Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست عزیز هرچقدرم شما بگی باز اقایون میان حرف خودشونو میزنن.
این نقل قول سایت ign درباره گرافیک crysis2:
Crysis 2 is clearly in the running for best looking console game out there. It's the atmosphere and lighting that really impresses. Levels are huge with a ton of routes and traversal options
http://xbox360.ign.com/articles/114/1145637p1.html
حتما اونا هم فن بوی تشریف دارن دیگه نه؟ حالا احتمالا این اولشه!
واقعا جالب بود ولی خدایی به نوری که از بین دودها تو کیلزون تو عکس دوم میاد بیرون دقت کنید
آدم فک میکنه
امام زمان ظهور کرده
این مقایسه بین گرافیک بخش سینگل kz3 با بخش مولتی Crysis2 هست پس به این استناد نکن لطفا!

آخرین ویرایش:
من همین الان با 360 دوستم دمورو بازی کردم گرافیکش عالیه یکمی مشکل aa داره که شاید تو نسخه نهایی حل بشه شایدم برای روونتر شدن بازی aa تو مولتی پلیر وجود نداره منم با ign موافقم:
Crysis 2 is clearly in the running for best looking console game out there

Crysis 2 is clearly in the running for best looking console game out there. It's the atmosphere and lighting that really impresses. Levels are huge with a ton of routes and traversal options

من همین الان با 360 دوستم دمورو بازی کردم گرافیکش عالیه یکمی مشکل aa داره که شاید تو نسخه نهایی حل بشه شایدم برای روونتر شدن بازی aa تو مولتی پلیر وجود نداره منم با ign موافقم:

عزیزان معنیِ این جمله این نیست که بهترین گرافیک کنسولی هست میگه که :
مشخصا این بازی در تلاش ( رقابت ) برای بهترین گرافیک کنسولی هست.
که فکر نمیکنم اینقدر نیاز به تاکید و نقل فول و تایید همدیگه داشته باشه.
بابا یکم صبر کنید جفتشون میاد میبینیم دیگه ، تازه اکثرمون جفتشونم میگیریم و بازی میکنیم . لذت میبریم. دعوا نداره که...
خوب مگه من چی گفتم عزیز !؟ پست منو کامل بخون.
الان بازم دمورو بازی کردم گرافیکش که بدون شک خیلی عالیه جزئیات زیادی داره مپ بزرگی داره و فیزیک قوی و خوبیم داره اگه چندتا مشکل کوچیکشو حل کنن بهترین میشه.
منم چیزی نگفتم رفیق، الان 2باره خوندم پستت رو ... آهان یعنی شما هم با IGN موافقی که این بازی داره تلاش میکنه بهترین گرافیکه کنسولی رو ارائه بده؟ اوکی ...اوکی... گرفتم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
با اینکه خیلی سخته که بتونن گرافیکی بهتر از KZ روی کنسول تحویل بدن ولی من با این حرفای IGN امیدوار شدم
QUOTE=ccie;1279550]نظر من اينه كه :
من تا همين الان داشتم crysis 2 multiplayer demo رو بازي ميكردم
فوق العاده بود و خيلي از بخش انلاين بازيهاي مثل halo reach ويا gears of war بهتره
اما حتي قابل مقايسه با بخش انلاين killzone 2 هم نيست :d[/QUOTE] یعنی شما میفرمایید KZ بخش آنلاینش از Halo Reach بهتره؟:d
srry for off topic

بابا یکم صبر کنید جفتشون میاد میبینیم دیگه ، تازه اکثرمون جفتشونم میگیریم و بازی میکنیم . لذت میبریم. دعوا نداره که...

خوب مگه من چی گفتم عزیز !؟ پست منو کامل بخون.
الان بازم دمورو بازی کردم گرافیکش که بدون شک خیلی عالیه جزئیات زیادی داره مپ بزرگی داره و فیزیک قوی و خوبیم داره اگه چندتا مشکل کوچیکشو حل کنن بهترین میشه.

یکمی مشکل aa داره که شاید تو نسخه نهایی حل بشه شایدم برای روونتر شدن بازی aa تو مولتی پلیر وجود نداره
من شخصا تا حالا هیچ بازی رو ندیدم تو سینگل AA داشته باشه، ولی تو مولتی نداشته باشه!! همیشه مولتی پلیر هم با همون Resources و امکاناتی که در سینگل استفاده شده، ساخته میشه. شاید مثلا یه سری صحنه های سینمایی و اسکریپت شده زیبا داشته باشه که کلا ارزش گرافیکیش رو بالاتر ببره، ولی مطمئن باشید از لحاظ فنی تفاوتی با مولتی پلیر نخواهد داشت.

من شخصا تا حالا هیچ بازی رو ندیدم تو سینگل AA داشته باشه، ولی تو مولتی نداشته باشه!! همیشه مولتی پلیر هم با همون Resources و امکاناتی که در سینگل استفاده شده، ساخته میشه. شاید مثلا یه سری صحنه های سینمایی و اسکریپت شده زیبا داشته باشه که کلا ارزش گرافیکیش رو بالاتر ببره، ولی مطمئن باشید از لحاظ فنی تفاوتی با مولتی پلیر نخواهد داشت.

ولی من تو digital foundry سایت یورو گیمر چند مورد خوندم البته یادم نیست aa بود یا موارد دیگه مثل افکتهای بلور یکیش فکر میکنم COD modern warfare 2 نسخه های کنسولی بود اگه اشتباه نکنم.
ولی راجب تفاوت رزولوشن و aa بین نسخه های نهایی و دمو مورد زیاد دیدم.

ولی من تو digital foundry سایت یورو گیمر چند مورد خوندم البته یادم نیست aa بود یا موارد دیگه مثل افکتهای بلور یکیش فکر میکنم COD modern warfare 2 نسخه های کنسولی بود اگه اشتباه نکنم.
ولی راجب تفاوت رزولوشن و aa بین نسخه های نهایی و دمو مورد زیاد دیدم.
آخه موضوع اینه که AA یه چیزی نیست همینجوری اضافه و حذف بشه! AA تکنیک سنگینی است و کلی رو فریم بازی تاثیر میگذاره. من تا به حال هر چی مولتی پلیر بتا دیدم از لحاظ AA و رزولوشن با نسخه نهاییش کاملا یکسان بود (Killzone 2, BF: BC2, Halo: Reach, و ...). بازم میگم، شاید تو محل قرارگیری منابع نور و افکت ها و صحنه های سینمایی یه مقدار جذاب تر باشه، ولی تجربه نشون داده از لحاظ AA و رزولوشن و این مسائل تفاوتی با مولتی پلیر بتاشون ندارند. حالا اگه Crytek میخواد AA اضافه کنه شاید اولین سازنده ای باشند که تا حالا همچین کاری کردند:دی (هرچند اگه شدنی بود برای بتا که یه جور تبلیغ هم برای بازیشون به حساب میاد، این کار کرده بودند).

من که kz2 بازی میکنم هیچ تفاوتی بین single player و multiplayer نمیبینم تازه قسمت multi از بعضی جهات مثل تخریب پذیری محیط بهتر هم به نظر میرسه اطمینان دارم واسه kz3 هم اینجوریه. حالا این اقایون چه جوری میگن بین این 2 قسمت تفاوت هست خدا میدونه:-/

آخرین ویرایش:
آخه موضوع اینه که AA یه چیزی نیست همینجوری اضافه و حذف بشه! AA تکنیک سنگینی است و کلی رو فریم بازی تاثیر میگذاره. من تا به حال هر چی مولتی پلیر بتا دیدم از لحاظ AA و رزولوشن با نسخه نهاییش کاملا یکسان بود (Killzone 2, BF: BC2, Halo: Reach, و ...). بازم میگم، شاید تو محل قرارگیری منابع نور و افکت ها و صحنه های سینمایی یه مقدار جذاب تر باشه، ولی تجربه نشون داده از لحاظ AA و رزولوشن و این مسائل تفاوتی با مولتی پلیر بتاشون ندارند. حالا اگه Crytek میخواد AA اضافه کنه شاید اولین سازنده ای باشند که تا حالا همچین کاری کردند:دی (هرچند اگه شدنی بود برای بتا که یه جور تبلیغ هم برای بازیشون به حساب میاد، این کار کرده بودند).
نه اینطور نیست! نمونش همین crysis اورجینال که گرافیک بخش سینگل به هیچ وجه قابل مقایسه با بخش انلاینش نیست یا همین kz3 که تصاویر بخش سینگل بسیار بهتر و با کیفیت تر از بخش مولتیش هست. من تو خیلیهای دیگه هم این مسئله رو دیدم ولی خب اینطوریا هم فکر نمیکنم باشه که نشه AA رو حذف یا اضافه کرد. توی Pc تعیین مقدار aa از صفر تا 32x فقط با چند کلیک ساده و در اکثر موارد به صورت ریل تایم قابل انجامه.اونچیزی که من تا حالا تجربه کردم، object quality هست که یه تکنیک بسیار سنگینه و نمیشه راحت کم و زیادش کرد!

منم چیزی نگفتم رفیق، الان 2باره خوندم پستت رو ... آهان یعنی شما هم با IGN موافقی که این بازی داره تلاش میکنه بهترین گرافیکه کنسولی رو ارائه بده؟ اوکی ...اوکی... گرفتم!
عزیز من شما یه جور نقل قول کردی که انگار من دارم به کل اشتباه میکنم! معنایی که من منظورمه، تفاوتی با این حرف شما نداره همونطور که ادامه جمله ign هم این قضیه رو تایید میکنه. اخه مشکل میدونید کجاست؟ مشکل اینجاست که بعضی از psفنا بر میگردن میگن که این بازی گرافیکش نقاشیه!! درحالی که به هیچ وجه کمتر از kz3 نیست و در بعضی از موارد بهتر هم هست.

آخرین ویرایش:
آه خدای من^:)^ اخه چرا دعوا اونا بازی رو میسازن با پولش :cool::punk:هالشو میبرن شما اینجا خون خودتونو کثیف می کنید.:hurted1::hurted1:
بازی بازیه دیگه واسه سرگرم کردن نه بهتون :no:دون میده نه آب
ولی به شخصه من با :gunner:کراسیس بیشتر از کیلزون حال می کنم :groupwave:
کیلزون 2 بعد از3 ساعت برام تکراری شده بود ولی بازم فکر کنم کیلزون 3 امسال بترکونه<کراسیس
(نظر منه)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or