Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اون چیزی که اهمیت داره اینکه بازیباز از چیزی که داره انجام میده لذت ببره حالا میخواد Angry Birds یا Plants vs Zombies باشه یا هرچی.
ملت بام تا شام کانتر میزنن یخاطره گرافیکش؟ :دی.
کرایسیس تو یک سیاره واقعی در یک قاره واقعی در یک کشور واقعی و در یک شهر واقعی اتفاق میافته که سازنده تا اینجای کار نهایت تلاشش رو برای هرچه بهتر به تصویر کشیدنش انجام داده. گرافیکش هم یکی از بهترین های این نسل روی کنسولها خواهد بود. حالا چرا بعضی از دوستان با لحن طلبکارانه با کرایتک برخورد میکنن جای سئوال داره برام :دی.

یه پیشنهاد دوستانه به همه ی دوستانی که حرص و جوش زیاد میخورند :d

یه دستی به سر روی کیس مبارک کشیده ، از Be The Weapon بودن خویش لذت ببرید !

همینو بگو بااا

روی pc میزنیم دیگه نهایتش:d

ارزش نداره 200000تومن(مثلا)خرج PCبکنی تا کرایسیس بازی کنی.

یه خواهشم از بچه های اینجا دارم لطفا تا سری کیلزون رو بازی نکردین راجع به گیم پلی اون نظر ندید

از این تاپیک استدلال های جالبی میشه در آورد ... حداقل بحث می کنید یکم منطق به خرج بدید رو هوا نکوبونید همدیگه رو | حقیقت اینِ که KZ/CS هر دو عالین ولی روی کنسول من با توجه به دیده هام کیلزون رو ترجیح میدم اما کرایسیس هم بازی فوق العاده ای ولی روی PC ، روی کنسول ها بنظرم تا عالی میتونه باشه هر چند باید جفت بازی ها بیان بعد نظر داد !

پ.ن : در کــل تاپیک تاپیکِ Fun ـیه ، ادامه بدید :d

ولی جدا FUN ترین بخش تاپیک این قسمت هست :

" KZ2 دارای Hardcore ترین کنترل در بین تمام FPS های تاریخ هست ! "

جدا نظر پر مغزیه ...:d

الان سونی خودش بیاد بگه آقا به جون مادرم کنترلش لگ داشت بازم شما میگید نداشت، چرا؟ چون PS Fan هستید:دی پس بحث کردن بی فایدست. هر کس میخواست قبول کنه تا الان کرده بود و این هم آخرین پست من در این رابطه است...

این بازی انحصاریه و کسی به PS فن بودن متهم نمیشه چون بازیش مولتی نیست که بگیم رو Ps لگ نداره ولی روی PC و360 لگ موج میزنه..من فقط میخواستم بدونم این تاخیری که رو کنترلش هست کجاست که تا حالا متوجش نشدم...بگذریم بی خیال شدم...چند وقت دیگه بتای سینگل پلیر kz3 که اومد شاید برام مابهُ تفاوتش با kz2 معلوم شه....

روی اینکه کرایسیس بهترین گرافیک تا به امروز رو داره شکی نیست ! کسانی که شک دارن به لینک زیر مراجعه کنن ! کرایسیس روی PC = بهترین گرافیک ادوار گیم ! و اما روی کنسول رو باید صبر کرد ببینیم چی از آب در میاد ولی به خاطر موتور کرایتک من حدسم اینه که بالا تر از کیلزون قرار بگیره
http://www.veterangamers.co.uk/blog/wp-content/uploads/2010/04/crysis2fn2.jpg

آخرین ویرایش:
روی اینکه کرایسیس بهترین گرافیک تا به امروز رو داره شکی نیست ! کسانی که شک دارن به لینک زیر مراجعه کنن ! کرایسیس روی PC = بهترین گرافیک ادوار گیم ! و اما روی کنسول رو باید صبر کرد ببینیم چی از آب در میاد ولی به خاطر موتور کرایتک من حدسم اینه که بالا تر از کیلزون قرار بگیره
http://www.veterangamers.co.uk/blog/wp-content/uploads/2010/04/crysis2fn2.jpg

منم با حرفهات موافقم دوست عزيز ولي عكس كه گذاشتي SCREENSHOT(از داخل بازي) نيست و WALLPAPER هست.مثلا بايد اين رو مثال ميزدي كه نشون ميده هنوز هم گرافيك اين بازي رو دست نداره!
0nzv184jromhin3rv00.jpg

e6prh0nr76orhzai5k5j.jpg

منظورتون از این حرف رو نفهمیدم
من که کرایسیس یک رو بازی کردم و نظرم رو دادم کیلزون هم از ps2 تا psp و ps3 بازی کردم
من میگم این کیلزون انحصاریه و کراسیس مولتی پلتفورم باید فرق هایی باشه گرافیک کراسیس هر چقدر باشه جز بهترین گرافیک ها شاید باشه ولی بهترین نیست شما زمانی حق داری در مورد کیلزون حرفی انتقادی بزنی که از نزدیک لمسش کرده باشی این کیسی که شما فرمودید رو همه دارند شما باید یه پی اس 3 بخرید و کیلزون رو بازی کنید در صورتی که چندیدن ساعت گیم پلی رو بچشید و از جلوی ال سی دی بلند نشید همین نه با دیدن عکس
همه چیز با دیدن از نزدیک و لمس فیزیکی و لمس چندیدن ساعت گیم پلی برای انتقاد اماده هست
شما میگید گرافیک کرایسیس بهتر هست باشه دوستان ما که مشکلی کلی باشما نداریم
شما قبول نخواهید کرد چون با PS3 مشکل دارید آره واقعا یه عده اینجا فن بوی بازی در میارن ولی فرقی هم قائل باشید
حالا چشمای شما گرافیک کراسیس رو بهتر میبینه؟ خود دانید

• Like
Reactions: Robin Hood
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or