mahdi_mafia
کاربر سایت
دوست عزیز متاسفانه انقدر سطح صحبت های شما پایین هست که واقعا من نمیدونم شما هایی که اینجوری صحبت میکنید چجوری بازی میکنید یا اصلا نگاهتون به بازی چیه؟گیر چیه؟
رفیقمی خواستم بهت حال بدم. وگرنه ممکن بود تا صبح این بحث طول بکشه!
من که رفتم لالا!
دوست عزیز اگر شما 360 داشتی که به من چه چرا تو سر ما میکوبی ؟دلیلی داره؟!جالبه وقتی من 360 داشتم اکثر اینایی که الان پست میدن نمیدونستن این XBOX360 چی هست حالا انگ این رو به آدم میزنن که دستمون به این کنسول نخورده! )))) دو حالت داره، یا طرف حساب ما یک مشت بچه هستند که هنوز سطحی ترین چیز ها رو نمیدونن (نمونش همین GOTY و اینا) و به اظهار فضل های زیباشون میپردازن یا اینکه اینقدر غرق در کنسول 360 ـشون شدن که هیچی رو نمیفهمن!
terova @
Bullshit screenshots
دلت رو به این عکس ها خوش نکن، شاهنامه آخرش خوشه!
کلاً جالبی شما، طرف اومده میپرونه گیرز بازی سال شد و بازی PS تا حالا نتونسته این مقام رو بدست بیاره و . . . جوابشو میدیم از اون طرف میای میگی "360 نداری ولی من که جفتشو دارم دارم بهت میگم که اول شما برو کنسول های دیگه ای بجز ps3 رو از نزدیک لمس کن بعد در موردشون نظر بده" بعد ایجوری خودتو عفو میکنی ؟! کجای حرف من چیزی از کوبیدن و یطرفه بودن میبینی ؟! حالا جواب ما شده بچه گاه Quote کردن های شما شده بالای 50 سال!!! خوشحال بازی هم حدی داره!دوست عزیز اگر شما 360 داشتی که به من چه چرا تو سر ما میکوبی ؟دلیلی داره؟!
درضمن من هم اگر بچه بودم جواب این پست شما رو مثل خودتون بچگانه میدادم من گفتم شخصا با شما نبودم و ما که دعوایی نداریم شما به پر و پای خودت می پیچی گفتم شما یک طرفه حرف میزنی×!
باحالترم میشه ....خیلی باحالی ....
wtf ?!!! بیخیال شما درست میگینخیر شما مورد خطاب قرار دادی منو و به من گفتی بچه برادر من شما داری بدتر خوشحال بازی در میاری!
نخیر شما مورد خطاب قرار دادی منو و به من گفتی بچه برادر من شما داری بدتر خوشحال بازی در میاری!کلاً جالبی شما، طرف اومده میپرونه گیرز بازی سال شد و بازی PS تا حالا نتونسته این مقام رو بدست بیاره و . . . جوابشو میدیم از اون طرف میای میگی "360 نداری ولی من که جفتشو دارم دارم بهت میگم که اول شما برو کنسول های دیگه ای بجز ps3 رو از نزدیک لمس کن بعد در موردشون نظر بده" بعد ایجوری خودتو عفو میکنی ؟! کجای حرف من چیزی از کوبیدن و یطرفه بودن میبینی ؟! حالا جواب ما شده بچه گاه Quote کردن های شما شده بالای 50 سال!!! خوشحال بازی هم حدی داره!
باحالترم میشه ....
این که گذاشتی یا فیک هست و دیگه نهایتش مال نسل بعده! این گرافیک کدوم کنسول این نسلی می تونه هضم کنه!همتون سخت در اشتباه بودید!
هیچکدوم گرافیک مالی ندارن در برابر این بازی که یه ویدیوی دو دقیقه ای ازش اومده بیرون!
خداییش خیلی گرافیک توپی داره!
فقط نمیدونم کی قراره ریلیز بشه!
هرکس میتونه ببینه seen it
http://www.youtube.com/watch?v=CyCyzB0CedM&feature=topvideos
همتون سخت در اشتباه بودید!
هیچکدوم گرافیک مالی ندارن در برابر این بازی که یه ویدیوی دو دقیقه ای ازش اومده بیرون!
خداییش خیلی گرافیک توپی داره!
فقط نمیدونم کی قراره ریلیز بشه!
هرکس میتونه ببینه seen it
http://www.youtube.com/watch?v=CyCyzB0CedM&feature=topvideos