Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
وحید جان :
ترایلر نه ، تریلر .
چون دیدم تکرار شد گفتما وگرنه ممکن بود مثل مزاح اشتباه تایپی باشه. :)
به دل نگیری عزیز.
خوشحالم که بالاخره بحث منطقی شد. باور کنید هر دو بازی همونطور که آقای برهان گفتن لذت بخش و زیبا خواهد بود. مطمئنا تفاوتهای گرافیکی خیلی کم خواهد بود.
در این که هر دو بازی لذت بخش هستند که شکی نیست برای هر دو دسته
اما بهتر بود می گفتی در نسخه های کنسولی تفاوت گرافیکی کمی دارند
در نسخه pc کاملا متفاوت هستند

در این که هر دو بازی لذت بخش هستند که شکی نیست برای هر دو دسته
اما بهتر بود می گفتی در نسخه های کنسولی تفاوت گرافیکی کمی دارند
در نسخه pc کاملا متفاوت هستند
بدونِ شک حرفتون درسته و اگر اینطور نباشه که....
اگر دقت کنید این تاپیک تو بخشِ BaziCenter Forums > همه چیز در مورد بازى هاى كنسول > Console vs. Console
هستش ;)

مقایسه تصویری در زیر انجام میدهیم
و جز رنگ سبز در killzone چیز دیگری نمیبینیم:))
i56017_5.jpg

i56016_4.jpg

i56015_3.jpg

i56014_2.jpg

i56013_1.jpg

i56021_9.jpg

i56020_8.jpg

i56019_7.jpg

i56018_6.jpg

هنر کردی ....
عکسی که از مپ مولتی پلیر KZ2 گذاشتی مثل اینکه تو تاریکیه شب اتفاق میوفته...چرا عکس از Radec Academy - Corinth_Crossing نذاشتی؟

هنر کردی ....
عکسی که از مپ مولتی پلیر KZ2 گذاشتی مثل اینکه تو تاریکیه شب اتفاق میوفته...چرا عکس از Radec Academy - Corinth_Crossing نذاشتی؟

lol
این مقایسه رو همون سایتی که دوسش دارین انجام داده من بی تقسیرم/:)
این: Lens of Truth

این عکس ها ماله یک مپ هست توی KZ2, مپ های دیکه با رنگ های متنوع تر هم هست!
مثلاً: http://www.youtube.com/watch?v=KyIp_kF4r0g&feature=player_embedded
منم حرف شما رو کاملا تایید میکنم این عکسایی که دوستمون گذاشتن مربوط به KZ2 هستش ولی من که تا حالا کیلزون رو این رنگی ندیدم حتی این مپی که ازش عکس گذاشتن:-o.این عکسایی که اینجا میبینم بیشتر دستکاری شده به نظر میرسن تا یه عکس واقعی از بازی چون اگه KZ2 اینجوری بود که توی این عکس نشون دادن من یکی طرفش نمیرفتم

.این عکسایی که اینجا میبینم بیشتر دستکاری شده به نظر میرسن تا یه عکس واقعی از بازی چون اگه KZ2 اینجوری بود که توی این عکس نشون دادن من یکی طرفش نمیرفتم

عزیزم این عکسها رو سایت بسیار معتبر (از قول خودتون) Lens of Truth گذاشته
اونوقت میگی دستکاری شده؟!

جالب اینجاس که یکدومتون میگین اگه kz2 مثل این عکسهایی که من گذاشتم بود حتی سمتش هم نمیرفتین اما اون یکی دیگتون ...
MR. VAHID
۱.داخل عکسای که گذاشتی کاملا برتریkz2 رو نشون میده.

اینجا همچین یه خورده ابهام وجود داره :d

lol
این مقایسه رو همون سایتی که دوسش دارین انجام داده من بی تقسیرم/:)
این: Lens of Truth
نه حالا جدا هدفت از مقایسه KZ2 یا Crysis 2 تو تاپیکِ مقایسه Kz3 با Crysis 2 چیه؟
نکنه اون سایتم برای مقایسه KZ3 با Crysis 2 این عکس ها رو گذاشته؟ =))
در ضمن آدرس دقیق اون صفحه مقایسه رو بده هر چند بی ربطه و ...!
نکته بعدی اینکه مگه سایت مقایسه کرده و گفته Crysis 2 بهتره؟ (که اگرم کرده و گفته این مقایسه KZ2 با Crysis 2 هست که ربطی به تاپیک نداره!)

آخرین ویرایش:
نه حالا جدا هدفت از مقایسه KZ2 یا Crysis 2 تو تاپیکِ مقایسه Kz3 با Crysis 2 چیه؟
نکنه اون سایتم برای مقایسه KZ3 با Crysis 2 این عکس ها رو گذاشته؟ =))
در ضمن آدرس دقیق اون صفحه مقایسه رو بده هر چند بی ربطه و ...!
نکته بعدی اینکه مگه سایت مقایسه کرده و گفته Crysis 2 بهتره؟ (که اگرم کرده و گفته این مقایسه KZ2 با Crysis 2 هست که ربطی به تاپیک نداره!)

