PC fans + Xbox 360 fans VS Ps3 fansنظر سنجی گویای همه چیز هست
کسانی که ترایلر رو دیدن میدوننچی میگم...
PC fans + Xbox 360 fans VS Ps3 fansنظر سنجی گویای همه چیز هست
کسانی که ترایلر رو دیدن میدوننچی میگم...
امکان نداره یک بازی مولتی از یک بازی اختصاصی گرافیکش بالاتر باشه...
الان اکثر مولتی ها روی 360 گرافیک بهتری نسبت به PS3 دارن حالا فرض کن این مولتی میخواد با یک بازی اختصاصی PS3 رغابت کنه.. عمراً..
فكر ميكنم جوابشو گرفتخودتم میگی در درکم نیست. خوب نیست دیگه. واگر نه ما خیلی چیزا یادمون میاد وقتی اسم کیل زون میاد.
قلوه تا حالا کیل زون بازی کردی؟ مگه باید گیم پلی غیر خطی باشه تا جو سنگین شه؟
میشه به من بگید جّو سنگین رو داخل چی میبینید؟
جناب مگه KILLZONE 3 نسخه غیر کنسولی هم داره؟!قطعا و قطعا و قطعا(ببینید چقدر تاکید میکنم:d) در نظر سنجی رای کرایسس بخاطر این بیشتر هست-که تعداد کسانی که تو این سایت ps دارن کمتر از کسانی هست که 360 یا پی سی دارن.این از این.
کیلزون 3 هم قطعا در نسخه کنسولی میزنه کرایسس 2 رو به دو نیم تقسیم میکنه.
منظورشون نسخه کنسولی کرایسیس 2 هست !جناب مگه KILLZONE 3 نسخه غیر کنسولی هم داره؟!
این نکته خیلی مهمه که اگه مثلا خود من توی این Vs ها نظر میدم منظورم نسخه کنسولی Rage یا Crysis 2 یا ... هست و به هیچ وجه با نسخه PC مقایسه نمیکنم ... چون کلا اون بحثش جداست و مسلمه هر کدوم از اینا روی PC و با نهایت تنظیمات با هر بازی دیگری روی کنسول قابل مقایسه نیستند .
بطور مثال همون Crysis 1 همین الان هم در صورتی که با نهایت تنظیمات گرافیکی و فریم ریت بالای 30 اجرا بشه هیچ بازی کنسولی رو نمیشه باهاش مقایسه کرد .
یکم میتونی شفاف سازی کنی؟ برای خودت راه فرار گذاشتی ؟:d
مثلا سر همین انتخاب بهترین گرافیک سال 2011 حتما نسخه pc را هم در نظر میگیرن پس متاسفانه یا خوشبختانه همین killzone3 یا gears 3 و u3 و ......برای کنسول با crysis2 و rage برای pc مقایسه میشن و قطعا اگه نسخه pc نظرشون را جلب کنه انتخابش میکنن .
توی گرافیک PC یک نکته ای خیلی مهم هست ان هم پرفورمنس بازی هست. مثلا همون سالی که Crysis امد من یادم هست هرچند خیلی گرافیکش خیلی خوب بود اما زیاد تحویلش نگرفتن و مثلا یادمه یبار (نمیدونم کی بود) همین سایت GT جایزه بهترین گرافیک رو به جای Crysis داد به GT5! پرفورمنس خیلی مهمه، این که بازی این حجم گرافیکی رو روی چه سیستمی اجرا میکنه و این سیستم پیشنهادی رو چند درصد از گیمرها دارن؟
خوب این که خیلی نامردیهمثلا اون سالی که کرایسس عرضه شد پس باید به هیچ کدوم از بازیهای کنسولی مدال گرافیک نمیرسید
رو چه حساب این رو میگید؟ بهترین گرافیک کنسولی با بهترین گرافیک بازیهای PC دو مطلب جدا هستن.مثلا سر همین انتخاب بهترین گرافیک سال 2011 حتما نسخه pc را هم در نظر میگیرن پس متاسفانه یا خوشبختانه همین killzone3 یا gears 3 و u3 و ......برای کنسول با crysis2 و rage برای pc مقایسه میشن و قطعا اگه نسخه pc نظرشون را جلب کنه انتخابش میکنن .
برادر فن بازی در نیار خواشا" !بقیه بازی ها مثل همین Crysis 2 و GeoW3 و ... هم از نظر گرافیکی باید با Resistance 3 رقابت کنن که البته با توجه به تغییرات بازی من شک دارم بهش برسن. یعنی اینجور که پرایس قول داده هرچند هنوز زیاد چیز خاصی رو نشده اما R3 هم اصلا بعید نیست به یکی از قول های گرافیکی سال آینده تبدیل بشه!
هم خیلی بعیده به رلیز سال دیگه برسه ! که اگه برسه حرفت شدیدا" تایید میشهFFVersusXIII