Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
درود ؛ رضا نکنه منظورت اینه آی جی انی ها ، هالو هستن ، آره ؟
اولا اشكان نه رضا!!دوما هالو كه هستن كيوان:d:d.وقتي ميان به عنوان داغوني مثل Homefront نمره 9 ميدن ديگه چه انتظاري ميشه رفت.بعدم منظور من از نظر گرافيكي بود كه اون دوستمون گير داده بود.

آقا ربطی به تعادل نداره من خودم یه پی سی فن هستم! اما دارم میگم رو نسخه High End
DirectX9ش واقعا با کیلزون 3 برابری میکرد.

کرایسیس2 روی پی سی هم بهترین گرافیک را بین بازی ها داره! بعد شما می گی نسخه پی سی هم باKZ3برابری می کنه! یعنی کلا پی سی کشک دیگه! (فعلا که نسخه 360در مجموع بهتره ! )
نمی دونم چه سیستم 3میلیونی داری که تفاوت این ها را نفهمیدی عزیز دل!
1.detail distance
2. sun shaft
3.particle effects
4-DOF
5-تکسچر ها تو پی سی یک مقدار بهتر هستش!
تازه تو پی سی AAهم داره که کنسول نداره!
تازه پچ DX11هم که بیاد احتمالا این تفاوت بیشتر هم میشه!

آقا جون اختلافش 2.600 2.700 پول نیستش.... شما اگه کیلزون 3 رو 2ساعت اول رو با 2 ساعت اول کرایسیس2 مقایسه گرافیکی بصری بکنی میبینی که اختلافش 10%هم نیست.... من فقط یه نتیجه گرفتم اونم اینه که عظمتی که کرایسیس 1 داشت تو زمان خودش اصلا کرایسیس2 نداره!!!!!! اونم بخاطر مولتی شدنشه!
در مجموع نسخه کرایسیس رو کنسول از پی اس3 بهتر هستش اما از کیلزون سه بهتر نیستش.
منتظر DX11 هستیم!

اولا اشكان نه رضا!!دوما هالو كه هستن كيوان:d:d.وقتي ميان به عنوان داغوني مثل Homefront نمره 9 ميدن ديگه چه انتظاري ميشه رفت.بعدم منظور من از نظر گرافيكي بود كه اون دوستمون گير داده بود.
اره خیلی هالو هستن که u2 رو بازی سال کردن.
بیخیال اشکان تو این موردا دیگه بامبولی نمونده،حداقل یه چیز جدید پیدا کنین.

بیخیال اشکان تو این موردا دیگه بامبولی نمونده،حداقل یه چیز جدید پیدا کنین.
اي بابا.تو ديگه چرا رامين!!:d:d.خدايي همين Ign بعضي وقت ها تو نمره دادن اجهاف ميكنه.گفتم كه نمونش همين Homefront.بعدم بامبول كجا بود!!:d

آقا جون اختلافش 2.600 2.700 پول نیستش.... شما اگه کیلزون 3 رو 2ساعت اول رو با 2 ساعت اول کرایسیس2 مقایسه گرافیکی بصری بکنی میبینی که اختلافش 10%هم نیست.... من فقط یه نتیجه گرفتم اونم اینه که عظمتی که کرایسیس 1 داشت تو زمان خودش اصلا کرایسیس2 نداره!!!!!! اونم بخاطر مولتی شدنشه!
منتظر DX11 هستیم!
شما داری می گی از نظر بصری!من منظورم گرافیک تکنیکی بود! وگرنه خب بازی دیگه هم هستن که گرافیک بصری بالایی داشته باشن!

ببین منم دقیقا همین رو میگم که هم سطحن !

اما الآن بحث اینه که نظر سایت ها رو که فعلا به عنوان بهترین گرافیک هست قبول داری ؟ :d (تا U3 بیاد :d )
نه ندارم:| :dبه 2 دليل
1-من فكر كنم IGN كلا موقع نقد بازي جو گير شده چون واسه نسخه ايكس باكس اومد گفت بهترين گرافيك كنسولي ولي واسه نسخه PC گفت يكي از بهترين ها خوب اين غير منطقيه الان رو PC چه بازي اي داريم كه گرافيكش از Crysis 2 بالاتر باشه يا اصلا باهاش برابر باشه
2-به قول محمد منتقد موقع نقد بازي فقط Crysis 2 رو ميبينه نمياد در كنارش كيلزون 3 يا انچارتد 2 رو قرار بده مقايسه كنه و بعد بگه كدوم بهترينه ممكنه اون موقع هيچ ذهنيتي از گرافيك كيلزون 3 نداشته باشه
DF رو هم كه خوندم مستيقما چيزي نگفته به خاطر همين خيلي ترديد دارم واقعا سخته بشه گفت كدوم بهتره
بیخیال اشکان تو این موردا دیگه بامبولی نمونده،حداقل یه چیز جدید پیدا کنین
خوب چه ربطي داره قرار نيست كه IGN هرچي گفت درست باشه اون موقع كه اومد گرافيك سال رو MGS4 انتخاب كرد چرا بعضيا زير سوال بردنش يا عجيب ترين نمرش دادن 10 به گرافيك MW2 بود

