به نظر خودت قبول نداشتنشون موجهه؟!؟gs هم معروفترین سایت در رابطه با گیم هست اما خیلی ها یه سر سوزن هم قبولش ندارن
این که دلیل نشد
وحید جان قطعا اینطور نیست ولی اعتبار Edge هم زیر سوال نمیره. وگرنه اینقدر معروف و معتبر نمیشدن که.الان edge هم تقریبا معروفترین مجله گیم در سراسر دنیاست
پس باید هر امتیازی که داد همه قبول کنن ؟!
تعجب میکنم که دوستان میگن اسم این سایت رو نشنیدن تا حالا. من شاید به اندازه آقای Shefer هیچ وقت تو این مباحث وارد نشم ولی میبینم که ایشون همیشه در حالِ مقایسه و بحث با PS فن ها هستن. برام عجیبه که ایشون این سایت رو که از معروف ترین سایتهای مقایسه و H2H هست رو تا بحال نمیشناختند. حداقل فکر کنم چندین بار از همین فروم بچه ها Refer دادن به این سایت و غالبا هم دوستان طرفدار 360 از این سایت رفرنس میدن چون همونطور که یکی از دوستان گفت اکثر H2H هاش به سود 360 بوده.
پافشاری روی اینطور مسائل و زیر سوال بردنِ همه چیز و همه کس به نظرِ من درست نیست.
به نظر خودت قبول نداشتنشون موجهه؟!؟
به هر حال یه اکثریتِ خیلی بیشتری این اعتبار رو به این سایت دادن دیگه.
حالا اگر شما جزو اون اقلیتی بحثش جداست...
قبلا به بازی های که یه طیف رنگ خاص داشتن میگفن "امضای هنزیه کارگردان شه". الان نمیدونم چی میگن .
MR. VAHID
۱.داخل عکسای که گذاشتی کاملا برتریkz2 رو نشون میده.
۲.انتظار نداری که داخلkz، برات لاس وگاس یا جنگل آمازون بزارن داخل بازی?
حداقل فکر کنم چندین بار از همین فروم بچه ها Refer دادن به این سایت و غالبا هم دوستان طرفدار 360 از این سایت رفرنس میدن چون همونطور که یکی از دوستان گفت اکثر H2H هاش به سود 360 بوده.
آره واقعا جای سپاس داره از دوستانی که بنده و امثال بنده رو به وجد میارن!خیلی خوبه انقدر خوشحالی!!
اینو به آقا وحید بگو!ما نفهمیدیم رنگبندی متنوع خوبه یا بده ... به Uncharted میگن آبرنگی و کارتونی ، به KZ میگن سبز !!
ضمنا کلا گرافیک چه ربطی به تعداد رنگ داره ؟!! سوپر ماریو گلکسی خدای رنگهاست ...
من که فن ps3 ترجیح میدم! :dر ضمن من خودمم یه کابل برق ps3 رو به 100 تا 360 ترجیح میدم
آقای vahid ba بهت توصیه می کنم یک سر به این لینک بزنی و اطلاعات مربوط به مپ ها رو بخونید. البته اگر هم نمیتونید این کار رو بکنید کافی 1-2 روز صبر کنید تا مقاله به زبان فارسی تو سایت قرار بگیره که البته فقط شامل این نمیشه. من نمیدونم مشکل شما با این بازی چی هست که اینقدر داری میکوبونیش و میگی اصلا قابل مقایسه با C2 نیست. این دو بازی هر دو عالی هستند و یک ممکنه از هر دو تا خوشش بیاد و یکی هم ممکنه از یکیش خوشش بیاد. این دلیل نمیشه که هر دو طرف چه شما و چه طرفداران KZ بیان بازی دیگه رو ضعیف و داغون و بی ارزش و ... قلمداد کنند. اون پست صفحه قبل شما در مورد مپ ها رو دیدم واقعا تعجب کردم. کلا بهت توصیه می کنم حتما یک سر به لینک بالا بزن و اطلاعات نقشه ها و جزییات و بخش های که تو هر مرحله هست رو مطالعه کند. در ضمن سعی کن خونسردی خودت رو هم حفظ کنی و منطقی صحبت کنید و اینقدر هم از این smileها تو جملاتتون به کار نبرید چون خود اینها باعث میشه که بحث به جاهای باریک کشیده بشه و همه فکر کنند شما قصد تمسخر بازی رو دارید.
