Multi Platform Cyberpunk 2077

سازنده
CD PROJEKT RED
تاریخ انتشار
December 10, 2020
ناشر
CD PROJEKT RED
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

43724376590678437643.png

1ixh_%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C1-.gif

8489_تصاویر1.gif

>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_026.jpg Cyberpunk-2077_2018_06-12-18_027.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0001.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0002.jpg http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0003.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39064-2618_0004.jpg
<><><><>
>>>>>Concept Art<<<<<

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0001.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0002.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0004.jpg

http___images.gamersyde.com_image_cyberpunk_2077-39119-2618_0003.jpg
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>
>>>>>Key Art<<<<<

در صورت لود نشدن تصاویر صفحه را Refresh کنید
>>>>>Screenshot<<<<<

<><><><>

>>>>>Concept Art<<<<<

<><><><>

>>>>>Key Art<<<<<

343y_ویدیوها1.gif

============================

تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش اول
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش دوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش سوم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش چهارم
تاریخچه مختصر دنیای سایبرپانک 2077- بخش پنجم و آخر
تاریخچه تشکیل شهر نایت سیتی
افسانه جانی سیلورهند
تاریخچه شرکت آراساکا

با تشکر از @mobin.hb96

===================================
تاریخچه بازی بخش 1
تاریخچه بازی بخش 2
تاریخچه بازی بخش 3
تاریخچه بازی بخش 4
تاریخچه بازی بخش 5
تاریخچه بازی بخش 6
تاریخچه بازی بخش 7
تاریخچه بازی بخش 8
تاریخچه بازی بخش 9

با تشکر از @armin_shadow

========================================

نگاهی بر Cyberpunk 2077 بخش اول

با تشکر از @darksider666

Last edited by a moderator:
@S0lid Snake

این بازی متاش +90 میشه عزیز اگه نشد بزن تو صورتم :D

ولی دانگرید چیه کی گفته ویچر 3 دانگرید شده؟
تنها برتریه اون تریلر نسبت به بازیه نهایی سیستم ذرات هوا بود چون کنسولا توانایه اجراشو نداشتن!
مشکل خیلیا اینه که درست به اون تریلر نگاه نمیکنن و نمیفهمن که چقدر تو خیلی چیزا از بازی اصلی ضعیف تره کرکتر مدلهاشم تو دیوارن گرافیک ویچر3 بعد از 5سال هنوزم گرافیکش فک آدم میندازه زمین من نمیدونم از بازی به اون عظمت چه انتظاری دارید!

همین CP2077 تریلر اولش ببینی عمرا میتونی بگی که از بازیه نهایی بهتره چون نیست! من تو هیچ سایتی ندیدم ملت از کیفیت ورژن کنسولای نسل 8 گله کنن بجز بازی سنتر! کیفیتش خوبه دیگه چی میخواید CDPR کی گفت این تریلر ورژن ps4 یا xbox که ناامید میشید میگید کلاه گذاشتن سرمون!

@vaan2

مازیار میفهمم چی میگی ولی وقتی میگی بازی چیز فوق العادیه پس مشکل چیه؟
منم از کات کانتنت بدم میاد ولی حرفت انصاف نیست همه بازیا کات کانتنت دارن ولی اکثر شرکتا وقتی مطمئن نیستن از قبل بهمون اطلاعات نمیدن تا بعد کات شدنش نگیم وای این از بازی حذف شد!
همین آنچارتد4 از تاپ ترین بازیای نسل یه محیط گنده و چندتا مرحله ازش حذف شد ولی بازی بازم خفن بود ولی چون چیزی از این محیطا قبل از عرضه نگفتن کسی بعد عرضه و مشخص شدنش معترض نشد سایبرم همینه خب اشکالش چیه؟

حالا 8 سال که دروغه ولی اینا کلا 4ساله دارن بازی رو میسازن و همینیم که دادن فوق العادس نمیشه بیشتر از این دیلیش زد و نمیشه با بازیای ND یا راکستار مقایسش کرد و گفت CDPR داره بی احترامی مکنه!

