mohsen_radec
کاربر سایت
واسه من هم اوایل kz2 همینجوری بود که شما میگید ولی نه به این شدت چون من همیشه سعی میکنم خودم رو به شوترهای سخت عادت بدم.علت جذاب بودن kz واسه من همین سخت بودنشه البته هر کسی که یه بازی رو واسه اولین بار و یا تعداد دفعات کم بازی میکنه خو گرفتن به اون بازی واسش خیلی سخته تا کسانی که اکثر اوقات دارن بازیش میکنن .الان من و اکثر کسانی که kz بازی میکنن با کمال ارامش از این بازی لذت میبریم و اطمینان دارم که از kz3 هم همه ما لذت میبریم.در اخر از همه دوستان و ناظمهای عزیز که ما رو تحمل کردن کمال تشکر رو دارمبحث من فقط سر همون لگ کنترل بود که توی Killzone 2 وجود داشت و اونوقت جالبه که دوستان میان با این وضع میگن این لگ (به قول اونا رئالیسم و سنگینی) یعنی حرفه ای بودن!! که خُب حرف اشتباه و خنده داریه وگرنه من خودم اون بالا هم اگه ببینید به Killzone 3 رای دادم.
من حدود 10-15 ساعت قبلا مولتی پلیر کیلزون 2 رو بازی کردم و به نظرم مولتی خوبی داره و کلا طراحی مولتی پلیرش خیلی خوبه. ولی این لگش خیلی منو اذیت می کرد و نمیگذاشت آدم با آرامش بازی کنه (لگ با سنگینی و رئالیسم فرق داره). من نمیتونم به یه همچین چیزی بگم حرفه ای! حالا Killzone 3 این مشکل رو برطرف کرده خیلی خوبه و ازش استقبال میکنم