آخرین ویرایش:
خوب بنده به نصیحت دوست عزیزم سینا گوش میدم و دیگه با کسانی که اپسیلونی منطق ندارن بحث نمیکنم.اونائی که دوستای من هست میدونن من چجوری اخلاقی دارم،حالا 2 نفر بیان بگن که تو فنی،اصلا برام ارزشی نداره حرفشون.وقتی که میشنوم که کرایسس 2 روی pc high end به پای کیلزون 3 نمیرسه،جای هیچ بحثی نمیمونه.خیلی جالبه فن های اصلی ps3 قبول کردن بعد سایر آقایون دارن حرفایی میزنن که آدم رو روانی میکنه.

• Like
Reactions: koorosh sh
و باز هم دعوای الکی و..... 29 صفحه به چی رسیدین ؟ من میگم 50 صفحه هم اضافه بشه به هیچی نمیرسین .

چه KZ3 بهتر باشه چه C2 اول اخرش هرکس هرکدام رو دستگاهی داشته باشه میشینه بازی میکنه حال میکنه انقدر دعوا نداره .

من تا 13 نمیتونم C2 رو بازی کنم اما واقعا با عکس ها به نظر گرافیک واقعا عالی داره حتی اگه تعادل در کل بازی نباشه یک جورای گرافیکش رئال تر هستش .

نه ندارم:| :dبه 2 دليل
1-من فكر كنم IGN كلا موقع نقد بازي جو گير شده چون واسه نسخه ايكس باكس اومد گفت بهترين گرافيك كنسولي ولي واسه نسخه PC گفت يكي از بهترين ها خوب اين غير منطقيه الان رو PC چه بازي اي داريم كه گرافيكش از Crysis 2 بالاتر باشه يا اصلا باهاش برابر باشه
2-به قول محمد منتقد موقع نقد بازي فقط Crysis 2 رو ميبينه نمياد در كنارش كيلزون 3 يا انچارتد 2 رو قرار بده مقايسه كنه و بعد بگه كدوم بهترينه ممكنه اون موقع هيچ ذهنيتي از گرافيك كيلزون 3 نداشته باشه
DF رو هم كه خوندم مستيقما چيزي نگفته به خاطر همين خيلي ترديد دارم واقعا سخته بشه گفت كدوم بهتره

خوب چه ربطي داره قرار نيست كه IGN هرچي گفت درست باشه اون موقع كه اومد گرافيك سال رو MGS4 انتخاب كرد چرا بعضيا زير سوال بردنش يا عجيب ترين نمرش دادن 10 به گرافيك MW2 بود

پس الآن بر چه مبنایی U2 بهترین گرافیک شد سال خودش ؟ :d مگه نمیگی سایت ها رو قبول نداری ؟ :d
بعد اینجا بحث IGN نیست ! 90% سایت ها دارن میگن C2 بهترین گرافیک شوتر ها رو داره :d حالا IGN رو قبول نداشته باشی این همه سایت و مجله دیگه رو هم قبول نداری ؟ :d
پس اگر U3 رو همین منابع به عنوان بهترین انتخاب کنن ، تو نباید قبول داشته باشی :d چون اینجا نظرشون رو نداشتی :d

کرایسس 2 روی pc high end به پای کیلزون 3 نمیرسه
اولا گفتم از نظر بصری!
دوما اگه رو پی سی های اند کار کرد بهتری نگیری جای تعجب داره!
سوما معلوم کن میخوای در مورد چی حرف بزنی؟؟؟؟ فن های اصلی پی اس3 چیو قبول کردند؟؟؟ قبول کردند که کرایسیس 2 رو کنسول از کیلزون 3 بهتر بوده؟؟؟ من خودم که پی اس فن نیستم نمیتونم قبول کنم یه دلیلم برا حرفم ارائه دادم اونم جای تیر و تخریب محیطه که کیلزون 3 خیلی از کرایسیس 2 جلو تره رو کنسول! رو پی سی هم اگه کرایسیس 2 بهتر نباشه باید شک کرد!
چهارما نگفتم به پا کیلزون 3 نمیرسه! گفتم برابری میکنند اونم از نظر بصری و گرنه از نظر تکنیکی فقط تو Effect های محیط کرایسیس 2 بهتر بود وگرنه تو فاصله ها نزدیک بازیکن با هم برابری میکردند!!! وقتی تو بازی سنگ و خاک میریزه رو زمین اما اثری از سنگ و خاک نمیمونه پس باید پی سی رو بندازی دور! این اولین مشکل بازی رو پی سی بود که به خاطر نبود DX11 هست.
پنجما شما که میگفتی چرا تیکه تیکه از هرجا دلش میخواد جواب کاربرا رو میده و شما جوابت رو نگرفتی باید خدمت عرض کنم که خودت هم مثل اون اقا یه تیکه از پست من رو برداشت تغییرش دادی گذاشتی تو پستت.
ششما با شما کاملا اشنایی دارم شخصیتت هم میشناسم فقط این و اون رو سر کار میذاری مثل قضیه پی اس3! ادم با ثباتی نیستید.
هفتما: حرفی داشتی خصوصی بگو در خدمتتیم.
هشتما: با این سنت هنوز اصول اولیه جواب دادن رو بلد نیستی وقتی پست من رو کامل نخوندی!

