Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
میثم,یعنی الان با اون عقل خودت,این نکات سبز رنگ به اون نکات قرمز رنگ چربش نداره!؟:biggrin1:
یعنی تو مثلا ترجیح میدادی بازی این نکات سبزی که گفتی رو نداشت,عوضش تیر میزدی به دیوار جاش میموند!!؟یعنی واقعا این اینقدر مساله ی مهمیه!!؟ خدایی اصلا درکت نمیکنم!:biggrin1:
نه جور در نمیاد ولی ببین من نمیدونم دقیقا چه جوری بگم، نیگا یه دیوار سفید و تمیز وقتی یه لکه ی سیاه بندازی روش کاملا معلوم میشه درسته؟ ولی اگر همون دیوار کثیف باشه دیگه اون لکه معلوم نیست.
من میگم مثلا این همه سعی و تلاششون قابل ستایش ولی خب مثلا توی KZ3 اون دیوار رو اینقدر تمیز نکردن که یه لکه ی سیاه اینقدر خودنمایی بکنه ولی توی C2 دقیقا این اتفاق افتاده.

کلا Crytek تو برنامه نویسی ضعیفه، باگ های متعدد و خیلی چیز های دیگه توی دومین نسخه از بازیش کاملا مشهود بود.
بعد انشاالله تابستون نظر قطعی ام رو درباره این دو بازی میدم :-".

ولی در کل طرفدارای KZ3 خیلی بی منطق بحث میکنند ... !!! با پوزش البته.

من تقریبا 3 ساعت بازی کردم ، اول بگم خب اگه کلا خیلی بخوایم تکنیکی بررسی کنیم و مثلا فیزیک رو در نظر بگیریم ، محیط بزرگ رو در نظر بگیریم ، افکتهای آتیش و انفجار و آب ، نورپردازی ، طیف رنگ ، خب اینا همه توی Crysis بهتره .
اما مثلا تکسچرها واقعا Killzone بهتره و عمق بیشتری داره ... محیط های بسته توی Crysis خیلی معمولی ه ( Crysis 1 هم همین مشکل رو داشت ) و انیمیشن ها هم توی Killzone بهتره ، فریم ریت KZ 3 هم بهتره خب .
اگه بخوایم همه اینا را جمع بزنیم و خب برتری های Crysis کاملا بیشتره ، مخصوصا با در نظر گرفتن محیط های خیلی بزرگتر و فیزیک پویا تر .
اما یه ایراد داره Crysis اونم اینه که گرافیکش یه دست نیست ، یعنی واقعا یه جاهایی بدون شک بهترین گرافیک از هر نظر هم بصری و هم تکنیکی رو داره ولی یه جاهایی ( مخصوصا indoor ) خیلی معمولی میشه و فقط میشه گفت خوبه یا بد نیست !
گرافیک KZ3 یک دست تره البته نه اینکه اونم همیشه توی اوجش باشه ، ولی نوسانش از Crysis کمتره !
به نظر من 3 تا بازی توی این نسل بوده که گرافیکشون تقریبا توی همه مراحل یک دست و در اوج بوده ، U2 ، GeOW 1 و GeOW 2 . حتی بازیهایی مثل MGS 4 یا GOW III هم شاید در مجموع و یه جاهایی در مقایسه با اینا بهتر باشن ولی اونا هم یه جاهایی افت داشتن به نسبت خودشون .

در کل Crysis 2 از Killzone 3 گرافیک تکنیکی و بصری بهتری داشت اما نه به قول دوستان با اختلاف زیاد و اگه به نظر کسی Killzone 3 بهتره نباید بگیم مذخرف میگه یا حتما فقط به دلیل Fanboy بودن این حرف رو میزنه ... و نظر قابل احترامی هم هست . همونطور که مثلا اگه سال 2008 به نظر مثلا خود من و خیلی از سایتها و مجلات MGS 4 بهترین گرافیک رو داشت اما انتخاب GeOW 2 هم اصلا چیز عجیبی نبود و منطقی هم بود .