مثلا ND اگه میاد تو سه چهار سال چنین چیز خفنی تحویل میدن چون بازیش خطیه و حجم کارشون کمتره درباره راکستار هم که خب مشخصه هم بیشتر وقت میزارن هم چندیدن برابر نیرو دارن اصلا نمیشه از CDPR انتظار داشت چیزی رو از بازیش کات نکنه و در حد بقیه یه بازیه پالیش شده بده اگه تعداد کامنداش بیشتر بود آره باهات موافق بودم!

اگر نگران اسپویل هستید نگران نباشید ویدئو رو دیدم و فقط اول بدلند بود و اسپویلی نداشت ولی اگر نگران اعصابتون هستید اصلا سراغش نرید چون دوتا جانکی عوضی دارای اختلالات روانی این بازی دستشون افتاده و بجای اینکه سرکوچه موادشون رو بفروشن نشستن مثلا سایبرپانک بازی میکنن و کنارش ظاهرا تزریق هم میکنن.
خلاصه اگر برای اعصاب خودتون ازش قائلید ویدئوها رو نبینید. هیچ چیزی از دست نمیدید. هیچ چیز جدیدی هم نداشت.
ظاهرا تو 4chan محل کار و اسمش رو در اوردن قشنگ معلومه طرف یـ گاگول به تمام معناست وسط استریم یـ هو تا دید 40 نفر دارن تماشاش میکنن خوف کرد استریم رو قطع کرد بعد جالبه بلافاصله رو نت گذاشتتش برا فروش یعنی یـ فرد چقدر میتونه احمق باشه LOL

بازی که چیز فوق العاده ایه اصلا شک نکنید در این مورد ،،، ولی راهی که داره cdp میره اشتباهه... بازی اماده نیست نباید عرضه شه ، حاضرم شرط ببندم خیلی چیزایی که حذف کردن هم سر همین بود که بازی رو به لانچ برسونن ...

این شکلی هم بازی ضربه میخوره ،، هم تو ذوق مخاطب میخوره ... یه جورایی حس میکنم اگه ویچر سه با شرایط عرضه و دانگریدش اونقدر تحویل گرفته نمی‌شد و یه تلنگری بهشون میزدن ،، سر سایبر پانک آنقدر از خود راضی عمل نمی‌کردن ...
حالا میدیم بیرون ،، فوقش با پچ صاف و صوفش میکنیم ...

یعنی منی که حالا حالا ها کوچ نمیکنم نسل بعد ،،، این بازی برای نسل 8 کنسل میشد کمتر ناراحت میشدم (شاید راضی هم میبودم) که میخواستن بازی رو با همچین شرایطی منتشر کنن روی این نسل ...

شما حساب کن هم از مزایای کنسول های نسل بعد محروم شدن،، هم کلی زمانی که گذاشتن سر پولیش و زور چپون کردن بازی برای ۵ گیگ رم حلزون... میتونستن این زمان صرف بهبود وارتقا بازی کنن...
مشکل CDPR هیچ کدوم از این چیزایی که گفتی نیست مشکلش اینه که زیادی با مشتری هاش میخواد رو راست باشه اینا سر E3 2018 بازی رو پشت درای بسته نشون دادن و اصلا قرار نبود دمو رو پابلیک کنن ولی متاسفانه دل رحم شدن و با درخواست بالا فن بیس دمو 48 دقیقه ای رو پابلیک کردن پشت بندش هم چپ و راست مصحابه کردن . این کات کانتنت هایی که میگی دقیقا از همینجا ها میاد . بماند که تو همون دمو 48 دقیقه ای سر در ویدیو نوشته بود WIP یعنی انتظار هر تغییری رو داشته باشید .

