Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
چی میگی تو ؟ :d همین GOW III فعلا که تقریبا بهترین گرافیک تکنیکی سال رو داره میگیره :d
بعدشم چه مشکلی داشت مثلا ؟ بازی نکرده بهش گیر نده :d

بالاخره به دلیل کمبود بازی های اختصاصی باید دست به دامن بازی های مولتی شد دیگه! در مقابل بازی های PS3.

ببخشیددو جا بسیار اشتباه میکنی یکی اینکه الان وقتی من طرفه یه بازی مولتی را میگیرم یعنی بیطرف بودنه منو میرسونه وگرنه خیلی راحت میتونستم طرفه GEARS 3 را بگیرم که خودش یه صحبته و پر ادعا .
دوما شما فکر کنم چند ساله منو میشناسی از اولین روز یادت میاد دیگه طرفRAGE را گرفتم ؟ پس صحبت همین امروز و دیروز نیست از اولین روز من طرفش را گرفتم . پس قبول داری که این قسمت را هم داشتی اشتباه میکردی ؟!

اون سال هم چون بازی دیگه ای گیر نیاوردین، MW2 رو عَلَم کردید در مقابل U2

خب منم منتظر همینام کجا و کی گفتم باید mw2 بهترین بازیه سال یا بهترین گرافیک میشد ؟ خوشبختانه پستهام هنوز موجوده و تاپیکشون را هم میدونم کجاست شما برید پیدا کنید منکی اینجور حرفی زدم .وقتی داشتم طرفش را نگه میداشتم که اونم به خاطر بعضی حرفهای بیخود دوستان بود. طرف گرفتن یه بازی فکر نکنم معنی اون چیزی بده که شما فکرش را میکنید ؟! خوبه هنوز هم پستهای من سر انتخاب بهترین های 2009 موجوده که خودم هم گفتم عناوینی که u2 کسب کرد را حقش بود .

آخرین ویرایش:
مسیر تاپیک کلهم عوض شده:دی Gears و Uncharted چه ربطی دارن به اینجا آخه؟!

این هم یه Footage دیگه از این Closed Beta اخیر که برای 360 عرضه شد.

گرافیکش خیلی عالیه، ولی بازی رسما کلکسیون Screen Tearing و افت فریم است! من تا حالا تو عمرم این همه Screen Tearing رو یه جا ندیده بودم:دی البته مسلما اینجوری نمیتونن بازی رو عرضه کنند وگرنه فاتحشون خوندست!

بهترین گرافیک کنسولی صد در صد مختص به کیلزون 3 خواهد بود و روی کنسول رقیب سرسختش هم GeOW3 خواهد بود و دیگر هیچ
کرایسیس مثل مافیا Only ON PC !!!

سلام
به گیرز امید نداشته باشی پس به کدوم بازی میخوای امید داشته باشی

پی اس فن ها مگه میزارین به اخرش برسه

اره
درس عبرت که نمیگیرن
هرچی گرن توریسمو و خدای جنگ با اون همه هایپو سر صدا بهترین عناوین شناخته شدن انچارتت و مقاومتو و کیل زون هم شناخته میشن
البته من به کیل زون خیلی امیدوارم

استاد یه نگاه به اینی که با قرمز مشخص کردم بکن ! شما واقعا داری راجع به God Of War صحبت میکنی ؟! دیگه اینکه واضحه برادر من که GOW حداقل از عنوانای انحصاری امسال 360 بهتر بود ! (به جز ME2 ! راستی حواسم نبود انحصاری نیست ! :)))
در مورد 3 تا بازی هم که بعدش گفتی دیگه نمیتونم چیزی بگم ! فکر کنم اگه MGS:Rising برای xbox عرضه نمیشد میگفتی به MGS هم امیدوار نباشید چون شماره ی قبلیش 10 گرفته ! اخه برادر من شما یه بازیه xbox نام ببر که در حد UC1 باشه ! 2و3 رو بذاریم کنار بهتره ! من نمیدونم این طرفداریای الکی از یه دستگاه به چه دردی میخوره ؟؟!! اونی که xbox داره به ps گیر میده و بازیاشو میکوبه ! اونی که ps داره xbox و بازیاشو میکوبه ! اونیم که هر دو رو داره به pc و اگه pc هم داشته باشه دیگه به همه چی گیر میده ! استاد شما بهتره یه تجدید نظر در مورد صحبتای بالا بکنی چون واقعا بی پایه و اساسه ! (البته خدا رو شکر اسم HR رو نیووردی برادر چون دیگه واقعا به اینکه شما از مسئولین microsoft هستی یا نه شک میکردم !) :d

