Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در کل منم با نظر قبلی نیما موافقم و فکر میکنم سال آینده رقابت برای برترین گرافیک کنسولی بین عناوینی مثل UC3 و KZ3 هست. بقیه بازی ها مثل همین Crysis 2 و GeoW3 و ... هم از نظر گرافیکی باید با Resistance 3 رقابت کنن که البته با توجه به تغییرات بازی من شک دارم بهش برسن. یعنی اینجور که پرایس قول داده هرچند هنوز زیاد چیز خاصی رو نشده اما R3 هم اصلا بعید نیست به یکی از قول های گرافیکی سال آینده تبدیل بشه!
پس سال بعد رقابت بین بازی ها کلا رقابت با بازیهای PS3 هست و بقیه بازی ها هم دوباره با بازی R3 که ظاهرا کمی گرافیک کمتری نسبت به اونها خواهد داشت مقایسه میشن ؟!
آخه ..آخه...
خیلی دوست دارم سال اینده روی این حرفت مثل PS EYE روش وایسی .

س سال بعد رقابت بین بازی ها کلا رقابت با بازیهای PS3 هست

بله، مخصوصاً بازی های مولتی با بازی های اختصاصی PS3
جریان MW2 و U2 رو یادمون نرفته :))

بله، مخصوصاً بازی های مولتی با بازی های اختصاصی PS3

بیبینیم و تعریف کنیم :| بعد صحبت از مولتی میزنی مثلا الان بازی های مولتی روی سخت افزار 360 اجرا نمیشن ؟! بعد 360 همین GEARS 3 را هم داره که خوشبختانه مولتی نیست !

جریان MW2 و U2 رو یادمون نرفته :))

کدوم جریان یکم توضیح بده لطفا و حتما !؟ منتظرم !

در کل منم با نظر قبلی نیما موافقم و فکر میکنم سال آینده رقابت برای برترین گرافیک کنسولی بین عناوینی مثل UC3 و KZ3 هست. بقیه بازی ها مثل همین Crysis 2 و GeoW3 و ... هم از نظر گرافیکی باید با Resistance 3 رقابت کنن که البته با توجه به تغییرات بازی من شک دارم بهش برسن. یعنی اینجور که پرایس قول داده هرچند هنوز زیاد چیز خاصی رو نشده اما R3 هم اصلا بعید نیست به یکی از قول های گرافیکی سال آینده تبدیل بشه!
میگم یک همچین عکسی تو اتاقت نصب نکردی با چند تا دارت...!؟

cbwjyw7bvubphtti9u8p.jpg

بابا این همه عکس اوردیم که GEOW3 رسما U3 رو میخوره بعد تو میگی در حد مقایسه هم نیستن..!

--- --- --- ---

اون دوستی که اومدن و گفتن بین killzone 3 و uncharted 3 رقابت هست آخه دوست عزیزاین دو بازی متعلق به یک کنسول هستن و در حداکثر توانشون قصد رقابت با کنسول های دیگه و بازی های کنسول های دیگه دارند نه اینک برای رقابت با بازی های اختصاصی های خودشون بیان وارد میدان بازی های 2011 بشن کمی فکر کنید بعد حرف بزنید!
دو عنوان uncharted و Geow 3 باید رقابت در دنیای کنسول ها باهم داشته باشند در صورتی که من بین این دو بازی همین دو بازی رو انتخاب میکنیم و کلا از قضایای فن بودن بدور هستم

این عکسهای geow3 خیلی خفنه:-oمخصوصا عکس دومی از چپ:-oطراحی کاراکترها نظیر نداره.عجب تکسچری:-oمگه این ue3 چقدر جا داره؟خدایی با این عکسا خیلی به geow امیدوار شدم:x

عالی بود این پست .
شما رسما دست هرچی فن بود از پشت بستی . این اطلاعات دقیقتون رو به سایت ها و مجلات هم ارجاع بدین تا بنده ی خداها خودشون رو خسته نکنن و از بین چندین بازی بخوان بهترین گرافیک رو انتخاب کنن
البته 100% کلی منطق و بار فنی و علمی پشت این پست خوابیده که هیچکس نمیفهمه فقط PS3 فن های عزیز اونو درک میکنن ;))

بیبینیم و تعریف کنیم :| بعد صحبت از مولتی میزنی مثلا الان بازی های مولتی روی سخت افزار 360 اجرا نمیشن ؟! بعد 360 همین GEARS 3 را هم داره که خوشبختانه مولتی نیست !

کدوم جریان یکم توضیح بده لطفا و حتما !؟ منتظرم !

