Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
علی الحساب 10 روز مرخصی خوش بگزره تا بعد...

ای بابا چرا بن کردی:dمیزاشتی بازم میخندیدم:d
این دوستمون خیلی باحال بود.به هیچکدوم از سوالای من جواب نداد.البته امثال این دوستان تو این سایت قبلنا زیاد بودن.
الانم خوبه که همه چیز ثابت شد.اینجوری شاید دوستان سونی فن هم مقداری دز نظریاتشون معتدلتر باشن.

همون طور كه كاربر mohammad007 اشاره كردن حرفاي ايشون هيچ ربطي به PS فن ها نداره پس فردا نيان بگين شماها بودين از اين حرفا زديد و اين صحبت صرفا واسه تاكيد بيشتر گفتم

اما عجب مولتی ـی بود :دی
====
حالا تو یه فضای آروم یکی بیاد یه مقایسه درست کنه ببینیم چی به چیه .
عجب!!! شما كه منتظر مقايسه درست حسابي هستيد پس چرا راي دادي؟ بعضي از كارا اينقد عجيبه كه ادم ميخواد شاخ در بياره:-o

استغفر الله! ادم چی بگه دیگه اخه!
CRYSIS2%20VS%20KZ3.jpg

از کجا معلوم این اقا بازم USERساخته و با اونها هم رای داده! :d

ولی کلا گرافیک C2وKZ3به هم خیلی نزدیک هستش ولی C2نسخه 360 با اختلاف خیلی کمه جلو افتاده!

مثل این می مونه که تیمY5به4تیمXراشکست بده!ولی خب اون تیمی5 تا زده برندست نه اونی که4 تا زده! :d

همون طور كه كاربر mohammad007 اشاره كردن حرفاي ايشون هيچ ربطي به PS فن ها نداره پس فردا نيان بگين شماها بودين از اين حرفا زديد و اين صحبت صرفا واسه تاكيد بيشتر گفتم

پس الآن نظر این همه سایت رو قبول کردی دیگه ؟ :d
هم تو هم محمد :d منتظر جواب شما دو تا هستم :d

من با دانسته های خودم رأی دادم + چن تا مقایسه . اما مقایسه سطح بالا و عالی هنوز ندیدم .
مقاله Digital Foundary منتشر شد ؟!

صبح بخیر :d

عجب!!! شما كه منتظر مقايسه درست حسابي هستيد پس چرا راي دادي؟ بعضي از كارا اينقد عجيبه كه ادم ميخواد شاخ در بياره:-o
من با دانسته های خودم رأی دادم + چن تا مقایسه . اما مقایسه سطح بالا و عالی هنوز ندیدم .
صبح بخیر :d
چرا منو تو این موقعیت قرار می دین ؟ :دی آخه من مسافرت بودم :دی
لینکشو میدی ؟ :دی

پس الآن نظر این همه سایت رو قبول کردی دیگه ؟ :d
هم تو هم محمد :d منتظر جواب شما دو تا هستم :d
من خودم والا معتقدم كه هم سطحن تقريبا ديگه بايد خيلي ريز بينانه ديد تا بشه بهترين رو مشخص كرد چون از لحاظ 3D هم كيلزون 3 بهتر عمل كرده من بهش راي دادم;)
بله منتشر شده

چرا منو تو این موقعیت قرار می دین ؟ :دی آخه من مسافرت بودم :دی
لینکشو میدی ؟ :دی
فرهود تایپیکش که هست اینجا

49sn8ct0dzjq6dovy3r.png
1oggbgyo1ot0jruml250.png

می گم میپیچونی میگی نه!!!!
از الانم می دونم جواب بعدیت چیه
اینه که ign چه سایت خل و چلیه و یه مشت آدم هالو توش ریخته و...
آقا این بحث ها هیچ وقت به نتیجه نمی رسه
و من الله توفيق!!:d:d.شما خودت جواب سوال خودتو دادي ديگه لازم نيست من حرفي بزنم.

ای بابا چرا بن کردی:dمیزاشتی بازم میخندیدم:d
این دوستمون خیلی باحال بود.به هیچکدوم از سوالای من جواب نداد.البته امثال این دوستان تو این سایت قبلنا زیاد بودن.
الانم خوبه که همه چیز ثابت شد.اینجوری شاید دوستان سونی فن هم مقداری دز نظریاتشون معتدلتر باشن.
آقا ربطی به تعادل نداره من خودم یه پی سی فن هستم! اما دارم میگم رو نسخه High End
DirectX9ش واقعا با کیلزون 3 برابری میکرد.
هرکی از دوستان شک و شبهه ای داره من حاضرم و مطمعنم بلوف هم نمیزنم برا حرفم هرکی خواست قدمش رو چشم تشریف بیاره خونمون بهش نشون میدم.... اختلاف چشم گیری پیدا نکردم اما در این جهت دارم میگم که کیلزون 3 بهتر بود چون رو کنسول 380 تومنی داشتم رانش میکردم کرایسیس هم رو کیس 3تومنی.
رو کنسول هم فکر کنم کاملا مشخص باشه که کیلزون 3 بهتر عمل کرده تا کرایسیس 2.
هرکی که خواست تشریف بیاره خونمون شماره موبایل بدید... پیام خصوصی بدید بیاید خونمون یه مقایسه صد در صد میکنیم.
تو اون شلمشولباییکه سهرابی را انداخت کسی منظور من رو نفهمید.... حرف من اینه نسخه کرایسیس 2 PC فدای کنسولای بی خود شد.... به طوری که High Endش داره با کیلزون 3 رقابت میکنه....
دوستان اگه خواستند بازم تشریف بیارند من در خدمتشون هستم ستینگ بازی روی هر گرافیکی خواستند بذارند بعد با کیلزون 3 مقایسه میکنیم...

من خودم والا معتقدم كه هم سطحن تقريبا ديگه بايد خيلي ريز بينانه ديد تا بشه بهترين رو مشخص كرد چون از لحاظ 3D هم كيلزون 3 بهتر عمل كرده من بهش راي دادم;)

بله منتشر شده

ببین منم دقیقا همین رو میگم که هم سطحن !

اما الآن بحث اینه که نظر سایت ها رو که فعلا به عنوان بهترین گرافیک هست قبول داری ؟ :d (تا U3 بیاد :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or