Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
منظورتون از این حرف رو نفهمیدم
من که کرایسیس یک رو بازی کردم و نظرم رو دادم کیلزون هم از ps2 تا psp و ps3 بازی کردم
من میگم این کیلزون انحصاریه و کراسیس مولتی پلتفورم باید فرق هایی باشه گرافیک کراسیس هر چقدر باشه جز بهترین گرافیک ها شاید باشه ولی بهترین نیست شما زمانی حق داری در مورد کیلزون حرفی انتقادی بزنی که از نزدیک لمسش کرده باشی این کیسی که شما فرمودید رو همه دارند شما باید یه پی اس 3 بخرید و کیلزون رو بازی کنید در صورتی که چندیدن ساعت گیم پلی رو بچشید و از جلوی ال سی دی بلند نشید همین نه با دیدن عکس
همه چیز با دیدن از نزدیک و لمس فیزیکی و لمس چندیدن ساعت گیم پلی برای انتقاد اماده هست
شما میگید گرافیک کرایسیس بهتر هست باشه دوستان ما که مشکلی کلی باشما نداریم
شما قبول نخواهید کرد چون با PS3 مشکل دارید آره واقعا یه عده اینجا فن بوی بازی در میارن ولی فرقی هم قائل باشید
حالا چشمای شما گرافیک کراسیس رو بهتر میبینه؟ خود دانید
دقیقا. زدی تو خال داداش. اینجا اگه چارتا گوش شنوا وچشم بینا بود نکته این حرف رو میگرفت.منم قبول دارم گرافیک کرایسیس خیلی بالاست ولی ظاهرا دوستان کاملا مسحور همین گرافیک شدن و نمیتونن چیزای دیگه رو ببینن. اشکال نداره وقتی جفت بازی ها اومدن و و هممون همشون رو بازی کردیم به نتایج واقعی تری میرسیم.
واااااااااااااااای!!! من دیگه نمیتونم صبر کنم. تا اومدنه این بازیها(بخصوص کیلزون) ده بیستایی سکته زدم فکر کنم:d

• Like
Reactions: aliatlas
دقیقا. زدی تو خال داداش. اینجا اگه چارتا گوش شنوا وچشم بینا بود نکته این حرف رو میگرفت.منم قبول دارم گرافیک کرایسیس خیلی بالاست ولی ظاهرا دوستان کاملا مسحور همین گرافیک شدن و نمیتونن چیزای دیگه رو ببینن. اشکال نداره وقتی جفت بازی ها اومدن و و هممون همشون رو بازی کردیم به نتایج واقعی تری میرسیم.
واااااااااااااااای!!! من دیگه نمیتونم صبر کنم. تا اومدنه این بازیها(بخصوص کیلزون) ده بیستایی سکته زدم فکر کنم:d
آره واقعا انتظاری که ماها میکشیم یعنی من که شخصا دو بار کیلزون 2 رو تموم کردم(البته به نظرم خیلی کم میاد باید یه بار دیگه بچشم این شاهکار رو) خیلی منتظرم تا شماره ی سه بیاد
امسال یه بار دیگه غیر از کیلزون بازی های دیگه ای همم میان که واقعا باید طعم انتظارشونو کشید
! اینو یادور باشم که هر بازی که در انحصار باشه یه بازی تک هست و نباید اصلا با چیزی مقایسه باشه مثال میزنم Halo و همین آخری Halo Reach که واقعا بازی زیبایی بود از هر لحاظ در مورد این مساله کیلزون هم صدق میکنه !بازی که در انحصار هست !

تا اینجا تمامی دموها و پیش نمایش های هر دو بازی رو دیدم و بسیار هم روشون دقت کردم و چیزای جالبی دست گیرم شد!
اول اینکه گرافیک کیلزون 3 بسیار بیشتر و بالاتر از کرایسیس 2 بوده ! ( البته روی کنسول، هنوز هیچ دمویی از نسخه پی سی به نمایش در نیومده)
مشکل اینجاست که فریم ریت کیلزون 3 بسیار پایینه و در بعضی جاها بازی کردن رو نا ممکن میکنه . اما کرایسیس 2 در کنار گرافیک نسبتا بالا،فریم ریت بسیار خوبی رو به همه ارائه میده ...
میشه یه گرافیک رو خیلی بالا برد اما باید دید که آیا سیستم و سخت افزار هم اجازه این همه نا پرهیزی رو میده یا نه؟؟؟؟!!!!!.

