Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
توی بخش انلاین killzone که من چیز خاصی ندیدم

چیزی که از ترایلر 15 دقیقه ای من دیدم فقط این بود : بکش و برو جلو!

کلا انلاین killzone چه چیز خاصی داره که باعث میشه جذاب باشه؟

توی بخش انلاین killzone که من چیز خاصی ندیدم

چیزی که از ترایلر 15 دقیقه ای من دیدم فقط این بود : بکش و برو جلو!

اون تیکه رو که قرمز کردم واقعا 2.3سالی جای بحث داره .
ببخشیدشما چندبار آنلاین کیلزون2روبازی کردی که این نظرو دادید؟ :-/
بله کیلزون3 واسه شما بکش برو جلوهستش
منم اون تریلری که از آنلاین کرایسیس دیدم آدماش مثه ملخ میپریدن lol

چی؟؟؟؟؟؟ کجاش جذابه؟؟؟؟؟؟=))=)) فقط همینقدر بدونید که این بازی بخش آنلاینش تو تمام بازی های ساخته شده تا حالا تک بوده، هست و خواهد بود

اون تیکه رو که قرمز کردم واقعا 2.3سالی جای بحث داره .
ببخشیدشما چندبار آنلاین کیلزون2روبازی کردی که این نظرو دادید؟ :-/
بله کیلزون3 واسه شما بکش برو جلوهستش
منم اون تریلری که از آنلاین کرایسیس دیدم آدماش مثه ملخ میپریدن lol

چی؟؟؟؟؟؟ کجاش جذابه؟؟؟؟؟؟=))=)) فقط همینقدر بدونید که این بازی بخش آنلاینش تو تمام بازی های ساخته شده تا حالا تک بوده، هست و خواهد بود

خب اگه چیز دیگه ای داره بگین ما هم بفهمیم!

اقای vahid_ba شمایی که مولتی kz بازی نکردی و فقط از روی 1 ویدیو فهمیدی kz فقط بکش برو جلو هست برو توی IGN یا gamespot به عنوان کارشناس استخدام بشو واست بهتره چون اینجا واقعا استعدادت داره حروم میشه

خب اگه چیز دیگه ای داره بگین ما هم بفهمیم!
خوب قبل از اینکه من چیز دیگه ای بگم دوست دارم بدونم از نظر شما جذاب یعنی چی؟(صرفا تو بازی)

گیم پلی کیلزون 3 نصبت به کیلزون 2 چه پیشرفت هایی کرده؟؟؟خواهشا واضح توضیح بدین و منو به ناسا معرفی نکنین

اول فقط کافیه یه نگاه به دو بازی بکنی تا تفاوت هاش رو بفهمی زیاد سخت نیست فقط من هم متوجه نمیشم یعنی شما این تفاوت رو متوجه نشدی ؟

گزینه بعدی این هستش که شما که داری از C2 طرفداری میکنی چه تغییری در گیم پلی C2 با 1 دیدی ؟ انتظارت چی هستش از تغییر. این که بیاد بازی رو به کل تغییر بده یا همین جوری که در KZ3 هستش یه تغییرات مفید در بازی ایجاد کنه وقتی بازی عالی هستش چه نیازی هستش زیاد تغییر کنه .;)

من نمیگم کرایسیس نسبط به 1 تغییری نداشته یا بازی بدی هستش بر عکس خیلی هم بدم نیومد اما انقدر تعریفی که از بازیشون میکردن نبوده تا این جای کار روی کنسول ها از روی دمو حالا بازی اصلی میاد عالی باشه بهتر به هر حال ما که میشینیم جفت بازی ها رو بازی میکنیم حال میکنیم اما این برای شما خیلی بده .

وقتی ادم میخواد یه چیزی رو نفی کنه نیازی نیست تو سر بازی دیگه بزنه فقط کافیه منطقی نظرت رو بگی .

