Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بحث من فقط سر همون لگ کنترل بود که توی Killzone 2 وجود داشت و اونوقت جالبه که دوستان میان با این وضع میگن این لگ (به قول اونا رئالیسم و سنگینی:دی) یعنی حرفه ای بودن!! که خُب حرف اشتباه و خنده داریه:دی وگرنه من خودم اون بالا هم اگه ببینید به Killzone 3 رای دادم.
من حدود 10-15 ساعت قبلا مولتی پلیر کیلزون 2 رو بازی کردم و به نظرم مولتی خوبی داره و کلا طراحی مولتی پلیرش خیلی خوبه. ولی این لگش خیلی منو اذیت می کرد و نمیگذاشت آدم با آرامش بازی کنه:دی (لگ با سنگینی و رئالیسم فرق داره). من نمیتونم به یه همچین چیزی بگم حرفه ای! حالا Killzone 3 این مشکل رو برطرف کرده خیلی خوبه و ازش استقبال میکنم:دی
واسه من هم اوایل kz2 همینجوری بود که شما میگید ولی نه به این شدت چون من همیشه سعی میکنم خودم رو به شوترهای سخت عادت بدم.علت جذاب بودن kz واسه من همین سخت بودنشه البته هر کسی که یه بازی رو واسه اولین بار و یا تعداد دفعات کم بازی میکنه خو گرفتن به اون بازی واسش خیلی سخته تا کسانی که اکثر اوقات دارن بازیش میکنن .الان من و اکثر کسانی که kz بازی میکنن با کمال ارامش از این بازی لذت میبریم و اطمینان دارم که از kz3 هم همه ما لذت میبریم.در اخر از همه دوستان و ناظمهای عزیز که ما رو تحمل کردن کمال تشکر رو دارم :x

نقد تمامی سایتا مثبت بوده و البته حرف ign هم که قبلا گذاشتم مهر تاییدیه بر گرافیک عالی نسخه مولیتی بازی.فقط صبر کنید تا زمان عرضه اونوقت خیلی از پستا دیدنی خواهد بود....

Last edited by a moderator:
حرف ign هم که قبلا گذاشتم مهر تاییدیه بر گرافیک عالی نسخه مولیتی بازی
IGN چی گفته در مورد گرافیک عالیه مولتیه بازی؟!

IGN چی گفته در مورد گرافیک عالیه مولتیه بازی؟!
Crysis 2 is clearly in the running for best looking console game out there. It's the atmosphere and lighting that really impresses. Levels are huge with a ton of routes and traversal options
پستای من صدبار منطقی تر از پستایی هستن که با وجود این همه تصاویر و دمو و حرف تسترها باز بر میگردن میگن این بازی هیچی نداره یا گرافیکش کارتونیه! کما اینکه بارها تاکید کردم که این گرافیک بر روی کنسول رقابت سختی رو با Kz3 داره که برنده نهایی احتمالا crysis2 خواهد بود.حداقل تو بخش سینگل کاملا مطمئنم...

Crysis 2 is clearly in the running for best looking console game out there. It's the atmosphere and lighting that really impresses. Levels are huge with a ton of routes and traversal options
پستای من صدبار منطقی تر از پستایی هستن که با وجود این همه تصاویر و دمو و حرف تسترها باز بر میگردن میگن این بازی هیچی نداره یا گرافیکش کارتونیه! کما اینکه بارها تاکید کردم که این گرافیک بر روی کنسول رقابت سختی رو با Kz3 داره که برنده نهایی احتمالا crysis2 خواهد بود.حداقل تو بخش سینگل کاملا مطمئنم...
کلاً این موردی که Bold کردم در آینده خودش همه چیز رو مشخص میکنه. سخن IGN هم هیچ وقت به معنی این نیست که گرافیک Crysis 2 روی کنسول فوق العادست یا رقیب نداره. ببینیم IGN ـی که اینقدر سنگشو به سینه میزنید در مورد گرافیک Crysis 2 و KZ3 روی کنسول چی میگه؟
You will know in the future

