در موررد گرافیک بازی باید بگم عنوانه بسیار عالی و شاخی هست . من تو بین بازی های عرضه شده و قبل از اینکه killzone 2 را بازی کنم نظرم gears of war 2 بود ولی حالا نظرم تا حدودی عوض شده .
کلا در مقیاس مقایسه اگه بکنم من از لحظ بصری gears of war 2 را بیشتر دوست دارم و به نظره من از لحاظ محیطهای هنری با معماری خاص و Draw Distance و از لحاظ تکسچر gears of war 2 بهتره . هرچند که تو بعضی از مراحل در gears of war 2 اینگونه نبود و به نظر میمود که تیم سازنده روشون کم کاری کردند و البته gears of war 2 دارای نورپردازی های روی کارا کتر بسیار عالی داره .اب در بازی هم که بسیار عالی بود , لوکیشن های بازی هم واقعا به نظر من نظیر نداره .
ولی خب killzone2 هم دارای بسیار ویژگی های متعددی و تقریبا افکتهای زیادی در بازی کار شده و در نمای کلی باعث شده بازی واقع گرا تر به نظر بیاد . افکتهای روی اسلحه و طراحی دقیق اسلحه ها . محیطهای بسیار پر تحرک و علاوه بر محیطهای دودی و دودهای حاصل از تمام انفجارها و اسلحه ها و بازی , دارای سایه های دینامیک بیشتر, نورپردازی هم یکی از نکات اوج بازی به حساب میاد .تکسچر بازی هرچند تا حدودی ضعیفتر از gow2 هست ولی این امتیاز را داره که تیم سازنده تونسته در تمام مراحل و نکات بازی کیفیت تکسچر ها را نگه داره و در نمای کلی تکسچر بازی را بسیار زیبا به نظر برسونن .
و مهمترین نکته انمیشن بسیار عالیه بازی که من در هیچ بازی تاکنون ندیدم همراه با چهره های جاندار .
من در مقایسه کلی و جمع بندی نهایی ( نه از تمام جهات ) که بخوام بکنم گرافیک killzone2 را بهتر میدونم ولی اگه epic میتونست گرافیک بازی را در gears of war 2 در تمام مراحل مثل مراحل اخر بازی البته قبل از سوار شدن به Brumak و همچنین مرحله های زیرزمینی Nexus که فوق العاده بود , کار کنه نظر من gow2 بود و اینم ناشی از عجله های مایکروسافت برای عرضه بازی در یه زمان معین هست .
ولی در اخر این حق killzone2 هست که برتریت را داره و این حاصل دسترنج 3 و 4 ساله تیم سازنده هست که به خوبی روی گرافیکه بازی کار کرده و تونسته بازی را در تمام جهات خوب کار کنه و تقریبا عیبی در بازی باقی نظاره .