Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
واقعا فاز اونایی که سن و سالی ازشون گذشته و دیگه بچه سال نیستن اما هنوز روی گیم خاصی تعصب دارن درک نمیکنم. اگر واسه شما خوبه بازی کن لذت ببر، کی بخیله؟!
اگر واسه یکنفر دیگه جذاب نیست هم شما از کنار حرفاش رد شو، دیگه نیاز نیست حتما به غیرتت بر بخوره. همه که #گیک نیستن بدونن سبک این با جی‌تی‌ای متفاوته درسته

اگر قرار باشه بخاطر یک بازی هم بهمون بر بخوره که پس معلومه بعد از گذشت پونزده سال از عمر انجمن های فارسی هنوز کله ی خیلیامون بوی قرمه سبزی میده
این فقط یک بازیه دیگه عزیزان یکنفر خوشش میاد نظرش رو مینویسه بعد یه نفر دیگه هم با سلیقه اش جور نیست نظرشو میگه تموم شد رفت

اگر سلیقه ها متفاوته یه چیز کاملا طبیعیه
قرار نیست به همدیگه بپریم که

اگر جو انجمن همینجوری باشه کم کم خیلیا دیگه تو همچین جمعی از #گیک های متعصب نمیان
شرافتا یا باید اونایی که مثل بچه ها رفتار میکنن رو بلاک کنیم؟! یا خودمون نیاییم که خب راه اول بهتره درسته

مثلا بنده از ویچر خوشم نمیومد، الان از حرفای دوستان متوجه شدم بخاطر سبک اون بازی بوده. با اینکه زبانم خوبه داستان رو متوجه شدم اما واسه من هم گرافیکش روی مخ بود هم سبک بازی که بعد از ریختن بیست گیگ پچ هم ضعف محسوس گرافیک نسبت به بازی های زمان خودش حل نشد که خب اونم بخاطر موتور بازی هست
کو گوش شنوا

حتی زمانی که حرفت منطقی هست و حق می گی باز تعصب دارند و ترول می کنند و رفع کمبود

حالا مگه همون ویچر چقدر Pacing ـش سریع بود که این بخواد باشه ؟ در کل بازی واسه عاشقای سبک RPG ساخته شده به قول خارجیا Deus Ex on steroids
از عشق رد کرده

از کارمندان سی دی پراجکت در بخش Nomad حدود 175 ساعت گیم زده و هنوز از ماموریت های اصلی مونده . Nomad فقط یک از سه تا سناریو هست . البته درسته که داشته تمام ابعاد فنی و اجرایی بازی تست می کرده و 175 ساعت هم خیلی زیاده

واقعا فاز اونایی که سن و سالی ازشون گذشته و دیگه بچه سال نیستن اما هنوز روی گیم خاصی تعصب دارن درک نمیکنم. اگر واسه شما خوبه بازی کن لذت ببر، کی بخیله؟!
اگر واسه یکنفر دیگه جذاب نیست هم شما از کنار حرفاش رد شو، دیگه نیاز نیست حتما به غیرتت بر بخوره. همه که #گیک نیستن بدونن سبک این با جی‌تی‌ای متفاوته درسته

اگر قرار باشه بخاطر یک بازی هم بهمون بر بخوره که پس معلومه بعد از گذشت پونزده سال از عمر انجمن های فارسی هنوز کله ی خیلیامون بوی قرمه سبزی میده
این فقط یک بازیه دیگه عزیزان یکنفر خوشش میاد نظرش رو مینویسه بعد یه نفر دیگه هم با سلیقه اش جور نیست نظرشو میگه تموم شد رفت

اگر سلیقه ها متفاوته یه چیز کاملا طبیعیه
قرار نیست به همدیگه بپریم که

اگر جو انجمن همینجوری باشه کم کم خیلیا دیگه تو همچین جمعی از #گیک های متعصب نمیان
شرافتا یا باید اونایی که مثل بچه ها رفتار میکنن رو بلاک کنیم؟! یا خودمون نیاییم که خب راه اول بهتره درسته