منتظر DX11 هستیم!
منظورم کرایسیس 360 بوده!

+++++++++++++++
در کل ادمیم که همیشه حرفم رو زدم چه به نفع 360 چه به نفع پی اس3 و کامل هم زدم تو تاپیک بازی بالت استورم پی سی هم گفتم نسخه 360 خیلی بهتر از نسخه های اند بازی رو پی سی از نظر گرافیک بصری بوده.
این یه مثال بود که به دوستان ثابت کنم خودم ادم میانه روی هستم.

حدس زدم این نمیتونه نظر آقا داداشت باشه ! بگذریم ، اما :
9ـی که به HF داشت بنظر من خیلی مشکلی نداره ، خلاصه که من خلّی به IGN اعتقاد دارم .

من خودم والا معتقدم كه هم سطحن تقريبا ديگه بايد خيلي ريز بينانه ديد تا بشه بهترين رو مشخص كرد چون از لحاظ 3D هم كيلزون 3 بهتر عمل كرده من بهش راي دادم;)
تو تاپیک امتیازات بازی که یادمه همه میگفتن چرا از 3D بازی حرفی نمیزنن منتقد ها ! با اینکه اگه نقطه ی قوتش بود حتما ذکر میکردن...
من هنوز 3D کرایسیس رو تست نکردم شاید از کیلزون بدتر باشه ولی چیزی که دیدم کیلزون 3D ش چیز خاصی نبود یعنی یه جورایی افتضاحم بود ! یه عمق معمولی در حالی که خیلی بازی رو سیاه کرده بود ولی از همه افتضاح تر این بود که دموهای بین بازی و مراحل رو در حالت 3D نشون نمیداد !!! یعنی کشک دیگه چون منی که یه بار میخوام این بازی رو انجام بدم و لذت 3D رو ببرم میخوام بدونم داستان بازی چی به چیه (البته اگه حساب کنیم بازی داستان داشت :دی ! شوخی...) ولی دریق از نمایش دمویی ... کلا همین موضوع اخر به نظرم هر چه قدر که حسن داشته باشه 3D یه بازی رو بی ارزش میکنه ! تو تنظیماتم چیز خاصی پیدا نکردم واسه درست کردنش امیدوارم کرایسیس حداقل این طور نباشه...

ویرایش:

بله :دی کیوون ثونی فان گفت که به علت بازی کردن نسخه ی کپی و و حذف cutscene های 3 بعدیش برای اینکه حجم واسه دانلود پایین بیاد دمو های 3D رو حذف کردن :دی رسما داشتم شاخ در می اوردم ها :دی !! ولی در کل 3D ش چیز خاصی نداشت...(مقایسه نسبت به فیلم های 3 بعدی!)

