توی بخش انلاین killzone که من چیز خاصی ندیدم
چیزی که از ترایلر 15 دقیقه ای من دیدم فقط این بود : بکش و برو جلو!
کلا انلاین killzone چه چیز خاصی داره که باعث میشه جذاب باشه؟
اون تیکه رو که قرمز کردم واقعا 2.3سالی جای بحث داره .
ببخشیدشما چندبار آنلاین کیلزون2روبازی کردی که این نظرو دادید؟
بله کیلزون3 واسه شما بکش برو جلوهستش
منم اون تریلری که از آنلاین کرایسیس دیدم آدماش مثه ملخ میپریدن lol
چی؟؟؟؟؟؟ کجاش جذابه؟؟؟؟؟؟ فقط همینقدر بدونید که این بازی بخش آنلاینش تو تمام بازی های ساخته شده تا حالا تک بوده، هست و خواهد بود
گیم پلی کیلزون 3 نصبت به کیلزون 2 چه پیشرفت هایی کرده؟؟؟خواهشا واضح توضیح بدین و منو به ناسا معرفی نکنین
با اینکه این تاپیک همونطور که از اسمش پیداست در مورد گرافیکه اما جوابتو میدیم: دو حالت داره، یا KZ2 رو بازی نکردی یا ویدئو های KZ3 و پیش نمایش هاش رو نخوندی به هر حال من به چندتا از این پیشرفت ها اشاره میکنم تا بفهمی:گیم پلی کیلزون 3 نصبت به کیلزون 2 چه پیشرفت هایی کرده؟؟؟خواهشا واضح توضیح بدین و منو به ناسا معرفی نکنین
تفاوت؟متوجه نمیشم یعنی این دلیله؟اول فقط کافیه یه نگاه به دو بازی بکنی تا تفاوت هاش رو بفهمی زیاد سخت نیست فقط من هم متوجه نمیشم یعنی شما این تفاوت رو متوجه نشدی ؟
گزینه بعدی این هستش که شما که داری از C2 طرفداری میکنی چه تغییری در گیم پلی C2 با 1 دیدی ؟ انتظارت چی هستش از تغییر. این که بیاد بازی رو به کل تغییر بده یا همین جوری که در KZ3 هستش یه تغییرات مفید در بازی ایجاد کنه وقتی بازی عالی هستش چه نیازی هستش زیاد تغییر کنه .
من نمیگم کرایسیس نسبط به 1 تغییری نداشته یا بازی بدی هستش بر عکس خیلی هم بدم نیومد اما انقدر تعریفی که از بازیشون میکردن نبوده تا این جای کار روی کنسول ها از روی دمو حالا بازی اصلی میاد عالی باشه بهتر به هر حال ما که میشینیم جفت بازی ها رو بازی میکنیم حال میکنیم اما این برای شما خیلی بده.
وقتی ادم میخواد یه چیزی رو نفی کنه نیازی نیست تو سر بازی دیگه بزنه فقط کافیه منطقی نظرت رو بگی .
شما 3 نفر رو به فن بودن متهم کردی که نظر خودت رو بگی درسته که این کار واقعا اشتباهی هستش .
از همون اول هم مشخص بود که یه بازی مولتی که برای بار اول هستش میخواد روی کنسول بازی بسازه بتونه با بازی انحصاری کنسول ها از نظر گرافیک رقابت داشته باشه میتونه نزدیک بشه اما امکان بهتر شدنش خیلی کم هستش .
از نظر گرافیک بله ولی گیم پلی به هیچ عنوان چون تا حالا عالی عمل کردهمن نمیگم کرایسیس نسبط به 1 تغییری نداشته یا بازی بدی هستش بر عکس خیلی هم بدم نیومد اما انقدر تعریفی که از بازیشون میکردن نبوده
همین...همین تغییرات مفید رو مثال بزن بدونیم چیه اخهیا همین جوری که در KZ3 هستش یه تغییرات مفید در بازی ایجاد کنه وقتی بازی عالی هستش چه نیازی هستش زیاد تغییر کنه .
تفاوت؟متوجه نمیشم یعنی این دلیله؟
اولا مگه فن بودن جرمه که من متهمشون بکنم یعنی مثلا (فقط جنبه مثال) Astiak که فن PS هست مجرمه؟پس چرا ناظمه:d
lol
یه مقدار گیم پلی بازی از اون حالت مسخره سنگینی درومده دیگه شده پیشرفت فوق العاده
جالب اینجاس خود شرکت سازنده قبول کرده بو که بازی زیادی سنگین بود و لگ داشت اما فن های این بازی این لگ داشتن رو مزیت دونستن و ...بگذریم>:d<
ما که killzone 2 رو بازی کردیم و این ترایلر رو دیدم به جز سریعتر شدن بازی هیچ پیشرفت دیگه ای ندیدیم
اما به جاش از اونور crysis خیلی توی گیم پلی پیشرفت کرده که مهراد هم بیشترش رو گفت
1- گیم پلی خیلی سریع تر شده
2- لگد زدن به ماشین و اجسام و پرت کردن اونا به سمت دشمن
3- مخفی کاری و شکستن گردن و از پشت knife کردن
4- تیر اندازی در حین لیز خوردن (همون تکل زدن)
5- کاور گیری
6- اون حالت power و مشت زدن روی زمین که باعث میشه اطرافیانت زمین بخورند که اسمش رو دقیق نمیدونم!
7-crazy jamp از هر جایی که عشقت باشه
اونوقت کل پیشرفتی که kz کرده یه مقدرا فریم رو بردن بالاتر
مشکل شما اینه که میگی KZ3 چه پیشرفتی کرده..؟!(lol) بعد که پیشرفت هاش رو برات لیست میکنن بازم نمیبینی و فقط میگی فریم بالاتر رفته! نمیخوای قبول کنی و به همین دلیل هم کلا بحث کردن با شما به هیچ نتیجه ای نمیرسه.!