Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بیا خلافشو ثابت کن ، ما که PC نداریم ، رفتیم منزل رفقا روی تنظیمات گرافیکی اُلترا نمیدونم چی چی (!) شروع کردیم به بازی کردن ، انصافا" بروبچ گلاب بروتون گیم پلیش به آدم احساس تهوع دست میداد ...
تکلیف شماره اول پر واضحه ، فروشش هم همینو نشون میده !!! ملت احمق نیستن فقط بخاطر گرافیک یه بازی رو بخرن که همینجورم شد !
نکته ی زیبا اینه که شماره دوم ( حداقل چیزایی که تا الآن نشون دادن ) همین گرافیک خیره کننده مثل شماره اولش تو زمان خودش نداره (مثلا"!) ...
صدقه سره کنسول هاس برادر این تیکه قرمزه . میتونی به تاپیک تصاویر Crysis 2 مراجعه کنی .
انصافا" بروبچ گلاب بروتون گیم پلیش به آدم احساس تهوع دست میداد ...
بار چندمت بود با PC بازی میکردی یه توضیح بیا وسط برا این .
گیم پلیش هم اتفاقا خیلی خوب بود . مثه اینه که بگی گیرز هر چی داره از گرافیکش داره آیا درسته ؟
تکلیف شماره اول پر واضحه ، فروشش هم همینو نشون میده !!!
بازی زمانی رو PC عرضه شد که PC اون زمان نابود بود . الان به خاطر Steam هم که شده فروشش خیلی بیشتر میشه . فروشش رو برو با عناوین دیگه PC غیر بازیهای بیلیزارد مقایسه کن بعدش صحبت می کنیم .
ملت احمق نیستن فقط بخاطر گرافیک یه بازی رو بخرن که همینجورم شد !
از ادراک من خارجه این قسمت .
من که کرایسیس رو با فریم زیر 20 بازی میکردم رو PC پکیدم ! اگه فقط گارفیک بود صد در صد ازش زده میشدم چون فریمم آشغال بود توی اون نسخه . به یه بازی میگن فقط گرافیک مثه فارکرای 2 .

خوب چرا نسخه PC ـش هم که محدودیتی نداره دیگه چشم گیر نیست ؟
حتما" میخوای بگی چون EA و کرایتک نمیخواستن بین نسخه های کنسولی و PC ـش خیلی فرق باشه ، آره ؟!
EA نمیخواد و گرنه کرایتک هیچ وقت بدش نمیاد . اگه EA بخواد از هر 3 پلتفرم سود کسب کنه باید یه کاری کنه که دو طرف به نسبت راضی باشن . PC گیمر ها با همینشم خیلی حال میکنن . چون گرافیکش همچنان خداست . کنسولی ها هم میگن سرمون کلاه نرفته . اما بجای گرافیک این بازی فیزیکش خداست . همه قدرت موتور که مربوط به گرافیک نیست . کافیه تریلر آخر رو دانلود کنی . اون صحنه ای که میپره رو شیشه رو نگاه کن شیشه چجوری خورد میشه .
ا
بار چندم رو چیکار داری ؟! آدم کور نیست خو ! من نمیدونم تعریف تو از گیم پلی چیه اصلا" ! :biggrin1: بیا اینو واسم روشن کن فرهود جان :biggrin1:
ضمنا" پای گیرز (ع) رو به این تاپیک باز نکنید خواهشا " ...
ممنون .
گیم پلی رابط بین من و بازیه . من به اختیاراتی که بازی در اختیارم میذاره تا ازش لذت ببرم میگم گیم پلی . تو هر چی دوست داری بهش بگو . اگه گسترده باشه و جذاب من پای بازی وایمیسم اگه نباشه که نگاشم نمی کنم .
چرا این چیزا فقط برای کرایسیس جیزه ؟ چرا کرایسیس فقط به گرافیک باید ختم شه ؟ دلیل بیار تا گیرز رو با وجود اون همه علاقه بهش نکشم وسط .