بالاخره به دلیل کمبود بازی های اختصاصی باید دست به دامن بازی های مولتی شد دیگه! در مقابل بازی های PS3
اون سال هم چون بازی دیگه ای گیر نیاوردین، MW2 رو عَلَم کردید در مقابل U2

terova @
Bullshit screenshots
دلت رو به این عکس ها خوش نکن، شاهنامه آخرش خوشه! ;)

کیوان انقدر اسم mw2 نیار که من بدجور روش حساسم:dمن اگه ازش تعریفی میکنم فقط و فقط اعتقاد قلبیمه.اگر هم سال پیش تعریفی ازش کردم به دلیل این بود که واقعا همه جی تموم بود.هنوزم با مولتیش دارم زندگی میکنم.

عالی بود این پست .
شما رسما دست هرچی فن بود از پشت بستی . این اطلاعات دقیقتون رو به سایت ها و مجلات هم ارجاع بدین تا بنده ی خداها خودشون رو خسته نکنن و از بین چندین بازی بخوان بهترین گرافیک رو انتخاب کنن
البته 100% کلی منطق و بار فنی و علمی پشت این پست خوابیده که هیچکس نمیفهمه فقط PS3 فن های عزیز اونو درک میکنن ;))
موافقم! این فن ها رو میشه از 100 کیلومتری تشخیص داد چرا چون حرفهای کاملا جانب دارانه ای میزنن مگه ما میگم اختصاصی های PS3 بده؟ نه خیر ما میگم شما فن های PS3 نبایدبازی های اختصاصی رو خدا کنید چون تو این عرصه رقابت زیاده و صد البته برنده تو این رقابت

بابا این همه عکس اوردیم که GEOW3 رسما U3 رو میخوره بعد تو میگی در حد مقایسه هم نیستن..!
آخه میدونی قضیه چیه؟؟:d
قضیه اینکه این بازی ها (uncharted ، killzone 3 ،Resistance 3 ) داره رو ps3 اجرا میشه و چون واسه ps3 هست پس بهترینه......:d
حالا مهم نیست که گرافیکش بالاست یا پایین مهم اینکه این بازی ها داره رو ps3 اجرا میشه و بر وری 360 قابل اجرا نیست....
چه crysis 2 ، rage ، GEOW 3 یا alan wake رو 360 اجرا بشه چه نه ، بازم نمی تونه از پس اجرای انحصاری های ps3 بر بیاد......
حتی اگه doom 4 هم بیاد و رو 360 اجرا شه بازم یادتون نره همیشه بهترین گرافیک مخصوص انحصاری های سونی هست و باید از بین اونا Best Graphic انتخاب بشه:d

خداوکیلی بگید این عکسا جایی برای بحث میذاره ؟؟؟ من نمیدونم چرا الکی میاین یه بازی رو با بازی که همه ی دنیا میدونن غول گرافیک دنیاست مقایسه میکنین ؟؟؟!!! خب بیاین به داستانش گیر بدین لا اقل ! البته اونم خیلی بهتر از kz هست ! عجب بدبختیه هااااا !!! خب بین Crysis و Uncharted میذاشتید که لا اقل یه بازی در حد و اندازه ی crysis باشه !
http://www.gamespot.com/pc/action/crysis2/images/0/3/?full_size=1
http://www.gamespot.com/pc/action/crysis2/images/0/16/?full_size=1

این عکسهای geow3 خیلی خفنه:-oمخصوصا عکس دومی از چپ:-oطراحی کاراکترها نظیر نداره.عجب تکسچری:-oمگه این ue3 چقدر جا داره؟خدایی با این عکسا خیلی به geow امیدوار شدم:x

سلام
به گیرز امید نداشته باشی پس به کدوم بازی میخوای امید داشته باشی

terova @
Bullshit screenshots
دلت رو به این عکس ها خوش نکن، شاهنامه آخرش خوشه! ;)

پی اس فن ها مگه میزارین به اخرش برسه

موافقم! این فن ها رو میشه از 100 کیلومتری تشخیص داد چرا چون حرفهای کاملا جانب دارانه ای میزنن مگه ما میگم اختصاصی های PS3 بده؟ نه خیر ما میگم شما فن های PS3 نبایدبازی های اختصاصی رو خدا کنید چون تو این عرصه رقابت زیاده و صد البته برنده تو این رقابت

اره
درس عبرت که نمیگیرن
هرچی گرن توریسمو و خدای جنگ با اون همه هایپو سر صدا بهترین عناوین شناخته شدن انچارتت و مقاومتو و کیل زون هم شناخته میشن
البته من به کیل زون خیلی امیدوارم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or