هست که می تونی شخصیت خودتو (V) رو بردارن و آپلود کنن توی Mikoshi تا وقتی که یک بدن مناسب برات پیدا کنن و تورو بندازن روش به نوعی ، حالا سوالی که برای آدم پیش میاد که خود V هم میپرسه ، اینکه چرا به همون اولین شخصی که میبینن و میرسن نمیان و مارو (V) رو آپلود نمی کنن که در نتیجه اگر Takamura زنده باشه اگر نه Hellman ، بهتون توضیح میده که بدن جدید باید DNA ـی که داره با پروفایلی که برای Relic Chip باشه یکی باشه و به هم بخورن ، برای همین هم یکی مثل Saburo میتونه بدن Yorinobu رو بگیره چون که پدر/پسرن و به هم خیلی DNA شبیه دارن ! ولی چون شما (V) باز این قضیه چیپ Johnny برات پیش آمده سخت تر هم میشه که برات یک بدنی پیدا کرد که پروفایلش با DNA شما همخونی داشته باشه و مچ بشه.

حالا اینجا سه تا فکت هست که اتفاق افتاده که عملا این توضیحات بالا رو غیر منطقی می کنه ،

1. وقتی Relic Chip درون بدن فردی گذاشته میشه شروع می کنه به تغییر دادن بدن شخص تا اینکه اونو آماده کنه هاست (میزبان) بدنش برای شخصی که توی Relic Chip هست محیا بشه تا بتونه کنترل رو به دست بگیره و شخص توی Relic Chip در نهایت کنترل اون بدن رو بدست میگیره.
  2. اتفاقی که برای V افتاد به خاطر Relic Chip که برای Johnny بود ، Relic Chip کم کم شروع کرد به تغییر دادن DNA بدن ما (V) تا در نتیجه هماهنگ بشه و مچ بشه با چیزی که برای Johnny مناسب باشه و در نتیجه بتونه Johnny رو قبول کنه ! طبق توضیحاتی که توی خوده بازی داده میشه این باعث میشه که بدن V دیگه خوده V رو پس بزنه و نتونه باهاش زندگی کنه چون به عنوان یک چیز خارجی میشناستش و همخونی با V نداره و برای Johnny هست.
  3. ما توی بازی اشخصای رو میبینیم که مردن (مثل Adam Smasher) یا خود کشی کردن (مثل Lizzy Wizzy) که در هر دوتا مورد مغزشون آسیب دیده ، مورد اول رو Arasaka بر میگردونه و مورد دوم هم Trauma Team باز به صورت کامل بر میگردونه ، در هر دوتا مورد شخص مغزش آسیب دیده و بدنش مشکل پیدا کرده که هر دوتا شخص رو نه توی بدن خودشون بلکه به صورت کامل Chrome ی بر میگردونن ، ولی در نهایت برمیگردن :D حالا Relic Chip چند مرحله هم بالاتر و پیشرفته تر از این دو عزیزی که مثال زده شد.
با توجه به چیزایی که گفته شد ، واقعیت های 1 و 2 ، اصلا Relic Chip برای این طراحی شده که DNA و شخصیت یک شخص رو بگیره و اون رو ذخیره کنه و روی بدن یک شخص دیگه پیاده کنه تا اون شخص DNA و بدنش آماده پذیرایی از کسی که توی Relic Chip هست باشه ! مثالش میشه Relic Chip که مربوط هست به Johnny که توی بازی برای V اتفاق میوفته ، نه DNA شبیه همی دارن نه هیچ چیزی ولی Relic Chip میاد و همه اینارو محیا می کنه برای Johnny تا کم کم بتونه همه کنترل V رو در بر بگیره !

خوب پس میشه بپرسم چطوریه که Relic Chip نمی تونه DNA و شخصیت V رو برداره و به اولین نفری که رسیدن بزنن و اون شخصیت کم کم V بشه ؟! خار داره ماله V ؟! :D یا نه نویسنده ها می خواستن هر جور شده مثلا پایان بازی رو تراژدی بکنن ، حتی به نحوی که خود داستان بازی زیره سوال بره !

جدای واقعیت ها 1 و 2 ، در مورد واقعیت 3 هم میشه همین چیز رو به کار برد ، اگر می تونن V رو ذخیره کنن پس هنوز ناخوداگاه و شخصیت V وجود داره ، چرا مثل مورد های Adam Smasher و Lizzy Wizzy که جفتشون هم ذهنشون آسیب دیده بودن توی فرایند مردنششون ، نمیان و V رو مثل اونا فول Chrome نمیسازن !

