Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
مگه بازی فقط برای تو ساخته شده ... من به عنوان یه طرفدار cdp دوست دارم بیام از شرایط نا مناسب لانچ بازی انتقاد کنم ...

خوشت نمیاد ، بلک لیست رو برای همین گذاشتن

اون از کوجیما و دث و اینم از این ، هر دو طرفم به جای یه بحث قانع کننده ، فقط بر چسب و ....

همیشه همین بحث ها و اختلاف نظر و انتقادات از چیزی وجود داره ،،، چرا کسایی که تحمل این چیزا رو ندارن ،، اصلا میان تو فروم که اعصابشون خراب شه؟؟؟

والا بازی داشتیم هیترهاش ،، تمام تاپیک های مرتبط باهاش رو آباد کرده بودن ،، هیچ وقت این ری اکشن ها رو نداشتیم ...
بحث قانع کننده کاربر vaan2 :))

چون میدونم هدف اول و اخرت خراب کردن جو تاپیک ها برا بقیه است ترجیح میدم بعد این دیگه جوابی ندم تا شاید خودت خسته شی و کج کنی سمت یه تاپیک دیگه. :D
خسته نشدی هم مهم نیست دیگه. این تاپیکم میشه یه جایی مثل اکثر تاپیکای دیگه.

وگرنه بازی میاد و کلی هم مخالف پیدا میکنه و "منطقی" بحث میشه راحب ایراداتش.
به ترولات برس که استادی توشون. نگران بحث منطقی نباش.

آخرین ویرایش:
مگه بازی فقط برای تو ساخته شده ... من به عنوان یه طرفدار cdp دوست دارم بیام از شرایط نا مناسب لانچ بازی انتقاد کنم ...

خوشت نمیاد ، بلک لیست رو برای همین گذاشتن

اون از کوجیما و دث و اینم از این ، هر دو طرفم به جای یه بحث قانع کننده ، فقط بر چسب و ....

همیشه همین بحث ها و اختلاف نظر و انتقادات از چیزی وجود داره ،،، چرا کسایی که تحمل این بحث ها رو ندارن ،، اصلا میان تو فروم که اعصابشون خراب شه؟؟؟

والا بازی داشتیم هیترهاش ،، تمام تاپیک های مرتبط باهاش رو آباد کرده بودن ،، هیچ وقت این ری اکشن ها رو نداشتیم ...

و بازی هم متاش بالا میشه و کسی قرار نیست جایی بره

این تاپیک مثل کشوری که توش زندگی می کنیم هستش :D هر کی از بازی که 8 سال در حال ساخت بوده بد بگه یا توقع زیادی داشته باشه ، میشه آمریکا و توهم توطئه و ساخت دشمن فرضی ، هر کی از بازی خوب بگه میشه ای جانم چقدر ما خوبیم :D چیزه منطقیم بگی بهت میگن دشمنی ، زیاد جدی نگیر بزرگوار :D

این تاپیک مثل کشوری که توش زندگی می کنیم هستش :D هر کی از بازی که 8 سال در حال ساخت بوده بد بگه یا توقع زیادی داشته باشه ، میشه آمریکا و توهم توطئه و ساخت دشمن فرضی ، هر کی از بازی خوب بگه میشه ای جانم چقدر ما خوبیم :D چیزه منطقیم بگی بهت میگن دشمنی ، زیاد جدی نگیر بزرگوار :D
خب چون با تو میشه یه دیالوگ منطقی برقرار کرد جواب میدم.
بازی ۸ سال در حال ساخت نبوده.
۸ سال پیش معرفی شد فقط که حاصل بی تجرگی و توهم اینکه میتونن همزمان با ویچر۳ پیش ببرنش بود.
بعدش تقریبا به طور کامل دولوپمنت بازی رفت تو کما و احتمالا حدود ۲۰۱۶ و بعد از اخرین بسته الحاقی ویچر۳ رفتن سراغ بازی فول فورس.

همینجا هم انتقاد شد به بازی و مارکتینگش.
هم اظهار نگرانی کردن خیلیا.

ولی دیگه بچه ها کودن نیستن. فرق نیش و کنایه و هیت ورزی رو با انتقاد متوجه میشن.

دشمنی ،،، توهم توطئه

من بیشتر از مجموع 90درصد کسایی که به این تاپیک سر میزنن و از قضا بعد از مشخص شدن تاریخ انتشار بازی فن بوی بازی شدن بیشتر ویچر 3 بازی کردم ...

