Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مسلما گرافیک Crysis 2 بالاتر هست البته نسخه PC ولی اگر بخوایم نسخه کنسولی رو مقایسه کنیم..

امکان نداره یک بازی مولتی از یک بازی اختصاصی گرافیکش بالاتر باشه...
الان اکثر مولتی ها روی 360 گرافیک بهتری نسبت به PS3 دارن حالا فرض کن این مولتی میخواد با یک بازی اختصاصی PS3 رغابت کنه.. عمراً..

قطعا و قطعا و قطعا(ببینید چقدر تاکید میکنم:d) در نظر سنجی رای کرایسس بخاطر این بیشتر هست-که تعداد کسانی که تو این سایت ps دارن کمتر از کسانی هست که 360 یا پی سی دارن.این از این.

کیلزون 3 هم قطعا در نسخه کنسولی میزنه کرایسس 2 رو به دو نیم تقسیم میکنه.

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1
من فکر میکنم killzon3 یه کم برتر باشه البته فکر کنم

خودتم میگی‌ در درکم نیست. خوب نیست دیگه:). واگر نه ما خیلی چیزا یادمون میاد وقتی‌ اسم کیل زون میاد.

قلوه تا حالا کیل زون بازی کردی؟ مگه باید گیم پلی غیر خطی‌ باشه تا جو سنگین شه؟

می‌شه به من بگید جّو سنگین رو داخل چی‌ می‌بینید؟
فكر ميكنم جوابشو گرفت :)

این نکته خیلی مهمه که اگه مثلا خود من توی این Vs ها نظر میدم منظورم نسخه کنسولی Rage یا Crysis 2 یا ... هست و به هیچ وجه با نسخه PC مقایسه نمیکنم ... چون کلا اون بحثش جداست و مسلمه هر کدوم از اینا روی PC و با نهایت تنظیمات با هر بازی دیگری روی کنسول قابل مقایسه نیستند .
بطور مثال همون Crysis 1 همین الان هم در صورتی که با نهایت تنظیمات گرافیکی و فریم ریت بالای 30 اجرا بشه هیچ بازی کنسولی رو نمیشه باهاش مقایسه کرد .

قطعا و قطعا و قطعا(ببینید چقدر تاکید میکنم:d) در نظر سنجی رای کرایسس بخاطر این بیشتر هست-که تعداد کسانی که تو این سایت ps دارن کمتر از کسانی هست که 360 یا پی سی دارن.این از این.

کیلزون 3 هم قطعا در نسخه کنسولی میزنه کرایسس 2 رو به دو نیم تقسیم میکنه.
جناب مگه KILLZONE 3 نسخه غیر کنسولی هم داره؟!:|

این نکته خیلی مهمه که اگه مثلا خود من توی این Vs ها نظر میدم منظورم نسخه کنسولی Rage یا Crysis 2 یا ... هست و به هیچ وجه با نسخه PC مقایسه نمیکنم ... چون کلا اون بحثش جداست و مسلمه هر کدوم از اینا روی PC و با نهایت تنظیمات با هر بازی دیگری روی کنسول قابل مقایسه نیستند .
بطور مثال همون Crysis 1 همین الان هم در صورتی که با نهایت تنظیمات گرافیکی و فریم ریت بالای 30 اجرا بشه هیچ بازی کنسولی رو نمیشه باهاش مقایسه کرد .

یکم میتونی شفاف سازی کنی؟ برای خودت راه فرار گذاشتی ؟:d

مثلا سر همین انتخاب بهترین گرافیک سال 2011 حتما نسخه pc را هم در نظر میگیرن پس متاسفانه یا خوشبختانه همین killzone3 یا gears 3 و u3 و ......برای کنسول با crysis2 و rage برای pc مقایسه میشن و قطعا اگه نسخه pc نظرشون را جلب کنه انتخابش میکنن .

یکم میتونی شفاف سازی کنی؟ برای خودت راه فرار گذاشتی ؟:d

مثلا سر همین انتخاب بهترین گرافیک سال 2011 حتما نسخه pc را هم در نظر میگیرن پس متاسفانه یا خوشبختانه همین killzone3 یا gears 3 و u3 و ......برای کنسول با crysis2 و rage برای pc مقایسه میشن و قطعا اگه نسخه pc نظرشون را جلب کنه انتخابش میکنن .

خوب این که خیلی نامردیه:(مثلا اون سالی که کرایسس عرضه شد پس باید به هیچ کدوم از بازیهای کنسولی مدال گرافیک نمیرسید:-/

این ویدیو رو نمیدونم کسی قبلا دیده یا نه، ولی از نسخه 360 بازی است که مال Eurogamer است. البته برای دو ماه پیشه:دی

کلا از اونی که فکر می کردم خیلی بهتر به نظر می رسد. البته اگه دقت کنید بعضی جاها جزئیات و بافت ها یه جوریه:دی Tearing و افت فریم و دیر لود شدن تکستچرها هم کم نداره که البته امید میره تا عرضه بازی برطرف بشه. یه تیکه هم تو دقیقه 1:01 یهویی گلدون ظاهر میشه که خیلی ضایع است:دی ولی از حق نگذریم بعضی جاها واقعا زیبا میشه! مخصوصا نورپردازی که رسما شاهکاره! به انعکاس تیرهای آبی که روی محیط پخش میشه دقت کنید.

اینم در نظر داشته باشید که ویدیو Off-Screen است:دی ولی یارو وارد بوده، از نزدیک فیلم گرفته که زیاد با گرافیک اصلی تفاوت نداشته باشه.

