Daedalus
کاربر سایت
صدقه سره کنسول هاس برادر این تیکه قرمزه . میتونی به تاپیک تصاویر Crysis 2 مراجعه کنی .بیا خلافشو ثابت کن ، ما که PC نداریم ، رفتیم منزل رفقا روی تنظیمات گرافیکی اُلترا نمیدونم چی چی (!) شروع کردیم به بازی کردن ، انصافا" بروبچ گلاب بروتون گیم پلیش به آدم احساس تهوع دست میداد ...
تکلیف شماره اول پر واضحه ، فروشش هم همینو نشون میده !!! ملت احمق نیستن فقط بخاطر گرافیک یه بازی رو بخرن که همینجورم شد !
نکته ی زیبا اینه که شماره دوم ( حداقل چیزایی که تا الآن نشون دادن ) همین گرافیک خیره کننده مثل شماره اولش تو زمان خودش نداره (مثلا"!) ...
بار چندمت بود با PC بازی میکردی یه توضیح بیا وسط برا این .انصافا" بروبچ گلاب بروتون گیم پلیش به آدم احساس تهوع دست میداد ...
گیم پلیش هم اتفاقا خیلی خوب بود . مثه اینه که بگی گیرز هر چی داره از گرافیکش داره آیا درسته ؟
بازی زمانی رو PC عرضه شد که PC اون زمان نابود بود . الان به خاطر Steam هم که شده فروشش خیلی بیشتر میشه . فروشش رو برو با عناوین دیگه PC غیر بازیهای بیلیزارد مقایسه کن بعدش صحبت می کنیم .تکلیف شماره اول پر واضحه ، فروشش هم همینو نشون میده !!!
از ادراک من خارجه این قسمت .ملت احمق نیستن فقط بخاطر گرافیک یه بازی رو بخرن که همینجورم شد !
من که کرایسیس رو با فریم زیر 20 بازی میکردم رو PC پکیدم ! اگه فقط گارفیک بود صد در صد ازش زده میشدم چون فریمم آشغال بود توی اون نسخه . به یه بازی میگن فقط گرافیک مثه فارکرای 2 .
EA نمیخواد و گرنه کرایتک هیچ وقت بدش نمیاد . اگه EA بخواد از هر 3 پلتفرم سود کسب کنه باید یه کاری کنه که دو طرف به نسبت راضی باشن . PC گیمر ها با همینشم خیلی حال میکنن . چون گرافیکش همچنان خداست . کنسولی ها هم میگن سرمون کلاه نرفته . اما بجای گرافیک این بازی فیزیکش خداست . همه قدرت موتور که مربوط به گرافیک نیست . کافیه تریلر آخر رو دانلود کنی . اون صحنه ای که میپره رو شیشه رو نگاه کن شیشه چجوری خورد میشه .خوب چرا نسخه PC ـش هم که محدودیتی نداره دیگه چشم گیر نیست ؟
حتما" میخوای بگی چون EA و کرایتک نمیخواستن بین نسخه های کنسولی و PC ـش خیلی فرق باشه ، آره ؟!
ا
گیم پلی رابط بین من و بازیه . من به اختیاراتی که بازی در اختیارم میذاره تا ازش لذت ببرم میگم گیم پلی . تو هر چی دوست داری بهش بگو . اگه گسترده باشه و جذاب من پای بازی وایمیسم اگه نباشه که نگاشم نمی کنم .بار چندم رو چیکار داری ؟! آدم کور نیست خو ! من نمیدونم تعریف تو از گیم پلی چیه اصلا" ! :biggrin1: بیا اینو واسم روشن کن فرهود جان :biggrin1:
ضمنا" پای گیرز (ع) رو به این تاپیک باز نکنید خواهشا " ...
ممنون .
چرا این چیزا فقط برای کرایسیس جیزه ؟ چرا کرایسیس فقط به گرافیک باید ختم شه ؟ دلیل بیار تا گیرز رو با وجود اون همه علاقه بهش نکشم وسط .
بعدشم سعی کن چن تا بازی رو PC کامل بازی کنی و بلد باشی با موس نشونه بری بعد بیا واسه من بگو گیم پلی نداشت
اوکی پس چون گیم پلی کرایسیس نوب پسند نبوده خوشت نیومده اینم استدلالش مثه این تیکه از پستت بودBecause Gears a TPS , hell yeah ...
آخرین ویرایش: