چیزی که من دیدم ، تکسچر فوق مزخرف کلا کف های بازی بود !
اما بقیش مشکل چندانی نداره ! (AA هم فقط بعضی جا ها خیلی تو چشمه)
اما بقیش مشکل چندانی نداره ! (AA هم فقط بعضی جا ها خیلی تو چشمه)
جاست فُر فان :dآه خدای من اخه چرا دعوا اونا بازی رو میسازن با پولش هالشو میبرن شما اینجا خون خودتونو کثیف می کنید.:hurted1::hurted1:
در تایید این دوستمون میخواستم این رو بگم آخه این بازی چرا بجای اینکه داستان رو مثل آدمیزاد دنبال کنه و یواش یواش جلو ببره یهو از جنگلای استوایی و کوه و دریا از نیویورک و آسمون خراش و .... سر درآورد. کراسیس بازیه با پتانسیلی بود ولی ظاهرا بخاطر رقابت با ابر بازی هایی مثل کیلزون دارن گندمیزنن توش(شایدم زده باشن:d) آخه کرایسیسو چه به مولتی پلی بازی کردن.!! آخه اون جک و جونورایی که تو یکش بودن کم بود حالا رفتن جونورایی شبیه با ظاهر آدم توش اضافه کردن که چی بشه(اینه رزیستنس) این بازی باید رو همون pc می موند تا ابهتش حفظ بشهاخبار جدید
طی اطلاع رسانی اقوام طی بازی کردن دمو کرایسیس به این نتیجه رسیدیم که بازی کاغذیه!!!فن های محترم خودتونو برای کاغذ بازی اماده کنید
طی اخباری که به من رسید AA که میدونید اصلا نداره و همه چیز کاغذی میزنه حتی دست شخصیت قابل بازی (که اونوطوری که اون میگت افتضاحه دست این بابا!)دیر لود شدن تکسچر ها در چندین منطقه حس شد که فاصله زمانی لود شدنش از 1تا4 ثانیه بوده!!! راجع به فضای سبز ظاهرا بعضی درخت ها شبیه MW2 اَن:d!بعضی ها هم فوق العاده شیک و مامانی و کلا طبیعت استاندارد خاصی نداره!اَیوهَل حال از گرافیک دو پهلوـه بازی که جواد جان میفرموندند فقط نورپردازیش مونده که اونم ممکنه تا ماه دیگه از بین بره:d
البته اینم گفت که از حق نگذریم جزییات صلاح ها زیاد و زیباست.
خوب بابا کرایتک هم پول لازم داره بدبخت پولم که فقط رو کنسولهاست.این بازی باید رو همون pc می موند تا ابهتش حفظ بشه
من نمی خواستم بحث رو به اینجا بکشم ولی حالا که شما گفتی بزار من در ادامه حرفتون بگم که همین کیلزونی که این همه میکوبنش بازیه انحصاریه و با این تغییراتی که تو نسخه سومش ایجاد کردن مطمءن باشید فروشش از کرایسیسی که رو چند پلتفرم میاد بیشتر خواهد بود. کرایتک باید رو داستان بازیش خیلی بیشتر کار میکرد تا بشه کشش داد یا نسخه های فرعی واسه اتفاقا و چیزای دیگش بسازه نه اینکه زرتی شماره دومش رو بین این همه قول مثل کیلزون و مدرن وار و گیرزآو وار و... بیاره. آخه به فرض ما بگیم این بازی فیزیکه آبش خیلی واقعیه و گرافیکش حرف نداره (اصلامزه آب واقعی میده) ما که نمیریم تو بازی آب بخوریم که!!! به نظر من بازی که کیفیت رو فدای کمیت بکنه به درد نمی خوره حالا کرایتک هم به زودی ضرر این ریسکی کرد(دادن بازیش رو کنسولهای دیگه واسه فروش و پول بیشتر) میبینه. اولین چیزی که به نظر من یه گیمر رو به سمت خودش جذب میکنه داستان خوبه بعد گیم پلی خوب بعدش حالا گرافیک و... کرایتک باید بازیه اولش رو روی کنسولها میداد نه دومی رو اینجوری فن های بیشتری جذبش میشدن، جاشو تو کنسولها بدست می آورد و فروش خوبی هم میکردخوب بابا کرایتک هم پول لازم داره بدبخت پولم که فقط رو کنسولهاست.
زیاد هم مطمئن نباشین ! احتمال اینکه Crysis 2 حتی روی یه کنسول بیشتر از KZ3 بفروشه زیاده هرچند نمیشه انقدر راحت پیش بینی کرد.من نمی خواستم بحث رو به اینجا بکشم ولی حالا که شما گفتی بزار من در ادامه حرفتون بگم که همین کیلزونی که این همه میکوبنش بازیه انحصاریه و با این تغییراتی که تو نسخه سومش ایجاد کردن مطمءن باشید فروشش از کرایسیسی که رو چند پلتفرم میاد بیشتر خواهد بود. کرایتک باید رو داستان بازیش خیلی بیشتر کار میکرد تا بشه کشش داد یا نسخه های فرعی واسه اتفاقا و چیزای دیگش بسازه نه اینکه زرتی شماره دومش رو بین این همه قول مثل کیلزون و مدرن وار و گیرزآو وار و... بیاره. آخه به فرض ما بگیم این بازی فیزیکه آبش خیلی واقعیه و گرافیکش حرف نداره (اصلامزه آب واقعی میده) ما که نمیریم تو بازی آب بخوریم که!!! به نظر من بازی که کیفیت رو فدای کمیت بکنه به درد نمی خوره حالا کرایتک هم به زودی ضرر این ریسکی کرد(دادن بازیش رو کنسولهای دیگه واسه فروش و پول بیشتر) میبینه. اولین چیزی که به نظر من یه گیمر رو به سمت خودش جذب میکنه داستان خوبه بعد گیم پلی خوب بعدش حالا گرافیک و... به نظر من کرایتک باید بازیه اولش رو روی کنسولها میداد
کمی در شاخه ی اکسپتدر تایید این دوستمون میخواستم این رو بگم آخه این بازی چرا بجای اینکه داستان رو مثل آدمیزاد دنبال کنه و یواش یواش جلو ببره یهو از جنگلای استوایی و کوه و دریا از نیویورک و آسمون خراش و .... سر درآورد. کراسیس بازیه با پتانسیلی بود ولی ظاهرا بخاطر رقابت با ابر بازی هایی مثل کیلزون دارن گندمیزنن توش(شایدم زده باشن:d) آخه کرایسیسو چه به مولتی پلی بازی کردن.!! آخه اون جک و جونورایی که تو یکش بودن کم بود حالا رفتن جونورایی شبیه با ظاهر آدم توش اضافه کردن که چی بشه(اینه رزیستنس) این بازی باید رو همون pc می موند تا ابهتش حفظ بشه
منم امیدوارم همینجور بشه چون از بازیه اولش خیلی راضی بودم. فقط امیدوارم بازی اونقدر طولانی باشه تا بتونه با توضیح داستان(فلش بکی، چیزی) این خلاء از جزیره تا نیویورک رو پر کنهدوستان زیادی در جو قرار نگیرین چون هم دو ماه تا اومدن Crysis 2 مونده هم ممکنه بخش تک نفره تفاوتهایی با این دمو داشته باشه.