شما 3 نفر رو به فن بودن متهم کردی که نظر خودت رو بگی درسته که این کار واقعا اشتباهی هستش .

از همون اول هم مشخص بود که یه بازی مولتی که برای بار اول هستش میخواد روی کنسول بازی بسازه بتونه با بازی انحصاری کنسول ها از نظر گرافیک رقابت داشته باشه میتونه نزدیک بشه اما امکان بهتر شدنش خیلی کم هستش .

آخرین ویرایش:
مثلا الان یه سوال
گیم پلی کیلزون 3 نصبت به کیلزون 2 چه پیشرفت هایی کرده؟؟؟خواهشا واضح توضیح بدین و منو به ناسا معرفی نکنین
خیلی خیلی سرعت گیم پلی بالاتره اصلا نمیفهمی کی مردی.#:-s

با اینکه این تاپیک همونطور که از اسمش پیداست در مورد گرافیکه اما جوابتو میدیم: دو حالت داره، یا KZ2 رو بازی نکردی یا ویدئو های KZ3 و پیش نمایش هاش رو نخوندی به هر حال من به چندتا از این پیشرفت ها اشاره میکنم تا بفهمی:
سریعتر شدن گیم پلی یا بقولی بدون لگ بودنش. استفاده از مهارت هایی چون لیز خوردن و پیشرفت تو موارد کاورگیری با همین قابلیت و.... اضاف شدن بخش Coop SS. مبارزات تن به تن و فوق Brutal. استفاده از Jet Pack. بخش Stealth. وجود سلاح های جدید و غیره که الان حضور ذهن ندارم. مطمئناً بسیاری از ویژگی های دیگه هم هست که نشون ندادن
اینا پیشرفت نیست دیگه Bonus ـه لابد :d حالا شما برای ما بگو Crysis 2 چه پیشرفتی در این زمینه نسبت به نسخه های قبلش داشته ؟
---
این واقیعت رو هم باید در مورد گرافیک قبول کرد که یک استدیو TP هرچقدر هم که مهارت خودشو روی PC های فضایی نشون داده باشه باز هم نمیتونه با یک بازی MP روی چند پلتفرم (X360 , PS3) بهترین باشه. یعنی بهترین گرافیک ها روی کنسول همیشه دست استدیو های ماهر و آشنا با سخت افزار کنسول مورد نظر (PS3) یا first-Party ها خواهد بود.

vahid_ba
خراب این فن بازیتم. ترکوندی پسر. :d براوُ

آخرین ویرایش:
اول فقط کافیه یه نگاه به دو بازی بکنی تا تفاوت هاش رو بفهمی زیاد سخت نیست فقط من هم متوجه نمیشم یعنی شما این تفاوت رو متوجه نشدی ؟

گزینه بعدی این هستش که شما که داری از C2 طرفداری میکنی چه تغییری در گیم پلی C2 با 1 دیدی ؟ انتظارت چی هستش از تغییر. این که بیاد بازی رو به کل تغییر بده یا همین جوری که در KZ3 هستش یه تغییرات مفید در بازی ایجاد کنه وقتی بازی عالی هستش چه نیازی هستش زیاد تغییر کنه .;)

من نمیگم کرایسیس نسبط به 1 تغییری نداشته یا بازی بدی هستش بر عکس خیلی هم بدم نیومد اما انقدر تعریفی که از بازیشون میکردن نبوده تا این جای کار روی کنسول ها از روی دمو حالا بازی اصلی میاد عالی باشه بهتر به هر حال ما که میشینیم جفت بازی ها رو بازی میکنیم حال میکنیم اما این برای شما خیلی بده.

وقتی ادم میخواد یه چیزی رو نفی کنه نیازی نیست تو سر بازی دیگه بزنه فقط کافیه منطقی نظرت رو بگی .

شما 3 نفر رو به فن بودن متهم کردی که نظر خودت رو بگی درسته که این کار واقعا اشتباهی هستش .