کات کانتت تو هر پروژه پیدا میشه و پروسه طبیعی ـه اونم واسه یـ بازی به پیچیدگی CP2077 ولی خوب CDPR قشنگ نشون داده خیلی بی تجربه هستش نمیدونه فن بیس بازی برا خودش میشینه پرفکت ترین بازی حال حاضر رو تصور میکنه + یـ خروار ویژگی رنگارنگ !! مثلا یـ نمونش , CDPR هیچ وقت قابلیت مترو سوار شدن رو تو بازی تایید نکرد ولی خوب کیه که جلو فن بیس رو بگیره ؟! همین میشه که یـ سریا برا خودشون میشینن هزار تا فانتزی میزنن که قرار یـ سیستم کامل و جامع مترو سواری تو بازی پیاده بشه ! سازنده خودش رو میکشه میگه این نمایش ها WIP و ممکنه خیلی چیزاش عوض بشه ولی خوب فن بیس در آخر کار خودش رو میکنه و تا خرخره فانتزی میزنه

به هر حال این دفعه که گذشت ولی CDPR باید یاد بگیره اوایل بازی اینقدر گاه و بیگاه مصاحبه نکنه و اصلا گیم پلی نشون نده دقیقا مثل راکستار اگه هم میخواد هایپ کنه با یـ تیزر تریلر کلی اول هایپ کنه گیم پلی رو بزاره سال اخر . امیدوارم تا اینجا قشنگ این قضیه براشون درس شده باشه

در مورد وضعیت بازی زمان لانچ نه من میدونم وضعش چجوریه نه شما تنها کاری که میشه کرد باید صبر کرد و دید . این پیش داوری ها رو یـ دمو 20 دقیقه ای اونم با کیفیت نابود اونم بدون پچ روز اول هیچ چیزی رو درست نمیکنه فقط میره رو اعصاب بقیه

بازی که قطعا پرفکت لانچ نمیشه و پرفکت هم نخواد بود (همون RDR2 با اینکه مثلا بازی خیلی پرفکتی ازش یاد میشه ولی کم افت فریم و باگ زمان لانچ نداشت) با توجه به RPG بودنش کم گلیچ و باگ گرافیکی نخواهد داشت تنها چیزی که مهم ـه بیس اصلی بازی ـه که باید لذت بخش باشه حالا این وسط میشه از کنار چهار تا باگ گرافیکی و افت فریم اونم رو یـ کنسول که سال های اخر عمرش رو داره میگذرونه گذر کرد

آخرین ویرایش:
من از الان تو فکر اینم CP2077 قراره با چه رزولوشنی روی وان معمولی اجرا بشه چون بازی سنگینی هست سیستم مورد نیاز پی سی شم بالا هست
سیستم مورد نیازش که کمم هست اگه ری تریسینگ نخوای، برا های فول اچ دی 1060 میخواد که میان رده چندین سال پیشه اگه واقعا اینقد خوب باشه بهینه سازیش.
--

سوالم اینجاس الان که اینقد کوبیده میشه اون پرویویی که 16 ساعت منتقدا پلی دادن چرا هیچ کس صداش در نیومد؟ رو پی سی بوده؟

• Like
Reactions: U n i t e d
من دلیل دشمنی بعضی ها با این بازی رو نمیفهمم واقعا اگه این بازی انحصاری بود هم الان این همه دشمنی داشتید باهاش؟!
بعضی ها هنوز تجربه نکرده آنچنان نقد میکنن و زیرآب بازی میزنن که آدم فکر میکنه یکی از سازندگان بازی هستن!
مقداری آهسته تر و با منطق جلو بریم.

سوالم اینجاس الان که اینقد کوبیده میشه اون پرویویی که 16 ساعت منتقدا پلی دادن چرا هیچ کس صداش در نیومد؟ رو پی سی بوده؟
چرا اتفاقا اون آلمانیه یه چیزایی گفته ولی من چیزی نمیگم چون خودم درک میکنم فنهای این بازی رو و بنظرم از بین بردن هایپ فنها کار قشنگی نیست .بهرحال همه ما بالاخره دیر یا زود بازیو تجربه خواهیم کرد.
پ.ن: نگرانی از بابت داستان و... وجود نداره بلکه بسیار تعریف هم کرده.. تنها ایراداتی که از پریویو گرفته شده باگها هستن