بعدشم سعی کن چن تا بازی رو PC کامل بازی کنی و بلد باشی با موس نشونه بری بعد بیا واسه من بگو گیم پلی نداشت :دی
Because Gears a TPS , hell yeah ...
اوکی پس چون گیم پلی کرایسیس نوب پسند نبوده خوشت نیومده :دی اینم استدلالش مثه این تیکه از پستت بود :دی

آخرین ویرایش:
فروشش هم بخاطر نسخه PCبودنش بود. کدوم بازی روی PC ،فروش کرده که این دومیش باشه؟(به غیر از MMO)
کالاو ! :دی
راجع به این نظرسنجی هم چی بگم والا :دی ؟
کرایسیس 2 گرافیکش بازم عالیه ، اما مثل یکش دیگه بقول دوستان Jaw Dropping نیست !
و چون از گرافیک دو سه رنگ(!) KZ رو نمیپسندم به کرایسیس رای میدم . کاش فقط بحث گرافیک مطرح نبود ! :دی
پ.ن : اصلا" رای نمیدم ! :|:دی
صدقه سره کنسول هاس برادر این تیکه قرمزه . میتونی به تاپیک تصاویر Crysis 2 مراجعه کنی .
خوب چرا نسخه PC ـش هم که محدودیتی نداره دیگه چشم گیر نیست ؟
حتما" میخوای بگی چون EA و کرایتک نمیخواستن بین نسخه های کنسولی و PC ـش خیلی فرق باشه ، آره ؟!

بار چندمت بود با PC بازی میکردی یه توضیح بیا وسط برا این .
گیم پلیش هم اتفاقا خیلی خوب بود . مثه اینه که بگی گیرز هر چی داره از گرافیکش داره آیا درسته ؟
بار چندم رو چیکار داری ؟! آدم کور نیست خو ! من نمیدونم تعریف تو از گیم پلی چیه اصلا" ! :دی بیا اینو واسم روشن کن فرهود جان :دی
ضمنا" پای گیرز (ع) رو به این تاپیک باز نکنید خواهشا " ...
ممنون .

دلیل بیار تا گیرز رو با وجود اون همه علاقه بهش نکشم وسط .
Because Gears a TPS , hell yeah ...

اوکی پس چون گیم پلی کرایسیس نوب پسند نبوده خوشت نیومده :biggrin1: اینم استدلالش مثه این تیکه از پستت بود :biggrin1:

ممنون ... یور رایت !

آخرین ویرایش:
از اونجایی که خیلی ها بلد نیستند تاپیک های مقایسه بزارن خودم دست به عمل شدم :d
با ورود به سال 2011 و تقریبا در نیمه اول سال دو عنوان fps وجود دارند که هر کدوم پر از ادعا .
الان پیدا کنید پرتقال فروش را .
در نهایت برنده این دو بازی با رقبای دیگر مقایسه خواهد شد :دی

دوست عزیز
شما بذار دو تا بازی بیاد. تا بعد............................

معلومه كه crysis اصلا دقت اين بازي در گرافيك شاهكاره تازه اگه اون گرافيك روي كنسول هم بياد كه فكر نميكنم همچين چيزي بشه ديگه از شاهكار هم رد ميشه .در مورد گيم پلي هم كه اين بازي تنوع جالبي داره

Crysis وقتی رفت طرف موجودات فضایی افتضاح شد شخصا تا وقتی بین سرباز ها بودم همه جوره فیض میبردم ولی وقتی پای فضایی ها اومد وسط تا اخر بازی به قول کیوان گلاب به روتون و رسوندیم به سقف ظاهرا تو Crysis 2 این حالت فضایی بیشتر هم شده و شخصا وقتی اینطور بازی هارو انجام میدم حال خوشی ندارم ولی KZ3 دشمناش جذاب تر و خوشگل تر از کرکتر اصلیاشنو در این زمینه قطعا Killzone 3
از نظر گیم پلی جفتشون مالی نیستن
در مورد گرافیک هم اگر مردین گرافیک PC ـه Crysis 2 رو با KZ2 مقایسه کنید کرایسیس کنسولی همین الانشم معلومه برای کنسول دارا و پی سی ندارا این اش کشک خاله میمونه چاره ندارن مهم پی سی ـه که به نظرم به احتمال خیلی زیاد KZ3 (مخصوصا از لحاظ بصری)جفت میکنه:d
پ.ن:گرافیک میخوای فقط دنده جنگی!!والا به خدا:d