سلام
به گیرز امید نداشته باشی پس به کدوم بازی میخوای امید داشته باشی

پی اس فن ها مگه میزارین به اخرش برسه

اره
درس عبرت که نمیگیرن
هرچی گرن توریسمو و خدای جنگ با اون همه هایپو سر صدا بهترین عناوین شناخته شدن انچارتت و مقاومتو و کیل زون هم شناخته میشن
البته من به کیل زون خیلی امیدوارم
درسته گفتم که من هم فن 360 نیستم دارم میگم همونجور که بعضی بازی های ps3 شاخن بازی های 360 شاخن و همش یک طرفه نیست

استاد یه نگاه به اینی که با قرمز مشخص کردم بکن ! شما واقعا داری راجع به God Of War صحبت میکنی ؟! دیگه اینکه واضحه برادر من که GOW حداقل از عنوانای انحصاری امسال 360 بهتر بود ! (به جز ME2 ! راستی حواسم نبود انحصاری نیست ! :)))
در مورد 3 تا بازی هم که بعدش گفتی دیگه نمیتونم چیزی بگم ! فکر کنم اگه MGS:Rising برای xbox عرضه نمیشد میگفتی به MGS هم امیدوار نباشید چون شماره ی قبلیش 10 گرفته ! اخه برادر من شما یه بازیه xbox نام ببر که در حد UC1 باشه ! 2و3 رو بذاریم کنار بهتره ! من نمیدونم این طرفداریای الکی از یه دستگاه به چه دردی میخوره ؟؟!! اونی که xbox داره به ps گیر میده و بازیاشو میکوبه ! اونی که ps داره xbox و بازیاشو میکوبه ! اونیم که هر دو رو داره به pc و اگه pc هم داشته باشه دیگه به همه چی گیر میده ! استاد شما بهتره یه تجدید نظر در مورد صحبتای بالا بکنی چون واقعا بی پایه و اساسه ! (البته خدا رو شکر اسم HR رو نیووردی برادر چون دیگه واقعا به اینکه شما از مسئولین microsoft هستی یا نه شک میکردم !) :d

سلام
دوسته من
اولا من گفتم بهترین نه یکی از بهترینها که باز اسم خدای جنگو اوردی
بعدشم
ایکس باکس امسال عنوان انجصاری ای عرضه نکرده که بخواد رقابت کنه جز هالو که اونو مراجع کن به امار فروش و امتیازاش
از سطرفی
بحثو به قدیم نکش که گل سر سبدش گیرز یک بوده که اوموقع بهترین بازی سال شناخته شد که هنوز پی اس مفتخر به کسب چنین عنوانی نشده
شما هم که اصلا فن نیستید و از هیچ کنسولی هم پشتیبانی نمیکنی و مسلما انچارتت یک مثلش تو ایکس باکس نمیاد و نخواهد اومد
حرفی واسه گفتن نزاشتی

من به KILLZONE3 رای میدم، چون بر روی PS3 >>> تاکید می کنم PS3 > کیلزون، کرایسیس رو می خوره. دیدگاه غیر کنسولی به این بحث احمقانه هست، چون اصولا مقایسه یک کنسول 4 سال پیش با PC روز احمقانه هست!

بهترین گرافیک کنسولی صد در صد مختص به کیلزون 3 خواهد بود و روی کنسول رقیب سرسختش هم GeOW3 خواهد بود و دیگر هیچ
کرایسیس مثل مافیا Only ON PC !!!

