Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
اینم جمله یکی از سونی فنا مثل خودم حرف ما رو قبول نمیکنید دست کم حرف این دوستمون قبول کنید و بیخیال شید واقعا یسریتون دارید برای هیچی تلاش میکنید هیت ورزیدن به این بازی چیزی بهتون نمیده CDPR از محدود خوب های صنعته و با حرفای شما سر اینکه بازی 12 ساله داره ساخته میشه و.... حقیقت تغییری نمیکنه! جالبه یسری از pc فن ها هم با بازی مشکل دارن!

حالا بزارید بازی با پچش بیاد اون موقع میایم سراغ بحث و قضاوت.
سازنده خیلی واضخ گفت که بازی رو کنسولای نسل 8 مشکل داره و تاخیر زدیم که با پچ فیکس بشه!

زمانی تا ریلیز رسمی بازی و امبارگو باقی نمونده، الان دیگه وقت این نیست که با آمارو احتمالات و اتفاقات گذشته بازی رو نقد کنیم، چند روز صبر کنید تا ماحصل کارو ببینیم، با همه حرفو حدیثها در این چند سال، بیاید برای موفقیت بی چونو چرای بازی امیدوار باشیم، توی صنعتی که فقط چند تا سازنده میان چنین ریسک هایی می کنن، خوشحال شدن از فیل شدنشون جز ضربه بیشتر به پیکره صنعت بازی های ویدئویی و آینده بازی های سینگل پلیر چیز دیگه ای براتون به ارمغان نمیاره، اگه به من می گفتن سایبرپانک بازی خوبی می شه ولی ویچر موفقیتش تضمین شدست بین این دو کدومو انتخاب می کنی، مطمئنا سایبرپانک رو انتخاب می کردم علی رغم ریسک هایی که متوجهش بوده، بازی های میلک شده ای توی صنعت داریم که متاهای قابل قبولی هم می گیرن، ولی پیشرفتی در پیشبرد اهدافشون ندارن، اگر بحث های حاشیه ای پیرامون بازی رو دور بریزید، بازی شکل تازه و تعریف جدیدی از OWـه که چیزی به این صنعت اضافه می کنه، همین مورد کافیه تا حمایت بشه ازش.
UOTE]

دقیقا مبین جان فکر میکنم این چندتا چیزی که گفتی را بشخصه بارها تو تاپیک های The Last of us 2 و همینطور RDR2 دیدم. البته واسه تلو بشدت زیاد بود این هیت و گاهی اوضاع فقط به سمت مسخره کردن اثر رفت متاسفانه ..
چه خوبه که گاهی به خودمون هم نگاهی بکنیم کجاها خودمون باعث شدیم فنهای یه اثر دیگه ناراحت بشن . البته منظورم تو نیستی اما خیلی هارو میشناسم که خیلی جو تاپیک هایی که بالا گفتم رو خراب کردند
لست 2 میشه هیت یسری رو بخاطر اینکه انحصاری هست قبول کرد ولی RDR2?! بشخصه یادمه تو اون گرونی گادم فروختم و به قیمت 800تومن بازی رو پیشخرید کردم و چقدرم از دادن این پول راضی بودم بازی رسما کامل ترین تجربه این نسلم بود!

دقیقه 11:47 داره میگه تیم دوم داره روی یک بازی AAA دیگه کار می کنه. (CP 2077)

البته تیم دوم قطعا به بزرگی تیم اول نیست ، ولی دارن روش کار می کنن ، حالا روی Post Production یا چی و به چه صورتی ، ولی روش کار میشده از اون موقع ! حالا سوای این یک سریم میان میگین بازی یک بار کنسل شده و از 2016 با از اول ساخته شده (لینک اینو هم کسی اگر داره لطف کنه بده چون من چیزی پیدا نکردم مبنی با پوکندن بازی و از اول ساختن اون) ، خوب ! الان این یعنی جزو زمان ساخت بازی حساب نمیشه یعنی ؟! :D:o:)) جزو زمان ساخت CP 2077 حساب میشه دیگه !