و من الله توفيق!!:d:d.شما خودت جواب سوال خودتو دادي ديگه لازم نيست من حرفي بزنم.
بله دیگه ما شما ها رو شناختیم تا یه سایت به نفعتون هست خیلی سایت منطقی ای هست ولی خدا اونروز رو نیاره که به ضررتون باشه :d:d دیگه نه زیر می زارید نه رو ،هرچی به ذهنتون می رسه می گید ...(دوست من یه وقت ناراحت نشی اینا فقط برا fun هستش:d:d)
ولی دیگه من از این پحث های پچگونه حالم بهم می خوره و اصلا دیگه تو این سایت هیچ پستی نمی دم (مگه دیوونم وقتم رو سر این چیز های مسخره صرف کنم)

و بله این 0.5 نمره چه ها که نمکینه تفاوت بنیادی دو بازی رو مشخص کرد و به طور کلی ساختار سونی و GG و KZ3 رو منفجر کرد.! تبریک میگم پیروزی بزرگی بود...

دوست من شما که نمی دونید بحث چیه آخه چرا قضاوت می کنی؟:-/
بعد هم مگه جنگه که میگی پیروزی بزرگی بود؟:-sشما دیدگاهت کلا نسبت به مقایسه اشتباه ست یا شاید مال من اشتباهه ، چون من این مقایسه رو جنگ و رو کم کنی و ... اینا نمی دونم.
کلا همتون موفق باشید.:x

آخرین ویرایش:
من تقریبا 3 ساعت بازی کردم ، اول بگم خب اگه کلا خیلی بخوایم تکنیکی بررسی کنیم و مثلا فیزیک رو در نظر بگیریم ، محیط بزرگ رو در نظر بگیریم ، افکتهای آتیش و انفجار و آب ، نورپردازی ، طیف رنگ ، خب اینا همه توی Crysis بهتره .
اما مثلا تکسچرها واقعا Killzone بهتره و عمق بیشتری داره ... محیط های بسته توی Crysis خیلی معمولی ه ( Crysis 1 هم همین مشکل رو داشت ) و انیمیشن ها هم توی Killzone بهتره ، فریم ریت KZ 3 هم بهتره خب .
اگه بخوایم همه اینا را جمع بزنیم و خب برتری های Crysis کاملا بیشتره ، مخصوصا با در نظر گرفتن محیط های خیلی بزرگتر و فیزیک پویا تر .
اما یه ایراد داره Crysis اونم اینه که گرافیکش یه دست نیست ، یعنی واقعا یه جاهایی بدون شک بهترین گرافیک از هر نظر هم بصری و هم تکنیکی رو داره ولی یه جاهایی ( مخصوصا indoor ) خیلی معمولی میشه و فقط میشه گفت خوبه یا بد نیست !
گرافیک KZ3 یک دست تره البته نه اینکه اونم همیشه توی اوجش باشه ، ولی نوسانش از Crysis کمتره !
به نظر من 3 تا بازی توی این نسل بوده که گرافیکشون تقریبا توی همه مراحل یک دست و در اوج بوده ، U2 ، GeOW 1 و GeOW 2 . حتی بازیهایی مثل MGS 4 یا GOW III هم شاید در مجموع و یه جاهایی در مقایسه با اینا بهتر باشن ولی اونا هم یه جاهایی افت داشتن به نسبت خودشون .

در کل Crysis 2 از Killzone 3 گرافیک تکنیکی و بصری بهتری داشت اما نه به قول دوستان با اختلاف زیاد و اگه به نظر کسی Killzone 3 بهتره نباید بگیم مذخرف میگه یا حتما فقط به دلیل Fanboy بودن این حرف رو میزنه ... و نظر قابل احترامی هم هست . همونطور که مثلا اگه سال 2008 به نظر مثلا خود من و خیلی از سایتها و مجلات MGS 4 بهترین گرافیک رو داشت اما انتخاب GeOW 2 هم اصلا چیز عجیبی نبود و منطقی هم بود .

الان داشتم KZ3 بازی میکردم نتیجه:
نورپردازی:
Crysis 2

وسعت محیط:
Crysis 2

تعداد آبجکتها:
Crysis 2

افکتها:
Crysis 2

AA:
KZ3

انیمیشن:
تقریبا مساوی ولی یکمی KZ3 بهتره

خط آخر:
Crysis 2 هر چیزی که KZ3 داره رو بهترشو داره این بازی افکتهای بی نظیر KZ3 رو با نور پردازی بهتر در محیطهای وسیع تر به نمایش گذاشته ولی بازی چندتا باگ داره که باید با Patch درستش کنن تا عالی تر بشه.

