View attachment 182080
View attachment 182081
دو نسل اختلاف بینشونه... بازی که برای کنسول های این نسل معرفی کردن و این چیزیه که تحویلشون میدن ؟؟ ...
View attachment 182082
کارکتر داره وسط بازی بود میشه... ۲۰۷۷ تکنولوژی دیه خیلی پیشرفته میشه
Pop-in Loading Issue تو بازی غوغا. میکنه ،، و جالب اینه روی چه حساب اینو گلد کردن ... بر خلاف چیزی که این این استودیو رو معروف و محبوب کرد ،،این دفعه کوچیک ترین احترامی به مخاطب نگذاشتن ....
هیچ تخریب پذیری هم که برای ماشین تعریف نشده ...
نه عزیزم ۵ سالی میشه باگ و گلیچ و pop-in جزئی از بازی های اوپن ورلد هست ، بهونه خوبی نیست ، و بازی های پولیش شده و تر و تمیز زیادی تو این سبک ها داریم ،، و اگه ایرادی هم داشته باشن به شدت نادره ...
تازه با در نظر گرفتن اینکه بازی اول شخصه و فشار پردازش مین کارکتر روی دوش بازی و کنسول نیست
ای بابا مازیار باز شروع کردی به منفی زدنا!
حالا دوستان شاید rpg باز نباشن ندونن ایراد بگیرن تو رو که من میشناسمت rpg میزنی دیگه چرا؟
تو که من خوب میشناسی چقدر مثل خودت ایراد گیرم ولی با این حال میگم داری زیاده روی میکنی!
اینا کی به من و تو قول کیفیت ورژن pc رو کنسولای نسل 8 دادن؟
تفاوتش واقعا انقدرم که میگی نیست اول اینکه رزولوشن ویدیو لیک شده داغونه با این حال بازم گرافیکش قابل قبوله دو سه نسل کجا بود!
دوم اینکه تنها مشکلش سه چهارتا پاپ این و ویژوال گلیچ و تکسچره دنیا که به آخر نرسیده پچ دی وانیم در کار است از پری ویوهای بازی مشخصه خیلی چیزاش فیکس نکردن و تاخیره هم واسه درست کردنش بوده!
تازه این چیزا از کیفیت بازی کم نمیکنه تو که خودت میدونی اپن ورلد RPG یعنی گلیچ دلیلی هم نداره با اکشن ادونچرهایی مثل RDR2 مقایسه شه جدی دارم میگم الان با این حرفت امدی CDPR در حد یوبی سافت پایین آوردی!
اشتباه CDPR این بود که تاریخ انتشارو اشتباه اعلام کردن بعدشم بخاطر کیفیت تاخیر زدن میدونی چقدر سر همین تاخیر آخریه ترول شدن و میدنی چقدر ضرر دادن؟ بیخیال داداش
به این میگی بی احترامی دیگه? من خودم از مدیر CDPR خوشم نمیاد بنظرم آدم دزدیه ولی الان هر ناشر دیگه ای بود میگفت گور باباش ریلیزش میکرد به این میگن بی احترامی! یکم قضیه رو از چشم اونا هم ببینید خواهشا
حالا تو که رفیقمی میشناسمت میدونم ایراد گیری و قصدی نداری ولی من از رفتار یسری از دوستان تعجب میکنم اونم این جویه که تو فروم سر CP2077 راه انداختن همشم تقصیر اون تاپیک vs !
دوست من . برادر من . داداش بخدا تاخیر خوردن بازی و نبودش تو TGA یا مشکلات بازی چیزی به تو نمیده باور کن کاملا دوستانه دارم میگم !
CDPR نه استودیو مایکروسافته . نه قراره باشه و نه قراره جای راکستار یا ND تو صنعت بگیره! بازی رو کنسول خودتونم میاد نکنید اینکارو هم خودتونو ناراحت میکنید هم ما رو یکی که میاد میگه بازی 8 سال داشته ساخته میشده هر چیم بهش میگی ورژن اولیه بازی کنسل شده این یه چیز دیگس انگار داری با دیوار حرف میزنی!
خب خودت خلاص کن بگو ار بازی خوشم نمیاد این حرفا چیه!