Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حرفش یکطرفه است چیه برادر.
عین چیز هایی که گفت واقعیته (میتونی بری تو آمار ها و سابقه ها ببینی) و نظر شخصیش نیست.
کسی که همینجوری میگه فلان بازی ، بازیه سال شد و پی اس تا حالا نتونسته و فلان بازی از اون یکی امتیازاش بیشتره و... داره یک طرفه و بی مطالعه حرف میزنه.
یکم فکر کن قبل از ایراد گرفتن از مردم بعد گیر درست بده کسی هم چیزی نتونه بگه.

سلام

یه سر هم تشریف ببر گیم اسپات ببین بازی سال 2006 چی بود
اون موقع پی اس کجا بود حالا؟

آخرین ویرایش:
Review Score: 9.6 | Release Date: Nov 7, 2006
به نقل از گیم اسپات البته اگه این سایت هم برای من نباشه.
دوست عزیز استون کلد هم اشاره کردن .به غیر از اینا میتونید به ign هم مراجعه کنید.همچین بعضی بچه ها میگن گیرز چیزی نبود گویا فکر میکنن مثل gt نمرش 8 و 8.5 بوده

حرفش یکطرفه است چیه برادر.
عین چیز هایی که گفت واقعیته (میتونی بری تو آمار ها و سابقه ها ببینی) و نظر شخصیش نیست.
کسی که همینجوری میگه فلان بازی ، بازیه سال شد و پی اس تا حالا نتونسته و فلان بازی از اون یکی امتیازاش بیشتره و... داره یک طرفه و بی مطالعه حرف میزنه.
یکم فکر کن قبل از ایراد گرفتن از مردم بعد گیر درست بده کسی هم چیزی نتونه بگه.
نه خیر دوست عزیز کسی اینجا بدون مطالعه حرفی نمیزنه مگر اینکه ...
دقیقا شما هم داری طرفداری میکنی از اون کاربر خوب مشکلی نیست طرفداری کنید من میگم حرفی که شما میگی خقیقته که Geow 1 پرفروشترین نشد تو سال عرضش این حرف یکطرفه و فقط از زبون کسی میاد بیرون که واقعا یک فن بوی ps3 باشه شما هم دقیقا داری طرف میگیری و شما سعی کن اینکارو نکنی دوست عزیز من...

سلام
شما یه بازی انحصاری پی اسو نام ببر که بازی سال شد
یه سر هم تشریف ببر گیم اسپات ببین بازی سال 2006 چی بود
اون موقع پی اس کجا بود حالا؟
خوب البته شکی در عالی بودن گیرز 1 نیست ولی دوست عزیز Killzone 2 یکی از برترین های PS3 هست و شکی درش نیست دلیل خاصی هم نداره Killzone 2 میتونست و پتانسیلش رو داشت که بازی سال بشه(زمان عرضه خودش)ولی نشد مثل مراسم های Golden Globe و اسکار فیلم ها هست که واقعا من نمیدونم چرا پارسال AVATAR چندتا اسکار و چندتا جایزه گلاب رو گرفت واقعا نمیدونم شاید توی دنیای بازی هم چنین چیزی حاکم باشه بازم میگم بازی هایی که گفتم بهتربن بازی های تاریخ هستن و ما دعوایی سر اونا نداریم ممنون

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ston cold
سلام
د.وسته من یه لینک میدی
فک کنم انچارتت فقط از نظر گرافیک بازی سال شد
بابا کجای کاری.u2 که سال پیش از نظر 80%سایتها بهترین بازیه سال شد.mgs4 هم همینطور.فکر کنم gs متال رو انتخاب کرد.

metal gear solid 4
uncharted2
خوب دوست عزیز شما توی امضاتون نوشتید که جی تی فایو بهترین ریسینگ کنسول ها هست پس معلومه رو برخی بازی ها نظرتون اشتباه هست این دو بازی که اسمشون رو بردید سالها بعد از gEOW 1 اومدن و دلیلی برای مقایسه با هم ندارن این دوبازی که اسم بردید هم جز بهترین بازی های PS3 هستندکه از توانایی یک دیسک بلوری توانستند به خوبی استفاده کنند و ایکس باکس موقع عرضه ی Geow1 یک DVD 9 بیشتر در اختیار نداشت!ممنون

بابا کجای کاری.u2 که سال پیش از نظر 80%سایتها بهترین بازیه سال شد.mgs4 هم همینطور.فکر کنم gs متال رو انتخاب کرد.
بله گیم اسپات علاوه بر این به MgS:4 ریت 10 رو بهش داد