از همون اول هم مشخص بود که یه بازی مولتی که برای بار اول هستش میخواد روی کنسول بازی بسازه بتونه با بازی انحصاری کنسول ها از نظر گرافیک رقابت داشته باشه میتونه نزدیک بشه اما امکان بهتر شدنش خیلی کم هستش .
تفاوت؟متوجه نمیشم یعنی این دلیله؟
اولا مگه فن بودن جرمه که من متهمشون بکنم یعنی مثلا (فقط جنبه مثال) Astiak که فن PS هست مجرمه؟پس چرا ناظمه:d
این 1 دوما اینکه خودت و خودشون میدونن که فن چی هستن خودمونو که گول نزنیم
و درباره پیشرفت ببین من از کرایسیس هیچ طرفداری نکردم تو اصلا اسم کرایسیس رو توی پست قبلی من دیدی؟اصلا یادی از کرایسیس کردم؟فقط یه سوال کردم؟ پیشرفت تو گیم پلی کیلزون 3 نصبت به 2 بگین تا ما هم فیضی ببریم! که خوب طبق معمول...
بذار پیشرفت هایی که فقط خودم تو گیم پلی کرایسیس 2 دیدمو بگم
1-Crynet Nanosuit 2 که این 2-3 تا پیشرفت حصاب میشه بخاطر مخلوط شدن قدرت ها
2-افزایش المان های مخفی کاری مثل شکستن گردن از پشت سر
3-تیر اندازی در حین لیز خوردن
4-لقد زدن به ماشین
5-کاور گیری
و چند پیشرفت دیگه که حضور ذهن ندارم
این جواب سوالت که گفتی نسبت به کرایسیس 1 تغییر دیدی و واقعا هم پیشرفت های خوبی داشته .این تغییرات تاثیر بسزایی میذاره روی گیم پلی ولی در عین حال هسته گیم پلی همون کرایسیسه و میبینی که به کل گیم پلی تغییر داده نشده
من نمیگم کرایسیس نسبط به 1 تغییری نداشته یا بازی بدی هستش بر عکس خیلی هم بدم نیومد اما انقدر تعریفی که از بازیشون میکردن نبوده
از نظر گرافیک بله ولی گیم پلی به هیچ عنوان چون تا حالا عالی عمل کرده
یا همین جوری که در KZ3 هستش یه تغییرات مفید در بازی ایجاد کنه وقتی بازی عالی هستش چه نیازی هستش زیاد تغییر کنه .;)
همین...همین تغییرات مفید رو مثال بزن بدونیم چیه اخه
ببین بزار اینطوری بگم کیلزون 3 نصبت به 2 پیشرفت زیادی نکرده ولی هیچکس اینو به زبون نمیاره که فقط میگن پیشرفت های خوبی کرده ولی همون تعداد پیشرفت رو من بهت میگم
1-از بین بردن اون لگ پر طرفدار
2-جنگ تن به تن
3-جت پک
4-احتمالا مخفی کاری
ولی مطئنم تا فردا صبحم اگر 1 پیشرفت میخواستم یه همچین جمله هایی که بالا دیدم رو همچنان نظاره میکردم
____
بزار سربسته بگم من طرفدار کیلزون اَم تو نظر سنجی هم به کیلزون رای دادم چند صفحه قبلم نظرم رو راجع به دمو کرایسیس نوشتم ولی الان چند نظر دیدم که یه مقدار منو یاد خاطرات گذشته انداخت و این خاطرات رو بازگو کردم و خوب طبق معمول همون زیرابی رفتن و لقمه پیچیدن دوره سر رو دیدم و متهم شدم که چند نفرو فن صدا کردم و برام بده... ولی اصلا برام مهم نیست عادت کردیم...انجمن عادت کرده!!!

