آخه عجیبیش اینه که خیلی ساله از معرفیش میگذره
اون ورژن اولیش که 2012 معرفی شد همون سال کنسل شد, چون CDPR نمیتونست ویچر3 رو کامل کنه
این ورژن از سال 2016 توسعش شروع شد, و چون میخواستن هرجور شده 2020 بیاد بیرون, خرابش کردن
انقدر وقت کم بود که حتی زحمت ندادن انیمیشن برای کرکتر طراحی کنن, بازی جهان باز بزرگ در 4 سال ساخته نمیشه, کارگردان عزیز هم لطف کرد و تم کلی بازی رو از سایبرپانک به سای فای تغییر داد, و باعص شد خیلی از افراد خوب تیم برن
جالبه با این وقت کم, امدن داستان بازی رو بخاطر کیانو ریوز کامل عوض کردن
, جانی سیلورهند اصلا نقشی نداشت تو بازی
دوست دارم بدونم که اون ورژن 2012 چجوری بود, به محیطش میخورد که سایبرپانک تر از این سایبرپانک باشه
صبر کن ورژن نسل جدید بیاد رو نسل قبل داغونه.
برعکس چیزایی که میخونی اینجا بنظر من داستان شدیدا جذابه، شخصیتای دوس داشتنیی داره، مراحل اصلی/فرعی هم با اینکه در حد ویچر نیست اما کیفیت خوبی دارن و تعدادشونم اونقدی هست که بتونه 50-60 ساعت سرگرم کنه، این شهر بی روح هم برمیگرده به خالی بودن شهر تو نسخه کنسولی و هوش مصنوعی ضعیف NPC ـا که خالی بودن شهر باید با ورژن نسل نهی حل بشه و هوش مصنوعیش رو هم باید دید چطور خواهد شد اما انتظار نمیره متحول بشه و نهایتن کمی بهتر بشه.
در کل بعضی مواقع میام تاپیکای سایبرپانک فک میکنم یک بازیی دیگه رو بازی کردم، حداقل برای من نزدیک این چیزی هم که اینجا گفته میشه بد نبود
والا بشخصه هیچ جذابیتی در داستانش ندیدم, هیچی درش وجود نداره که بشه به ژانر سایبرپان ربطش داد
شخصیتا خوبن ولی خود V رسما تو دیواره, جانی سیلورهندم به لطف بی ربط بودن شخصیت به ظاهر میانو ریوز خراب شد
نمیدونم چرا وقتی اتمشفر ر اینجوری خراب کردن, شخص mike pondsmith جلوشون رو نگرفت, چون سایبرپانک 2020 قشنگ سایبرپانکه, دست کم ظاهر و اتمسفرش
.