یه پیشنهاد دوستانه به همه ی دوستانی که حرص و جوش زیاد میخورند :d

یه دستی به سر روی کیس مبارک کشیده ، از Be The Weapon بودن خویش لذت ببرید !
امیر حسین کارا قبلا انجام شده فقط الان منتظر بازی هستم و روز شمارم روشن هست :d

همینو بگو بااا

روی pc میزنیم دیگه نهایتش:d
وحید جان فقط روpcبا انتی و 1080full hd یعنی میریم فضا
منظورتون از این حرف رو نفهمیدم
من که کرایسیس یک رو بازی کردم و نظرم رو دادم کیلزون هم از ps2 تا psp و ps3 بازی کردم
من میگم این کیلزون انحصاریه و کراسیس مولتی پلتفورم باید فرق هایی باشه گرافیک کراسیس هر چقدر باشه جز بهترین گرافیک ها شاید باشه ولی بهترین نیست شما زمانی حق داری در مورد کیلزون حرفی انتقادی بزنی که از نزدیک لمسش کرده باشی این کیسی که شما فرمودید رو همه دارند شما باید یه پی اس 3 بخرید و کیلزون رو بازی کنید در صورتی که چندیدن ساعت گیم پلی رو بچشید و از جلوی ال سی دی بلند نشید همین نه با دیدن عکس
همه چیز با دیدن از نزدیک و لمس فیزیکی و لمس چندیدن ساعت گیم پلی برای انتقاد اماده هست
شما میگید گرافیک کرایسیس بهتر هست باشه دوستان ما که مشکلی کلی باشما نداریم
شما قبول نخواهید کرد چون با PS3 مشکل دارید آره واقعا یه عده اینجا فن بوی بازی در میارن ولی فرقی هم قائل باشید
حالا چشمای شما گرافیک کراسیس رو بهتر میبینه؟ خود دانید
عزیز من همین کرایسیس که شما داری الان دربارش صحبت میکنی تا دیروز انحصارpcبود
حالا چون مواتی پلتفورم شد ه و کیلزون انحصاری هست دیگه باید یک فرقی بین این دوتا باشه میشه بگی فرقشو تا ماهم بدونیم :-o:-o
والا ما همون کیلزون 2 را هم که شما میگی را 2 بار تمومش کردیم و به قول شما لمسش کردیم البته بار دوم به زور چیز خیلی خاصی هم برا گفتن نداشت
این تجربه شخصی من هست که هر دو رابازی کردم اگه یک کامپیوتر خوب داشته باشی واقعا کرایسیس یک دنیای دیگه هست
در مورد گرافیک دو بازی هم که اصلا بحثی نمیمونه
فقط کرایسیس:dاونم از نوع pc با 2x انتی

آره واقعا انتظاری که ماها میکشیم یعنی من که شخصا دو بار کیلزون 2 رو تموم کردم(البته به نظرم خیلی کم میاد باید یه بار دیگه بچشم این شاهکار رو) خیلی منتظرم تا شماره ی سه بیاد
امسال یه بار دیگه غیر از کیلزون بازی های دیگه ای همم میان که واقعا باید طعم انتظارشونو کشید
! اینو یادور باشم که هر بازی که در انحصار باشه یه بازی تک هست و نباید اصلا با چیزی مقایسه باشه مثال میزنم Halo و همین آخری Halo Reach که واقعا بازی زیبایی بود از هر لحاظ در مورد این مساله کیلزون هم صدق میکنه !بازی که در انحصار هست !
LOOL!
تنها چیزی که از KZ2 به ذهنم میرسه فضاهای تنگ و محدود و بستس به علاوه گیم پلی آشغال! کلا KZ2 گرافیک داشت که اونم واسه خیلی ها (HardCores) المان مزخرفیه، همون گرافیکشم کلا از 2 رنگ بود.:))
killzone_2_edge_review.jpg

کلا در مقابل CRYSIS Warhead & Crysis 1 چیزی مثل نسبت ninja Blade به Ninja Gaiden بود،اصلا فن Crysis نیستم، اما کامنت بعضی ها وواقعا ROFL داره.