خیلی بیشتر از کسایی که برای اولین بار تو عمرشون با این بازی اسم سایبر پانک به گوششون خورد ،، عاشق سبک سایبر پانکم ... و یه زمانی روزم رو با رویابافی از gits شب میکردم

........
اتفاقا به خاطر همین قضیه که مطمئن بودم یه عده فرصت طلب سریع سعی میکنن هر گونه انتقادی رو ربط بدن به بازی سال و ناتی داگ این مدت هیچی نمیگفتم ، ولی با اینکه رسما سایبر از محاسبات امسال خارج شده ... بازم این کار رو کردن .... چه بسا حرف حق جواب نداره ، باید زد به کوه صحرا

Cdp سر لانچ این بازی بد عمل کرده ... و تصمیمات خیلی بدی گرفته ،،، من نمی‌فهمم ، سر چیزی که اظهر من الشمس این سنگر بندی ها چیه دیگه
مازیار من که گفتم کسی که بهش میگن هیتر تو نیستی!

صحبت درباره کسایی بود که نمیخواستن بازی تو TGA امسال باشه یا فکر میکنن CDPR قراره جای کسی رو تو صنعت بگیره عزیزان بیخودی هیت میوزن حتی از جوایز بازی رو باکس آرتش ایراد میگیرن که واقعا غیر قابل درکه انگاری بازی های خودشون از این جوایز قبل عرضه نداشته مطمئنم که خودتم باهام سر این مسئله موافقی!

منم مثل خودت عمری منتطر بازیه سایبرپانکی بودم و میدونم تو طرفدار CDPR هستی و مثل یسری از قصد چیزی نمیگی و ایراداتی که گرفتی رو هم درک میکنم و تو یسری چیزا بهت حق میدم ولی صبر کن برات توضیح بدم!

اول اینکه مازیار من قبول دارم CDPR اشتباهاتی کرده بازی آماده نبوده و یک ماه تاخیر خورده درسته حتی نسخه های پیش نمایش که رو pc هستن هم مشکلاتی دارن که قراره با پچ دی وان حل بشه.

درباره کیفیت نسخه های نسل 8 هم درسته اکثر شرکتا مثل راکستار واسه همین چیزا تمرکز اصلی رو اول میزارن رو کنسول و بعدش میدن برا pc که CDPR متاسفانه برعکسش انجام داده اما کیفیتش اصلا بد نیست اتفاقا بجز همون چندتا پاپ این که قراره با پچ روز اول درست شه مشکلی نداره و قابل قبوله.

درباره کات کانتنت هم اشتباه از CDPR درسته بهت حق میدم ولی نه اون شکلی که خودت میگی ببین شاید ندونی ولی همه بازیا حتی کلفتای این نسل کات کانتنتای بزرگ دارن و CP2077 هم فرقی نداره اشتباه CDPR این بوده که محتویاتی که ازش مطمئن نبوده رو به ما معرفی کرده و الانم که کات شده گله کردن از نبودنش تعجبی نداره!

در کل دارم میگم چیزایی که الان ازش ایراد گرفتی دلیلیه که بازی بخاطرش تاخیر خورده!
پس صبر کن و با اشتباه مدیریتی . یه ویدیو بی کیفیت و بازیی که آپدیت نشده زود قضاوت نکن وایسا بازی بیاد اگه بازم مشکل داشت اونوقت درخدمتیم و میشه سرش بحث کرد. :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
خب چون با تو میشه یه دیالوگ منطقی برقرار کرد جواب میدم.
بازی ۸ سال در حال ساخت نبوده.
۸ سال پیش معرفی شد فقط که حاصل بی تجرگی و توهم اینکه میتونن همزمان با ویچر۳ پیش ببرنش بود.
بعدش تقریبا به طور کامل دولوپمنت بازی رفت تو کما و احتمالا حدود ۲۰۱۶ و بعد از اخرین بسته الحاقی ویچر۳ رفتن سراغ بازی فول فورس.

همینجا هم انتقاد شد به بازی و مارکتینگش.
هم اظهار نگرانی کردن خیلیا.

ولی دیگه بچه ها کودن نیستن. فرق نیش و کنایه و هیت ورزی رو با انتقاد متوجه میشن.

دقیقه 11:47 داره میگه تیم دوم داره روی یک بازی AAA دیگه کار می کنه. (CP 2077)

البته تیم دوم قطعا به بزرگی تیم اول نیست ، ولی دارن روش کار می کنن ، حالا روی Post Production یا چی و به چه صورتی ، ولی روش کار میشده از اون موقع ! حالا سوای این یک سریم میان میگین بازی یک بار کنسل شده و از 2016 با از اول ساخته شده (لینک اینو هم کسی اگر داره لطف کنه بده چون من چیزی پیدا نکردم مبنی با پوکندن بازی و از اول ساختن اون) ، خوب ! الان این یعنی جزو زمان ساخت بازی حساب نمیشه یعنی ؟! :D:o:)) جزو زمان ساخت CP 2077 حساب میشه دیگه !

