Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من با دیدن تصاویر جدید کیلزون 3 نظرم عوض شد ، نورپردازی خیره کننده بود :دی
بهش رای میدم ...

گرافیک رو کنسول با سخت افزار محدود و 4 ساله یا کامپیوتر نامحدود و به روز؟

کلا از شماره دوم بازی نور پردازی HDR بازی که البته افکت هاش اختصاصی خود موتور بازی هست فک انداز بود! خصوصا توی مرحله نمیدونم چندم (توی همون بیابونه!)، وقتی میخواستی بری ان آنتن رو از کار بندازی شعاع نور که از دور میومد واقعا مو رو به تن من سیخ میکرد!

• Like
Reactions: aidin0000
شكي نيست تو نسخه كنسولي2 crysis بايد جولوي killzone3 سرشو خم كنه مثل بچه هاي خوب كارشو بكنه...;)

آقا من کیل زون 3 رو انتخاب میکنم چون اولان کرایسیس 2 برای بچه های پایین 3 سال فک کنم خوب باشه.فقط گرافیک کیل زون 3 از کرایسیس 2 کمتر می شه(که اونم تو پی سی باشه ) دیگه همه چیش از کرایسیس 2 بهتره.
اما به هر حال من عضو معتادین کال آو دیوتی هستم و بعد از به اتمام رساندن هر یک از این بازی ها cod میزنم.!!!

بسیار نظرسنجی خوبیه فرخ. شدیدا ازت حمایت میکنم:دی دوستانی که جو سازی میکنن نگران از رای آوردن بیشتر کرایسیس هستن.

قطعا Crysis 2.

آقا من کیل زون 3 رو انتخاب میکنم چون اولان کرایسیس 2 برای بچه های پایین 3 سال فک کنم خوب باشه.فقط گرافیک کیل زون 3 از کرایسیس 2 کمتر می شه(که اونم تو پی سی باشه ) دیگه همه چیش از کرایسیس 2 بهتره.
اما به هر حال من عضو معتادین کال آو دیوتی هستم و بعد از به اتمام رساندن هر یک از این بازی ها cod میزنم.!!!

اونوقت به نظر شما Kilzone 3 بازی انحصاری نیستش ؟
نسخه PC ? :-/

خُب با اومدت دموی Crysis 2 و منتشر شدن کلی عکس و ویدیو حالا بهتر میشه مقایسه کرد. تاپیک رو آوردم بالا تا دوستان بخش اخبار رو ول کنند:دی

این سایت هم عکس های جالبی برای مقایسه گذاشته.

Crysis 2
Killzone 3

-------------

Crysis 2
Killzone 3

------------

Crysis 2
Killzone 3

به نظر خودم Killzone 3 برتری داره (البته نه اونقدر فاحش که طرفدارهاش میگن:دی).

خُب با اومدت دموی Crysis 2 و منتشر شدن کلی عکس و ویدیو حالا بهتر میشه مقایسه کرد. تاپیک رو آوردم بالا تا دوستان بخش اخبار رو ول کنند:دی

این سایت هم عکس های جالبی برای مقایسه گذاشته.

Crysis 2
Killzone 3

-------------

Crysis 2
Killzone 3

------------

Crysis 2
Killzone 3

به نظر خودم Killzone 3 برتری داره (البته نه اونقدر فاحش که طرفدارهاش میگن:دی).

عکسهای kz3 که مال بخش single هست
به نظرت عادلانست با مولتی crysis مقایسه بشه؟:d

واقعا كار سختيه.من خودم بيشتر از دو سه ساعت kz رو بازي نكردم(به علت نداشتن كنسول) ولي خب بيشتر فضاهاي kz شبيه فضاهاي مرده و بدون نور افتاب هستند ولي بر عكس كرايسيس علاوه بر داشتن اين فضاها داراي فضاهاي با نور افتاب هم هست كه خيي خوب هم طراحي كرده.
به نظرم اون چيزي كه كرايسيس ساخته ساختنش خيلي سخت تر از بازي مثل kz هست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or