اولین عکس بازی Crysis 2 نسخه PS3

Code:
[URL]http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2010/12/crysis2_ps3_01.jpg[/URL]

اگر فیل هست از عکس زیر استفاده کنید

• Like
Reactions: War Has Change

Code:
[URL]http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2010/12/crysis2_ps3_01.jpg[/URL]

چه عجب!1 عکس از نسخه PS3 ش!
به جزء نورپردازیش بقیه چیزاش افتضاحه!این عکس جدیده الان!؟مسخرس اگر الان بازی این باشه!

این الان تاپیک ـه یا Warzone؟:d
خدایی جای سوال داره.هنوز که هنوزه کرایسیس بازی میکنم روحم تازه میشه.اگر بر مبنای شماره های قبلشون هم بخواییم مقایسه کنیم نظر شخصی من اینه که کیلزون خیلی خشک و بی روح بود بر عکس کرایسیس که کاملا پویا و اکتیو بود.بحث گرافیک رو هم وسط نکشید که خندم میگیره:d
اين خشكي و بي روحي حس بازي رو انتقال ميداد
مثل اينه كه انتظار داشته باشيم silent hill مثل محيطهاي شاد و شهري resident evil يا dead rising باشه
اون حالتي رو كه شما خشك و بي روح ميدوني همون حس عميق نابودي تمدنه كه به خوبي در بازي حس ميشه

Code:

نور پردازیش خیلی عالیه.
اشتباه کردم به crysis رای دادم.البته من اون موقع نسخه pc تو ذهنم بود.

مهدکودک بود ، مرکز فال گیری و پیش گویی هم شد این BC !!!

همه پیش گویی شدن برا خودشون در حد U2:ی

اين خشكي و بي روحي حس بازي رو انتقال ميداد
مثل اينه كه انتظار داشته باشيم silent hill مثل محيطهاي شاد و شهري resident evil يا dead rising باشه
اون حالتي رو كه شما خشك و بي روح ميدوني همون حس عميق نابودي تمدنه كه به خوبي در بازي حس ميشه
:|
دوستان کیلزون فن باید این پست رو به معنای واقعی کلمه بپرستند، والا آخر ما نفهمیدیم که این گیم پلی مزخرف(صد رحمت به مزخرف) و سراسر خطی و اسکریپت شده و تو این لحظه اینو بکش برو جلو دقیقا تو اون منطقه(معمولا این منطقه یک متر در یک متر) اون یکیو بکش اگرم خواستی تیر نخوری کاور بگیر خدایی نکرده زخمی نشید و ... چه ربطی به جو سنگین بازی داشت؟ این گیم پلی خطی که حتی بدتر از MWها بود(دوستان الان نیایید بگید پای MW هم به این تاپیک باز شد که منظورم اصلا یه چیز دیگست) و دریغ از حتی یک نوآوری بود و غیر قابل درک(برای من) چی داشت که تا چیزی میشه دوستان فن جو سنگینش رو میارن وسط
خیلی خیلی جالبه که دوستان میگن اولین چیزی که درباره کرایسیس یادمون میاد گرافیکه؟!!! میشه بپرسم اولین چیزی که بعد از شنیدن کیلزون چی یادتون میاد؟ آهان یادم اومد! گیم پلی انقلابی و پر از نکته های سنگین!!! و دارای نوآوری های بیشمار
خودتم میگی‌ در درکم نیست. خوب نیست دیگه:). واگر نه ما خیلی چیزا یادمون میاد وقتی‌ اسم کیل زون میاد.
جیگر غیر قابل درک برای من رو واسه این گفتم که نمیدونم چرا گیم پلی خطی رو به جو سنگینش ربط میدن.اینا رو دیگه توضیح باید بدم؟ این دیگه به درک خودتون برمیگرده که از حرف من چی برداشت کنید؟:)