این بحث زمان ساخت واقعا بحث بیهوده و بیخودی ! بیخیال با ! نه بازی 1 ساله در دست ساخته ، 2012 معرفی نشده ، سازنده بازی توی سال 2012 نگفته ما دوتا تیم داریم که یکی داره روش کار می کنه و و و :D

این کیانوریوز که اصلا تو بازی نیست !
ghost عـه ! :|
من فکر کردم یکی از کرکترهای قابلِ بازیه !

به نقل یکی از دوستان که خیلی زیاد تو جریان بازی قرار داره و اخبارش رو دنبال می کنه میگفت که روایت داستان خیلی کُنده و شما باید 5 الی 6 ساعت بازی کنی تا تازه به لوگو cdproject و cyberpunk برسی یعنی تازه بازی از اون به بعد شروع میشه و به نوعی prelog بازی اینقدر زمان بره ! میخوام بگم درسته که از ویچر3 کوتاهتره اما همچنان با میلیون ها خط دیالوگ طرف هستیم که خودم به شخصه حوصله خوندنش رو ندارم و ترجیح میدم بازی رو پاک کنم یا منتظر بمونم شاید زیرنویس فارسیش بیاد و فقط برای تست پرفورمنس و دیدن محیطه که نصبش میکنم .
حالا مگه همون ویچر چقدر Pacing ـش سریع بود که این بخواد باشه ؟ در کل بازی واسه عاشقای سبک RPG ساخته شده به قول خارجیا Deus Ex on steroids

زمانی تا ریلیز رسمی بازی و امبارگو باقی نمونده، الان دیگه وقت این نیست که با آمارو احتمالات و اتفاقات گذشته بازی رو نقد کنیم، چند روز صبر کنید تا ماحصل کارو ببینیم، با همه حرفو حدیثها در این چند سال، بیاید برای موفقیت بی چونو چرای بازی امیدوار باشیم، توی صنعتی که فقط چند تا سازنده میان چنین ریسک هایی می کنن، خوشحال شدن از فیل شدنشون جز ضربه بیشتر به پیکره صنعت بازی های ویدئویی و آینده بازی های سینگل پلیر چیز دیگه ای براتون به ارمغان نمیاره، اگه به من می گفتن سایبرپانک بازی خوبی می شه ولی ویچر موفقیتش تضمین شدست بین این دو کدومو انتخاب می کنی، مطمئنا سایبرپانک رو انتخاب می کردم علی رغم ریسک هایی که متوجهش بوده، بازی های میلک شده ای توی صنعت داریم که متاهای قابل قبولی هم می گیرن، ولی پیشرفتی در پیشبرد اهدافشون ندارن، اگر بحث های حاشیه ای پیرامون بازی رو دور بریزید، بازی شکل تازه و تعریف جدیدی از OWـه که چیزی به این صنعت اضافه می کنه، همین مورد کافیه تا حمایت بشه ازش.

. فرق نیش و کنایه و هیت ورزی رو با انتقاد متوجه میشن.
دقیقا مبین جان فکر میکنم این چندتا چیزی که گفتی را بشخصه بارها تو تاپیک های The Last of us 2 و همینطور RDR2 دیدم. البته واسه تلو بشدت زیاد بود این هیت و گاهی اوضاع فقط به سمت مسخره کردن اثر رفت متاسفانه ..
چه خوبه که گاهی به خودمون هم نگاهی بکنیم کجاها خودمون باعث شدیم فنهای یه اثر دیگه ناراحت بشن . البته منظورم تو نیستی اما خیلی هارو میشناسم که خیلی جو تاپیک هایی که بالا گفتم رو خراب کردند

دقیقا مبین جان فکر میکنم این چندتا چیزی که گفتی را بشخصه بارها تو تاپیک های The Last of us 2 و همینطور RDR2 دیدم
چه خوبه که گاهی به خودمون هم نگاهی بکنیم کجاها خودمون باعث شدیم فنهای یه اثر دیگه ناراحت بشن . البته منظورم تو نیستی اما خیلی هارو میشناسم که خیلی جو تاپیک هایی که بالا گفتم رو خراب کردند
من کاری به بقیه ندارم.
۲ تا پست تاکسیک از من تو تاپیکای دلست بفرست ببینم کی جو اونجاهارو به هم میریختم. :D
حالا خوبه تاپیک vs هم حتی ۲ ماه یه بار میرم من.
من یا اینجام یا تاپیکای اکس باکس.

