جناب عالی هم بس کن
همین جمله اخر با اون اسمایل 10 صفحه بعدی تاپیک تعید میکنه
اسم Rage هم نیار که هم به تاپیک ربطی نداره هم اینکه مقایسش با کیلزون 3 مگا لول ـه پس با عظمت Rage شوخی نکن
don't interfere in what dosen't concern YOU
شما ناظمی؟ یا مدیر؟
یا فضول؟
هر وقت ناظم یا مدیر صلاح دید تذکر میده!
انجمن جای بحث نه قربون صدقه همدیگه رفتن! وقتی اونا حق دارن بیراهه برن پس منم حقشو دارم! Rage عظیم تون هم که فعلا مچاله شد جلوی KZ3! اصلا فکر می کنی فلسفه ایجاد این تاپیک چیه؟ اونم دقیقا بعد از خرد شدن Rage جلوی KZ3؟
فعلا حرف شما با نتایج بدست آمده باعث ایجاد وجد و شادی و Mega-LOL شدنِ ما میشه!
don't interfere in what dosen't concern YOU
شما ناظمی؟ یا مدیر؟
یا فضول؟
هر وقت ناظم یا مدیر صلاح دید تذکر میده!
انجمن جای بحث نه قربون صدقه همدیگه رفتن! وقتی اونا حق دارن بیراهه برن پس منم حقشو دارم! Rage عظیم تون هم که فعلا مچاله شد جلوی KZ3! اصلا فکر می کنی فلسفه ایجاد این تاپیک چیه؟ اونم دقیقا بعد از خرد شدن Rage جلوی KZ3؟
فعلا حرف شما با نتایج بدست آمده باعث ایجاد وجد و شادی و Mega-LOL شدنِ ما میشه!
این مقایسه دو حالت داره killzone3 با crysis2 console که در این حالت من به شخصه نمیتونم جواب دقیق بدم اما با توجه به تجربه killzone2 بعید میدونم crysis2 بتونه روی 360 یا ps3 نمایش بهتری داشته باشه البته بازم نمیشه نظر قطعی داد اما نظر من بیشتر به سمت killzone3 هستش
در حالت دوم که میشه crysis2 روی pc و killzone3 در این حالت بدونه شک و 100% crysis2 نمایش خیلی بهتری خواهد داشت و همونطور که killzone2 با وجود گرافیک زیبا قابل مقایسه با orginal crysis نبود در مورد شماره بعدی هر دو عنوان هم همینطور خواهد بود واقعا هنوز هم بعد از نزدیک به 4سال من بازیی ندیدم که از نظر گرافیک و فیزیک crysis اجرا شده رو یک سیستم high end رو حتی تهدید کنه و به اون گرافیک و فیزیک نزدیک شه همونطور که killzone2 هم نتونست.
پس دوستان فکرشم نکنن که بتونیم روی ps3 با بازیه killzone3 گرافیکی حتی نزدیک به crysis2 روی یک سیستم high end رو تجربه کنیم.
شما لینک رو سر زدی؟
لگه نظر سنجی رو قبول داری که پس مچاله شد رفت! اگرم نظر سنجی بی ارزشه پس برای چی میزارن؟
موقعی تاپیکو ایجاد می کنید می گید نتیجه نظر سنجی همه چیز رو معلوم می کنه، وقتی نتیجه به ضرر شما معلوم میشه، باید صبر کرد تا بازی بیاد!
شماها هم هر روز یه چیزی می گید!
اگه یه بازی FPS (نه اکشن!) پیدا کردم که 8 دفعه با اشتیاق بازیش کنم خبرت می کنم!
------------------------------------------------
جناب bazibaz وقتی Crysis با یه بازی انحصاری کنسول داره مقایسه میشه پس فقط و فقط نسخه کنسولی مد نظر هست!
هر چند با توجه به تریلرهایی که دیدم و اینکه احتمالا برای PC بوده بعید می دونم 2 Crysis به گرافیک نسخه 1ش هم برسه! (نظر شخصی)