thefury2009
کاربر سایت
دقیقا. زدی تو خال داداش. اینجا اگه چارتا گوش شنوا وچشم بینا بود نکته این حرف رو میگرفت.منم قبول دارم گرافیک کرایسیس خیلی بالاست ولی ظاهرا دوستان کاملا مسحور همین گرافیک شدن و نمیتونن چیزای دیگه رو ببینن. اشکال نداره وقتی جفت بازی ها اومدن و و هممون همشون رو بازی کردیم به نتایج واقعی تری میرسیم.منظورتون از این حرف رو نفهمیدم
من که کرایسیس یک رو بازی کردم و نظرم رو دادم کیلزون هم از ps2 تا psp و ps3 بازی کردم
من میگم این کیلزون انحصاریه و کراسیس مولتی پلتفورم باید فرق هایی باشه گرافیک کراسیس هر چقدر باشه جز بهترین گرافیک ها شاید باشه ولی بهترین نیست شما زمانی حق داری در مورد کیلزون حرفی انتقادی بزنی که از نزدیک لمسش کرده باشی این کیسی که شما فرمودید رو همه دارند شما باید یه پی اس 3 بخرید و کیلزون رو بازی کنید در صورتی که چندیدن ساعت گیم پلی رو بچشید و از جلوی ال سی دی بلند نشید همین نه با دیدن عکس
همه چیز با دیدن از نزدیک و لمس فیزیکی و لمس چندیدن ساعت گیم پلی برای انتقاد اماده هست
شما میگید گرافیک کرایسیس بهتر هست باشه دوستان ما که مشکلی کلی باشما نداریم
شما قبول نخواهید کرد چون با PS3 مشکل دارید آره واقعا یه عده اینجا فن بوی بازی در میارن ولی فرقی هم قائل باشید
حالا چشمای شما گرافیک کراسیس رو بهتر میبینه؟ خود دانید
واااااااااااااااای!!! من دیگه نمیتونم صبر کنم. تا اومدنه این بازیها(بخصوص کیلزون) ده بیستایی سکته زدم فکر کنم:d