این پست من تو صفحه 4 همین تاپیکه تقریبا باهات هم نظرم به جز قضیه تکسچرها توی KZ3 تکسچرها بعضی جاها خیلی خوبه ولی بعضی جاها ضعیفه.

من تقریبا 3 ساعت بازی کردم

خوب نیما جان یه مقدار بیشتر بازی بازی هرچه قدر جلوتر میره زیبا تر میشه :d

ولی انصافا دو سه تا از ps3 فن ها سعی میکنن از رو منطق صحبت کنن که نیما هم جزو اونهاست :d

سلام
نیما بعد اینکه بازی رو تموم کردی تو تاپیک رای بده :دی

اقایون این دلایل من برای بهتر بودن کیلزون
1 نداشتن هیچ باگی در بازی
2هوش مصنوعی که واقعا تک
3گیم پلی درگیر کننده که با اضافه شدن ارمان های مثل درگیری های نزدیک(با دست کردت تو چشم حریف با چاقو گردن زدن و4 مد دیگه ) و نحوه سنگر گیری که شوچنکو خودشو روی زمین میکشه مثل بازی سوم شخص میاد)
4 وجود وسایل نقلیه پیشرفته مثل ماشین مثل کوله پشتی پرنده مثل اون دستگاه که میشینی توش با دست کنترلش میکنی
5 بودن زره های پیشرفته که با اون میتونیند غیب شد یا شکل حرف شد
6 مهم ترین اصل گرافیک که ما نمیگیم از کرایسیس بهتره ولی محیط ها جوری طراحی شده که حس جنگ واقعی به ادم منتقل میکنه (دیوار های خورد شده ماشین های منفجر شده جای تیر روی دیوار ها جای خمپاره روی زمین دود های موجود در هوا یا تیکه های خاکستر معلق روی هوا یا برف های زیبا ) که در کرایسیس خوب کار نشده یا گرافیک اسلحه ها که خداییش تو کیلزون خیلی بهتر بود

7 بودن اسلحه های پیشرفته مثلا اون اسلحه هست که یارو رو تو هواتیکه تیکش میکنی وجود اسلحه های زیاد
8 من قسمت انلاین کرایسیسو بازی نکردم ولی اینجوری که اسنیک میگه 2 تا مپ بیشتر نداره ولی کیلزو 7 تا زمین داره با 3 تال مد جنگ یکی که سینماتیک حمله میکنی یا به پایگات حمله میشه خیلی سینماتیک کار شده
یکی او حالتی که هر تیمی که بیشتر بکشه یکی دیگه warzone که عشق خودمه میمیرم براش همه کاری میکنن انلاینم کیلزو واقعا قشنگ
اینا رو تکذیب کنید

msra اینا همش دلایل شخصیه منم بخوام نظر شخصی بدم همشو به نفع کراسیس تغییر میدم.راست میگی برو یه دو تا منبع یا عکس یا تریلر بذار بعد با اونا ثابت کن کیلزون3 بهتره.بحث تموم شد بزرگترین فن های ps3 زدن کنار حالا ایشون نظر شخصی میده واسه ما

msra اینا همش دلایل شخصیه منم بخوام نظر شخصی بدم همشو به نفع کراسیس تغییر میدم.راست میگی برو یه دو تا منبع یا عکس یا تریلر بذار بعد با اونا ثابت کن کیلزون3 بهتره.بحث تموم شد بزرگترین فن های ps3 زدن کنار حالا ایشون نظر شخصی میده واسه ما
اون مدارکم که اوردی نظر شخصی نویسنده بوده منم بیام نقد کنم مینویسم

کیلزون بهترین بازی تا قیامت
اونوقت گنده های فن بوی ps3 کی

با این پستت کلا دگرگونم کردی :دی کلا نظرم بهت عوض شد . خیلی هم منطقی گفتی یعنی تو تک تک حرفات باهات موافقم !
آریا بیا یاد بگیر! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or