lol
یه مقدار گیم پلی بازی از اون حالت مسخره سنگینی درومده دیگه شده پیشرفت فوق العاده:))
جالب اینجاس خود شرکت سازنده قبول کرده بو که بازی زیادی سنگین بود و لگ داشت اما فن های این بازی این لگ داشتن رو مزیت دونستن و ...بگذریم>:d<

ما که killzone 2 رو بازی کردیم و این ترایلر رو دیدم به جز سریعتر شدن بازی هیچ پیشرفت دیگه ای ندیدیم

اما به جاش از اونور crysis خیلی توی گیم پلی پیشرفت کرده که مهراد هم بیشترش رو گفت

1- گیم پلی خیلی سریع تر شده
2- لگد زدن به ماشین و اجسام و پرت کردن اونا به سمت دشمن
3- مخفی کاری و شکستن گردن و از پشت knife کردن
4- تیر اندازی در حین لیز خوردن (همون تکل زدن)
5- کاور گیری
6- اون حالت power و مشت زدن روی زمین که باعث میشه اطرافیانت زمین بخورند که اسمش رو دقیق نمیدونم!
7-crazy jamp از هر جایی که عشقت باشه

اونوقت کل پیشرفتی که kz کرده یه مقدرا فریم رو بردن بالاتر:))

این نظر من بود با اخرین پستم در این جا برای این که نظرم رو گفتم دیگه با بقیش کاری ندارم شایدم نظرم تغییر کنه اما بازم حال و حوصله این بچه بازی ها رو ندارم .

اول اخرش من میشینم جفتش رو بازی میکنم حالا یا C2 رو کنسول بازی میکنم یا روی PC م بستگی داره کدم حال بیشتری بهم بده .

تفاوت؟متوجه نمیشم یعنی این دلیله؟
اولا مگه فن بودن جرمه که من متهمشون بکنم یعنی مثلا (فقط جنبه مثال) Astiak که فن PS هست مجرمه؟پس چرا ناظمه:d

عزیز من اول از همه بزار یه چیزی رو توضیح بدم اول از همه ما فن داریم که به 2 معنی گفته میشه یکی منطقی هستش مثل آرش که مثال زدی (من تا الان ازش بی منطقی ندیدم )

یکی هستش مرغ ش یه پا داره کلا هیچی تو کتش نمیره اون هم بهش فن میگن احتمالا .

پس این که شما بقیه رو فن بنامی اشتباه هستش (هرکسی در بعضی چیز ها طرفدار چیز خاصی هستش یا برند خاص اما وقتی شما میگی فن اصلا مشخص نیست داری بهش توهین میکنی یا داری میگی چون تو طرفدار این برند هستی داری این حرف روی میزنی و شاید با منطقی توضیح دادن بتونی نظر طرف رو عوض کنی )

راجب بقیه صحبت هات هم همین قدر بگم که اگه قرار باشه هر بازی این جور که شما انتظار داری تغییر کنه بازی ها همه به فنا میرفتن .

چند دلیل هم وجود داره KZ یه بازی خطی و FPS هستش و نیازی به خیلی از ... ها نداره درست مثل بازی COD بازی یه شکلی رو میگیره و با هر نسخه پیشرفتی جزعی به بازی میده با توجه به این که به شکل کلی بازی تغییری ایجاد نشه .

اما بازی مثل C2 نباید شما انتظار داشته باشی همه نسخه ها مثل هم باشن برای این که اول از همه بازی OPEN-World هستش و نیاز هستش در هر بازی تغییرات زیادی به چشم بیاد وگرنه بازی به مشکل بر میخوره .

تغییر از نظر شما یعنی سم برای یه بازی FPS خطی این نظر شما شاید بشه تو یه بازی جدید معنی داد که خطی باشه اولین نسخش باشه طرفدار اون جوری نداره اما شما نمیتونی انتظار داشته باشی تو KZ3 بیاد طرف تیابچاگی بزنه به هلگاس ها یا یه پرش کنه تا آسمان یا حرکاتی که میشه تو خیلی از بازی ها استفاده کرد رو نمیشه .

