Crysis 2 VS Killzone 3

کدام یک گرافیک بهتری خواهند داشت ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    305
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فقط خواستم بگم دیدید راست میگفتم که دو سر باخته؟!
نمونهش
همین دو نفر از 3 نفر بالایی!
یکیشون گفت که من دارم حاشیه درست میکنم!!!!!!!!!!!
اون یکی هم گفت خب میخواد نظر بقیه رو بدونه به من چه ربطی داره!!!!
حالا مطمئننا اونایی که منظور منو گرفتن متوجه شدن که همین آقایونی که میگن میخواد نظرات بقیه رو بدونه بعد ها مدعی میشن که شما بیخود کردید واسه کیلزون این همه هایپ درست کردید!!!!!
میخواید بحث بیخود کنید خب راست میگید به من چه ربطی داره بحث بیخود کنید!

فقط خواستم بگم دیدید راست میگفتم که دو سر باخته؟!
نمونهش
همین دو نفر از 3 نفر بالایی!
یکیشون گفت که من دارم حاشیه درست میکنم!!!!!!!!!!!
اون یکی هم گفت خب میخواد نظر بقیه رو بدونه به من چه ربطی داره!!!!
حالا مطمئننا اونایی که منظور منو گرفتن متوجه شدن که همین آقایونی که میگن میخواد نظرات بقیه رو بدونه بعد ها مدعی میشن که شما بیخود کردید واسه کیلزون این همه هایپ درست کردید!!!!!
میخواید بحث بیخود کنید خب راست میگید به من چه ربطی داره بحث بیخود کنید!

ای بابا
شما هی بیا هیزم بریز تو اتیش
بابا ملت دارن اختلاط میکنن شما وصلش کردی به هایپو بحث بیخودو ...

در موررد گرافیک بازی باید بگم عنوانه بسیار عالی و شاخی هست . من تو بین بازی های عرضه شده و قبل از اینکه killzone 2 را بازی کنم نظرم gears of war 2 بود ولی حالا نظرم تا حدودی عوض شده .
کلا در مقیاس مقایسه اگه بکنم من از لحظ بصری gears of war 2 را بیشتر دوست دارم و به نظره من از لحاظ محیطهای هنری با معماری خاص و Draw Distance و از لحاظ تکسچر gears of war 2 بهتره . هرچند که تو بعضی از مراحل در gears of war 2 اینگونه نبود و به نظر میمود که تیم سازنده روشون کم کاری کردند و البته gears of war 2 دارای نورپردازی های روی کارا کتر بسیار عالی داره .اب در بازی هم که بسیار عالی بود , لوکیشن های بازی هم واقعا به نظر من نظیر نداره .
ولی خب killzone2 هم دارای بسیار ویژگی های متعددی و تقریبا افکتهای زیادی در بازی کار شده و در نمای کلی باعث شده بازی واقع گرا تر به نظر بیاد . افکتهای روی اسلحه و طراحی دقیق اسلحه ها . محیطهای بسیار پر تحرک و علاوه بر محیطهای دودی و دودهای حاصل از تمام انفجارها و اسلحه ها و بازی , دارای سایه های دینامیک بیشتر, نورپردازی هم یکی از نکات اوج بازی به حساب میاد .تکسچر بازی هرچند تا حدودی ضعیفتر از gow2 هست ولی این امتیاز را داره که تیم سازنده تونسته در تمام مراحل و نکات بازی کیفیت تکسچر ها را نگه داره و در نمای کلی تکسچر بازی را بسیار زیبا به نظر برسونن .
و مهمترین نکته انمیشن بسیار عالیه بازی که من در هیچ بازی تاکنون ندیدم همراه با چهره های جاندار .
من در مقایسه کلی و جمع بندی نهایی ( نه از تمام جهات ) که بخوام بکنم گرافیک killzone2 را بهتر میدونم ولی اگه epic میتونست گرافیک بازی را در gears of war 2 در تمام مراحل مثل مراحل اخر بازی البته قبل از سوار شدن به Brumak و همچنین مرحله های زیرزمینی Nexus که فوق العاده بود , کار کنه نظر من gow2 بود و اینم ناشی از عجله های مایکروسافت برای عرضه بازی در یه زمان معین هست .
ولی در اخر این حق killzone2 هست که برتریت را داره و این حاصل دسترنج 3 و 4 ساله تیم سازنده هست که به خوبی روی گرافیکه بازی کار کرده و تونسته بازی را در تمام جهات خوب کار کنه و تقریبا عیبی در بازی باقی نظاره .
اون قسمت هایی که Bold کردی رو از بچه دو ساله هم در مورد تفاوت این دو بازی بپرسی خالصانه بهت میگه اما در مورد برتری تکسچر ها, کیفیت بصری, نورپردازی و... gears 2 :
تو این لینک یک مقایسه کلی از انجین دو بازی هست، کاملاً دقیق، میتونی ببینی این دو گیم چقدر با هم فاصله دارن از هر نظر:
http://www.lensoftruth.com/?p=4192

