Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
گرافیک و کیفیت پایین بافتها به خاطر اینه که نسخه پی اس این بازی هستش
:)) یعنی تو نسخه 360 به کلی دگرگون میشه دیگه ؟! (لابد الان میخوای بگی منظورت با PC بود).
جالبه خود سازنده ها گفته بودن بهترین نسخه بین کنسول های ورژن PS3 هست!

تکلیف شماره اول پر واضحه ، فروشش هم همینو نشون میده !!! ملت احمق نیستن فقط بخاطر گرافیک یه بازی رو بخرن که همینجورم شد !
حدود 2-3 سال پیش(اوایل 2008 ُاونورا) یادمه بحث زیاد میشد بین PC فنای سایت مثل بهزاد و پارسیا و ... با کنسولیها درباره ی Crysis.یادمه اون موقع میگفتن Crysis حدود 1.5 میلیون کپی فروخته.که تا الان حتما 2 میلیون شده.فکر نمیکنم این مقدار عدد کمی باشه واسه یه بازی اونم رو PC!
البته منبعی ندارم واسش.پس میتونی باور نکنی!:)

اخه من موندم چطور میشه فروش KZ2 رو با Crysis مقایسه کرد! امار فروش که به خاطر انحصاری بودن کرایسیس برای pc نمیتونه معتبر باشه پس فروششو بی خیال شید لطفا !!! در اینکه crysis بهتر از KZ2 بود هیچ شکی وجود نداره !
راستی اقا من هر وقت میام 3تا رای به crysis اضافه شده یکی به KZ ! تو رو خدا مواظب باشید این KZ بنده خدا له نشه اخه با هزار امید ارزو دارن میسازنش ! :d *

به نظر من KZ3 گرافیک بالاتری داره نسبت به Crysis 2 روی کنسول ولی روی یه PC با تنظیمات بالا نه!

• Like
Reactions: TCSCELL
خوب حالا چه بازیهای هستند با این گرافیک و اون ویژگی‌های که گفتم. رو ۶۰ اجرا بشه؟
by the way 3d

ریجو به همین زودیا با شصت فریم میبینی
درضمن بزار بازی ریلیز بشه بعد حرف از تیری دی بزن

:)) یعنی تو نسخه 360 به کلی دگرگون میشه دیگه ؟! (لابد الان میخوای بگی منظورت با PC بود).

دیگه بحث مولتی پلتفرم تموم شدس و معلومه که ایکس باکس سره
بله
مسلما بقال نمیگه ماستم ترشه
موقع عرضه معلوم میشه

ریجو به همین زودیا با شصت فریم میبینی
درضمن بزار بازی ریلیز بشه بعد حرف از تیری دی بزن

دیگه بحث مولتی پلتفرم تموم شدس و معلومه که ایکس باکس سره
بله
مسلما بقال نمیگه ماستم ترشه

موقع عرضه معلوم میشه

تو بیا یه جنگه خوف داخل ریج به من نشون بده یعنی‌ تو راست میگی‌. تازه بماند که بازی از لحاظه بصری به کیل زون نمیرسه

یعنی‌ می‌خوای بگی‌ ۳د نیست:))

از کی‌ تا حالا پی‌ س شده مالهea. که بخواد سنگشو به سینه بزنه:))

سلام
داداش قبلا رو ولش کن
وگرنه سر سبد همه اینا گیرز یک هستش که بهترین بازی سال خودش انتخاب شد که موقع اون پی اس تیری .. اره
درکل شما با این پستت داری تاپیکو به حاشیه میبری باز به همه میگی شرکت نکنین که فلانو چنان