پس اون پیشرفت مورد نظر شما یه چیز خیلی مسخره هستش برای عنوانی مثل KZ حتی HALO حتی COD حتی MH حتی .... .

راجب گیم پلی که گفتی هر بازی به نوبه خودش خصوصیات خاص خودش رو داره و شما نمیتونی با هم مقایسشون کنی .

اصلی ترین گزینه این هستش که شما حرکات C2 رو نمیتوین تو یه بازی خطی داشته باشی مثل COD یا KZ شاید تو HALO که یه محیط سند باکس داره بتونی اما عنوان KZ یه عنوان خطی هستش .

انتظار بیخودی خودت رو به بازی داری بسط میدی که این کار اشتباهی هستش .;)

همیشه باید از بازی ها انتظار منطقی داشت الان اگه فکر کردین برای مثال U3 میاد به کل بازی رو تغییر میده از همین الان بگم اشتباه هستش و بیخودی انتظارتون رو نه بالا ببرید نه .... برای این که U3 هم همین وضع رو داره .

آخرین ویرایش:
خب یکی از دوست های من که کرایسیس رو روی PC بازی نکرده و Killzone2 رو بازی کرده بعد از بازی کردن اون دموی بخش MP بازی روی 360 از گرافیک بعضی قسمت های بازی ابراز شگفتی کرد.:d

lol
یه مقدار گیم پلی بازی از اون حالت مسخره سنگینی درومده دیگه شده پیشرفت فوق العاده:))
جالب اینجاس خود شرکت سازنده قبول کرده بو که بازی زیادی سنگین بود و لگ داشت اما فن های این بازی این لگ داشتن رو مزیت دونستن و ...بگذریم>:d<

ما که killzone 2 رو بازی کردیم و این ترایلر رو دیدم به جز سریعتر شدن بازی هیچ پیشرفت دیگه ای ندیدیم

اما به جاش از اونور crysis خیلی توی گیم پلی پیشرفت کرده که مهراد هم بیشترش رو گفت

1- گیم پلی خیلی سریع تر شده
2- لگد زدن به ماشین و اجسام و پرت کردن اونا به سمت دشمن
3- مخفی کاری و شکستن گردن و از پشت knife کردن
4- تیر اندازی در حین لیز خوردن (همون تکل زدن)
5- کاور گیری
6- اون حالت power و مشت زدن روی زمین که باعث میشه اطرافیانت زمین بخورند که اسمش رو دقیق نمیدونم!
7-crazy jamp از هر جایی که عشقت باشه

اونوقت کل پیشرفتی که kz کرده یه مقدرا فریم رو بردن بالاتر:))

مشکل شما اینه که میگی KZ3 چه پیشرفتی کرده..؟!(lol) بعد که پیشرفت هاش رو برات لیست میکنن بازم نمیبینی و فقط میگی فریم بالاتر رفته! نمیخوای قبول کنی و به همین دلیل هم کلا بحث کردن با شما به هیچ نتیجه ای نمیرسه.!

• Like
Reactions: Trico
مشکل شما اینه که میگی KZ3 چه پیشرفتی کرده..؟!(lol) بعد که پیشرفت هاش رو برات لیست میکنن بازم نمیبینی و فقط میگی فریم بالاتر رفته! نمیخوای قبول کنی و به همین دلیل هم کلا بحث کردن با شما به هیچ نتیجه ای نمیرسه.!

اول اینکه خشوند زیاد و اضافه شدن اسلحه کار شق القمریه و خیلی توی گبم پلی تاثیر میزاره؟؟/:)

همین
لیز خوردن و پیشرفت تو موارد کاورگیری با همین قابلیت
رو ترایلرش رو به من نشون بدین من قبول میکنم که پیشرفت کرده نسبت به نسخه قبل :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or