آخرین ویرایش:
پس الآن بر چه مبنایی U2 بهترین گرافیک شد سال خودش ؟ :d مگه نمیگی سایت ها رو قبول نداری ؟ :d
بعد اینجا بحث IGN نیست ! 90% سایت ها دارن میگن C2 بهترین گرافیک شوتر ها رو داره :d حالا IGN رو قبول نداشته باشی این همه سایت و مجله دیگه رو هم قبول نداری ؟ :d
پس اگر U3 رو همین منابع به عنوان بهترین انتخاب کنن ، تو نباید قبول داشته باشی :d چون اینجا نظرشون رو نداشتی :d
خوب اونجاها خودمم به همين نتيجه ميرسم اگه سايتا بگن فلان بازي گرافيكش بهترينه خودم ميشينم بازيش ميكنم ببينم حقيقت داره يا نه وگرنه هدف نظرسنجي براي چيه اينه كه تجربيات خودتو در نظر بگيري من ميگم نميشه با قاطعيت گفت كدوم يك از اين 2 تا بازي گرافيك بهتري دارن چون سايتا با قاطعيت تمام اين حرفو زدن من اينو نمي تونم قبول كنم يادته كه همه سايتا گفتن 3D كرايسيس 2 مايل ها از كيلزون 3 جلوتره ولي DF گفت كه 3D كرايسيس 2 در حد و اندازه كيلزون 3 نيست خوب اينجا اشتباه كردن
تو تاپیک امتیازات بازی که یادمه همه میگفتن چرا از 3D بازی حرفی نمیزنن منتقد ها ! با اینکه اگه نقطه ی قوتش بود حتما ذکر میکردن...
من هنوز 3D کرایسیس رو تست نکردم شاید از کیلزون بدتر باشه ولی چیزی که دیدم کیلزون 3D ش چیز خاصی نبود یعنی یه جورایی افتضاحم بود ! یه عمق معمولی در حالی که خیلی بازی رو سیاه کرده بود ولی از همه افتضاح تر این بود که دموهای بین بازی و مراحل رو در حالت 3D نشون نمیداد !!! یعنی کشک دیگه چون منی که یه بار میخوام این بازی رو انجام بدم و لذت 3D رو ببرم میخوام بدونم داستان بازی چی به چیه (البته اگه حساب کنیم بازی داستان داشت :biggrin1: ! شوخی...) ولی دریق از نمایش دمویی ... کلا همین موضوع اخر به نظرم هر چه قدر که حسن داشته باشه 3D یه بازی رو بی ارزش میکنه ! تو تنظیماتم چیز خاصی پیدا نکردم واسه درست کردنش امیدوارم کرایسیس حداقل این طور نباشه...
اره نميدونم دليلش چيه ولي توي مقاله DF به اين موضوع اشاره شده خود من كه هيچ كدومو 3D تست نكردم يعني اصلا نمي تونم كه تست كنم بر مبناي مقاله DF گفتم
خب بازي واقعا داستان نداشت كلا داستانو زدن سلاخي كردن نه براش كارگردانيه درست حسابي كردن نه براي ميان پرده هاش 3D گذاشتن
خب اون موقع میشه نظر خودت نه نظر کلی :d پس اونوقت یعنی خودت این نظر رو داره و نمیتونی به کسی بگی بهتره
همیشه باید یه معیاری باید باشه که بشه گفت چه بازی بهتره ! که به نظرم بهترین مبنا ، نظر کلی تمام سایت ها و مجلات هست. بالاخره وقتی بیشترشون یه نظر مشترک داشته باشن یعنی بهتره دیگه ! معیاری بهتر از این سراغ داری ؟

3D جفتشون چیز خاصی نیست
اره منم ميگم نظر شخصيمه بنده به هيچ عنوان به كسي به زور نگفتم بهتره من منظورم بيشتر اين بود كه منتقدا تو اين يه مورد يكم زياده روي كردن وگرنه من به هيچ عنوان سايتا رو زير سوال نبردم و نخواهم برد الان نظر تماميه اين دوستاني كه اينجا راي يا نظر دادن كاملا محترمه وقتي اونا ميگن بهتره ديگه من چيكاره بيدم:d

آخرین ویرایش:
خوب اونجاها خودمم به همين نتيجه ميرسم اگه سايتا بگن فلان بازي گرافيكش بهترينه خودم ميشينم بازيش ميكنم ببينم حقيقت داره يا نه وگرنه هدف نظرسنجي براي چيه اينه كه تجربيات خودتو در نظر بگيري من ميگم نميشه با قاطعيت گفت كدوم يك از اين 2 تا بازي گرافيك بهتري دارن چون سايتا با قاطعيت تمام اين حرفو زدن من اينو نمي تونم قبول كنم يادته كه همه سايتا گفتن 3D كرايسيس 2 مايل ها از كيلزون 3 جلوتره ولي DF گفت كه 3D كرايسيس 2 در حد و اندازه كيلزون 3 نيست خوب اينجا اشتباه كردن

خب اون موقع میشه نظر خودت نه نظر کلی :d پس اونوقت یعنی خودت این نظر رو داره و نمیتونی به کسی بگی بهتره
همیشه باید یه معیاری باید باشه که بشه گفت چه بازی بهتره ! که به نظرم بهترین مبنا ، نظر کلی تمام سایت ها و مجلات هست. بالاخره وقتی بیشترشون یه نظر مشترک داشته باشن یعنی بهتره دیگه ! معیاری بهتر از این سراغ داری ؟

اره نميدونم دليلش چيه ولي توي مقاله DF به اين موضوع اشاره شده خود من كه هيچ كدومو 3D تست نكردم يعني اصلا نمي تونم كه تست كنم بر مبناي مقاله DF گفتم
خب بازي واقعا داستان نداشت كلا داستانو زدن سلاخي كردن نه براش كارگردانيه درست حسابي كردن نه براي ميان پرده هاش 3D گذاشتن
3D جفتشون چیز خاصی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or