این بحث زمان ساخت واقعا بحث بیهوده و بیخودی ! بیخیال با ! نه بازی 1 ساله در دست ساخته ، 2012 معرفی نشده ، سازنده بازی توی سال 2012 نگفته ما دوتا تیم داریم که یکی داره روش کار می کنه و و و :D
بحث زمان ساخت بازی چیز بیخودی نیست تنها مشکلش اینه که هیترا دوست دارن به نفع خودشون دون پلیش کنن :)) ولی باشه حالا که اصرار داشتن منبع داری اینم ویکیپدیا!

Cyberpunk 2077 entered pre-production when developer CD Projekt Red had finished The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine (2016),[54

Cyberpunk 2077 - Wikipedia

بگذریم که قضیه کاملا مشخصه بعد از تموم شدن ویچر2 CDPR فکر کرد با دو قسمت تقسیم شدن میتونه مثل امثال یوبی سافت دوتا بازی رو باهم بسازه ولی بعدش دیدن نمیشه و به کیفیت بازی ضربه میخوره تیم سایبر به تیم ویچر3 پیوست و سایبر کنسل شد و ساختش دوباره از 2016 از سر گرفته شد پایان داستان!

بحث زمان ساخت بازی چیز بیخودی نیست تنها مشکلش اینه که هیترا دوست دارن به نفع خودشون دون پلیش کنن :)) ولی باشه حالا که اصرار داشتن منبع داری اینم ویکیپدیا!

Cyberpunk 2077 entered pre-production when developer CD Projekt Red had finished The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine (2016),[54

Cyberpunk 2077 - Wikipedia

بگذریم که قضیه کاملا مشخصه بعد از تموم شدن ویچر2 CDPR فکر کرد با دو قسمت تقسیم شدن میتونه مثل امثال یوبی سافت دوتا بازی رو باهم بسازه ولی بعدش دیدن نمیشه و به کیفیت بازی ضربه میخوره تیم سایبر به تیم ویچر3 پیوست و سایبر کنسل شد و ساختش دوباره از 2016 از سر گرفته شد پایان داستان!

شما چون احتمالا تازه عضو فروم شدین خیلی در جریان نیستین ، ولی اصولا حتی اگر بازی ساخته بشه و کنسل بشه و بازسازی از سر گرفته بشه ، جزو زمان ساخت حساب میشه ! چیزه غیر منطقی ای نیست.در ضمن ویکیپدیا معمولا به عنوان منبع ازش یاد نمیشه ، هر چند خود تیم سازنده توی ویدئو که لینک دادم مستقیم دارن میگن از 2012 شروع کردیم ! حالا شما و دوستان شاید بیشتر میدونید !
میگم که ، بحث بیخودیه !

• Like
Reactions: S0lid Snake
Cyberpunk-2077-—-Official-Gameplay-Trailer-mkv_20201123_165604-772.jpg

اینجا Rogue پرت میشه بیرون اگه دقت کنید به پاهاش یـ چیز شبیه به راکت بسته خلاصه Iron Man confirmed >:)>:)
پ.ن : بازی قطعا از نظر تنوع مراحل نسبت به ویچر 3 چند لول بالاتر ـه . توی ویچر 95 درصد مراحل خلاصه میشد تو ویچر سنس (تو B&W این روند شروع به تغییر کردن کرد) ولی اینجا دیگه اینجوری نیست ! فکر اینکه در کنار نویسندگی خفن کوئست ها تنوع گیم پلی هم بالا رفته دیوانه کنندست

View attachment 182303

اینجا Rouge پرت میشه بیرون اگه دقت کنید به پاهاش یـ چیز شبیه به راکت بسته خلاصه Iron Man confirmed >:)>:)
پ.ن : بازی قطعا از نظر تنوع مراحل نسبت به ویچر 3 چند لول بالاتر ـه . توی ویچر 95 درصد مراحل خلاصه میشد تو ویچر سنس (تو B&W این روند شروع به تغییر کردن کرد) ولی اینجا دیگه اینجوری نیست ! فکر اینکه در کنار نویسندگی خفن کوئست ها تنوع گیم پلی هم بالا رفته دیوانه کنندست
واقعا این دیگه رسما دیوانه‌کننده است. حتی تصور اضافه شدن بعد ارتفاع به این شکل، برق از سر آدم می‌پرونه.
ولی تصور موتور سواری موقع شب توی یه شهر سایرپانک تپنده و رنگارنگ، با ویژوال نسل بعدی، همچنان خفن‌ترین فانتزی من واسه این بازیه :D