====================================
اما در مورد KZ3 باید بگم اینطور که از تریلر های داخل گیم پلی ـش معلومه خیلی بازی بهتر شده و سنگینی به اندازه وزن جرثقیل در آن دیده نمیشه خدا رو شکر، انگار روان تر شده ، موضوع گرافیک هم که کاملا واضح هست که Crysis در PC رقیب نداره ، اما اگر بحث PS3 باشه(با توجه به KZ3 و انحصای بودنش) فکر کنم KZ3 گرافیک بهتری داشته باشه...
در هر صورت باید منتظر موند

خودتون میگید تو pc رقیب نداره بعد دوباره میگید گرافیک کرایسیس بهتره؟!
ببخشید فضا های تنگ و محدود توی ذهنتون مونده ؟
درگیری های نفس گیر گیم پلی گیرا و بسیار جذاب بعد میگید گرافیکش دو رنگ بود!
شما به نظرم بهتره سطح سوادتون در زمینه ی گرافیک بازی بالاتر ببرید گرافیک خاکستری و سیاه و بسیار طبیعی کیلزون 2 رو میگید دو رنگ اصلا متوجه هستید چی میگید این تم گرافیکی استایل اصلی این بازی هست رفتید دو دقیقه کیلزون بازی کردید بعد میاید یه حرفی میزنید که هر کی نگاه کنه خندش میگیره!بابا جان اصلا ما خیلی بی جا کردیم بین جماعت بسیار فهیمتون حرف از کیلزون زدیم واقعا گرافیک کرایسیس چشما های مارو کور میکنه!!!!!!! لطفا اینو برای ما بکار نبرید بهتره چون این چشمان شما هست که گرافیک کیلزون رو دو رنگ می بینه! عجیبه ها!
جالبته گیم پلیکیلزون آشغال هست بعد کرایسیس گیم پلی عالی!
اونوقت میگید فن کرایسیس نیستید از حرف زدنتون معلومه 1 ثانیه با کیلزون دو بازی نکردید !

کلا پستمو خوندی یا نه؟ کلا حرفت جواب نداره چون همش بی اساسه ، ولی در مورد گرافیک اینو یکبار دیگه تکرار میکنم که روی PC چون محدودیت سخت افزاری نداریم ، مسلما Crysis گرافیک بسیار غنی داره و KZ چون رو ps3 هست امکان رسیدنش به اون گرافیک خدای Crysis وجود نداره عملا، در همه مواردی هم که ذکر کردم نظرم همونیه که گفتم. در ضمن شما کسی نیستی که بگی من چیزیو بازی کردم یا نکردم، KZ2 هم بت ــیه برای Sony پرستان بازیسنتر، شما هم نمیشناسم که اینطور در مورد من نظر میدی.سعی کن طریقه حرف زدنتو خوب کنی تا به مشکلی بر نحوریم
==================================================
اما به KZ3 امید زیادی دارم برای پیشرفت...

آخرین ویرایش:
LOOL!
تنها چیزی که از KZ2 به ذهنم میرسه فضاهای تنگ و محدود و بستس به علاوه گیم پلی آشغال! کلا KZ2 گرافیک داشت که اونم واسه خیلی ها (HardCores) المان مزخرفیه، همون گرافیکشم کلا از 2 رنگ بود.:))

کلا در مقابل CRYSIS Warhead & Crysis 1 چیزی مثل نسبت ninja Blade به Ninja Gaiden بود،اصلا فن Crysis نیستم، اما کامنت بعضی ها وواقعا ROFL داره.

====================================
اما در مورد KZ3 باید بگم اینطور که از تریلر های داخل گیم پلی ـش معلومه خیلی بازی بهتر شده و سنگینی به اندازه وزن جرثقیل در آن دیده نمیشه خدا رو شکر، انگار روان تر شده ، موضوع گرافیک هم که کاملا واضح هست که Crysis در PC رقیب نداره ، اما اگر بحث PS3 باشه(با توجه به KZ3 و انحصای بودنش) فکر کنم KZ3 گرافیک بهتری داشته باشه...
در هر صورت باید منتظر موند
شما به نظرم بهتره سطح سوادتون در زمینه ی گرافیک بازی بالاتر ببرید گرافیک خاکستری و سیاه و بسیار طبیعی کیلزون 2 رو میگید دو رنگ اصلا متوجه هستید چی میگید این تم گرافیکی استایل اصلی این بازی هست رفتید دو دقیقه کیلزون بازی کردید بعد میاید یه حرفی میزنید که هر کی نگاه کنه خندش میگیره!بابا جان اصلا ما خیلی بی جا کردیم بین جماعت بسیار فهیمتون حرف از کیلزون زدیم واقعا گرافیک کرایسیس چشما های مارو کور میکنه!!!!!!! لطفا اینو برای ما بکار نبرید بهتره چون این چشمان شما هست که گرافیک کیلزون رو دو رنگ می بینه! عجیبه ها!
اونوقت میگید فن کرایسیس نیستید از حرف زدنتون معلومه 1 ثانیه با کیلزون دو بازی نکردید !

