Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
این دیگه چه مسخره بازی‌ایه درآوردن؟ بارها و بارها قبلا اعلام کرده بودن زیرنویس تا آخر شهریور قرار میگیره، حالا قراره دو هفته تاخیر دیگه هم به کاربرها تحمیل کنن که اصلا قابل پذیرش نیست. خداروشکر که رقبایی براشون پیدا شد وگرنه معلوم نبود چه بلاهایی سر کاربرا میاوردن!

این دیگه چه مسخره بازی‌ایه درآوردن؟ بارها و بارها قبلا اعلام کرده بودن زیرنویس تا آخر شهریور قرار میگیره، حالا قراره دو هفته تاخیر دیگه هم به کاربرها تحمیل کنن که اصلا قابل پذیرش نیست. خداروشکر که رقبایی براشون پیدا شد وگرنه معلوم نبود چه بلاهایی سر کاربرا میاوردن!
:| :| :|
این جمله هائی که نوشتی جدی بود یا شوخی!؟ :|
الآن طلبکاری ازشون!؟؟ :| چند ساله این همه بازی زیرنویس کردن، اینه جواب تلاششون؟؟؟ :|
همین که وقت می ذارن و چنین بازی بزرگی رو زیرنویس می کنن و با این قیمت به من و شما می فروشن، باید ازشون ممنون باشیم! :|
باورم نمی شه بعضی ها همچین دیدگاهی دارن... :|
خیلی خطرناکه، خیلی... :|

الآن طلبکاری ازشون!؟؟ :| چند ساله این همه بازی زیرنویس کردن، اینه جواب تلاششون؟؟؟ :|
همین که وقت می ذارن و چنین بازی بزرگی رو زیرنویس می کنن و با این قیمت به من و شما می فروشن، باید ازشون ممنون باشیم! :|
فکر کنم منظور دوستمون اینکه قول داده بودن در صورت رسیدن به مبلغ مورد نظر تا اخر شهریور برای همه ریلیز بشه ولی الان میگن دو هفته فقط برای اشخاص خاص ریلیز میشه و واسه همین ناراحتن

• Like
Reactions: kamyy and SaeedKING
عزیز شما ظاهرا در جریان قضیه نیستی و اتفاقا بنظرم افرادی که بدون اطلاع از چیزی در همه امور سعی در دخالت و اظهارنظر دارند از همه خطرناکترند.:>
اولش بگم که من تمام محصولات این سایت رو از روز اولی که وارد این کار شد تا الان خریدم.
پیش فروش زیرنویس بازی هم چند ماه پیش شروع شد و من و خیلیهای دیگه به قصد حمایت ازشون خرید کردیم و تا دیروز قرار بود زیرنویس حداکثر تا آخر شهریور منتشر بشه اما امروز که موعد انتشار زیرنویس بود و کار حاضر شده، خیلی خودجوش تصمیم گرفتن زیرنویس رو فعلا در اختیار ۵ نفر بزارن و دست بقیه کسانی که بهشون اعتماد کردن و ازشون حمایت کردن رو تا ۱۵ مهر بزارن توی پوست گردو. این کارشون کجاش جای دفاع داره؟:|

فکر کنم منظور دوستمون اینکه قول داده بودن در صورت رسیدن به مبلغ مورد نظر تا اخر شهریور برای همه ریلیز بشه ولی الان میگن دو هفته فقط برای اشخاص خاص ریلیز میشه و واسه همین ناراحتن
البته فکر کنم دلیلش پچ 1.31 هستش ظاهرا در فرم جای دیالوگ ها تغییر کرده با این پچ سایت رقیبشون که همچین چیزی گفته