موفق باشید
هفته ای 5 تا فیلم رو زیرنویس میکنیم اونوقت صبر کنیم مقاله فارسیش بیاد؟:d
وقتی بقیه دارن crysis رو میکوبونن انتظار دارین من هم در مقابل این کارو نکنم؟
توی همون killzone 2 هم محیطها تقریبا همه مثل هم بودن (به جز اون قسمت صحرا) روی همین حساب گفتم حتما این هم همینطوره چون حقیقتا یه مقاله هم درباره این kz3 نخوندم و تمام نظرات رو از روی ترایلر های بازی میدم
واسه اون خونسردی و تمسخر هم به روی چشم
نمیدونستم سطح زبان شما در چه حد هست برای همین گفتم
این موضوع رو کلا من قبول دارم که دو طرف بدون اینکه چیزی از اونکی بازی بدونند(منظورم اطلاعات کافی هست) الکی بازی مقابل رو می کوبونند در حالی که واقعا هر دو بازی عالی هستند و فقط طرفدارهاشون فرق می کنند. مسلما من C2 بیاد بازی می کنم و ازش لذت کافی رو هم میبرم چون بازی خوبی هست. KZ3 هم دقیقا همین جوری هست و فقط ممکنه میزان لذتم بیشتر باشه که خوب به طبع به سلیقه برمیگرده و هرکی از یک چیزی بیشتر خوشش میاد.
در مورد اینکه شما خودتون هم در مورد KZ3 چیزی نخوندید خوب مقدار زیادی از مشکلات هم از همین جا میادش چون شما اون عکس هایی که بالا گذاشته بودید برای یکی از mapهای مولتی پلیر نسخه قبلی بود که البته تا این حد هم سبز نبود چون من خودم بازی کرده بودم. این نسخه هم 8 تا مپ فوق العاده داره که کلا همه با همدیگه فرق دارند. یکی تو بزرگراه هست با ذرات معلق تو هوا، یکی نزدیک آتشفشان هست، یکی تو شهر و بولوار هست، یکی تو برفه، یکی تو جنگل، یکی هم توی جایی شبیه به قبرستان ماشین ها و وسایل صنعتی هست. برای همین فکر می کنم محیط بازی به اندازه کافی تو بخش مولتی متنوع باشه. تو بخش داستانی هم که تا دلت بخواد محیط هست و از روی زمین و تو جنگل بگیر برو تا توی فضا و نبردهایی که اون بالا رخ میده. برای همین از لحاظ تنوع چیزی کم نداره حداقل به نظر من. در مورد C2 هم فکر می کنم همین طور هست و محیط های متنوعی داره با چیزهایی که ازش دیدم و در کنارش یک گیم پلی سریع که برای خود من به شخصه خیلی لذت بخش هست و این دو بازی در کنار Bulletstorm یکی از بهترین 3ماهه های اول سال های اخیر رو برای همه ما رقم می زنند.
اریا دیدم از جای دیگه بازی که نمیشه ایراد گرفت گفتم بچسبم به رنگ بندی(مضاح بود جدی نگیرینا:d)بابا دیگه رنگ بندی رو چیکار دارین ! سری بازیهای MGS هم همیشه رنگ بندی خاصی دارن. یه قسمت تم آبی داری , یکی سبز و قرمز , یکی هم زرد ! ولی همیشه هم در زمینه گرافیک جزو مدعی ها هستن. Gears of War هم که زمان خودش یه سر و گردن از بقیه بالاتر بود رنگ بندیش این طوری بود !
-----------------------------------
.
]
این دو بازی در کنار Bulletstorm یکی از بهترین 3ماهه های اول سال های اخیر رو برای همه ما رقم می زنند.
وحید جان :همه حرفات رو قبول دارم عزیز و واقعا محیطهای متنوع واسه این بازی خیلی نیاز بود
چون به شدت توی شماره دوم خسته کننده میشد (حداقل واسه من)
اریا دیدم از جای دیگه بازی که نمیشه ایراد گرفت گفتم بچسبم به رنگ بندی(مضاح بود جدی نگیرینا:d)
در کل با دیدن اون ترایلر قسمت برفی از kz3 با نظر برهان عزیز کاملا موافقم >:d<