Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خداییش کدوم بازی میتونه تو این نسل از نظر گرافیک با کرایسیس 2 رقابت کنه
100% کرایسیس

رفیق چرا گیر میدی
من تو اون لینکی که دوستهمون داد میگم چیزی پیدا نمیکنم

گیر چیه؟
رفیقمی خواستم بهت حال بدم. وگرنه ممکن بود تا صبح این بحث طول بکشه!
من که رفتم لالا!

گیر چیه؟
رفیقمی خواستم بهت حال بدم. وگرنه ممکن بود تا صبح این بحث طول بکشه!
من که رفتم لالا!
دوست عزیز متاسفانه انقدر سطح صحبت های شما پایین هست که واقعا من نمیدونم شما هایی که اینجوری صحبت میکنید چجوری بازی میکنید یا اصلا نگاهتون به بازی چیه؟
جالبه وقتی من 360 داشتم اکثر اینایی که الان پست میدن نمیدونستن این XBOX360 چی هست حالا انگ این رو به آدم میزنن که دستمون به این کنسول نخورده! :)))))) دو حالت داره، یا طرف حساب ما یک مشت بچه هستند که هنوز سطحی ترین چیز ها رو نمیدونن (نمونش همین GOTY و اینا) و به اظهار فضل های زیباشون میپردازن یا اینکه اینقدر غرق در کنسول 360 ـشون شدن که هیچی رو نمیفهمن!;)
دوست عزیز اگر شما 360 داشتی که به من چه چرا تو سر ما میکوبی ؟دلیلی داره؟!
درضمن من هم اگر بچه بودم جواب این پست شما رو مثل خودتون بچگانه میدادم من گفتم شخصا با شما نبودم و ما که دعوایی نداریم شما به پر و پای خودت می پیچی گفتم شما یک طرفه حرف میزنی×!

دوست عزیز اگر شما 360 داشتی که به من چه چرا تو سر ما میکوبی ؟دلیلی داره؟!
درضمن من هم اگر بچه بودم جواب این پست شما رو مثل خودتون بچگانه میدادم من گفتم شخصا با شما نبودم و ما که دعوایی نداریم شما به پر و پای خودت می پیچی گفتم شما یک طرفه حرف میزنی×!
کلاً جالبی شما، طرف اومده میپرونه گیرز بازی سال شد و بازی PS تا حالا نتونسته این مقام رو بدست بیاره و . . . جوابشو میدیم از اون طرف میای میگی "360 نداری ولی من که جفتشو دارم دارم بهت میگم که اول شما برو کنسول های دیگه ای بجز ps3 رو از نزدیک لمس کن بعد در موردشون نظر بده" بعد ایجوری خودتو عفو میکنی ؟! کجای حرف من چیزی از کوبیدن و یطرفه بودن میبینی ؟! حالا جواب ما شده بچه گاه Quote کردن های شما شده بالای 50 سال!!! خوشحال بازی هم حدی داره!

خیلی باحالی ....
باحالترم میشه .... ;)

نخیر شما مورد خطاب قرار دادی منو و به من گفتی بچه برادر من شما داری بدتر خوشحال بازی در میاری!
wtf ?!!! بیخیال شما درست میگی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Daedalus
کلاً جالبی شما، طرف اومده میپرونه گیرز بازی سال شد و بازی PS تا حالا نتونسته این مقام رو بدست بیاره و . . . جوابشو میدیم از اون طرف میای میگی "360 نداری ولی من که جفتشو دارم دارم بهت میگم که اول شما برو کنسول های دیگه ای بجز ps3 رو از نزدیک لمس کن بعد در موردشون نظر بده" بعد ایجوری خودتو عفو میکنی ؟! کجای حرف من چیزی از کوبیدن و یطرفه بودن میبینی ؟! حالا جواب ما شده بچه گاه Quote کردن های شما شده بالای 50 سال!!! خوشحال بازی هم حدی داره!

باحالترم میشه .... ;)
نخیر شما مورد خطاب قرار دادی منو و به من گفتی بچه برادر من شما داری بدتر خوشحال بازی در میاری!

چرا سر اين چيزاي مشخص بحث ميكنين ... اين كه كرايسيس رو pc خيلي با كيفيت تره كه مشخصه يه بچه هم اينو ميدونه ...برين سر كرايسيس و كيلزون رو كنسول بحث كنين

هیچکدوم :d
ققط Call of duty Modern warfare 3 :d
من هیچوقت با Crysis حال نکردم و حال نخواهم کرد
شاید واقعا سر تز از Kz باشه ولی من بازم به Kz رای میدم

همتون سخت در اشتباه بودید!
هیچکدوم گرافیک مالی ندارن در برابر این بازی که یه ویدیوی دو دقیقه ای ازش اومده بیرون!
خداییش خیلی گرافیک توپی داره!
فقط نمیدونم کی قراره ریلیز بشه!
هرکس میتونه ببینه seen it
http://www.youtube.com/watch?v=CyCyzB0CedM&feature=topvideos

هیچکدوم گرافیک مالی ندارن در برابر این بازی که یه ویدیوی دو دقیقه ای ازش اومده بیرون!
این که گذاشتی یا فیک هست و دیگه نهایتش مال نسل بعده! این گرافیک کدوم کنسول این نسلی می تونه هضم کنه!