این 100 درصد رو از کجا در آوردی؟؟؟؟؟؟
مگه بازی اومده و نتیجه مشخص شده؟؟؟؟؟؟

ولا من گفتم بهترین نه یکی از بهترینها که باز اسم خدای جنگو اوردی
بعدشم
ایکس باکس امسال عنوان انجصاری ای عرضه نکرده که بخواد رقابت کنه جز هالو که اونو مراجع کن به امار فروش و امتیازاش
از سطرفی
متا اسکور GOW 3 از Reach بیشتره. :d

بحثو به قدیم نکش که گل سر سبدش گیرز یک بوده که اوموقع بهترین بازی سال شناخته شد
lol :)) خوشم میاد هرچی به ذهنت میرسه میگی! گیرز 1 کی بازی سال شد ما خبر نداریم ؟! GOTY سال 2006 عنوان TES IV شد نه گیرز

که هنوز پی اس مفتخر به کسب چنین عنوانی نشده
lol x50 :))

من به KILLZONE3 رای میدم، چون بر روی PS3 >>> تاکید می کنم PS3 > کیلزون، کرایسیس رو می خوره. دیدگاه غیر کنسولی به این بحث احمقانه هست، چون اصولا مقایسه یک کنسول 4 سال پیش با PC روز احمقانه هست!

رفیق حرف هات درست اما کرایسیس 3 بعدیش قراره واقعا بترکونه.پس رو خود بازی هم خیلی کار میکنن.

lol :)) خوشم میاد هرچی به ذهنت میرسه میگی! گیرز 1 کی بازی سال شد ما خبر نداریم ؟! GOTY سال 2006 عنوان TES IV شد نه گیرز

دوست عزیز بحث رو به تباهی نکش با حرفهای بسیار پیش پا افتادت چرا چون داری کاملا یک طرفه نظر میدی چرا چون احتمالا 360 نداری ولی من که جفتشو دارم دارم بهت میگم که اول شما برو کنسول های دیگه ای بجز ps3 رو از نزدیک لمس کن بعد در موردشون نظر بده در ضمن شما و خیلی از دوستان دیگه در جایگاهی نیستید که به بازی که چندیدن سال زحمت کشیده شده حال یا مال ps3 یا مال 360 حتی نظر بدید چرا چون عده ای واقعا پیش پا افتاده نظر میدن و صلاحیتش رو ندارن شخصا با شما نیستم لی حرفاتون کاملا یک طرفه هست و سعی کنید اینجوری نباشه!

متاسفم دوسته من
جوابتونو دوستم فالکون داد که البته اگه باز نگی منو اون یه کاربریم

دوست عزیز بحث رو به تباهی نکش با حرفهای بسیار پیش پا افتادت چرا چون داری کاملا یک طرفه نظر میدی چرا چون احتمالا 360 نداری ولی من که جفتشو دارم دارم بهت میگم که اول شما برو کنسول های دیگه ای بجز ps3 رو از نزدیک لمس کن بعد در موردشون نظر بده در ضمن شما و خیلی از دوستان دیگه در جایگاهی نیستید که به بازی که چندیدن سال زحمت کشیده شده حال یا مال ps3 یا مال 360 حتی نظر بدید چرا چون عده ای واقعا پیش پا افتاده نظر میدن و صلاحیتش رو ندارن شخصا با شما نیستم لی حرفاتون کاملا یک طرفه هست و سعی کنید اینجوری نباشه!
حرفش یکطرفه است چیه برادر.
عین چیز هایی که گفت واقعیته (میتونی بری تو آمار ها و سابقه ها ببینی) و نظر شخصیش نیست.
کسی که همینجوری میگه فلان بازی ، بازیه سال شد و پی اس تا حالا نتونسته و فلان بازی از اون یکی امتیازاش بیشتره و... داره یک طرفه و بی مطالعه حرف میزنه.
یکم فکر کن قبل از ایراد گرفتن از مردم بعد گیر درست بده کسی هم چیزی نتونه بگه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or