در کل از پایان خیلی نا امید شدم ! نه به خاطر اینکه همه پایان ها در هر صورت بد/بدتر هستن که اتفاقا کاملا این قضیه منطقیه برام کلا ژانر سایبرپانک یک نوع Dystopia هستش که اینطور چیزا توش باید اتفاق بیوفته و چیزی نیست که باهاش مشکل داشته باشم (هرچند که از پایان بازی خیلی ناراحت شدم خیلی دلم گرفت مخصوصا شخصیت هایی دوست داشتنی بازی) بلکه از این نا امید شدم که داستان بازی مخصوصا پایان بازی کلی حفره داستانی داره و احساس کردم به نوعی هر جوری شده خواستن فقط یک پایان تراژدی رغم بزنن بدون اینکه حتی یکم بهش فکر کنن ...

ویدئو ـای تست پچارو میبینم هوس میکنم دوباره شروع کنم بازیو، گیم پلی/گان پلی بازی لذت بخش بود برام و داستان و مراحل اصلی/فرعی هم بنظرم کیفیت خوبی داشت.
کاش زودتر مشکلاتش حل بشه ارزش از نو رفتن رو پیدا کنه.

سلام
من میخوام هفت دیگه شروع کنم این بازیو میگم جدیدا یه اپدیت خفن داده بود حتی با این اپدیتش بازم هوش مصنوعیش داغونه؟

من نسخه پی سی رو بازی کردم و دارم هنوز می کنم ، از استیم خریدم و الان ورژن 1.3 هست بازی ، به غیر از مشکلات و باگ هایی که گرافیکی هست ، مشکل یا باگی دیگه ای رو بر نخوردم که Game-Breaking باشه ! یه وقتایی دست و پاهای دشمنا بالا پایین میشه یا از تو در و دیوار رد میشن ، در همین حد :D
از نظر هوش مصنوعی هم من قبل نسخه 1.3 رو نزدم ، ولی ویدوهایی که دیدم با چیزی که الان دارم بازی می کنم ، دشمنا کاملا کاور میگیرن ، فلنکت می کنن ، نارنجک استفاده می کنن و حتی به موقع هیل میدن و ... در کل الان روی بالاترین درجه سختی بازی واقعا نیاز به فکر کردن داری و نمی تونی همینجوری سرتو بندازی پایین بری ! اگر می خواین بازی کنین به نظرم الان خیلی خوبه چون من که لذت بردم.
واقعا فایت های بازی و تنوعی که داره ، از راه هک برای ، گان بگیری دستت همینطوری بری جلو ، نزدیک زن بری یا اصلا حتی هیچ کسو نکشی :D و .... یکی از کامل ترین چیزایی هست که توی بازیا دیدم و شاید حتی کامل ترین (فقط بخش فایت) چون آزادی هر مدلی خواستی بری و هر چی به ذهنت میرسه رو انجام بدی.

پایان بازی خیلی حفره داستانی داره ! واقعا نمیدونم چطوری از دستشون در رفته این قضیه.

تا اونجا که من فهمیدم و بازی کردم تمام پایان هارو

در اکثر پایان ها ما میبینیم که Alt به V میگه تو نمی تونی دیگه خیلی زنده بمونی چونکه Relic Chip که گذاشتی باعث شده که Johnny به صورت کامل درون هم ناخودگاهات و هم بدنت بشینه و خودشو به صورت کامل بسازه و در نتیجه هم ذهن و هم بدنت دیگه فقط برای Johnny هست و اگر بخوای خودت توی این بدن بمونی بیشتر از حدود 6 ماه زنده نمی مونی.حالا می تونی انتخاب کنی که تو یا Johnny یکیتون بره توی Cyberspace و اون یکی بدن رو نگه داره و زندگی کنه که خوب همونطور که گفته شد اگر خودت رو انتخاب کنی نهایتا 6 ماه زنده می مونی.اگرم بری Cyberspace به نوعی به صورت دیجیتالی مثل Saburo همیشه زنده می مونی.