این بازی کاملا تایید میشه ! Crysis 3 Exclusive for PC !!! :d حالا طرفدارای KZ بگن ببینم Crysis بهتره یا KZ ??!! :)) ولی دمش گرم هرکی این ویدئوی ابر فیک رو ساخته !

آخرین ویرایش:
واقعا ديگه نميخواستم توی اين بحث ها شرکت کنم.
مقاله های عجيبی در مورد crysis ديدم که واقعا برام جای تعجب داره اونم در مجله !!!
در مورد crysis pc يک نکته را بايد بگم که خيلی از کسانی که با doom 3 در دوره ی خودش
مقايسه ميکردند ... و افسوس بزرگی خورده بودند که چرا اين مقدار سنگينه بايد بگم
که crysis از يک نوع shader و نرمال مپ خاصی استفاده ميکرد که اولين بار در doom 3
استفاده شد . اين شيدر به چند پسوند قابل ساخت بود از جمله cgfx . fx. و يا dae collada
اسم اين نرمال مپ( که البته بعضی از نرمال مپ جدا ميدونند و ممکنه به نام های high map يا

relief mapping
يا ... نام برده بشه) parallax يا paraller map گفته ميشه

البته به گونه های مختلف هم ساخته ميشه ولی در مورد بازيه crysis بايد بگم که عمده ی اين
پارالاکس ها توسط نرم افزاری به نآمه crazy bump که توسط شخصی به نام ryan clark (اگر اشتباه نکنم)
نوشته شده بود طراحی شد.
فقط در يک کلمه بايد بگم که شما با يک bump يا حتی tangent space روبرو نيستيد
اين بار هر يک سنگ حتی به اندازه ی يک نخد هم عمق + سايه داره که اثبات اينکه واقعا اين سنگ
عکس(بافت) هست يا مدل ساخته شده کاره تقريبا غير ممکنی هست مگر اينکه با شليک به سطح
سنگ (colission) چيزی بشه فهميد. خلاصه اينکه از لحاظ گرافيکی اگر بتونند پارالاکس را
در حد و اندازه های pc وارد کنسول کنند 80 يا 90 در صد راه را طی کردند چون مشخصه ی اصلی
crysis

به ساخت پارالری بود و بعد هم سيستم بافت های سنگين و همين کافيه که

ديگه نگيم crysis الکی سنگين بود به غير از مبحث دايناميک و فيزيک و تخريب هاش(shattering)
و .... اينا را نگفتم که قلمبه سلمبه صحبت کنم سعی کردم تفاوت crysis را به صورت فنی و
مستدل بگم که انشالاه بحث crysis شفاف تر شده باشه شما ميتونيد سرچ کنيد و در مورد
پارالاکس اطلاعات بيشتری پيداا کنيد البته پارالاکس تنها در مورد crysis به اين قدرت دست
پيداا کرد و در بقيه موارد خيلی محدودا بوده حتی توی quake 4.
در مورد مشکل

port کردن بازی های روی ps3 هم اين نکته صدق ميکنه اگر اشتباه نکنم

ps3

از يک نوع open gl خاصی استفاده ميکنه (Open gl ES)و shader های directx با opengl در کد نويسی

تفاوت های عمده اي دارند وپارالاکس هم اولين بار برای dx9 نوشته شد.
به فرض شيدر های opengl به cgfx و dx به fx نوشته ميشه چون هميشه گفته ميشه که کد
نويسی برای cell سخته در حالی که سيستم رندر real-time ps3 با توابع open gl و توسط
چيپ گرافيکيه rsx انجام ميشه. پس اينجا هم سختيه کار 2 چندان ميشه. که البته
شنيدم که توسط cell هم کمک گرفته ميشه!!! (فقط شنيدم!)
در آخر هم در مورد پارالاکس بگم که چيزی شبيه به يک برامدگيس که فقط توسط عکس يا بافت
ساخته شده در واقع اگر از سطح افقی به پارالاکس نگاه کنيد فقط برا يک سطح صاف مواجه ميشيد
در غير اين صورت به هيچ عنوان نميشه فهميد که اين بافت يا مدل برجسته(البته به کيفيت ساخت
پارالاکس هم بستگی داره)
از پارالاکس در موارد محدود ميشه استفاده کرد . مثل بافت زمين ، بافت تنه درختان ، بافت لباس
يا وسايل نقليه و ....

ويرايش:

راستی در مورد اين نسل هم نظر شخصيه خودما بگم که درسته شروع انفجاری نداشت
ولی ماندگاريش واقعا جايه تقدير داره اگر مورد crysis را در نظر نگيريم داره دقيقا پشته سر pc

حرکت ميکنه ! گرچه با زيره 30​
f/p در بيشتر موارد
شايدم بشه گفت pc فعلا stand by شده تا بعد ؟! کی چی ميدونه

ياد اون دوستمون که مقايسه ی 3 برابريه ps3 را نقل کرد بخير !!! به fanboy و ... هم متهم شديم
و .... اشتباه کرديم تو بحث ها ولی نه تا اين حد ؟!

آخرین ویرایش:
با توجه به نمایش های خیره کننده هر دو باری نمیشه نظر قطعی داد به نظر من هردو از گل های سر سبد های بازی های FPS در سال 2011 هستند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or