مثلا بنده از ویچر خوشم نمیومد، الان از حرفای دوستان متوجه شدم بخاطر سبک اون بازی بوده. با اینکه زبانم خوبه داستان رو متوجه شدم اما واسه من هم گرافیکش روی مخ بود هم سبک بازی که بعد از ریختن بیست گیگ پچ هم ضعف محسوس گرافیک نسبت به بازی های زمان خودش حل نشد که بخاطر موتور بازی نمیشه کاریش کرد
الان من یـ سوال دارم ، کسی جلوی شما رو گرفته که شاکی هستید ؟ اصلا کسی شما رو نقل قول کرده که شاکی هستید ؟ این شمایی که هنوز بازی منتشر نشده کم مونده حکم اعدام سازنده بازی رو صادر کنی بعد از بقیه انتظار داری از کنار نظرت رد بشن ؟ دوست عزیز اینجا فروم ـه شما یا هر کسی دیگه ای وقتی یـ حرفی میزنید باید انتظار جواب هم داشته باشید.
پ.ن 1: حداقل بزارید بازی منتشر بشه بعد با این لحن با بازی رفتار کنید
پ.ن 2: شما داری میگی از ویچر خوشم نیومده بعد باز میاید گله میکنید که چرا گیم پلی بازی اینجور ـه ؟ منی که مثلا از بازیای میازاکی خوشم نمیاد برم تو تاپیک بازیاش بگم چرا اینقدر آشغال ـه ؟

آخرین ویرایش:
اعداد کناری رم هستن و با گذشت زمان جنریت میشن. برای افزایشش میتونید سیستم عامل بهتر نصب کنید. مثلا در دمو نشون میداد رم وی حدودا 17-18 بود و 10 واحد از رمش از سیستم عامل لجندری بدست اومده بود بقیه اش از جای دیگه یا شاید دیفالتشه. منظور اینکه قابل افزایشه و قابل بازیابی هم هست.
به عبارت ساده تر حکم همون مانای بازیا فانتزی رو داره :D

آخرین ویرایش:
امیدوارم بازی رو ندن ایشون نقد کنه اینجور که بوش میاد یه 8 براش در نظر گرفته. هر سوالی رو جواب میده میگه OK هست ولی Blown away نشدم. از RDR2 هم که خوشش نیومده کلا انگار به هیچ صراطی مستقیم نیست طرف
وقتی طرف میگه درایوینگ بازی اندازه GT نیست :
182548

کو گوش شنوا

حتی زمانی که حرفت منطقی هست و حق می گی باز تعصب دارند و ترول می کنند و رفع کمبود
بنده عطای این تاپیک رو به لقای فن بوی ها بخشیدم چون تا وقتی پای تعصب وسط باشه صحبت کردن منطقی بی فایده است
ایشالا که خوده بازی با فیلمایی که ازش لیک شده متفاوت باشه تا همه از یه گیم خوب لذت ببریم

حتی اگه کسی فحش هم بده دیگه به کوت ها جواب نمیدم چون واسه کل‌کل های کودکانه وقت ندارم مخصوصا با سهامداران سیدی پراجکت
شبو روزگار خوش عزیزان اگر هرکسی حتی از دوستان هم پست هامو نقل قول کرد اما جوابی ندادم دلخور نشید

خدا نگهدارتون

موفق باشید

Sepi_60 @Sepi_60 این عزیز رو هم حواله میکنم به امضام :)

آخرین ویرایش:
امیدوارم بازی رو ندن ایشون نقد کنه اینجور که بوش میاد یه 8 براش در نظر گرفته. هر سوالی رو جواب میده میگه OK هست ولی Blown away نشدم. از RDR2 هم که خوشش نیومده کلا انگار به هیچ صراطی مستقیم نیست طرف
نگران نباشید تا وقتی که بازی: 1. اسمش بزرگ باشه 2. واقعا خفن باشه
طرف خوششم نیاد مجبوره دست کم 9 رو بده همین RDR2 دارید میبینید که این همه ایراد الکی گرفت آخرش 10 داد! در کل منتقدین . مخصوصا IGN رو جدی نگیرید بهتره خیلی وقتا پیش میاد از بازیایی که واقعا انقدر خوب نیستن ایراد میگیرن ولی آخرش بوم 9! تو همشونم میگن یچی برا همه داره! صنعتیه صنعتین قشنگ