لازم میدونم دو نکته رو بگم؛ اول اینکه اینجا بخش console vs console هست و اینم تایپیک crysis2 vs killzone3. پس بیخود پای pc و crysis اورجینال و kz2 رو وسط نکشید.
دوم اینکه شما که اینقدر فهمت میرسه و بالاست پس سعی کن نفهمی های دیگران رو نادیده بگیری و خودت رو به اون شکل جلوه ندی!

از اونجایی که کلا به این نتیجه رسیدم که نارنجک به کمر بستنو اومدن وسطه تاپیکای Crysis vs . something خیلی خطرناکه،میگم که دمه هردوتاشون گرم و کرایسیس به من حال نداد(نظر شخصیه حمله نکننین جلیقه ضد گلوله نپوشیدم) باز کیلزون اگه رو پی سی بود و میشد یه دست شوتینگ درست حسابی زد(حمله نکنین که آمادگی ندارم) نه با شوک که آدم پیرش در میاد(تجربه ام دارم نگین فلانی فقط پی سی داره) ممکن بود یه حاله اساسی بده.

سلام بر دوستان گرامی !
من این تایپیک رو فراموش کرده بودم ولی امروز دوباره بهش بر خوردم
نشتسم صفحه 1 تا 19 رو خوندم
یه چیزی حدود 30 تا پست رو میخواستم نقل قول کنم گفتم خیلی مسخره میشه !

تنها چیزی که تو تایپیک معلومه اینکه بعضی از دوستان 2 چیز رو نفهمیدن ! اول از همه اینکه اینجا مقایسه گرافیکی هست نه گیم پلی و داستان و ... ( حالا شما بیا بگو کنترل کیلزون لگ داره )

دوم هم اینکه اینجا مقایسه کنسول vs کنسول هست نه اینکه شما بیای با PC که 8 گیگ رم داره و ... مقایسه کنی چون در این صورت 100 درصد گرافیک سر تر خواهد بود ( هرر چند بازم داستان و .. تغییر نمیکنه )

امیر حسین کارا قبلا انجام شده فقط الان منتظر بازی هستم و روز شمارم روشن هست :d

وحید جان فقط روpcبا انتی و 1080full hd یعنی میریم فضا

عزیز من همین کرایسیس که شما داری الان دربارش صحبت میکنی تا دیروز انحصارpcبود
حالا چون مواتی پلتفورم شد ه و کیلزون انحصاری هست دیگه باید یک فرقی بین این دوتا باشه میشه بگی فرقشو تا ماهم بدونیم :-o:-o
والا ما همون کیلزون 2 را هم که شما میگی را 2 بار تمومش کردیم و به قول شما لمسش کردیم البته بار دوم به زور چیز خیلی خاصی هم برا گفتن نداشت
این تجربه شخصی من هست که هر دو رابازی کردم اگه یک کامپیوتر خوب داشته باشی واقعا کرایسیس یک دنیای دیگه هست
در مورد گرافیک دو بازی هم که اصلا بحثی نمیمونه
فقط کرایسیس:dاونم از نوع pc با 2x انتی

معلومه رو pc گرافیک بیشتری داره . لطف کن مقایسه نکن ! ;)
بعدشم دوست عزیزم انحصار بودن pc با انحصاری بودن برای یک کنسول خاص خیلی تفاوت داره - مواتی پلتفورم هم با انحصار برای ps خیلی فرق داره ( مربوط به تایپیک نمیشه ولی ) برای مثال انحصاری بودن یک بازی خودش باعث فروش یک کنسول میشه و ....

LOOL!