View attachment 182303

اینجا Rogue پرت میشه بیرون اگه دقت کنید به پاهاش یـ چیز شبیه به راکت بسته خلاصه Iron Man confirmed >:)>:)
همین که دیگه یه چیزی مثل ویچر سنس و دید ویژه بتمن و ... نداره خودش یه دنیا ارزش داره از نظر لول دیزاین. :D

این هیچ تمرکزی روش نبود تو مارکتینگ بازی.

شاید چیز مهمی نیست. حتی شاید صرفا به عنوان اپگرید در دسترس باشه که در اون صورت هم بعیده نقش کلیدی داشته باشه تو لول دیزاین بازی.
اتفاقا چند جا صحنه جرم و جنایت نشون دادن که صد درصد اونجا ها به کار میاد. در کل Kiroshi Eye (در کنار Subdermal Grip) اپگرید اجباری ـه مطمئن باشن نقش کلیدی تو بازی داره ؛ با این حال اینجا بازی تو آینده جریان داره همین باعث میشه گیم پلی بازی به شدت متنوع تر بشه

شاید چیز مهمی نیست. حتی شاید صرفا به عنوان اپگرید در دسترس باشه که در اون صورت هم بعیده نقش کلیدی داشته باشه تو لول دیزاین بازی.
خب tier بندی انواع ایتمها هم در مارکتینگ اثری ازش نبود ولی میدونیم که اسلحه معمولی rare و legendary و ... داره و البته در عکس مشخصه که لباسها و چیپ ها هم همین tier ها رو دارن. منظور اینکه همه چیز رو در مارکتینگ اشاره نمیکنن حالا بهر دلیلی.
این قابلیت اسکن و زوم کیروشی ای ها بعیده در لول دیزاین مهم نباشه. اصلا یکی از اولین چیزهایی که از بازی نشون دادن همین بود که وی رفت خودش رو اپگرید کرد که بتونه با کله گنده ها بگرده و کم نیاره.
Iron Man confirmed
این هایپ بعدا براتون دردسرساز میشه ملت میان اینجا میگن Iron man کو:D
من ترجیح میدم بجای Iron man بازی دراوردن بتونم با منتیس بلید از ساختمون ها بالا برم که البته قبلا تایید شده بود ولی چیزی ازش ندیدیم. اونی هم که حذف شد دویدن رو دیوار بود که برام مهم نیست.
البته بدم نمیاد یه ایتم کمیاب سطح لجندری برای Iron man بازی دراوردن تو بازی باشه. همین الان وقتی تکنولوژی جت تک نفره داریم تو 2077 چرا نداشته باشیم.

شما چون احتمالا تازه عضو فروم شدین خیلی در جریان نیستین ، ولی اصولا حتی اگر بازی ساخته بشه و کنسل بشه و بازسازی از سر گرفته بشه ، جزو زمان ساخت حساب میشه ! چیزه غیر منطقی ای نیست.در ضمن ویکیپدیا معمولا به عنوان منبع ازش یاد نمیشه ، هر چند خود تیم سازنده توی ویدئو که لینک دادم مستقیم دارن میگن از 2012 شروع کردیم ! حالا شما و دوستان شاید بیشتر میدونید !
میگم که ، بحث بیخودیه !
برادر من دوتا سوال ساده ازت میپرسم بعدش یه توضیح کوتاه بهت میدم شاید قانع شدی

اول اینکه اصلا بازی 8 ساله که دراه ساخته میشه خب که چه؟
دوم اینکه چیزی درباره توسعه ویدیو گیم میدونی؟ مسخره نمیکنم جدی میگم!