سالم ترینشون همین game informer هست

• Like
Reactions: benjohn
بنده عطای این تاپیک رو به لقای فن بوی ها بخشیدم چون تا وقتی پای تعصب وسط باشه صحبت کردن منطقی بی فایده است
ایشالا که خوده بازی با فیلمایی که ازش لیک شده متفاوت باشه تا همه از یه گیم خوب لذت ببریم

حتی اگه کسی فحش هم بده دیگه به کوت ها جواب نمیدم چون واسه کل‌کل های کودکانه وقت ندارم مخصوصا با سهامداران سیدی پراجکت
شبو روزگار خوش عزیزان اگر هرکسی حتی از دوستان هم پست هامو نقل قول کرد اما جوابی ندادم دلخور نشید

خدا نگهدارتون

موفق باشید
برادر شما خودتونو ناراحت نکنین
تاپیک جاییه که نظرات باید باهمدیگه فرق داشته باشه
الان من خودم بازی ویچر رو نزدیک ۵ سال تو هاردم نگه داشتم هی امروزو فردا میکردم بازیش کنم ولی رغبتی نداشتم آخرشم پاک کردم حتی پچ افزایش دهنده گرافیک توش ریخته بودم اما باز میلی نداستم
ابن بازیرو هم واقعیتش گیم پلیشو دیدم الانم که الانه کلا از این بازی زیاد سردرنمیارم یه بازیه گنگیه واسه من
حالا باز بیاد نصب کنیم ببینیم چجوریه
بازی سلیقه اییه شاید یهچیز بگم خندتون بگیره من بازی مورتال کمبت ۱۱ رو نصبیدم اما چون زیاد با دسته باید دگمه هاشو بزنم دستم خسته میشد حذفش کردم به دلم ننشست

• Smile
  • Like
Reactions: Mreza_Dex and kamyy
4 خط پست نوشته 3 خطش فقط خواهش تمنا برا کوت نکردن و از سن ما گذشته و خداحافظی هستش! لابد خیلی حس فکت صادر کردن هم داری:دی باشه نقل قولت نمیکنیم راحت باش کسی کاریت نداره:دی
شده قضیه اون طرف که تریپ قهر کردن و رفتن میگیره که تحویلش بگیرن آخرم هیشکی تحویلش نمیگیره:دی
عزیزان با این سبک بازی ها حال نمیکنید خب اوکی، دیگه این شبیخون زدن ها چیه؟ سبک این بازی مشخصه: RPG Open Word. همچین میگن گیم پلی ایراد داره انگار توی بقیه بازیهای این سبکی دارن مثل کریتوس کومبو میزنن! چهارتا بازی مشابه ببینید حداقل بعد اینطوری نسخه بپیچید. والا ما که کف خون قاطی کردیم تا الان هر چی که دیدیم بخصوص که اینا برداشتن اون استایل جهان باز RPG رو با فرم جهان باز GTA ترکیب کردن و یه چیز جدید خلق کردن. حالا باز بگو گیم پلیش فلانه:دی

برادر شما خودتونو ناراحت نکنین
تاپیک جاییه که نظرات باید باهمدیگه فرق داشته باشه
الان من خودم بازی ویچر رو نزدیک ۵ سال تو هاردم نگه داشتم هی امروزو فردا میکردم بازیش کنم ولی رغبتی نداشتم آخرشم پاک کردم حتی پچ افزایش دهنده گرافیک توش ریخته بودم اما باز میلی نداستم
ابن بازیرو هم واقعیتش گیم پلیشو دیدم الانم که الانه کلا از این بازی زیاد سردرنمیارم یه بازیه گنگیه واسه من
حالا باز بیاد نصب کنیم ببینیم چجوریه
بازی سلیقه اییه شاید یهچیز بگم خندتون بگیره من بازی مورتال کمبت ۱۱ رو نصبیدم اما چون زیاد با دسته باید دگمه هاشو بزنم دستم خسته میشد حذفش کردم به دلم ننشست
خیلی باحالی:-c:-c

• Like
Reactions: tokio_hotel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or