تعداد زیادی پست بی ارتباط با تاپیک پاک شدن و تعدادی هم ویرایش , ولی دفعه بعد با کسی که بخواد اینجا رو تبدیل به چت روم بکنه برخورد دیگه ای میشه.
و برای بار هزارم : لطفآ به نظرات همدیگه احترام بذارین تا بقیه هم به نظرات شما احترام بذارن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: محمد رضا mr
کلاً این موردی که Bold کردم در آینده خودش همه چیز رو مشخص میکنه. سخن IGN هم هیچ وقت به معنی این نیست که گرافیک Crysis 2 روی کنسول فوق العادست یا رقیب نداره. ببینیم IGN ـی که اینقدر سنگشو به سینه میزنید در مورد گرافیک Crysis 2 و KZ3 روی کنسول چی میگه؟
You will know in the future
در حالی که موج ترولینگ از سوی psفنا( جالبه این قضیه فقط محدود به اینجا نیست!) روی crysis2 داره خالی میشه، چنین حرفی کاملا نشون میده که حرفاشون بی اساسه.ign هم مثل خیلی از تستر های دیگه هست ولی از اونجایی که شماها حرف هیچ کس جز خودتون رو ملاک نمیدونید، این حرف که از طرف یه سایت معتبر زده شده رو دیگه نمیتونید انکار کنید.
در ضمن درباره بخش سینگل بازی هم از اینجایی میگم مطمئنم که بازخوردش رو تو E32010 دیدم. حداقل تو اون زمان جلوه های بصریش توی سایتهایی به عنوان بهترین انتخاب شد مثل game spy ولی kz3 چی این kz3ای که اینقدر رو بخش 3d هایپ کرد، اخرش چی شد؟ اخرش سایتایی مثل 1up کرایسیس2 رو به عنوان بهترین 3d انتخاب کردن درحالی که یادم نمیره حتی همون موقع هم فنهای متعصبps3 داشتن crysis2 رو میکوبندن و کسایی هم که ازش دفاع میکردن به هزار جور چیز متهمش میکردن. اگه همون گرافیک شامل بخش 360 بشه ، مطمئنم که بهتر خواهد بود مگر اینکه اون دمو دروغ باشه که تا الان کرایتک ثابت کرده که دروغ نمیخواد به ملت تحویل بده.

وقتی صفحات قبل خوندم متوجه شدم که تمام بازی های کینکت هم هاردکور هستن ...

در حالی که موج ترولینگ از سوی psفنا( جالبه این قضیه فقط محدود به اینجا نیست!) روی crysis2 داره خالی میشه، چنین حرفی کاملا نشون میده که حرفاشون بی اساسه.ign هم مثل خیلی از تستر های دیگه هست ولی از اونجایی که شماها حرف هیچ کس جز خودتون رو ملاک نمیدونید، این حرف که از طرف یه سایت معتبر زده شده رو دیگه نمیتونید انکار کنید.
در ضمن درباره بخش سینگل بازی هم از اینجایی میگم مطمئنم که بازخوردش رو تو E32010 دیدم. حداقل تو اون زمان جلوه های بصریش توی سایتهایی به عنوان بهترین انتخاب شد مثل game spy ولی kz3 چی این kz3ای که اینقدر رو بخش 3d هایپ کرد، اخرش چی شد؟ اخرش سایتایی مثل 1up کرایسیس2 رو به عنوان بهترین 3d انتخاب کردن درحالی که یادم نمیره حتی همون موقع هم فنهای متعصبps3 داشتن crysis2 رو میکوبندن و کسایی هم که ازش دفاع میکردن به هزار جور چیز متهمش میکردن. اگه همون گرافیک شامل بخش 360 بشه ، مطمئنم که بهتر خواهد بود مگر اینکه اون دمو دروغ باشه که تا الان کرایتک ثابت کرده که دروغ نمیخواد به ملت تحویل بده.
Crysis 2 is clearly in the running for best looking console game out there

عزیز، یکبار هم تو این پست گفتم ولی مثل اینکه توجهی نداری شما
برداشتت از جمله ی IGN غلطه ، لا اقل به اون استناد نکن. باقیه حرفاتو کار ندارم.
معنیِ این جمله این نیست که بهترین گرافیک کنسولی هست میگه که :
مشخصا این بازی در تلاش ( رقابت ) برای بهترین گرافیک کنسولی هست.
که فکر نمیکنم اینقدر نیاز به تاکید داشته باشه .

آخرین ویرایش:

عزیز، یکبار هم تو این پست گفتم ولی مثل اینکه توجهی نداری شما
برداشتت از جمله ی IGN غلطه ، لا اقل به اون استناد نکن. باقیه حرفاتو کار ندارم.
معنیِ این جمله این نیست که بهترین گرافیک کنسولی هست میگه که :
مشخصا این بازی در تلاش ( رقابت ) برای بهترین گرافیک کنسولی هست.
که فکر نمیکنم اینقدر نیاز به تاکید داشته باشه باشه.
منم یه بار به شما گفتم اونچیزی که زیر ترجمه کردی دقیقا منظور منم هست! اگه دلیلش رو هم میخوای بدونی رجوع کن به حرفای psفنا درباره crysis2 والبته ادامه همین جمله! وقتی شما میگی در رقابت برای بهترین بودنه یعنی چیزی داره که بخواد رقابت کنه. شما قبلش سعی کن پستای دیگران رو کامل و دقیق بخونی.