ببین داداش بحث بیخودی نیست مسئله اینه که شما و هیتران به دلایلی نمیخواید قبول کنید که پری پروداکشن بازی در سال 2012 متوقف شده و از سال 2016 به شکل جدی از سر گرفته شده تازه ویکیپدیا منبع هم توش هست فکر کنم!

بگذریم مسئله ساده ای هست بازی ای که ساختش متوقف میشه . تیمشم میره سر یه بازی دیگه و دو سه سال بعد دوباره شروع میشه یعنی عملا برمیگرده به Drawing board یعنی این بازیه دیگست خودشون فکر کنم گفتن اون ورژن 2012 فراموش کنید!

نیازی به تاییدشونم نیست از تریلرش معلومه چقدر فرق داره در ضمن ما نمیدونیم که اصلا بیلدی از ورژن 2012 وجود داره یا نه یا اصلا بعد متوقف شدنش کسی روش کار میکرده یا نه همینجوری رو هوا نمیتونی بگی بازی 8 ساله در حال ساخته!

بتمن و ویچر3 این ویژگی رو از یه چیز بدنام و خسته کننده تو آمریکا به پدیده ای همه گیر تبدیل کردن جوری که هر OWی به نوع خودش الان ازش تقلید میکنه بعید میدونم نباشه ولی فقط امیدوارم از اونجایی که خودشون مدش کردن یه چیز جدید براش ارائه بدن

این هایپ بعدا براتون دردسرساز میشه ملت میان اینجا میگن Iron man کو:D
من ترجیح میدم بجای Iron man بازی دراوردن بتونم با منتیس بلید از ساختمون ها بالا برم که البته قبلا تایید شده بود ولی چیزی ازش ندیدیم. اونی هم که حذف شد دویدن رو دیوار بود که برام مهم نیست.
البته بدم نمیاد یه ایتم کمیاب سطح لجندری برای Iron man بازی دراوردن تو بازی باشه. همین الان وقتی تکنولوژی جت تک نفره داریم تو 2077 چرا نداشته باشیم.
حالا ما یـ چیزی گفتیم، دوستان جدی نیگرید :D ولی نه ، بعید بدونم به غیر کات سین و پیش برد داستانی کاربرد دیگه ای داشته اگه غیر این باشه که عملا میشه GTA که بعید بدونم CDPR تا اونجا ها بخواد پیش بره در مورد بالا رفتن با منتیس بلید هم راستیاش فک نکنم از اونم خبری بشه یعنی حداقل گیم پلی عادی ازش خبری نیست نهایت مثل چیزی که بالا گفتم به کات سین یا جاهای خاص داستانی محدود بشه . ولی خوب خدا رو چه دیدی شاید اینو CDPR نگه داشته تا سورپرایز کنه
پ.ن : Kereznikov (قابلیت صحنه اهسته) من دلم برا اون خیلی تنگ شده :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
من که صبر میکنم بازی زیر نویس فارسی براش بیاد مثل ویچر۳ بعد بازی کنم
لذتی که زیرنویس ویچر۳ بهم داد هنوز تو ذهنمه
این همه ادعای گیمر بودن میکنیم ولی یه فشار به این سازنده ها نمیاریم که توایران پلیر زیاده بازارش هم که خیلی خوبه زبان ماروهم به بازی اضافه کنید اصلا هزینه اضافی می‌دیم برای بازی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته

من که صبر میکنم بازی زیر نویس فارسی براش بیاد مثل ویچر۳ بعد بازی کنم
لذتی که زیرنویس ویچر۳ بهم داد هنوز تو ذهنمه
این همه ادعای گیمر بودن میکنیم ولی یه فشار به این سازنده ها نمیاریم که توایران پلیر زیاده بازارش هم که خیلی خوبه زبان ماروهم به بازی اضافه کنید اصلا هزینه اضافی می‌دیم برای بازی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته
اینطور نیست. امضا جمع شد، چندین نفر هم باهاشون مکاتبه کردن. جوابشون نه بود. نظر شخصی ام اینه که همینطوری هم با چند بار تاخیر بازی رو عرضه کردن، اصلا نمیخوان چیز دیگه ای به تولید بازی اضافه کنن. حالا میخواد هر چیز کوچیکی باشه مثل زیرنویس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or