تا اینجا کاملا قضیه اوکیه ، طبق داستان نویسی که شده و چیزایی میبینیم.حالا میرسیم به پایان Arasaka که توی این پایان میان Relic Chip رو با جراحی بر میدارن ، در نتیجه ذهن V بیشتر آسیب میبینه ، با توجه به اینکه از قبلم آسیب دیده بود باز همون داستان حدودا 6 ماه زنده می مونی رو میرسی بهش ، حالا یک راه دیگم جلوت هست که می تونی شخصیت خودتو (V) رو بردارن و آپلود کنن توی Mikoshi تا وقتی که یک بدن مناسب برات پیدا کنن و تورو بندازن روش به نوعی ، حالا سوالی که برای آدم پیش میاد که خود V هم میپرسه ، اینکه چرا به همون اولین شخصی که میبینن و میرسن نمیان و مارو (V) رو آپلود نمی کنن که در نتیجه اگر Takamura زنده باشه اگر نه Hellman ، بهتون توضیح میده که بدن جدید باید DNA ـی که داره با پروفایلی که برای Relic Chip باشه یکی باشه و به هم بخورن ، برای همین هم یکی مثل Saburo میتونه بدن Yorinobu رو بگیره چون که پدر/پسرن و به هم خیلی DNA شبیه دارن ! ولی چون شما (V) باز این قضیه چیپ Johnny برات پیش آمده سخت تر هم میشه که برات یک بدنی پیدا کرد که پروفایلش با DNA شما همخونی داشته باشه و مچ بشه.

حالا اینجا سه تا فکت هست که اتفاق افتاده که عملا این توضیحات بالا رو غیر منطقی می کنه ،

1. وقتی Relic Chip درون بدن فردی گذاشته میشه شروع می کنه به تغییر دادن بدن شخص تا اینکه اونو آماده کنه هاست (میزبان) بدنش برای شخصی که توی Relic Chip هست محیا بشه تا بتونه کنترل رو به دست بگیره و شخص توی Relic Chip در نهایت کنترل اون بدن رو بدست میگیره.
  2. اتفاقی که برای V افتاد به خاطر Relic Chip که برای Johnny بود ، Relic Chip کم کم شروع کرد به تغییر دادن DNA بدن ما (V) تا در نتیجه هماهنگ بشه و مچ بشه با چیزی که برای Johnny مناسب باشه و در نتیجه بتونه Johnny رو قبول کنه ! طبق توضیحاتی که توی خوده بازی داده میشه این باعث میشه که بدن V دیگه خوده V رو پس بزنه و نتونه باهاش زندگی کنه چون به عنوان یک چیز خارجی میشناستش و همخونی با V نداره و برای Johnny هست.
  3. ما توی بازی اشخصای رو میبینیم که مردن (مثل Adam Smasher) یا خود کشی کردن (مثل Lizzy Wizzy) که در هر دوتا مورد مغزشون آسیب دیده ، مورد اول رو Arasaka بر میگردونه و مورد دوم هم Trauma Team باز به صورت کامل بر میگردونه ، در هر دوتا مورد شخص مغزش آسیب دیده و بدنش مشکل پیدا کرده که هر دوتا شخص رو نه توی بدن خودشون بلکه به صورت کامل Chrome ی بر میگردونن ، ولی در نهایت برمیگردن :D حالا Relic Chip چند مرحله هم بالاتر و پیشرفته تر از این دو عزیزی که مثال زده شد.
با توجه به چیزایی که گفته شد ، واقعیت های 1 و 2 ، اصلا Relic Chip برای این طراحی شده که DNA و شخصیت یک شخص رو بگیره و اون رو ذخیره کنه و روی بدن یک شخص دیگه پیاده کنه تا اون شخص DNA و بدنش آماده پذیرایی از کسی که توی Relic Chip هست باشه ! مثالش میشه Relic Chip که مربوط هست به Johnny که توی بازی برای V اتفاق میوفته ، نه DNA شبیه همی دارن نه هیچ چیزی ولی Relic Chip میاد و همه اینارو محیا می کنه برای Johnny تا کم کم بتونه همه کنترل V رو در بر بگیره !

خوب پس میشه بپرسم چطوریه که Relic Chip نمی تونه DNA و شخصیت V رو برداره و به اولین نفری که رسیدن بزنن و اون شخصیت کم کم V بشه ؟! خار داره ماله V ؟! :D یا نه نویسنده ها می خواستن هر جور شده مثلا پایان بازی رو تراژدی بکنن ، حتی به نحوی که خود داستان بازی زیره سوال بره !

جدای واقعیت ها 1 و 2 ، در مورد واقعیت 3 هم میشه همین چیز رو به کار برد ، اگر می تونن V رو ذخیره کنن پس هنوز ناخوداگاه و شخصیت V وجود داره ، چرا مثل مورد های Adam Smasher و Lizzy Wizzy که جفتشون هم ذهنشون آسیب دیده بودن توی فرایند مردنششون ، نمیان و V رو مثل اونا فول Chrome نمیسازن !