یعنی کلآ 90% اونایی که توی فرومهای مختلف راجع به دموی Crysis 2 نظر دادن ps fan هستن دیگه ؟! :دی این وسط IGN گفته Crysis 2 وارد رقابت برای بهترین گرافیک شده (اونم نگفته بهترین هست :دی) ولی بقیه چی ؟ بد نیست تاپیک بازی توی فرومهایی مثل Neogaf رو هم بخونین. اونهایی که فروم Neogaf رو میشناسن میدونن چه خصوصیاتی داره و از هرکسی که زیاد به این فروم سر زده باشه بپرسین , میدونه که اگه گرافیک Crysis 2 بهترین بود الآن تا صفحه 100 هم رسیده بود چون در این زمینه ها خیلی شور و هیجان میگیرتشون ! ولی از زمان اومدن این دمو تا الآن فقط حدود 20 صفحه تاپیکشون جلو رفته که اونم نصفشون گفتن گرافیکش خیلی خوبه ولی بهترین نیست و یه عده غُر زدن و یه عده خیلی کمی هم گفتن بهترین گرافیکی هست که دیدن.
پست های beyond3d رو هم که میخوندم خیلی شبیه به Neogaf بود. فرومی که معروفیتش به خاطر بحث های فنی و گرافیکی هست.
توی همین بازیسنتر هم چند نفر که تست کردن در مورد گرافیکش گفتن بهترین نیست. (رجوع شود به تاپیک بازی در بخش 360 و همین تاپیک)
کلآ گرافیک دموی مولتی پلیر بهترین گرافیک کنسولی نیست ! این یه حقیقته و حقیقت رو نمیشه انکار کرد ! شاید نسخه نهایی 100 برابر این باشه و گرافیک بخش تک نفره هم از کنسولهای نسل 2014 بهتر باشه ولی در حال حاضر گرافیک این دمو جزو بهترین ها هست ولی بهترین نیست.

من حدود 10-15 ساعت قبلا مولتی پلیر کیلزون 2 رو بازی کردم و به نظرم مولتی خوبی داره و کلا طراحی مولتی پلیرش خیلی خوبه. ولی این لگش خیلی منو اذیت می کرد و نمیگذاشت آدم با آرامش بازی کن

من آخرش متوجه نشدم به چی میگی لگ , یکم تشریح کن برام؟؟

خوب همون 15-10 ساعت بازی کردی قِلِقِ اسلحه ها دستت نیومده , هر اسلحه یه رفتار خواص و برد مفیدی داره از پیستول گرفته تا آرپی جیش وگرنه اسلحه ای مثل Sta 14 نه سنگینی داره نه لگ..البته پینگ بد هم بی تاثیر نیست.....

مولتی پلیر KZ2 تو زمان خودش بهترین مولتیه سال از نظر GS شد..

