Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
بچه ها این msra خیلی دلش خوشه اگه بخوایم همه جانبه در نظر بگیریم نظر خودم اینه:
گیم پلی:تنوع حرکات تو کراسیس بهتره نبردها تو کیلزون هیجان بیشتری داره .هوش مصنوعیه کیلزون3 بهتره و تونسته این قسمتو به نفعه خودش تموم کنه.

موسیقی و صداگذاری:رو موسیقی کراسیس هانس کار کرده و واقعا نسبت به کیلزون3 برتره صداگذاری در قسمت انفجار و تیراندازی حتی راه رفتن کراسیس بهتره.

داستان:اصلا کیلزون3 بدترین داستان بیا اول شخصارو داره و کراسیس در این بخش بهتره.

و اما گرافیک که بحث اصلیه:باگ هم قسمتی از گرافیک هم گیم پلی که کیلزون توش برتری داشت.اما از نظر فریم ریت .وسعت محیط.نورپردازی.افکت ها.ابجکتها و به خصوص تکسچرها کراسیس2بهتر بود

نتیجه:کراسیس2 بهتره

بیخیال این ps3 بازا فقط از یک جمله پیروی میکنن:ما مقایسه.نظرسایتا .عکسا و این چیزا حالیمون نیست فقط نظر خودمون
داداش این بحثا قبلا شده و دو طرف به توافق رسیدیم . با تاخیر فاز اینجا اومدی بالا پایین نپر و تاپیکو متشنج نکن . به سلامت ;)

اگه بخوایم همه اینا را جمع بزنیم و خب برتری های Crysis کاملا بیشتره ، مخصوصا با در نظر گرفتن محیط های خیلی بزرگتر و فیزیک پویا تر .
اما یه ایراد داره Crysis اونم اینه که گرافیکش یه دست نیست ، یعنی واقعا یه جاهایی بدون شک بهترین گرافیک از هر نظر هم بصری و هم تکنیکی رو داره ولی یه جاهایی ( مخصوصا indoor ) خیلی معمولی میشه و فقط میشه گفت خوبه یا بد نیست !
بیا دقیقا حرف منو زد دیگه.

بعد میان منو میزنن :d.

فعلا که شماها نمیتونین ببینین c2 بر بازیه انحصاریتون غلبه کرده.پس مواظب باش کور نشی.100تا id هم بسازی حقیقت عوض نمیشه:))
داداش همه راه اومدن الا شما :d. وقتی میگن یه گیم به دیگری غلبه کرده که از هر جهتی که به گیم نیگا میکنی بگی بله آقا این گیم کاملا سرتره .
کرایسیس فقط گرافیک بصری و یه خورده داستانش جلو تر از کیل بود . حتی امتیازاشون هم تو همه سایتا یکیه .
از این انحصاریا ما زیاد داریم نگران غلبه و اینا نباش حداقل باید 5 سالی گیم بسازین اونم همش تو کیفیت کرایسیس و بهتر (که امکان نداره) تا بتونین غلبه کنین . پس وقتی میگی غلبه دقت کن .:d
این کلمه های له کرد و داغون کرد و ... همه فک میکنم از روی ... هستش . ( تو این جمله منظورم شما نبودی)

بس كنيد ديگه باشه اقا شماها به ما غلبه كرديد ماها له شديم نابود شديم كنسول شماها اول بهترين ابر رايانه معجزه قرن محبوب ترين پر فروش هيولا چقد اخه بچه ايد شماها يه ذره جنبه داشته باشيد )x

