این چه حرفیه کی میزنی داداش من؟
یعنی چی از بازی خوشتون نمیاد تو تایپک نیایید؟
یعنی کلا هر کسی که این سبک رو دوست نداره، نباید اصلا در این مورد انتقاد کنه یا اظهار نظر کنه؟ یعنی فقط بگه خوشم میاد و خوشم میاد و خوشم میاد؟
من خودم عاشق سبک نقش افرینی هستم، ولی یک سری ها هم سبک نقش افرینی رو با میلیون ها خط دیالوگ اشتباه گرفتن
ویچر 3 عالی بود، ولی از نظر بنده عاشق و کشته مرده نقش افرینی، یک سری مشکل اساسی داشت، این که شروع هر کوئست این طوری شروع میشد : اخرین باری که طرف رو دیدی کی بود؟ اخرین بار طرف رو با کی دیدی؟ اخرین با کجار دیدیش، سر تا پای کوئیست شروعشون همین بود.....
این که بگید از یک ژانر، یا یک بازی خوشم نمیاد ، اولا شما در موردش اظهار نظر نمیکنید مشکل خود شماست، دوما این که دیگران رو به همین رویه مجبور میکنید بازم اشتباه ست.
هر کسی حق داره، در چهارچوب احترام و بدور از توهین در مورد هر بخشی که دلش میخواند تو این فروم نظر بده، این بخش فروم یا اون بخشش فقط برای شما نیستش که این طوری دیگران رو از اظهار نظر منع میکنید...
همون طور که شما از رو تریلر های بازی اتمام حجت خودتون رو کردید و راه رو برای هر انتقادی بستید، یعنی از بازی خوشتون میاد، اون طرف های که هم تریلر ها رو دیدن از بازی خوشششون نمیاد و میان نظر هاشون رو میگن دیگه!!
من خودم شخصا قبلا از بازی های میازاکی بدشت تنفر داشتم و اون سالی که دارک سولز 1 اومد هم بازیش کردم ولی اصلا از این سبک خوشم نیومد تا این که بعدا تو تایپک بلادبورن همین حرف رو زدم، چند نفر باز زبون خیلی محترم، و خوب راهنمایی کردن و منم رفتم بازی رو ریختم گفتما ببینم چیه اینقدر طرفدار داره تا این که با بازی اشنا شدم و شد بهترین بازی زندگیم...