Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اصلا مقایسه گرافیکی این دوبازی وقتی که هنوز منتشر نشدن کار اشتباهی هست از روی چندتا اسکرین شات و Trailer نمیشه درست قضاوت کرد درضمن با این که Crytek بزرگ هست و کارشو خوب بلده شکی توش نیست ولی اولین تجربه بازی سازیش رو کنسول هست ولی Guerrilla Games تجربه بیشتری داره و شاید بتونه گرافیک بهتری با KZ3 به خورد ملت بده:d

الان این راند آخر دیگه نه!؟بابا مگه این KZ چه هیزم تری به شما فروخته که هی فرت وفرت باید فایت بده!
بابا بچم از دست رفت!:d
خب چرا هیچ کی نمیندازه مثلا Rage با Crysis !؟
نمیگم کار بدیه اما Head To Head کردن که همش یه پاش KZ باشه خود به خود مشخص میکنه کدوم بازی برتره!

تریلر جدید رو از کیل زون دیدی یا نه؟
دیدم ......اون عکس هایی که از killzone گذاشتم به نظرت واسه e3 ؟:|:|
تو برو یه دور دیگه عکس های killzone 2 ببین بعد بیا به من و دوستان نشون بده چقدر پیشرفت کرده.....در ضمن کسی نگفت پیشرفت نکرده ، پیشرفتش نهایتا یه چیزی تو مایه های geow 2 نسبت geow 1 هست.

همینکه اینقدر پای kz میاد وسط یعنی ابر شاهکاریکه که همه دارن جون می کنن بهش برسن! :d
جالبه دوستان میان میگن rage بهتر از kz تو زمینه گرافیک عمل کرده ولی بازم میان مقایسه بین kz با crysis میزارن! اگه rage بهره که پس یه مقایسه بین rage با crysis بزارید! دیگه چرا kz :))

پیشرفتش نهایتا یه چیزی تو مایه های geow 2 نسبت geow 1 هست.
مگه GeOW 2 نسبت به GeOW 1 پیشرفتی هم کرده بود ؟! :)) بابا نزنید این حرفارو

آخرین ویرایش:
مگه GeOW 1 نسبت به GeOW 2 پیشرفتی هم کرده بود ؟! :)) بابا نزنید این حرفارو
برای شما و امثال شما نه!
پس kz3 هم نسبت به kz2 پیشرفتی نکرده!:|
جالبه انتظار منطقی بودن دارین بعد خودتون میاین این حرفا رو میزنین...

دقیقا
من اولین چیزی که بعد شنیدن اسم کرایسیس به مخم خطور میکنه گرافیکه
و این دلیل میشه کرایسیس فقط گرافیک باشه ؟

برای شما و امثال شما نه!
پس kz3 هم نسبت به kz2 پیشرفتی نکرده!:|
جالبه انتظار منطقی بودن دارین بعد خودتون میاین این حرفا رو میزنین...
همونجوری که پیشرفت KZ3 نسبت به KZ2 رو به GeOW 1 و GeOW 2 ربط میدن اعلام همچین حرفی حالا از طرف من یا هر کس دیگه منطقیه! :d
من منکر این نیستم که گیرز تو نسخه دوم پیشرفتی نداشت اما نسبت پیشرفت KZ3 هرچی که باشه خیلی بیشتر از مقیاس این بازیه!

آخرین ویرایش:
نتیجه جدید : Crysis فقط گرافیکه .
بیا خلافشو ثابت کن ، ما که PC نداریم ، رفتیم منزل رفقا روی تنظیمات گرافیکی اُلترا نمیدونم چی چی (!) شروع کردیم به بازی کردن ، انصافا" بروبچ گلاب بروتون گیم پلیش به آدم احساس تهوع دست میداد ...
تکلیف شماره اول پر واضحه ، فروشش هم همینو نشون میده !!! ملت احمق نیستن فقط بخاطر گرافیک یه بازی رو بخرن که همینجورم شد !
نکته ی زیبا اینه که شماره دوم ( حداقل چیزایی که تا الآن نشون دادن ) همین گرافیک خیره کننده مثل شماره اولش تو زمان خودش نداره (مثلا"!) ...

دیدم ......اون عکس هایی که از killzone گذاشتم به نظرت واسه e3 ؟:|:|
تو برو یه دور دیگه عکس های killzone 2 ببین بعد بیا به من و دوستان نشون بده چقدر پیشرفت کرده.....در ضمن کسی نگفت پیشرفت نکرده ، پیشرفتش نهایتا یه چیزی تو مایه های geow 2 نسبت geow 1 هست.

نیازی نیست که بگم وسعت محیط تا چه حد بود، نیازی نیست که بگم چه افکت‌های سنگینی‌ داشت با اون میدان جنگه غیر قابل باور پردازش میکرد.

اصلا مقایسه این ۲ تا خیلی مسخره است. این کجا اون کجا.

بیا خلافشو ثابت کن ، ما که PC نداریم ، رفتیم منزل رفقا روی تنظیمات گرافیکی اُلترا نمیدونم چی چی (!) شروع کردیم به بازی کردن ، انصافا" بروبچ گلاب بروتون گیم پلیش به آدم احساس تهوع دست میداد ...
تکلیف شماره اول پر واضحه ، فروشش هم همینو نشون میده !!! ملت احمق نیستن فقط بخاطر گرافیک یه بازی رو بخرن که همینجورم شد !
نکته ی زیبا اینه که شماره دوم ( حداقل چیزایی که تا الآن نشون دادن ) همین گرافیک خیره کننده مثل شماره اولش تو زمان خودش نداره (مثلا"!) ...
خدایش بازی قشنگ و عالی هست،گیم پلیش هم باحاله.من که باهاش حال کردم.
فقط داستانش یه مقداری شق القمر بود:دی.همین مبارزه توی یک محیط باز که تیریپ HALO میشه خودش خیلیه:x

فروشش هم بخاطر نسخه PCبودنش بود. کدوم بازی روی PC ،روش کرده که این دومیش باشه؟(به غیر از MMO)

یواش یواش!:دی

در صفحات بعدی دوستان به مقایسه KZ3 با قارچ خور هم خواهند رسید.
تو دیگه ترکوندی! همین الان به رَنک آسیاب بادی نائلت میکنم:دی

اول خودت اومدی تو این پست اسم GeoW رو آوردی، بعد الان اعتراض داری که چرا صحبت GeoW میکنن بقیه؟!

امکان نداره یک بازی مولتی از یک بازی اختصاصی گرافیکش بالاتر باشه...
الان اکثر مولتی ها روی 360 گرافیک بهتری نسبت به PS3 دارن حالا فرض کن این مولتی میخواد با یک بازی اختصاصی PS3 رغابت کنه.. عمراً..

همونجوری که پیشرفت KZ3 نسبت به KZ2 رو به GeOW 1 و GeOW 2 ربط میدن اعلام همچین حرفی حالا از طرف من یا هر کس دیگه منطقیه! :d
من منکر این نیستم که گیرز تو نسخه دوم پیشرفتی نداشت اما نسبت پیشرفت KZ3 هرچی که باشه خیلی بیشتر از مقیاس این بازیه!
گیج شدی یکم
درستش میشه این:
من منکر این نیستم که گیرز تو نسخه دوم پیشرفتی داشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or