اریا بیچاره فقط گفت این سایت این مقایسه رو انجام داده
منم عکسهاش رو گذاشتم همین:d
اینم مدرک

Lens of Truth نمیدونم تا چه حد اعتبار داره ولی اومده بخش مولتی پلیر Killzone 2 (نه 3) رو با دموی مولتی پلیر Crysis 2 مقایسه کرده. یه سری چیزا گفته و در آخر گفته گرافیک KZ2 (نه 3) رو بهتر از Crysis 2 میدونه. و البته همون حرفی که زدم رو هم نوشته. Crytek هنوز زمان در اختیار داره که گرافیک رو بهبود بده و شاید نسخه نهایی خیلی بهتر از این باشه.

این بحث هنوز هم پابرجاست؟
خدایی خسته نشدید؟!

ما که بیخیال شدیم به خدا اینا هر دفعه یه چیزی میگن که ادم رو مجبور به پست دادن میکنن
واقعا این دیگه اخرین پست من توی این تاپیک بود

چه جالب! یه عده از psفنا تا دیدن سایته Crysis2 رو ضعیفتر از Kz2 حساب کرده فورا سایت براشون معتبرتر از DigitalFoundry میشه و دلیلشم میشه تعداد 115 تا مقایسه(!!) و بعد میگن بعله گرافیک توی kz2 به طرز فاحشی بهتره ولی یه عده که از حرفای سایته خبر ندارن برعکس، گله میکنن که چرا از این جاها مقایسه های بیربط میذاری و kz2 تو شب هست و crysis2 تو روزه و فلانه و....... واقعا همین الان به منطق کاملا بیطرفانه شماها پی بردم!
این اخرین پست من تا زمان عرضه crysis2 هست. اونوقت اینجا میبینمتون.

عزیزم این عکسها رو سایت بسیار معتبر (از قول خودتون) Lens of Truth گذاشته
اونوقت میگی دستکاری شده؟!

جالب اینجاس که یکدومتون میگین اگه kz2 مثل این عکسهایی که من گذاشتم بود حتی سمتش هم نمیرفتین اما اون یکی دیگتون ...

اینجا همچین یه خورده ابهام وجود داره :d
فقط 1 پست از من نشون بده که توش در مورد این سایت نوشتم یا ازش تعریف کردم اونوقت من همه حرفاتو قبول میکنم.در ضمن همونجوری که قبلا گفتم این عکسها به هیچ وجه از لحاظ رنگبندی شبیه kz2 نیست.اینجا باید نسخه کنسولیه crysis2 رو با kz3 مقایسه کنید ولی مثل اینکه خودتون میخواید kz2 رو با crysis2 مقایسه کنید چون اینجوری که خودتونم میدونید نسخه کنسولیه crysis2 در مقابل kz3 حرفی واسه گفتن نداره

چه جالب! یه عده از psفنا تا دیدن سایته Crysis2 رو ضعیفتر از Kz2 حساب کرده فورا سایت براشون معتبرتر از DigitalFoundry میشه و دلیلشم میشه تعداد 115 تا مقایسه(!!) و بعد میگن بعله گرافیک توی kz2 به طرز فاحشی بهتره ولی یه عده که از حرفای سایته خبر ندارن برعکس، گله میکنن که چرا از این جاها مقایسه های بیربط میذاری و kz2 تو شب هست و crysis2 تو روزه و فلانه و....... واقعا همین الان به منطق کاملا بیطرفانه شماها پی بردم!
این اخرین پست من تا زمان عرضه crysis2 هست. اونوقت اینجا میبینمتون.
جمع کنید بابا PS3 haters!
شما برداشتید از مقایسه ای که مربوط به KZ2 و Crysis 2 هست استفاده کردید تو این تاپیک که ربطی نداره! تازه سایت میگه بازم KZ2 بهتره ولی شما میگید نه نیست!
عکسو می زارید از اون سایت ولی نظرتون بر عکسه! کلا ضد و نقیض هستید!
حالا این KZ2 بود KZ3 بماند =))
آخرشم که به صورت حق به جانب پست می دید بعدشم می گید این آخرین پستمه!
خیلی شماها منطق دارید بیاید جواب همین یه سوال منو بدید:
"مقایسه KZ2 با Crysis 2 تو تاپیکِ مقایسه KZ3 با Crysis 2 یعنی چی؟"
اصلا کاری به تصدیق و تکذیب دیگران ندارم! فقط جواب سوال رو بدید!
(دیگه بماند که همون سایت معتبر یا غیر معتبر بازم KZ2 رو برتر دونسته!)
کلا ضد و نقیض هستید! از سایتی که از بازی تعریف کرده استفاده می کنید برای کوبوندن همون بازی!
به در و دیوار زدن تا چه حد =))
اینقدر این مقایسه ... رو نکنین خب جواب واضح = kz1&2&3&4&5&~~~!lol BEST!
بیا دختر و پسر، زن و مرد، کوچیک و بزرگ همه و همه طرفدار KZ هستند! =))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdihoo
اخه آدم زورش میگیره که شما دارید یه بازی(killzone3) خسته کنند و تکراری رو با یه بازی خدا که هر چند بار هم بری به آدم حال میده مقایسه میکنید .
اگه قضیه به consol v consol باشه بابا باشه شما خدا اصلا ps3 خدا
عین بچه ها اصلا حاضر نیستن قبول کنن
من هم ps3 دارم هم xbox هم pc با گرافیک بالا
خوره یه بازی هم هستم ولی کراسیس باحال تره (نمیگم کیلزون بده ها ولی به کراسیس نمیرسه)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or