ببخشید من میتونم رای رو عوض کنم؟!:d
اون موقع که رای دادم Crysis2 رو بازی نکرده بودم!
اشکال نداره.یکی از رای KZ2 کم میکنیم به Crysis 2 اضافه میکنیم!!!:دی :دی
نه جور در نمیاد ولی ببین من نمیدونم دقیقا چه جوری بگم، نیگا یه دیوار سفید و تمیز وقتی یه لکه ی سیاه بندازی روش کاملا معلوم میشه درسته؟ ولی اگر همون دیوار کثیف باشه دیگه اون لکه معلوم نیست.
من میگم مثلا این همه سعی و تلاششون قابل ستایش ولی خب مثلا توی KZ3 اون دیوار رو اینقدر تمیز نکردن که یه لکه ی سیاه اینقدر خودنمایی بکنه ولی توی C2 دقیقا این اتفاق افتاده.
باشه.قبوله.امیدوارم در آینده سره بازی های دیگه هم اینقدر ریز بین باشی و به اون لکه های سیاه توجه کنی!:دی

کلا Crytek تو برنامه نویسی ضعیفه، باگ های متعدد و خیلی چیز های دیگه توی دومین نسخه از بازیش کاملا مشهود بود.
باز برگشتیم سره خونه ی اول که!!:دی باز داری به خاطر اون لکه های سیاه,اون دیوار سفید به اون بزرگی رو زیر سوال میبری.همین که همچین چیزی داره رو کنسول 5 سال پیش اجرا میشه خودش قدرت برناه نویسی تیم Crytek رو نشون میده بر خلاف چیزی که میگی.

بحث از اول مقایسه گرافیکی دو بازی بود نه بحث در مورد کنسولها بود نه در مورد انحصاری ها نه در مورد گیم پلی و ... که خیلی از کاربرها (نمی گم فن ها ) (می گم به اشتباه) این موارد رو در میان گذاشتن ! .

باشه.قبوله.امیدوارم در آینده سره بازی های دیگه هم اینقدر ریز بین باشی و به اون لکه های سیاه توجه کنی!:biggrin1:
من درباره COD MW همین طور حرف زدم، که نیما اصا بهم اخطار داد :d. سر AC BH هم نظرم رو هم درباره گرافیک هم بازیش گفتم که یکی از بچه ها افتاده بود دنبال منو بزنه :d. من فقط روی Halo نمیتونم نظر بدون تعصب بدم :-".
باز برگشتیم سره خونه ی اول که!!:biggrin1: باز داری به خاطر اون لکه های سیاه,اون دیوار سفید به اون بزرگی رو زیر سوال میبری.همین که همچین چیزی داره رو کنسول 5 سال پیش اجرا میشه خودش قدرت برناه نویسی تیم Crytek رو نشون میده بر خلاف چیزی که میگی.

من فقط تو یه سطح نبودن بازی مشکل دارم، این که یه جاش خیلی خوبه یه جاش بد خیلی رو اعصاب آدم میره :d. مثال رو زدم، الان مثلا من اتاقم رو کاغذ دیواری کردم ولی رنگ دربمم خیلی بد بود هرکی میومد تو اصلا اتاق رو نگا نمیکرد میگفت اِ درب چرا این رنگیه :d یعنی یه چیز بد کلا کمالات یه بازی رو به باد میده :d.

البته من قبول دارم خدایی Crytek خیلی خوب کار کرد روی کنسول هایی که الانش هم با زور سرم و آمپول زنده اند اما ضعف برنامه نویسی رو داره چون بازیش باگ داره :d.

بیخیال این ps3 بازا فقط از یک جمله پیروی میکنن:ما مقایسه.نظرسایتا .عکسا و این چیزا حالیمون نیست فقط نظر خودمون
فكر نميكني حرفي كه زدي در مورد Xbox بازا هست نه PS3 بازا!!شما هي عكس ميزاريد كه مثلا تو اين عكس كيفيت تفنگ بهتره!!:dنسبت به اين عكس يا اينكه 100 لينك و منبع از سايتا و مجلات ميزاريد.
بعدم نميدونم اين بحث مسخره تا كي ميخواد ادامه پيدا كنه!!جاي يه نفر فكر كنم همه بايد برن سفر!!:d:d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or