منم با شما موافقم
=============
در ضمن فکر کنم کرایسیس بهتر میشه مخصوصا در حالت 3 بعدی.
==============
gt هم جاش اینجا نیست اما دوستی که گفته بود gt فلان و .... باید بگم که تو تاپیک خود gt هم دیگه همه قبول کردن بعد از 5 سال چی اومد=))بازی خوبی بود اما از رغیب خودش ....در کل خوب بود اما اگه مثل ..... 2 ساله ساخته میشد فکر کنم در حد ps1 هم نمیشد=))
============
در کل کیل زون بازی بزرگیه اما بازی کرایسیس هم خیلی بزرگه البته یه تاپیک بعد از اومدنش میزنم یه مقایسه توپ بشه اما نمیگم با کدوم بازی.:d

برای این حرفت یه منبع بده رو هوا که حرف نمیزنن.یا هرچی به ذهن آدم اومد که نمیگن.حالا حتما میخوای بگی خوب باور نکن.
ما که شنیده بودیم نسخه 360 نورپردازی بهتری خواهد داشت جایی ندیدیم بگه ps3 بهترین بین کنسولها میشه.
البته از پنکه ها بعید نیست آخرا بیان بگن نسخه ps3 نسخه pc رو میخوره=))

یه تاپیک هم بعد از اومدن بازی میزنم و این بازی رو رو هردو کنسول مقایسه میکنم.ببینیم اونجا هم شرکت خواهید داشت به امید دیدار شما تو اون تاپیک;)

اولین عکس بازی Crysis 2 نسخه PS3

Code:
[URL]http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2010/12/crysis2_ps3_01.jpg[/URL]

اگر فیل هست از عکس زیر استفاده کنید

به شدت نسبت به نسخه pc گرافيك پايين تري داره ولي از لحاظ نور پردازي خيلي عالي كار شده.ولي فكر نميكنم نسخه pc هم اين گرافيك رو داشته باشه.بايد گرافيك pc خيلي بالاتر از اين باشه

آخرین ویرایش:
به شدت نسبت به نسخه pc گرافيك پايين تري داره ولي از لحاظ نور پردازي خيلي عالي كار شده.ولي فكر نميكنم نسخه pc هم اين گرافيك رو داشته باشه

شما چه طور این حرف رو میزنی نسخه 1 رو رو pc دیدی؟

نظر سنجی گویای همه چیز هست

کسانی که ترایلر رو دیدن میدوننچی میگم...

بعداز ماهها یه مقایسه درستو حسابی توی بازیسنتردیدیم
به این میگن نظرسنجی درست
آخه بعضی از دوستان میان دو بازی که در رنج هم یاسبک هم نیستن رو مورد مقایسه قرار میدن
ایول هردو بازی در یه سبکو در یه ساختار قرار دارن انتخاب خیلی سخته ولی من چون با سری کیلزون بیشتر حال کردم به کیلزون رای دادم ولی چیزی از ارزشهای غول گرافیکی(کرایسیس)کم نمیشه

حالا یه چیزی گفته چرا شما جدی گرفتی!گیب گامبو هم چرت و پرت زیاد گفته بود.

بعد از اون حرف نمایشی از نسخه بهتر PS دیدی؟یه شات اومده که اخرت غم زدست!
نسخه 360 رو که همه دیدن و بد هم نبود

اول اینکه با رعایت ادب پست بدید. دوم اینکه گیب گامبو چیه؟ Gabe Newell!

از فردا ملت راه میوفتن یکی میگه بیل 4 چشی، کلیفی کج و کوله و ... مودب باشید لطفا.

از روی شات نمیشه نظر داد در مورد هیچی تا ندیدید اصل قضیه رو انقدر با اطمینان در مورد مشکلات بزرگ دنیا با هم بحث نکنید...

نه شايد بد برداشت شده من منظورم اين بود كه نسخه pc خيلي بايد گرافيكش از اون عكس بالاتر باشه.
بله نسخه 1 رو دو مرتبه بازي كردم

خوب یه مقدار بد گفتید و دو پهلو آدم برداشت میکرد.
در مورد نظر شما نمیدونم اما خیلی ها حرف شما رو میگن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or