Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عکسهای kz3 که مال بخش single هست
به نظرت عادلانست با مولتی crysis مقایسه بشه؟:d
من مگه گفتم فقط همین عکس ها رو مقایسه کنید؟! این فقط یک منبع بود. شما برو عکس از مولتی بیار:دی فقط خواستم بخش اخبار رو ول کنید، چون اونجا ملت اومدن خبر ها رو ببینن، نه اینجور بحث ها رو.
تو این تاپیک انقدر این دو تا رو مقایسه کنید تا شب خواب پیکسل و Anti Aliasing ببینید...:دی

Farewell...:دی

من مگه گفتم فقط همین عکس ها رو مقایسه کنید؟! این فقط یک منبع بود. شما برو عکس از مولتی بیار:biggrin1: فقط خواستم بخش اخبار رو ول کنید، چون اونجا ملت اومدن خبر ها رو ببینن، نه اینجور بحث ها رو.

تو این تاپیک انقدر این دو تا رو مقایسه کنید تا شب خواب پیکسل و Anti Aliasing ببینید...:biggrin1: Farewell...:biggrin1:

دیگه خداییش حس مقایسه ندارم
یکی از سخت ترین روزای زندگیم رو گذروندم=))

مبارزه خیلی نامردی بود فن های kz3 ماشالا کل bc رو اشغال کردن=))

مقایسه رو بزاریم واسه وقتی هر دو بازی ریلیز شدن:d

فقط قبلش این عکسها رو با سایز بزرگ از گیم پلی crysis در بخش مولتی میزارم که تاپیک دیگه کاملا اپ شه
i44171_1.jpg

i44175_5.jpg

i44174_4.jpg

i44173_3.jpg

i44172_2.jpg

i44177_6.jpg

i44186_7.jpg

اا این یکی مثل اینکه اشتباه شده=))
[/IMG
]

آخرین ویرایش:
صحنه را دیدم(صحنه ها):d
به نظرم Kz3 تکسچرهای بهتری دارد ضمن اینکه به نظر اینجانب طراحی اسلحه تو Crysis بهتره
vahid_ba عزیز این عکسهایی که میزاری واسه مقایسه بدرد نمیخوره چون کیفیتش بشدت پایینه

صحنه را دیدم(صحنه ها):d
به نظرم Kz3 تکسچرهای بهتری دارد ضمن اینکه به نظر اینجانب طراحی اسلحه تو Crysis بهتره
vahid_ba عزیز این عکسهایی که میزاری واسه مقایسه بدرد نمیخوره چون کیفیتش بشدت پایینه

عکس بهتر از این که من قبول داشته باشم موجود نیس:d
از هیچی که بهتره :d

فقط قبلش این عکسها رو با سایز بزرگ از گیم پلی crysis در بخش مولتی میزارم که تاپیک دیگه کاملا اپ شه
دمو اومده کلی هم تصویر ازش هست شما هنوز گیر یک مشت عکس فوق العاده بی کیفیت از تریلرش هستی ؟ :d

دمو اومده کلی هم تصویر ازش هست شما هنوز گیر یک مشت عکس فوق العاده بی کیفیت از تریلرش هستی ؟ :d

من اونا رو قبول ندارم :d=))
باید با چشمای خودم ببینم البته نه عکسها رو منظورم خود بازیه:d

بزارین بازی بیاد خودم HD شات میگیرم میزارم که حرفای اون yerli بیچاره ثابت شه:d

اینم کیفیت خوب:

i44209_3.jpg
i44208_2.jpg
i44207_1.jpg

آخرین ویرایش:
من به کیلزون رای میدم چون خیلی باهاش حال میکنم :xولی انصافا از زیباییهای کرایسیس هم نمیشه به اسونی چشم پوشی کرد>:d<

نظر من اينه كه :
من تا همين الان داشتم crysis 2 multiplayer demo رو بازي ميكردم
فوق العاده بود و خيلي از بخش انلاين بازيهاي مثل halo reach ويا gears of war بهتره
اما حتي قابل مقايسه با بخش انلاين killzone 2 هم نيست :d

تو کرایسیس جدا از همه چی نحوه ی قرار گرفتن دست چپ زیر اسلحه ها خیلی زاویه بدی داره...

بعد از یک ساعت یازی کردن بخش مولتی پلیر به این نتیجه رسیدم که خاک برسر یرلی با این کرایسیس درست کردنش اگه نسخه نهایی همین باشه که ابروش میره.
نکات منفی:
نداشتن AA
پایین بودن رزولیشن
کیفیت بد تکسچرها
دیر لود شدن تکسچرها (زده رو دست انریل انجین تو 5-6 مرحله اسلحه لود میشه)
نکات مثبت:
ملتی پلیر جذاب

در کل هرکی میخواد این عنوان رو از نظر گرافیکی مقایسه کنه بهتره بیخیال کیلزون یا rage بشه چون حتی کیلزون 2 هم از نظر گرافیکی بهتر از کرایسیسه چه برسه بخواید کیلزون 3 رو باش مقایسه کنید.

پ.ن:راستی اون لگی که میگفتن تو کنترل داره من ندیدم.اتفاقا خیلی روون بود.

آخرین ویرایش:
بعد از یک ساعت یازی کردن بخش مولتی پلیر به این نتیجه رسیدم که خاک برسر یرلی با این کرایسیس درست کردنش اگه نسخه نهایی همین باشه که ابروش میره.
نکات منفی:
نداشتن AA
پایین بودن رزولیشن
کیفیت بد تکسچرها
دیر لود شدن تکسچرها (زده رو دست انریل انجین تو 5-6 مرحله اسلحه لود میشه)
نکات مثبت:
ملتی پلیر جذاب

در کل هرکی میخواد این عنوان رو از نظر گرافیکی مقایسه کنه بهتره بیخیال کیلزون یا rage بشه چون حتی کیلزون 2 هم از نظر گرافیکی بهتر از کرایسیسه چه برسه بخواید کیلزون 3 رو باش مقایسه کنید.

پ.ن:راستی اون لگی که میگفتن تو کنترل داره من ندیدم.اتفاقا خیلی روون بود.
دوست عزیز هرچقدرم شما بگی باز اقایون میان حرف خودشونو میزنن.

خُب با اومدت دموی Crysis 2 و منتشر شدن کلی عکس و ویدیو حالا بهتر میشه مقایسه کرد. تاپیک رو آوردم بالا تا دوستان بخش اخبار رو ول کنند:دی

این سایت هم عکس های جالبی برای مقایسه گذاشته.

Crysis 2
Killzone 3

-------------

Crysis 2
Killzone 3

------------

Crysis 2
Killzone 3

به نظر خودم Killzone 3 برتری داره (البته نه اونقدر فاحش که طرفدارهاش میگن:دی).

واقعا جالب بود ولی خدایی به نوری که از بین دودها تو کیلزون تو عکس دوم میاد بیرون دقت کنید
آدم فک میکنه
امام زمان ظهور کرده

دوستان این چه تاپیکست که ایجاد کردید. اصلا این دو بازی با هم قابل قیاس نیستند.

حتی نسخه های کنسولی . مطمئن باشید.

من که بیشتر از یک ساعت نتونستم طاقت بیارم بازی کنم..AA بازی کوش پس , به مدال امیدوار شدم:-o

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or