در کل از پایان خیلی نا امید شدم ! نه به خاطر اینکه همه پایان ها در هر صورت بد/بدتر هستن که اتفاقا کاملا این قضیه منطقیه برام کلا ژانر سایبرپانک یک نوع Dystopia هستش که اینطور چیزا توش باید اتفاق بیوفته و چیزی نیست که باهاش مشکل داشته باشم (هرچند که از پایان بازی خیلی ناراحت شدم خیلی دلم گرفت مخصوصا شخصیت هایی دوست داشتنی بازی) بلکه از این نا امید شدم که داستان بازی مخصوصا پایان بازی کلی حفره داستانی داره و احساس کردم به نوعی هر جوری شده خواستن فقط یک پایان تراژدی رغم بزنن بدون اینکه حتی یکم بهش فکر کنن ...
حرفت تا حدودی درسته ولی یادمه یکجا اشاره میکنه که کلا دی ان ای وی آسیب دیده ظاهرا یک ربطی به این مورد که در ماموریت آخر کلا کنترل بدنت به جانی میدادی داشت لازم شد یکدوره دیگه بازی برم البته منتظر بودم یک زیرنویس فارسی درست حسابی براش بیاد بعد برم ولی فکر کنم فعلا بیخیالش بشم بازی دوباره شروع کنم

• Like
Reactions: Erebor and just_p30
حرفت تا حدودی درسته ولی یادمه یکجا اشاره میکنه که کلا دی ان ای وی آسیب دیده ظاهرا یک ربطی به این مورد که در ماموریت آخر کلا کنترل بدنت به جانی میدادی داشت لازم شد یکدوره دیگه بازی برم البته منتظر بودم یک زیرنویس فارسی درست حسابی براش بیاد بعد برم ولی فکر کنم فعلا بیخیالش بشم بازی دوباره شروع کنم

آره اونجا کاملا توضیح میده که چون DNA آسیب دیده اینطوری میشه و باید کیس خاص پیدا کنن به DNA شما بخوره ، اما یک چیزی ، مگر DNA شخص Johnny به DNA شخص V میخورد ؟! نه ، حالا توجیه چیه ، اینکه V تیر خورد به سرش و مرد سره همین Relic Chip فعال میشه و اینطوری به نوعی توجیه می کنن مشکل نخوردن DNA به هم دیگه ، حالا چرا اینجا همین کارو نکنن :D ؟ چرا Engram مارو نگیرن (یعنی V) و به یک نفر واردش نکنن ، و طرف یک تیر به کلش بزنن :D ؟ خوب میدونیم که Arasaka یک شرکت کاملا بدی هستش پس مشکلی با این قضیه هم ندارن.خیلی راحت اینطوری مشکل DNA مربوط به Relic Chip و شخص V هم حل میشه ! یا اصلا چرا مثل Adam Smasher یا Lizzy Wizzy وارد عمل نمیشن ؟!
اینطوری که من فهمیدم قضیه 0 و 100 هست ، یا میشه Engram طرف رو گرفت و روش کار کرد و Relic Chip رو ساخت و قضیه رو انجام داد یا نمیشه ، اگر میگفتن V نمیشه ، خوب قضیه تمام بود ، ولی حالا که میشه ساخت ، پس میشه با توجه به طوری که Johnny به V منتقل شد عمل کرد ! در حقیقت Johnny و V کاملا ضد حرفایی هستند که کل بیس بازی روش ساخته شده و سعی داره بگه همچین چیزی هست ولی در حقیقت نیست ! کاملا احساس می کنی Johnny قرار نبوده اینقدر نقش داشته باشه و به نوعی آخرا وقتی دیدن می تونن بیارنش در این حد به بازی اضافه شده به این شدت ، ولی مسئله اینکه به نوعی Johnny میاد و V رو میگیره کله بازی رو زیره سوال میبره با توجه به توضحیات اخر.
بلاخره یا نمیشه وقتی یکی DNA ـش یکی نیست منتقل بشه ، یا میشه ، اگر نمیشه پس چطوری Johnny شد ؟! پس به همون صورت هم V رو منتقل کنن ! اگر میشه هم که مثل چیزی که Johnny شد پس بازم به همون صورت منتقل کنن :D
واقعا خیلی چیزه ساده ای رو از قلم انداختن و خیلی نا امید کنندست همچین حفره داستانی ای توی بازی که قراره به شدت Story Driven باشه.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
چرا؟:D میگن بعد آخرین پچ که تقریبا هفته پیش اومد بهتر شده وضعیتش
من شدید هایپ بودم براش ولی اصلاً مشکلات فنی اش که خیلی هم اساسیه رو فاکتور بگیری، برای من حداقل از هیچ نظر جذابیتی نداشت که انگیزه ای ایجاد کنه بشینم دائم پاش و فقط می خواستم تمومش کنم ردش کنم زود بره :D

• Like
Reactions: Destro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or