یعنی کلآ 90% اونایی که توی فرومهای مختلف راجع به دموی Crysis 2 نظر دادن ps fan هستن دیگه ؟! :دی این وسط IGN گفته Crysis 2 وارد رقابت برای بهترین گرافیک شده (اونم نگفته بهترین هست :دی) ولی بقیه چی ؟ بد نیست تاپیک بازی توی فرومهایی مثل Neogaf رو هم بخونین. اونهایی که فروم Neogaf رو میشناسن میدونن چه خصوصیاتی داره و از هرکسی که زیاد به این فروم سر زده باشه بپرسین , میدونه که اگه گرافیک Crysis 2 بهترین بود الآن تا صفحه 100 هم رسیده بود چون در این زمینه ها خیلی شور و هیجان میگیرتشون ! ولی از زمان اومدن این دمو تا الآن فقط حدود 20 صفحه تاپیکشون جلو رفته که اونم نصفشون گفتن گرافیکش خیلی خوبه ولی بهترین نیست و یه عده غُر زدن و یه عده خیلی کمی هم گفتن بهترین گرافیکی هست که دیدن.
پست های beyond3d رو هم که میخوندم خیلی شبیه به Neogaf بود. فرومی که معروفیتش به خاطر بحث های فنی و گرافیکی هست.
توی همین بازیسنتر هم چند نفر که تست کردن در مورد گرافیکش گفتن بهترین نیست. (رجوع شود به تاپیک بازی در بخش 360 و همین تاپیک)
کلآ گرافیک دموی مولتی پلیر بهترین گرافیک کنسولی نیست ! این یه حقیقته و حقیقت رو نمیشه انکار کرد ! شاید نسخه نهایی 100 برابر این باشه و گرافیک بخش تک نفره هم از کنسولهای نسل 2014 بهتر باشه ولی در حال حاضر گرافیک این دمو جزو بهترین ها هست ولی بهترین نیست.
قرار نیست هرکی تو Neogaf پست میده یعنی فنبوی نیست ! قرار نیست چون چند تا ادم مشهور و یا خود بازیساز اونجا پست میدن به معنی اینه که همه و هرکی اونجا پست میده یعنی بدون فنبازی نظرش را بگه همونجا هم ps3 فن وجود داره حالا ممکنه یا زیاد باشه و یا کم . چیزی نیست که تعداد ps3 فن را بشه شمردش !(درضمن اغراق نکن دیگه! نگو 90درصد که اینطور نیست)
به همین خاطر بهتره مستقیما رجوع کنیم به سایتها که به خاطر حفظ بعضی مسائل و تا حدودی حفظ آبروی خودشون و همچنین اعتبارشون تقریبا منصفانه با بازی ها برخورد میکنن . ign هم اگه منطقی بخوایم فکر کنیم به هیچ وجه مطمئن نمیتونه بگه بهترینه چون اولا این دمو محدود به مولتی و چندتا مپ هست و وقتی زمان عرضه هر دو بازی kz3 و crysis2 نزدیکه بهتره صبر کنه تا اینکه 2 ماهه دیگه بخواد حرف را عوض کنه ! ولی وقتی میگه
یعنی اینکه این شانس براش خیلی زیاده که بهترین گرافیک کنسولی باشه نسبت به بقیه بازی و حداقل چیری که میشه فهمید منظورش اینه که گرافیک بازی فوق العادست ! دور از اینه ؟
سایت خودمون هم الان ماشالا اصلا فن نداره که ؟ طرف با 2 تا پست تو این سایت و با برچسب ps3 که رو پیشونیش زده میخواد نظرش را روی بازی بگه ؟ خوب انتظار چیزی جزء کوبیدن ندارم !
در ضمن این حرفت که میگی در حال حاضر گرافیک این دمو جزو بهترین ها هست ولی بهترین نیست لازم میدونم اینم بدونی که kz3 هم در حال حاضر جزو بهترین هاست ولی بهترین نیست ! حالا چرا من ثابت کنم که crysis2 بهترینه ؟ طوری حرف میزنی که مثلا الان همه سایتها تائید کردن که kz3 بهترین گرافیک کنسولی هست ؟! در ضمن منم گفتم دوستایی دارم که از گرافیک بازی خیلی هیجان زده شدن این به اون!اصلا خودت دمو را بازی کردی ببینیم نظر خودت چیه ؟
اگه کرایسیس 2 رو 360 یه dvd باشه انصاف نیست که با کیلزون 45 گیگی قیاس شه
به شما اکیدا توصیه میکنم که یه سری به تایپیک اخیری که درباره حجم kz3 تو بخش اخبار زده شده بزنید!
این بهونه دیگه نوبره خداییش.....

آخرین ویرایش:
من آخرش متوجه نشدم به چی میگی لگ , یکم تشریح کن برام؟؟

خوب همون 15-10 ساعت بازی کردی قِلِقِ اسلحه ها دستت نیومده , هر اسلحه یه رفتار خواص و برد مفیدی داره از پیستول گرفته تا آرپی جیش وگرنه اسلحه ای مثل Sta 14 نه سنگینی داره نه لگ..البته پینگ بد هم بی تاثیر نیست.....

مولتی پلیر KZ2 تو زمان خودش بهترین مولتیه سال از نظر GS شد..
یعنی شما دیگه شاهکارید! خود GG هم قبول داره کنترل بازی لگ داشت، کلی از فن های خود بازی تو فروم Killzone از همون پیارسال به لگ اشاره کردند، باز شما حرف خودتون رو میزنید؟:دی
Mathijs says. "Accuracy and responsiveness consistently came up as the top issues.
We’ve recalibrated the dead zone to be more responsive and significantly reduced the input lag, resulting in far better accuracy.
When the team went back to the drawing board, they began by exhaustively analyzing every aspect of the underlying system, taking into consideration factors like input lag, acceleration and dead zone

Killzone.com

الان سونی خودش بیاد بگه آقا به جون مادرم کنترلش لگ داشت بازم شما میگید نداشت، چرا؟ چون PS Fan هستید:دی پس بحث کردن بی فایدست. هر کس میخواست قبول کنه تا الان کرده بود و این هم آخرین پست من در این رابطه است...

اگه کرایسیس 2 رو 360 یه dvd باشه انصاف نیست که با کیلزون 45 گیگی قیاس شه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or