مشکل CDPR هیچ کدوم از این چیزایی که گفتی نیست مشکلش اینه که زیادی با مشتری هاش میخواد رو راست باشه اینا سر E3 2018 بازی رو پشت درای بسته نشون دادن و اصلا قرار نبود دمو رو پابلیک کنن ولی متاسفانه دل رحم شدن و با درخواست بالا فن بیس دمو 48 دقیقه ای رو پابلیک کردن پشت بندش هم چپ و راست مصحابه کردن . این کات کانتنت هایی که میگی دقیقا از همینجا ها میاد . بماند که تو همون دمو 48 دقیقه ای سر در ویدیو نوشته بود WIP یعنی انتظار هر تغییری رو داشته باشید .

کات کانتت تو هر پروژه پیدا میشه و پروسه طبیعی ـه اونم واسه یـ بازی به پیچیدگی CP2077 ولی خوب CDPR قشنگ نشون داده خیلی بی تجربه هستش نمیدونه فن بیس بازی برا خودش میشینه پرفکت ترین بازی حال حاضر رو تصور میکنه + یـ خروار ویژگی رنگارنگ !! مثلا یـ نمونش , CDPR هیچ وقت قابلیت مترو سوار شدن رو تو بازی تایید نکرد ولی خوب کیه که جلو فن بیس رو بگیره ؟! همین میشه که یـ سریا برا خودشون میشینن هزار تا فانتزی میزنن که قرار یـ سیستم کامل و جامع مترو سواری تو بازی پیاده بشه ! سازنده خودش رو میکشه میگه این نمایش ها WIP و ممکنه خیلی چیزاش عوض بشه ولی خوب فن بیس در آخر کار خودش رو میکنه و تا خرخره فانتزی میزنه

به هر حال این دفعه که گذشت ولی CDPR باید یاد بگیره اوایل بازی اینقدر گاه و بیگاه مصاحبه نکنه و اصلا گیم پلی نشون نده دقیقا مثل راکستار اگه هم میخواد هایپ کنه با یـ تیزر تریلر کلی اول هایپ کنه گیم پلی رو بزاره سال اخر . امیدوارم تا اینجا قشنگ این قضیه براشون درس شده باشه

در مورد وضعیت بازی زمان لانچ نه من میدونم وضعش چجوریه نه شما تنها کاری که میشه که باید صبر کرد و دید . این پیش داوری هاتون رو یـ دمو 20 دقیقه ای اونم با کیفیت نابود اونم بدون پچ روز اول هیچ چیزی رو درست نمیکنه فقط میرهرو اعصاب خودتون و ما !

بازی که قطعا پرفکت لانچ نمیشه و پرفکت هم نخواد بود (همون RDR2 با اینکه مثلا بازی خیلی پرفکتی ازش یاد میشه ولی کم افت فریم و باگ زمان لانچ نداشت) با توجه به RPG بودنش کم گلیچ و باگ گرافیکی نخواهد داشت تنها چیزی که مهم ـه بیس اصلی بازی ـه که باید لذت بخش باشه حالا این وسط میشه از کنار چهار تا باگ گرافیکی و افت فریم اونم رو یـ کنسول که سال های اخر عمرش رو داره میگذرونه گذر کرد
دقیقا چیزی که قصد داشتم تو پست قبلی بگم همین بود CDPR کلا مشکلش اینه که خیلی از اطلاعات یا تریلرای بازیاشو قبل از اینکه تصمیم نهایی روش گرفته بشه نمایش میده یا به رسانه ها اطلاع میده
همینم باعث میشه که دوستان انتظارشون بالا بره و در آخر از نبود یسری از چیزایی که ازش اطلاع داده شده بود مثل تریلر ویچر3 یا همین قابلیت خونه خریدن تو CP2077 معترض شن که حقم دارن چون شرکتای دیگه اینکار نمیکنن و کارشون درسته چون بعد عرضه دیگه کسی واسش مهم نیست چون وعده ای نگرفته بود از طرف سازنده!