Last edited by a moderator:
خوب دوست عزیز شما توی امضاتون نوشتید که جی تی فایو بهترین ریسینگ کنسول ها هست پس معلومه رو برخی بازی ها نظرتون اشتباه هست این دو بازی که اسمشون رو بردید سالها بعد از gEOW 1 اومدن و دلیلی برای مقایسه با هم ندارن این دوبازی که اسم بردید هم جز بهترین بازی های PS3 هستندکه از توانایی یک دیسک بلوری توانستند به خوبی استفاده کنند و ایکس باکس موقع عرضه ی Geow1 یک DVD 9 بیشتر در اختیار نداشت!ممنون
دوست عزیز من اصلا روی هیچ بازی تعصب ندارم و اگر هم میگمgt5 بهترین هست از نظر لذت گیم پلی و دامنه وسیع بازی میگم که با انواع و اقسام eventها حسابی ادمو سرگرم میکنه وگرنه هرکی میدونه این بازی از نظر فنی ضعفهای بسیاری داره که انشاءالله تا چند روز اینده در تاپیک مربوطه یه نقد خوب خواهم نوشت.
ولی در مورد بازیه سال جواب اون دوستی رو دادم که فرمودن کدوم بازیه ps3 تاحالا بهترین بازیه سال شدن.

جالبه وقتی من 360 داشتم اکثر اینایی که الان پست میدن نمیدونستن این XBOX360 چی هست حالا انگ این رو به آدم میزنن که دستمون به این کنسول نخورده! :)))))) دو حالت داره، یا طرف حساب ما یک مشت بچه هستند که هنوز سطحی ترین چیز ها رو نمیدونن (نمونش همین GOTY و اینا) و به اظهار فضل های زیباشون میپردازن یا اینکه اینقدر غرق در کنسول 360 ـشون شدن که هیچی رو نمیفهمن!;)

GAMESPY جزو همون 20% ـه !
از طرف VGA و IGN بهترین بازی سال U2 شد و خیلی سایت ها و مجلات دیگه! فکر کنم تو این نسل هم بیشترین جایزه ها و مقامات رو همین U2 کسب کرده! :d
دوستان بهتر در جریانند ولی خوب شما خودت یک سرچ تو همین BC که لیست بهترین بازی های سال از نظر ده ها سایت رو گزاشتند میتونی ببینی که 2009 کلا U2 ترکوند! شما هم احتمالا خواب تشریف داشتی که خبر نداری :d
MGS4 هم از IGN و GS امتیاز 10 رو گرفت و تا اونجایی که میدونم 2008 بهترین بازی سال از نظر GS شد! (بقیه ی سایت ها رو اطلاعای ندارم!)

دوست عزیز من اصلا روی هیچ بازی تعصب ندارم و اگر هم میگمgt5 بهترین هست از نظر لذت گیم پلی و دامنه وسیع بازی میگم که با انواع و اقسام eventها حسابی ادمو سرگرم میکنه وگرنه هرکی میدونه این بازی از نظر فنی ضعفهای بسیاری داره که انشاءالله تا چند روز اینده در تاپیک مربوطه یه نقد خوب خواهم نوشت.
ولی در مورد بازیه سال جواب اون دوستی رو دادم که فرمودن کدوم بازیه ps3 تاحالا بهترین بازیه سال شدن.
http://goty.gamespy.com/2009/overall-game-of-the-year.html __________________
بابا مگه همین یه سایته؟من که نوشتم 80% سایتها.شما خیالت جمع.من اشتباه نمیکنم:d

سلام
دوستم من هرچی گشتم چیزی از انچارتت دو پیدا نکردم

سلام
دوستم من هرچی گشتم چیزی از انچارتت دو پیدا نکردم

رفیق مثل اینکه شما به هیچ صراطی مستقیم نیستی!

اولا که بهترین بازی سال رو سایت ها و مجلات زیادی انتخاب میکنن و من نمیدونم شما از چه منابعی استفاده میکنی که به طور مطلق میگی فلان بازی بهترین بازی فلان سال شده!

ثانیا بهتره به اینجا یه نگاهی بندازی فقط جون هرکسی دوست داری کامل از بالا به پایین بخون و خوب دقت کن که باز نیای بگی من هیچی پیدا نکردم!

http://en.wikipedia.org/wiki/Game_of_the_Year

رفیق مثل اینکه شما به هیچ صراطی مستقیم نیستی!

اولا که بهترین بازی سال رو سایت ها و مجلات زیادی انتخاب میکنن و من نمیدونم شما از چه منابعی استفاده میکنی که به طور مطلق میگی فلان بازی بهترین بازی فلان سال شده!

ثانیا بهتره به اینجا یه نگاهی بندازی فقط جون هرکسی دوست داری کامل از بالا به پایین بخون و خوب دقت کن که باز نیای بگی من هیچی پیدا نکردم!

http://en.wikipedia.org/wiki/Game_of_the_Year

رفیق چرا گیر میدی
من تو اون لینکی که دوستهمون داد میگم چیزی پیدا نمیکنم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or