Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اخه آدم زورش میگیره که شما دارید یه بازی(killzone3) خسته کنند و تکراری رو با یه بازی خدا که هر چند بار هم بری به آدم حال میده مقایسه میکنید .
اگه قضیه به consol v consol باشه بابا باشه شما خدا اصلا ps3 خدا
عین بچه ها اصلا حاضر نیستن قبول کنن
من هم ps3 دارم هم xbox هم pc با گرافیک بالا
خوره یه بازی هم هستم ولی کراسیس باحال تره (نمیگم کیلزون بده ها ولی به کراسیس نمیرسه)

چرا حالا اينقدر اصرار داري اين ها كه اسمشون رو گذاشتي بچه نظر شما رو قبول كنن...
من بچه هر چي killzone بازي ميكنم سير نميشم...اما كراسيس هم بازي ميكنم از اونم لذت ميبرم...
نظر خومون رو به ديگران تحميل نكنيم بهتر نيست...؟

اخه آدم زورش میگیره که شما دارید یه بازی(killzone3) خسته کنند و تکراری رو با یه بازی خدا که هر چند بار هم بری به آدم حال میده مقایسه میکنید .
اگه قضیه به consol v consol باشه بابا باشه شما خدا اصلا ps3 خدا
عین بچه ها اصلا حاضر نیستن قبول کنن
من هم ps3 دارم هم xbox هم pc با گرافیک بالا
خوره یه بازی هم هستم ولی کراسیس باحال تره (نمیگم کیلزون بده ها ولی به کراسیس نمیرسه)
من کرایسیس رو یه بار رو گرافیک پایین رفتم بعدشم که سیستم رو عوض کردم یه بارم با گرافیک بالاتر! دیگه حوصله ام نکشید برم!
ولی همین KZ2 رو هنوز هم دارم می رم! دفعه 8اُم هم هستش که میرم!
پس الکی نظر شخصیتو به یه قانون تبدیل نکنن بعدم پستش کنی!
اون تیکه که قرمز کردم نظر خودته! بیخودی انگ به بازی نچسبون! من هم دقیقا همین نظر بلکه بدترش رو برای کرایسیس 1 دارم ولی دلیلی نداره از رو نظرم یه بازی رو اینجوری بخونم!
ok؟
در ضمن شما هنوز KZ3 نیومده چه جوری بازیش کردی که میگی کسل کننده اس؟
کلا pc و 360 فن ها نمی دونم چرا منطقشو رو پشت این تاپیک جا می زارن بعد وارد می شن!
اگه خواستی استدلالی بیاری بی زحمت واسه این سوال هم استدلالی بیار!
"مقایسه KZ2 با Crysis 2 تو تاپیکِ مقایسه KZ3 با Crysis 2 یعنی چی؟"
جناب shefer و vahid_ba که هیچی نگفتن چسبیدن به این حرف که این پست آخرمونه!
البته وقتی جوابی ندارن چیزه دیگه هم نمیتونن بگن!

آخرین ویرایش:
لطفا قبل از پست دادن قید فرمایید : به نظر عالیجناب!!
شخصا برا من Killzone 2 جزو معدود گیم هایی بوده که هیچ وقت برام تکراری و خسته کننده نبوده، گرافیک ، صداگذاری (مخصوصا صداگذاری مرحله Blood Meridian که فوق العاده بود!) گیم پلی عالی(مخصوصا سنگینی خاص اسلحه ها!) ... اصلا همه ی اینا به کنار، همون افکت پرت شدن پوکه ی گلوله ها، مخصوصا تو اسلحه ی StA52 برا من کافیه که هیچ وقت از Killzone 2 خسته نشم.b-)
300px-Sta52rifle.png

یه حقیقتی هست. که باید باور کنین،۲ یا ۳ ساله بنچ مارک گرافیکی در کنسول در انحصار سونی هست.خدایی باورش اینقدر براتون زور داره؟:| چیزیه که دیگه به دنیا ثابت شده. هر کاری هم کنید از ارزش این بازیها کم نمی‌شه، حالا شما برین با کرایسیس داخل اون محیطه زیبا و قشنگ سیر کنید. ما فن‌های سونی هم با هلگان خرابهٔ خودمون. :-*

۲ تا بازی انحصاری هم ندارین که گرافیک درست داشته باشن، حالا گیرز به ماند،

رفتین بازی مولتی‌ رو کردین پیرهن عثمان:)

• Like
Reactions: game.fun
یه حقیقتی هست. که باید باور کنین،۲ یا ۳ ساله بنچ مارک گرافیکی در کنسول در انحصار سونی هست.خدایی باورش اینقدر براتون زور داره؟:| چیزیه که دیگه به دنیا ثابت شده. هر کاری هم کنید از ارزش این بازیها کم نمی‌شه، حالا شما برین با کرایسیس داخل اون محیطه زیبا و قشنگ سیر کنید. ما فن‌های سونی هم با هلگان خرابهٔ خودمون. :-*

۲ تا بازی انحصاری هم ندارین که گرافیک درست داشته باشن، حالا گیرز به ماند،

رفتین بازی مولتی‌ رو کردین پیرهن عثمان:)

به غیر از گیرز میتونیم به Alan Wake هم اشاره کنیم!:d.چه ربطی به تاپیک داشت!!!!
الان عاشقان سینه چاک الن ویک که تا الان ثانیه ای این عنوان رو بازی نکردن سر و کلشون پیدا میشه!

