علی الحساب 10 روز مرخصی خوش بگزره تا بعد...
عجب!!! شما كه منتظر مقايسه درست حسابي هستيد پس چرا راي دادي؟ بعضي از كارا اينقد عجيبه كه ادم ميخواد شاخ در بياره:-oاما عجب مولتی ـی بود
====
حالا تو یه فضای آروم یکی بیاد یه مقایسه درست کنه ببینیم چی به چیه .
همون طور كه كاربر mohammad007 اشاره كردن حرفاي ايشون هيچ ربطي به PS فن ها نداره پس فردا نيان بگين شماها بودين از اين حرفا زديد و اين صحبت صرفا واسه تاكيد بيشتر گفتم
من با دانسته های خودم رأی دادم + چن تا مقایسه . اما مقایسه سطح بالا و عالی هنوز ندیدم .
مقاله Digital Foundary منتشر شد ؟!
من با دانسته های خودم رأی دادم + چن تا مقایسه . اما مقایسه سطح بالا و عالی هنوز ندیدم .عجب!!! شما كه منتظر مقايسه درست حسابي هستيد پس چرا راي دادي؟ بعضي از كارا اينقد عجيبه كه ادم ميخواد شاخ در بياره:-o
چرا منو تو این موقعیت قرار می دین ؟ آخه من مسافرت بودمصبح بخیر :d
من خودم والا معتقدم كه هم سطحن تقريبا ديگه بايد خيلي ريز بينانه ديد تا بشه بهترين رو مشخص كرد چون از لحاظ 3D هم كيلزون 3 بهتر عمل كرده من بهش راي دادمپس الآن نظر این همه سایت رو قبول کردی دیگه ؟ :d
هم تو هم محمد :d منتظر جواب شما دو تا هستم :d
بله منتشر شدهمقاله Digital Foundary منتشر شد ؟!
و من الله توفيق!!:d:d.شما خودت جواب سوال خودتو دادي ديگه لازم نيست من حرفي بزنم.
می گم میپیچونی میگی نه!!!!
از الانم می دونم جواب بعدیت چیه
اینه که ign چه سایت خل و چلیه و یه مشت آدم هالو توش ریخته و...
آقا این بحث ها هیچ وقت به نتیجه نمی رسه
آقا ربطی به تعادل نداره من خودم یه پی سی فن هستم! اما دارم میگم رو نسخه High Endاین دوستمون خیلی باحال بود.به هیچکدوم از سوالای من جواب نداد.البته امثال این دوستان تو این سایت قبلنا زیاد بودن.ای بابا چرا بن کردی:dمیزاشتی بازم میخندیدم:d
الانم خوبه که همه چیز ثابت شد.اینجوری شاید دوستان سونی فن هم مقداری دز نظریاتشون معتدلتر باشن.
سلام خدمت شما.الان كدوم از سوالاي شما بدون جواب مونده!!من حاضرم بهش جواب بدم!!البته اگه منطقي باشه!!
به هیچکدوم از سوالای من جواب نداد
من خودم والا معتقدم كه هم سطحن تقريبا ديگه بايد خيلي ريز بينانه ديد تا بشه بهترين رو مشخص كرد چون از لحاظ 3D هم كيلزون 3 بهتر عمل كرده من بهش راي دادم
بله منتشر شده