هرآینِه به هر دری میزنید که از خجالت kz3 در بیای.
بکش بیرون، یکن به خودت استراحت بده فرج جان.

Of course Crysis 2 !!! این دیگه نظر سنجی نمیخواد ! کافیه 2 تا عکس و دمو از هر کدوم مقایسه کنید تا فرق گیم پلی و جلوه های بصری رو ببینید ! البته نسخه ی PC کرایسی رو که نباید مقایسه کنیم چون واقعا ناجوانمردانست ولی تو نسخه های کنسولی هم Crysis قدرتشو نشون داد ! البته مسلما بعد کرایسیس KZ3 حرفای زیادی برای گفتن داره .

به نظرم Killzone 3
چون Killzone 3 روي كنسول يه شاهكارو مي افرينه ولي كرايسيس اين تجربه رو نداره
واي روي PC همه ديگه مي دونن كرايسيس يعني آخر همه چيز..............
ولي كنسول يه چيز ديگه هستش
من هم Killzone 2 رو بازي كردم و هم هر دو كرايسيس قبلي (وارهد هم ميگم)
و گرافيك خوبي داشتم و هر دو رو تمام كردم ولي حالي كه
Killzone بهم داد اصلا كرايسيس نداد
چون همه چيز كه گرافيك نيست;)

من برتری killzone 2 به geow 2 رو قبول دارم تو اکثر زمینه ها به جز جزییات به نظر من برتره ولی اینکه بگیم :
KZ3 هم چون دیگه انقدر اختلاف زیاد هست که نمیتونی GeoW3 رو علم کنی
واقعا بی انصافیه چون کاملا مشخصه که killzone 3 نسبت به شماره دومش پیشرفت چندانی نکرده ولی geow 3 به کلی دگرگون شده .
از لحاظ مدلینگ مطمعنم بهترین عنوان 2011 همین geaw 3 هست ، از لحاظ تکسچر هم همین طور ولی هنوز از لحاظ افکت های تصویری نسبت به بازی های دیگه ضعیف تره و اگه اپیک تو این یک سال رو این مورد بیشتر کار کنه مطمعنم از killzone 3 قوی تر عمل میکنه.

--- --- --- ---

در مورد kllzone 3 vs crysis 2 بنظرم از لحاظ مدلینگ Crysis 2 بهتره ، از لحاظ کیفیت بافت ها killzone 3 قوتر عمل کرده . از لحاظ افکت های تصویری هر دوتاشون خوبن ولی به نظر killzone افکت هاش بیشتر و سنگین تره و حالت سینمایی بیشتری داره .از طرف دیگه محیط crysis 2 بزرگتره و آزادی عمل بیشتری به player میده.
در کل هر و عنوان خوبن ولی به شخصه فکر میکنم crysis 2 تکنیکی و فنی تر ، killzone 3 هنری و سینمایی تر.

--- --- ---

نتیجه جدید : Crysis فقط گرافیکه .

خیلی وقته به این نتیجه رسیدن. :))

واقعا بی انصافیه چون کاملا مشخصه که killzone 3 نسبت به شماره دومش پیشرفت چندانی نکرده ولی geow 3 به کلی دگرگون شده .

جان من بیخیال.

تریلر جدید رو از کیل زون دیدی یا نه؟

ای بابا !! الان GeOW هم اومد وسط ؟!! بسه دیگه ....

سلام
ای بابا
شما چه قد رو این اسم حساسید
رفیقمون فقط یه مقایسه برای فهم بیشتر مطلب کرد

نتیجه جدید : Crysis فقط گرافیکه .

دقیقا
من اولین چیزی که بعد شنیدن اسم کرایسیس به مخم خطور میکنه گرافیکه

کلا باید یک تاپیک زده بشه به عنوان مقایسه همه بازی ها با هم ...

ما نشد پسته شمارو بخونیمو نخندیم

• Like
Reactions: .:Soheil:.
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or