به غیر از گیرز میتونیم به Alan Wake هم اشاره کنیم!:d.چه ربطی به تاپیک داشت!!!!
الان عاشقان سینه چاک الن ویک که تا الان ثانیه ای این عنوان رو بازی نکردن سر و کلشون پیدا میشه!
نه خدایی AW رو خیلی خوب گفتی! :d
4 بارم تا حالا رفتما نگی دستم بهش نخورده :d

این از اون جملات تاریخی بود که باید نقل قول بشه تو امضا:)):))
بابا این بازی بد بخت که هنوز دو نسخش بیشتر نیومده تکراری کجا بود

به شخصه تا بحال مولتی پلیر هیچ بازی ای رو ندیدم که مثل KZ2 یه جنگ درگیر کننده و شلوغ رو به تصویر بکشه و تا به حال هیچ انجینی رو ندیده بودم که این همه انفجار و تخریب پذیری رو یه جا رندر کنه بدونه افت فریم ...

• Like
Reactions: game.fun
به شخصه تا بحال مولتی پلیر هیچ بازی ای رو ندیدم که مثل KZ2 یه جنگ درگیر کننده و شلوغ رو به تصویر بکشه و تا به حال هیچ انجینی رو ندیده بودم که این همه انفجار و تخریب پذیری رو یه جا رندر کنه بدونه افت فریم ...

پس برو BFBC2 بازی کن .

میشه بپرسم غیر از شاهکار های روی PS3 دلبندتون چندتا FPS مالتی بازی کردین ؟

میشه بپرسم غیر از شاهکار های روی PS3 دلبندتون چندتا FPS مالتی بازی کردین ؟
عزیزان و دوستان بسه
بیاید از فرق هایی که بین Crysis 2 و Killzone 3 هست بگید
من این بحث ها رو خارج از تاپیک می دونم!
اگر نمیتونید بیاد این چیزا رو بگید نیاید
من شخصا کیلزون 3 رو بهتر میدونم چون در انحصار ps3 هست
ولی کرایسیس مولتی پلت هست و کلا مقایسشون کمی دور از انصافه که یک بازی انحصاری با یه بازی مولتی!
اگر هیلو بود باز یه چیزی!
ولی در هر صورت کیلزون برت خواهد بود ×!چرا ؟!اگر از نگاه pc بخوایید!:
کرایسیس توی کامپیوتر اصلا نمیشه با یک بازی به نام کیلزون در ps3 مقایسه کرد
یک-قدرتی که داره توی اجرا در یک بلوری چند ده گیگ!
دو-المان هایی که همیشه تویه کنسول بوده بنام بلور که توی بازی های کامپیوتر این بلور کمتر دیده میشه و برخی اوقات توی ذوغ میزنه!
سه گرافیک هر دو اصلا قابل مقایسه نیستن این دو تا!صد در صد هر کدوم یه سری برتری دارند!
توی زمینه های جلوه های سینمایی صد در صد کیلزون3
تو گرافیک محیط و اجسام اطراف کرایسیس 2
شخصیت ها و اسلحه ها کیلزون 3
و چند چیز دیگر که وقت یاری نمیده...
از لحاظ گیم پلی:
گیم پلی کرایسیس 1 توی pc برای من خیلی جذاب نبود شاید بخاطر سیستمم بود ولی در کل اون گیم پلی که من توی کیلزون 2 لمس کردم هرگز توی کرایسیس نه لمس کردم و نه دیدم ولی خوب کرایسیس 2 خیلی بهتر شده نقاط ضعفش برطرف شده!

دوستان در کل مقایسه کلی بین یک بازی انحصاری و یک بازی مولتی پلتفورم مقایسه بجا و درستی نیست!

دوستان در کل مقایسه کلی بین یک بازی انحصاری و یک بازی مولتی پلتفورم مقایسه بجا و درستی نیست!
این دیگه برمی گرده به اون فن های 360 و pc که این جور تاپیک ها رو میزنن!
یه بار با Rage، نشد با Crysis! این نشه با چی؟! =))
واقعا چه فشارایی که نمیاره این KZ3! =))

انتخاب خیلی مشکله ولی مجبوری بین خوب و خوبتر یکی رو انتخاب کنی
crysis-2-killzone-3-4.jpg

این دیگه برمی گرده به اون فن های 360 و pc که این جور تاپیک ها رو میزنن!
یه بار با Rage، نشد با Crysis! این نشه با چی؟! =))
واقعا چه فشارایی که نمیاره این KZ3! =))
جناب عالی هم بس کن
همین جمله اخر با اون اسمایل =)) 10 صفحه بعدی تاپیک تعید میکنه
اسم Rage هم نیار که هم به تاپیک ربطی نداره هم اینکه مقایسش با کیلزون 3 مگا لول ـه پس با عظمت Rage شوخی نکن
جدا هم این عکسا خنده داره یکی انفاجارو نشون داده عکس زیریش منظره
من عادت ندارم بحث کنم مخصوصا با PS3 فن های متفکر اجتماع ولی همین که به خودت جرعت میدی RAGE با اون عظمت با کیلزون 3 با روند کُلُیُمن خطیش بکنی مقایسه کنی نشون میده که از اون نارنجک به کمر ببندایی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:Soheil:.
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or