بالاخره به دلیل کمبود بازی های اختصاصی باید دست به دامن بازی های مولتی شد دیگه! در مقابل بازی های PS3.
اون سال هم چون بازی دیگه ای گیر نیاوردین، MW2 رو عَلَم کردید در مقابل U2
بالاخره چی شد؟:dبهترین گرافیک کنسولی صد در صد مختص به کیلزون 3 خواهد بود و روی کنسول رقیب سرسختش هم GeOW3 خواهد بود و دیگر هیچ
کرایسیس مثل مافیا Only ON PC !!!
سلام
به گیرز امید نداشته باشی پس به کدوم بازی میخوای امید داشته باشی
پی اس فن ها مگه میزارین به اخرش برسه
اره
درس عبرت که نمیگیرن
هرچی گرن توریسمو و خدای جنگ با اون همه هایپو سر صدا بهترین عناوین شناخته شدن انچارتت و مقاومتو و کیل زون هم شناخته میشن
البته من به کیل زون خیلی امیدوارم
درسته گفتم که من هم فن 360 نیستم دارم میگم همونجور که بعضی بازی های ps3 شاخن بازی های 360 شاخن و همش یک طرفه نیستسلام
به گیرز امید نداشته باشی پس به کدوم بازی میخوای امید داشته باشی
پی اس فن ها مگه میزارین به اخرش برسه
اره
درس عبرت که نمیگیرن
هرچی گرن توریسمو و خدای جنگ با اون همه هایپو سر صدا بهترین عناوین شناخته شدن انچارتت و مقاومتو و کیل زون هم شناخته میشن
البته من به کیل زون خیلی امیدوارم
استاد یه نگاه به اینی که با قرمز مشخص کردم بکن ! شما واقعا داری راجع به God Of War صحبت میکنی ؟! دیگه اینکه واضحه برادر من که GOW حداقل از عنوانای انحصاری امسال 360 بهتر بود ! (به جز ME2 ! راستی حواسم نبود انحصاری نیست ! )
در مورد 3 تا بازی هم که بعدش گفتی دیگه نمیتونم چیزی بگم ! فکر کنم اگه MGS:Rising برای xbox عرضه نمیشد میگفتی به MGS هم امیدوار نباشید چون شماره ی قبلیش 10 گرفته ! اخه برادر من شما یه بازیه xbox نام ببر که در حد UC1 باشه ! 2و3 رو بذاریم کنار بهتره ! من نمیدونم این طرفداریای الکی از یه دستگاه به چه دردی میخوره ؟؟!! اونی که xbox داره به ps گیر میده و بازیاشو میکوبه ! اونی که ps داره xbox و بازیاشو میکوبه ! اونیم که هر دو رو داره به pc و اگه pc هم داشته باشه دیگه به همه چی گیر میده ! استاد شما بهتره یه تجدید نظر در مورد صحبتای بالا بکنی چون واقعا بی پایه و اساسه ! (البته خدا رو شکر اسم HR رو نیووردی برادر چون دیگه واقعا به اینکه شما از مسئولین microsoft هستی یا نه شک میکردم !) :d
بهترین گرافیک کنسولی صد در صد مختص به کیلزون 3 خواهد بود و روی کنسول رقیب سرسختش هم GeOW3 خواهد بود و دیگر هیچ
کرایسیس مثل مافیا Only ON PC !!!
متا اسکور GOW 3 از Reach بیشتره. :dولا من گفتم بهترین نه یکی از بهترینها که باز اسم خدای جنگو اوردی
بعدشم
ایکس باکس امسال عنوان انجصاری ای عرضه نکرده که بخواد رقابت کنه جز هالو که اونو مراجع کن به امار فروش و امتیازاش
از سطرفی
lol خوشم میاد هرچی به ذهنت میرسه میگی! گیرز 1 کی بازی سال شد ما خبر نداریم ؟! GOTY سال 2006 عنوان TES IV شد نه گیرزبحثو به قدیم نکش که گل سر سبدش گیرز یک بوده که اوموقع بهترین بازی سال شناخته شد
lol x50که هنوز پی اس مفتخر به کسب چنین عنوانی نشده
من به KILLZONE3 رای میدم، چون بر روی PS3 >>> تاکید می کنم PS3 > کیلزون، کرایسیس رو می خوره. دیدگاه غیر کنسولی به این بحث احمقانه هست، چون اصولا مقایسه یک کنسول 4 سال پیش با PC روز احمقانه هست!
دوست عزیز بحث رو به تباهی نکش با حرفهای بسیار پیش پا افتادت چرا چون داری کاملا یک طرفه نظر میدی چرا چون احتمالا 360 نداری ولی من که جفتشو دارم دارم بهت میگم که اول شما برو کنسول های دیگه ای بجز ps3 رو از نزدیک لمس کن بعد در موردشون نظر بده در ضمن شما و خیلی از دوستان دیگه در جایگاهی نیستید که به بازی که چندیدن سال زحمت کشیده شده حال یا مال ps3 یا مال 360 حتی نظر بدید چرا چون عده ای واقعا پیش پا افتاده نظر میدن و صلاحیتش رو ندارن شخصا با شما نیستم لی حرفاتون کاملا یک طرفه هست و سعی کنید اینجوری نباشه!متا اسکور GOW 3 از Reach بیشتره. :d
lol خوشم میاد هرچی به ذهنت میرسه میگی! گیرز 1 کی بازی سال شد ما خبر نداریم ؟! GOTY سال 2006 عنوان TES IV شد نه گیرز
lol x50
متا اسکور GOW 3 از Reach بیشتره. :d
lol خوشم میاد هرچی به ذهنت میرسه میگی! گیرز 1 کی بازی سال شد ما خبر نداریم ؟! GOTY سال 2006 عنوان TES IV شد نه گیرز
lol x50
حرفش یکطرفه است چیه برادر.دوست عزیز بحث رو به تباهی نکش با حرفهای بسیار پیش پا افتادت چرا چون داری کاملا یک طرفه نظر میدی چرا چون احتمالا 360 نداری ولی من که جفتشو دارم دارم بهت میگم که اول شما برو کنسول های دیگه ای بجز ps3 رو از نزدیک لمس کن بعد در موردشون نظر بده در ضمن شما و خیلی از دوستان دیگه در جایگاهی نیستید که به بازی که چندیدن سال زحمت کشیده شده حال یا مال ps3 یا مال 360 حتی نظر بدید چرا چون عده ای واقعا پیش پا افتاده نظر میدن و صلاحیتش رو ندارن شخصا با شما نیستم لی حرفاتون کاملا یک طرفه هست و سعی کنید اینجوری نباشه!