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
عزیز شما ظاهرا در جریان قضیه نیستی و اتفاقا بنظرم افرادی که بدون اطلاع از چیزی در همه امور سعی در دخالت و اظهارنظر دارند از همه خطرناکترند.:>
اولش بگم که من تمام محصولات این سایت رو از روز اولی که وارد این کار شد تا الان خریدم.
پیش فروش زیرنویس بازی هم چند ماه پیش شروع شد و من و خیلیهای دیگه به قصد حمایت ازشون خرید کردیم و تا دیروز قرار بود زیرنویس حداکثر تا آخر شهریور منتشر بشه اما امروز که موعد انتشار زیرنویس بود و کار حاضر شده، خیلی خودجوش تصمیم گرفتن زیرنویس رو فعلا در اختیار ۵ نفر بزارن و دست بقیه کسانی که بهشون اعتماد کردن و ازشون حمایت کردن رو تا ۱۵ مهر بزارن توی پوست گردو. این کارشون کجاش جای دفاع داره؟:|
مومن، هم پیج اینستاگرامشو دارم و هم صفحه تلگرامشون رو و از همه چی مطلع هستم! خود منم مدت هاست منتظر زیرنویس این بازی ام. اما می شه بگی چرا نمی تونی دو هفته صبر کنی؟؟؟ :| :| خب حتما علتی داره که زیرنویس تاخیر خورده دیگه!!!! :|
شرکت های بازی سازی با کُلی کارمند و کارگر بازی هاشون یک سال تاخیر می خوره، بعد شما انتظار داری یک تیم کوچیک که داره کلی متن رو ترجمه می کنه، سر وقت محصول رو برسونه دستت؟؟؟؟ :|
باور نکردنی هستید شما... :| :| :|
تو روز روشن خیلی جاها حق ما رو دو لپی می خورن صداتون در نمیاد، حالا گیر دادید به یک تیم ترجمه کوچیک؟؟؟ :)) اونم برای چند روز تاخیر؟؟؟؟؟ :)) اون زمانی که دو دستی زیرنویس رو تقدیمتون می کردن میومدی اینجا پست و کامنت بذاری ازشون تشکر کنی؟؟؟ :))
بشین یکم فکر کن...

مومن، هم پیج اینستاگرامشو دارم و هم صفحه تلگرامشون رو و از همه چی مطلع هستم! خود منم مدت هاست منتظر زیرنویس این بازی ام. اما می شه بگی چرا نمی تونی دو هفته صبر کنی؟؟؟ :| :| خب حتما علتی داره که زیرنویس تاخیر خورده دیگه!!!! :|
شرکت های بازی سازی با کُلی کارمند و کارگر بازی هاشون یک سال تاخیر می خوره، بعد شما انتظار داری یک تیم کوچیک که داره کلی متن رو ترجمه می کنه، سر وقت محصول رو برسونه دستت؟؟؟؟ :|
باور نکردنی هستید شما... :| :| :|
تو روز روشن خیلی جاها حق ما رو دو لپی می خورن صداتون در نمیاد، حالا گیر دادید به یک تیم ترجمه کوچیک؟؟؟ :)) اونم برای چند روز تاخیر؟؟؟؟؟ :)) اون زمانی که دو دستی زیرنویس رو تقدیمتون می کردن میومدی اینجا پست و کامنت بذاری ازشون تشکر کنی؟؟؟ :))
بشین یکم فکر کن...
رفیق بنظرم شما دیگه خیلی داری در مقابل فهمیدن مقاومت میکنی!😂
زیرنویس تاخیر خورده چیه؟! اگر زیرنویس حاضر نبود حرف شما درست بود و این ۲ هفته هم صبر میکردیم تکمیل بشه کما اینکه برای اکثر کارهای قبلیشون که تاخیر خورده هم صبر کردیم و مشکلی هم نبود، اما وقتی خودشون دارن میگن زیرنویسشون الان کامل انجام شده و حاضره، هیچ دلیلی نداره سر وقت منتشر نشه!

آخرین ویرایش:
زیرنویس تاخیر خورده چیه؟! اگر زیرنویس حاضر نبود حرف شما درست بود و این ۲ هفته هم صبر میکردیم تکمیل بشه کما اینکه برای اکثر کارهای قبلیشون که تاخیر خورده هم صبر کردیم و مشکلی هم نبود، اما وقتی خودشون دارن میگن زیرنویسشون الان کامل انجام شده و حاضره، هیچ دلیلی نداره سر وقت منتشر نشه!
این آخرین پستم در رابطه با این موضوع بود.
کاری به درست بودن یا غلط بودن کارشون ندارم.
اما از ابتدا قرار بر این بود اون افرادی که با مبلغ بالا پیشخرید کردند 2 هفته زودتر دسترسی به فارسی ساز داشته باشند و مجبورند رو حرفی که زدند بمونند.
به این هم توجه کنید که اگر همین حامیان با مبلغ بالا نبودند این فارسی ساز تا چند ماه دیگه هم آماده نمیشد.
در پیشخرید فارسی ساز Skyrim هم همین مورد ذکر شده.