به بقیه پستت کاری ندارم چون منطقی بود از نظر من
اینم که فن Crysis نیستی کاملا مشخصه :d این هم تایپیک مقایسه کیلزون 3 و کزایسیس 2 هست نه مقایسه کیلزون 2 با کرایسیس . شما هم یه لطفی کن ببین تعریف گرافیک چیه اونوقت بیا بگو که گرافیک بازی کلا از دو رنگ بود ! فضای تنگ و جوابی نمیدم گیم پلی آشغال هم باید گفت نصف طرفدار های کیلزون از گیم پلی سنگین یا به قول بعضی ها لگ دار خوششون میاد ( البته بی زحمات جوابمو برام نامه کن چون به تایپیک اینجا مربوط نمیشه

منم با حرفهات موافقم دوست عزيز ولي عكس كه گذاشتي SCREENSHOT(از داخل بازي) نيست و WALLPAPER هست.مثلا بايد اين رو مثال ميزدي كه نشون ميده هنوز هم گرافيك اين بازي رو دست نداره!
0nzv184jromhin3rv00.jpg

e6prh0nr76orhzai5k5j.jpg

روی اینکه کرایسیس بهترین گرافیک تا به امروز رو داره شکی نیست ! کسانی که شک دارن به لینک زیر مراجعه کنن ! کرایسیس روی PC = بهترین گرافیک ادوار گیم ! و اما روی کنسول رو باید صبر کرد ببینیم چی از آب در میاد ولی به خاطر موتور کرایتک من حدسم اینه که بالا تر از کیلزون قرار بگیره
http://www.veterangamers.co.uk/blog/wp-content/uploads/2010/04/crysis2fn2.jpg

به والله اینا برای PC و نمیشه مقایسه کرد با ps3 الان شما انصافا با این عکس چی رو میتونید ثابت کنید ؟ فقط میشه گفت گرافیک کرایسیس در pc عالی هست حالا چه ربطی به این تایپیک داره ;)

یعنی چی ؟؟ مگه دروغ میگم ؟ حجم کم dvd خودش خیلی محدودیت برای سازنده ایجاد میکنه

درسته محدودیت ایجاد میکنه و بلوری میتونه یه امتیاز باشه ولی نمیتونه دلیل برتری خود بازی باشه ! برای مثال میتونید بازی های مشترک بین xbox و ps3 رو مقایسه کنید

این نقل قول جالب رو از زیر خاک کشیدم بیرون که بگم "جوجه رو آخر پاییز می شمرن" :d
نوشته شده توسط vahid_ba
نظر سنجی گویای همه چیز هست
لبته اختلاف اونقدری نیست که بخوایم واسه 4 تا برنده رو اعلام کنیم :d دوستان به سرو کله شکستن ادامه دهید >:)
:d
1- آخه نتیجه کاملا معکوس شده!
2- اون موقع هم اختلاف زیاد نبود!

آخرین ویرایش:
این نقل قول جالب رو از زیر خاک کشیدم بیرون که بگم "جوجه رو آخر پاییز می شمرن" :d
البته اختلاف اونقدری نیست که بخوایم واسه 4 تا برنده رو اعلام کنیم :d دوستان به سرو کله شکستن ادامه دهید >:)
:d

1- آخه نتیجه کاملا معکوس شده!
2- اون موقع هم اختلاف زیاد نبود!

فن های killzone با 100 تا یوزر ثبت نام کردن
مدارکش هم موجوده=))

یه دور هم قبل از پست کردن بخون چی میزنی
هُل نکن! :))

کیبوردم وایرلسه گاهی اوقات قاطی میکنه

آخرین ویرایش:
crysisخیلی توی گیم پلی پیشرفت کرده که مهراد هم بیشترش رو گفت

1- گیم پلی خیلی سریع تر شده
2- لگد زدن به ماشین و اجسام و پرت کردن اونا به سمت دشمن
3- مخفی کاری و شکستن گردن و از پشت knife کردن
4- تیر اندازی در حین لیز خوردن (همون تکل زدن)
5- کاور گیری
6- اون حالت power و مشت زدن روی زمین که باعث میشه اطرافیانت زمین بخورند که اسمش رو دقیق نمیدونم!
7-crazy jamp از هر جایی که عشقت باشه

اونوقت کل پیشرفتی که kz کرده یه مقدرا فریم رو بردن بالاتر:))
ببخشید! شما Crysis بازی کردین؟!!
Killzone 3 Looks to be the Benchmark for Graphics this Generation

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or