کسی هم جو به هم میریخته اشتباه کرده. هرکی میخواد باشه.

دقیقه 11:47 داره میگه تیم دوم داره روی یک بازی AAA دیگه کار می کنه. (CP 2077)

البته تیم دوم قطعا به بزرگی تیم اول نیست ، ولی دارن روش کار می کنن ، حالا روی Post Production یا چی و به چه صورتی ، ولی روش کار میشده از اون موقع ! حالا سوای این یک سریم میان میگین بازی یک بار کنسل شده و از 2016 با از اول ساخته شده (لینک اینو هم کسی اگر داره لطف کنه بده چون من چیزی پیدا نکردم مبنی با پوکندن بازی و از اول ساختن اون) ، خوب ! الان این یعنی جزو زمان ساخت بازی حساب نمیشه یعنی ؟! :D:o:)) جزو زمان ساخت CP 2077 حساب میشه دیگه !

این بحث زمان ساخت واقعا بحث بیهوده و بیخودی ! بیخیال با ! نه بازی 1 ساله در دست ساخته ، 2012 معرفی نشده ، سازنده بازی توی سال 2012 نگفته ما دوتا تیم داریم که یکی داره روش کار می کنه و و و :D
بحث منم فول پروداکشن بود وگرنه استارفیلدم استارت کارش از ۲۰۱۲ اینا زده شده.
چیز عجیبی نیست پست پروداکشن یه بازی با این فاصله زمانی از ریلیز باشه.

پروداکشن اصلی از ۲۰۱۶ شروع شده.

گرچه تو بگو اصلا ۲۵ سال در دست ساخت بوده.
So what؟
جای ذکر شده که پروسه ساخت شروع شد باید سریع برسونن بازی رو؟

الدر۶ هم ۳ سال پیش معرفی شد و تا ۴ سال دیگه هم بعیده بیاد!!!

آخرین ویرایش:
دقیقا ،، حرف من اینه که وقتی پارسال دیدن خروجی بازی روی کنسول های این نسل این شکلیه ،، چرا کنسل نکردن...

فقط یه سوال زیادی اغراق شده منو جواب بدید ، من دیگه بحثی ندارم ،،، در چه منطقی بازی باید در شرایطی گلد بشه که مجبورت کنن بازم تاخیر بزنی...

بازی گلد شده ، چاپ و پخش هم شده ،، یعنی اگه کسی آپدیت روز اول رو دانلود نکنه دقیقا بازی همینه که لیک شده...

مشکل تیم cdp نیست ،، مشکل کنسول های این نسل هستن که نمیکشن این بازی رو ... مگر با دانگرید

سایبر پانک بازی cdp که وقتی اومدم گفتم بهجز کامبت ویچر ۳ از هر نظر نسبت به بلاد بورن برتری مطلق داره ، رفقای خودتون برام شیشکی میکشیدن ....

راجع به کنسل کردن بازی برای نسل قبلی شوخی میکنید دیگه نه؟! یعنی میگید سازنده بیاد دو تا کنسولی که رو هم ۱۶۰-۱۷۰ میلیون تا تو بازار موجود هستن (و از اول کنسول هدف بودن) و می‌تونه روشوپ ۲۰ میلیون نسخه بفروشه رو ول کنه و بیاد بازی رو رو دو تا کنسول جدید که رو هم ۴ میلیون تا هم دست مردم نیست بزنه؟! با چه منطقی باید حاصل این همه سال کار رو نابود کنه یک شرکت؟! کسی که دوست داره نسخه پرفکت رو بازی کنه می‌تونه بره رو نسل جدید بازی کنه ولی ۹۰ درصد گیمرها همون نسخه نسل قبلی براشون از خوب هم بهتره، میخرن، بازی میکنن و حالش رو میبرم. سازنده هم به قدری برای مخاطب احترام قائله که مفتی به نسل فعلی ارتقا میده اگر کسی تونست چند ماه بعد دستگاه جدید بخره.

بعضی از بازی ها با موفقیت خودشون صنعت گیم رو به جلو میبرن و Cyber 2077 هم بنظرم جزو همون بازی ها هس و امیدوارم تلاش سازنده ها جواب بده و بازی با بهترین حالت خودش لانچ بشه . اون ویدئویی که لیک شده بود هم اصلا مهم نیس چون مطمئنم اپدیت روز اول قراره خیلی از مشکلات فنی بازی رو حل کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or