خوب این که خیلی نامردیه:(مثلا اون سالی که کرایسس عرضه شد پس باید به هیچ کدوم از بازیهای کنسولی مدال گرافیک نمیرسید:-/
توی گرافیک PC یک نکته ای خیلی مهم هست ان هم پرفورمنس بازی هست. مثلا همون سالی که Crysis امد من یادم هست هرچند خیلی گرافیکش خیلی خوب بود اما زیاد تحویلش نگرفتن و مثلا یادمه یبار (نمیدونم کی بود) همین سایت GT جایزه بهترین گرافیک رو به جای Crysis داد به GT5! پرفورمنس خیلی مهمه، این که بازی این حجم گرافیکی رو روی چه سیستمی اجرا میکنه و این سیستم پیشنهادی رو چند درصد از گیمرها دارن؟

Crysis 2 روی کنسول که تکلیفش مشخص بود و جز عده محدودی کسی انتظار نداشت چیز خوبی از آب در بیاد (با توجه به استاندارد های گرافیکی این بازی نه در مجموع) اما نسخه PC هم زمانی گرافیکش به چشم میاد که روی یک سیستم معقول قابل اجرا و رندر با بهترین تنظیمات باشه. البته من اصلا نمیدونم Crysis 2 در این حد هست یا نه اما باز هم با توجه به اینکه بازی های کنسولی دارن روی سخت افزارهای چند سال پیش اجرا میشن و یک سری دلایل دیگه اصولا برای انتخاب بهترین گرافیک توجه روی عناوین کنسولی هست.

در کل منم با نظر قبلی نیما موافقم و فکر میکنم سال آینده رقابت برای برترین گرافیک کنسولی بین عناوینی مثل UC3 و KZ3 هست. بقیه بازی ها مثل همین Crysis 2 و GeoW3 و ... هم از نظر گرافیکی باید با Resistance 3 رقابت کنن که البته با توجه به تغییرات بازی من شک دارم بهش برسن. یعنی اینجور که پرایس قول داده هرچند هنوز زیاد چیز خاصی رو نشده اما R3 هم اصلا بعید نیست به یکی از قول های گرافیکی سال آینده تبدیل بشه!

اما توی این بحث بهترین گرافیک کنسولی سال آینده ببینید کی گفتم FFVersusXIII صد در صد یکی از کاندیدا ها هست! یعنی FFXIII رو هم امسال دیدیم که یکی از کاندیدها بود و حتی از چندجا هم جایزه بهترین گرافیک رو برد اما Versus خیلی بهتر از FFXIII هست و صد در صد سال آینده حرف های زیادی برای گفتن داره!

رو چه حساب این رو میگید؟ بهترین گرافیک کنسولی با بهترین گرافیک بازیهای PC دو مطلب جدا هستن.
البته خلق یه تکنیک یا راهکاره گرافیکیه جدید (مثل کار بزرگی که کارمک ککرده و میگه برای لود کردن تکسچر دیگه محدودیتی نداره) دیده میشه ولی روی پلتفرمی که اجرا میشه. شما اگر تکنیکی بسازید ولی فقط روی PC کارائی و بازده داشته باشه مقایسه اون با کنسولی که نمیتونه اون کار رو انجام بده قیاس مع الفارق هست.
کلا به نظر من نظر سنجی و اظهار نظر در مورد دو تا بازی که هنوز نیومدن و کسی خروجیه نهائی اونها رو ندیده اصلا درست نیست.
یادتون باشه خودتون همیشه میگید که مبنای اظهار نظر های ما تریلر هاست چون خود بازی رو ندیدیم ولی همیشه بلافاصله میگید که سایتها و منتقد ها دیدن و بر اساس نظر اونها بیانیه هم صادر میکنید. به نظرم این کار هم منطقی نیست چون کم نبودن مواردی که قبل از عرضه مورد تمجید خیلی از سایتها و منتقدها قرار گرفتن ولی بعد عرضه نظر مصرف کننده نهائی یعنی گیمر رو جلب نکردن.
فکر میکنم زمان مناسب برای چنین نظر سنجی و مقایسه هائی بعد از عرضه بازی هست. باید تمام فاکتور های یه بازی در کنار هم سرگرمی رو بسازن.شاید CRYSIS2 Graphics Vs Killzone3 Graphics خیلی بهتر از مقایسه کلیه اونها باشه. ممکنه با تمام قدرت گرافیکی یه بازی گیم پلی یا خیلی فاکتور های دیگه رو نداشته باشه و نهایتا یه عنوان نا امید کننده باشه.
این کاری که تو این تاپیک میشه به نظر من فقط پیش داوری هست.

بقیه بازی ها مثل همین Crysis 2 و GeoW3 و ... هم از نظر گرافیکی باید با Resistance 3 رقابت کنن که البته با توجه به تغییرات بازی من شک دارم بهش برسن. یعنی اینجور که پرایس قول داده هرچند هنوز زیاد چیز خاصی رو نشده اما R3 هم اصلا بعید نیست به یکی از قول های گرافیکی سال آینده تبدیل بشه!
برادر فن بازی در نیار خواشا" !
پای مقاومت رو دیگه باز مکن بدین تاپیک ، پلییییییییز .
این جملت هم خیلی خنده داره که گرافیک گیرز 3 در حد و اندازه های R3 هست !
با چیز هایی که من از گیرز 3 دیدم ، رقیب بسیار سرسختی برای آنچ 3 و کیلزون 3 هست ...
R3 هم عددی نیست که با دنده جنگی مقایسش کنیم ! :دی
تـِـد هم یچی گفته واس خودش حالا ...
FFVersusXIII
هم خیلی بعیده به رلیز سال دیگه برسه ! که اگه برسه حرفت شدیدا" تایید میشه :دی
Metal Gear Solid : Rising رو هم بهیچ وجه فراموش نمیکنیم ، گرافیکش فوق العادست ....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or