@S0lid Snake
این بازی متاش +90 میشه عزیز اگه نشد بزن تو صورتم
ولی دانگرید چیه کی گفته ویچر 3 دانگرید شده؟
تنها برتریه اون تریلر نسبت به بازیه نهایی سیستم ذرات هوا بود چون کنسولا توانایه اجراشو نداشتن!
مشکل خیلیا اینه که درست به اون تریلر نگاه نمیکنن و نمیفهمن که چقدر تو خیلی چیزا از بازی اصلی ضعیف تره کرکتر مدلهاشم تو دیوارن گرافیک ویچر3 بعد از 5سال هنوزم گرافیکش فک آدم میندازه زمین من نمیدونم از بازی به اون عظمت چه انتظاری دارید!
همین CP2077 تریلر اولش ببینی عمرا میتونی بگی که از بازیه نهایی بهتره چون نیست! من تو هیچ سایتی ندیدم ملت از کیفیت ورژن کنسولای نسل 8 گله کنن بجز بازی سنتر! کیفیتش خوبه دیگه چی میخواید CDPR کی گفت این تریلر ورژن ps4 یا xbox که ناامید میشید میگید کلاه گذاشتن سرمون!
@vaan2
مازیار میفهمم چی میگی ولی وقتی میگی بازی چیز فوق العادیه پس مشکل چیه؟
منم از کات کانتنت بدم میاد ولی حرفت انصاف نیست همه بازیا کات کانتنت دارن ولی اکثر شرکتا وقتی مطمئن نیستن از قبل بهمون اطلاعات نمیدن تا بعد کات شدنش نگیم وای این از بازی حذف شد!
همین آنچارتد4 از تاپ ترین بازیای نسل یه محیط گنده و چندتا مرحله ازش حذف شد ولی بازی بازم خفن بود ولی چون چیزی از این محیطا قبل از عرضه نگفتن کسی بعد عرضه و مشخص شدنش معترض نشد سایبرم همینه خب اشکالش چیه؟
حالا 8 سال که دروغه ولی اینا کلا 4ساله دارن بازی رو میسازن و همینیم که دادن فوق العادس نمیشه بیشتر از این دیلیش زد و نمیشه با بازیای ND یا راکستار مقایسش کرد و گفت CDPR داره بی احترامی مکنه!
مثلا ND اگه میاد تو سه چهار سال چنین چیز خفنی تحویل میدن چون بازیش خطیه و حجم کارشون کمتره درباره راکستار هم که خب مشخصه هم بیشتر وقت میزارن هم چندیدن برابر نیرو دارن اصلا نمیشه از CDPR انتظار داشت چیزی رو از بازیش کات نکنه و در حد بقیه یه بازیه پالیش شده بده اگه تعداد کامنداش بیشتر بود آره باهات موافق بودم!