بشخصه تو وقتای آزادم میرم درباره موارد حذف شده و کات کانتنت بازیا تحقیق میکنم و میدونم خیلی از این چیزا رو سازنده ها کم پیش میاد رو کنن و بعدش حذف کنن چون ازش مطمئن نیستن حتی تاپ ترین بازی های این نسلم توشون کات کانتنتای بزرگ بود ولی به کیفیت نهایی ضربه نزد بعضی وقتا اصلا به حفظ بازی کمکم میشه با این حذفیات! تازه بنظر نمیاد همه اونایی که گفتن حذف شده باشه برای مثال کمد لباس های v همچنان هست با اینکه میگفتن حذف شده!

کلا قضیه دانگرید ویچر3 و کات کانتنت CP2077 داستان شده واسه CDPR البته به اینا نمیگن دست و دلبازی اینا بیشتر اشتباهات مدیریتیه
حذفیات هم نهایتا تو dlcها برمیگردن

خبر خوب واسه اونایی که میخوان جلو خانواده بازی کنن :D

182143

فک کنم این قضیه رو قبلا تایید کرده بودن ولی خوب خوبه که قبل انتشار دوباره تاییدش کردن
پ.ن : @Prince78 حالا که بیشتر فک میکنم یادم میاد قبلا واسه اون گزینه هم اپشن گذاشته بودن دقیق یادم نیست ولی فک کنم تو یکی از پیش نمایش های اولیه بهش اشاره میشه . از اونجایی که کامل میشه شخصی سازیشون کرد بعید CDPR خلف وعده کرده باشه :D

آخرین ویرایش:

در مورد وضعیت بازی زمان لانچ نه من میدونم وضعش چجوریه نه شما تنها کاری که میشه که باید صبر کرد و دید . این پیش داوری هاتون رو یـ دمو 20 دقیقه ای اونم با کیفیت نابود اونم بدون پچ روز اول هیچ چیزی رو درست نمیکنه فقط میرهرو اعصاب خودتون و ما !

حرفای Lever Designer ارشد بازی رو جا داره اینجا اضافه کنم :

https___i.redd.it_ldw96hwfa8v51.jpg

من دلیل دشمنی بعضی ها با این بازی رو نمیفهمم واقعا اگه این بازی انحصاری بود هم الان این همه دشمنی داشتید باهاش؟!
بعضی ها هنوز تجربه نکرده آنچنان نقد میکنن و زیرآب بازی میزنن که آدم فکر میکنه یکی از سازندگان بازی هستن!
مقداری آهسته تر و با منطق جلو بریم.
دشمنی و دوستی توی این انجمن ممکنه مقداری پیچیده به نظر بیاد اما خیلی ساده است:دی
یه عده توی تاپیک TGA‌ خیلی علاقه دارن هیدس بازی سال بشه و یه بازی خاصی بازی سال نشه. اونا ذوب در روگ لایک نیستن. یه عده هم اینجا دنبال قاتل بروس‌لی توی کارمندهای CDPR‌ هستن
و به نظرشون این شرکت مدام در حال دروغ گویی و فریب کاری بوده. خیلی اتفاقی این دسته دوم با دشمنان دسته اول هم‌پوشانی دارن:دی

خلاصه این که علاقه‌مندی‌ها و دشمنی‌ها توی این فروم (به خصوص در شرایط حساس کنونی:دی) ماجرای «حب علی و بغض معاویه» است.:دی

همون ویچر 3 هم با همه مشکلات ابتدای عرضه، بهترین RPG نسل تا اینجاس :D
من بنظرم CDPR توی عرضه این بازی بهتر عمل میکنه(روی همه پلتفورم ها)
یادمون نره همیشه رو به پیشرفت بودند. کافیه طی دو شب پیایی ویچر 2 و 3 رو پلی بدید:D و با اطمینان خیلی بالایی میگم توی زمینه فریم و تعداد باگ و... بهتر از ویچر 3 عمل کنن و بازی پالیش شده تری عرضه میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or