آخرین ویرایش:
دوستان کیلزون فن باید این پست رو به معنای واقعی کلمه بپرستند، والا آخر ما نفهمیدیم که این گیم پلی مزخرف(صد رحمت به مزخرف) و سراسر خطی و اسکریپت شده و تو این لحظه اینو بکش برو جلو دقیقا تو اون منطقه(معمولا این منطقه یک متر در یک متر) اون یکیو بکش اگرم خواستی تیر نخوری کاور بگیر خدایی نکرده زخمی نشید و ... چه ربطی به جو سنگین بازی داشت؟ این گیم پلی خطی که حتی بدتر از MWها بود(دوستان الان نیایید بگید پای MW هم به این تاپیک باز شد که منظورم اصلا یه چیز دیگست) و دریغ از حتی یک نوآوری بود و غیر قابل درک(برای من) چی داشت که تا چیزی میشه دوستان فن جو سنگینش رو میارن وسط
خیلی خیلی جالبه که دوستان میگن اولین چیزی که درباره کرایسیس یادمون میاد گرافیکه؟!!! میشه بپرسم اولین چیزی که بعد از شنیدن کیلزون چی یادتون میاد؟ آهان یادم اومد! گیم پلی انقلابی و پر از نکته های سنگین!!! و دارای نوآوری های بیشمار

خودتم میگی‌ در درکم نیست. خوب نیست دیگه:). واگر نه ما خیلی چیزا یادمون میاد وقتی‌ اسم کیل زون میاد.

جیگر غیر قابل درک برای من رو واسه این گفتم که نمیدونم چرا گیم پلی خطی رو به جو سنگینش ربط میدن.اینا رو دیگه توضیح باید بدم؟ این دیگه به درک خودتون برمیگرده که از حرف من چی برداشت کنید؟:)

قلوه تا حالا کیل زون بازی کردی؟ مگه باید گیم پلی غیر خطی‌ باشه تا جو سنگین شه؟

می‌شه به من بگید جّو سنگین رو داخل چی‌ می‌بینید؟

آخرین ویرایش:
و این دلیل میشه کرایسیس فقط گرافیک باشه ؟

نه دوسته من
منظورم اینه گرافیکش از گیم پلی و داستان و غیره خیلی سر تره

بیا خلافشو ثابت کن ، ما که PC نداریم ، رفتیم منزل رفقا روی تنظیمات گرافیکی اُلترا نمیدونم چی چی (!) شروع کردیم به بازی کردن ، انصافا" بروبچ گلاب بروتون گیم پلیش به آدم احساس تهوع دست میداد ...
تکلیف شماره اول پر واضحه ، فروشش هم همینو نشون میده !!! ملت احمق نیستن فقط بخاطر گرافیک یه بازی رو بخرن که همینجورم شد !
نکته ی زیبا اینه که شماره دوم ( حداقل چیزایی که تا الآن نشون دادن ) همین گرافیک خیره کننده مثل شماره اولش تو زمان خودش نداره (مثلا"!) ...

ای بابا
من گفتم گرافیکش بالاست
من حرفی از گیم پلی زدم؟

نیازی نیست که بگم وسعت محیط تا چه حد بود، نیازی نیست که بگم چه افکت‌های سنگینی‌ داشت با اون میدان جنگه غیر قابل باور پردازش میکرد.

اصلا مقایسه این ۲ تا خیلی مسخره است. این کجا اون کجا.

اصلا هم لازم نیست بگین کیلزون دو رو سی فریم اجرا میشد
و سه هم همینطور

Code:

گرافیک و کیفیت پایین بافتها به خاطر اینه که نسخه پی اس این بازی هستش

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or