کاری به درست بودن یا غلط بودن کارشون ندارم.
اما از ابتدا قرار بر این بود اون افرادی که با مبلغ بالا پیشخرید کردند 2 هفته زودتر دسترسی به فارسی ساز داشته باشند و مجبورند رو حرفی که زدند بمونند.
به این هم توجه کنید که اگر همین حامیان با مبلغ بالا نبودند این فارسی ساز تا چند ماه دیگه هم آماده نمیشد.
در پیشخرید فارسی ساز Skyrim هم همین مورد ذکر شده.
این دو هفته دسترسی زودتر باید اواسط شهریور برای اونها شروع میشد نه الان که بخان با این دلیل مسخره ۲ هفته کار رو عقب بندازن.
جوابی که ادمین به تاریخ انتشار محصولشون دادن رو نگاه کنید تا ببینید چرا میگم خودشونو مسخره کردن:

1.JPG
2.JPG

آخرین ویرایش:
این دو هفته دسترسی زودتر باید اواسط شهریور برای اونها شروع میشد نه الان که بخان با این دلیل مسخره ۲ هفته کار رو عقب بندازن.
جوابی که ادمین حدود 10 روز پیش به تاریخ انتشار محصولشون دادن رو نگاه کنید تا ببینید چرا میگم خودشونو مسخره کردن:

View attachment 225942
View attachment 225943
خب اواسط شهریور حتما آماده نبود که دسترسی زودتر شروع نشده.
فکر کنم عکسها را اشتباه قرار دادی چون تاریخ جوابها برا یک ماه 10 روز و 2 ماه پیش:D

• Sad
Reactions: kamyy
فکر کنم عکسها را اشتباه قرار دادی چون تاریخ جوابها برا یک ماه 10 روز و 2 ماه پیش:D
آره. حواسم نبود به تاریخش و پستم رو ویرایش کردم. هر چند این اشتباه ناقص حرفم نیست و به هرحال هر زمانی هم که اعلام شده باشه موظفند که محصول رو سر همین موعد تحویل مشتری بدن مخصوصا الآن که زیرنویس تکمیل شده و حاضرم هست.

آخرین ویرایش:
  • Sad
  • Like
Reactions: M@GNUM and kamyy
رفیق، موضوع بحث من و شما معادله ریاضی نیست که نیاز به فهمیدن داشته باشه! این موضوع نیاز به "درک" کردن طرف مقابل داره که امیدوارم از این بعد در تمام مراحل زندگی ازش استفاده کنید! تو بازار طرف یکساله از یکی چِک داره، اینجوری در موردش قضاوت نمی کنه! :))
در کامنت قبلی هم خدمت شما عرض کردم: "بشینید و مقداری فکر کنید روش"
هیچکس برای چیزهای بی ارزش عمدا اعتبار خودش رو زیر سوال نمی بره، مگر اینکه یک "احمق" باشه. اون تیم ترجمه هم صد در صد دلیل منطقی برای این کارشون دارن.
والا، دو هفته کسی رو از پا در نمیاره.
تمام مشکل من با شما این جمله بود که بنظرم آخرت نامردی و قدرناشناسی ـه.

خداروشکر که رقبایی براشون پیدا شد وگرنه معلوم نبود چه بلاهایی سر کاربرا میاوردن!
امیدوارم تو جامعه و زندگی واقعی کمی رحم داشته باشید و به مردم فرصت بدید.
موفق باشید 🌹

سلام اقا من تازه بازیرو شروع کردم. اونقدرها هم که بعضیا میگن بد نیست.
از بازی خوشم اومده. البته فعلا اولشم (یک ساعت بازی کردم کلا!)
Good Luck

کسی نگفته بازی بد و آشغالی هست ولی در حد نام استدیو و اون هایپ و تبلیغات پیرامونش نیست . اونا اصرار داشتند بازیشون طلا هست ولی با ارفاق برنز بیشتر نیستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or