Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
kz3 تو خواب شب همچین گرافیکی داشته باشه....

i204764_1921.jpg
این عکس که شما نشون میدی خیلی عالیه ولی اگر دقت کنی هنوز اون قسمت خراب آسفالت جلوی ماشینه لود نشده :d.
در کنار این همین قسمت که آب جمع شده اگر بهش شلیک کنی یا روش راه بری هیچ اثری از تاثیر آب نمیبینی ...

منم قبول نکردم بهترینه ها :-".
البته اگر آدم حساب میکنین :d.

این عکس که شما نشون میدی خیلی عالیه ولی اگر دقت کنی هنوز اون قسمت خراب آسفالت جلوی ماشینه لود نشده :d.
در کنار این همین قسمت که آب جمع شده اگر بهش شلیک کنی یا روش راه بری هیچ اثری از تاثیر آب نمیبینی ...

منم قبول نکردم بهترینه ها :-".
البته اگر آدم حساب میکنین :d.
البته میثم کیلزون هم تو اکثر جاها کلا ابش بی تفاوته! دوستانی که بازی کردن میدونن چی میگم.
مثلا فکر کنم تو اون مراحل برفی اب دریا هیچ عکس العملی از خودش نمیداد وقتی بهش شلیک میکردی.(دقیقه یادم نیست فکر بزرگترینش این قسمت بود)

البته میثم کیلزون هم تو اکثر جاها کلا ابش بی تفاوته! دوستانی که بازی کردن میدونن چی میگم.
مثلا فکر کنم تو اون مراحل برفی اب دریا هیچ عکس العملی از خودش نمیداد وقتی بهش شلیک میکردی.(دقیقه یادم نیست فکر بزرگترینش این قسمت بود)
من فقط خواستم برای اطلاع بگم :d این تصویر از لحاظ بصری خیلی فوق العاده است ولی از لحاظ تکنیکی کلا از بالا و پایین نقص داره :d.

اونوقت اگه من شلیک کردم و روی اب هم اثری داشت چی؟
نمیدونم اون وقت حتما تو درست گفتی دیگه :d.
من که تست کردم نشد!

وحید جان قربونت برم از شما بعیده دیگه... اینجا تقریبا همه دیگه سرشون تو کاره و متوجه میشن که مقایسه نسخه PC با یه بازیه کنسولی عادلانه و عاقلانه نیست. عکسهای CR2 که گذاشتی ماله نسخه کنسولی نیست.

وحید جان قربونت برم از شما بعیده دیگه... اینجا تقریبا همه دیگه سرشون تو کاره و متوجه میشن که مقایسه نسخه PC با یه بازیه کنسولی عادلانه و عاقلانه نیست. عکسهای CR2 که گذاشتی ماله نسخه کنسولی نیست.

سرشون تو کاره تو کاره:d

crysis2 نسخه کنسولی و pc به غیر از فریم بالاتر هیچ تفاوتی نداره مگر اینکه دایرکس 11 بیاد
در ضمن kz3 هم میخواست روی pc بیاد تا من عکساش رو بزارم:d

همه قول کردن c2 بهتره من هنوز ول کن ماجرا نیستم=))

سرشون تو کاره تو کاره:d

crysis2 نسخه کنسولی و pc به غیر از فریم بالاتر هیچ تفاوتی نداره مگر اینکه دایرکس 11 بیاد
در ضمن kz3 هم میخواست روی pc بیاد تا من عکساش رو بزارم:d

همه قول کردن c2 بهتره من هنوز ول کن ماجرا نیستم=))
یه نگاه به ویدیو مقایسه gt بنداز وحید!

رزولوشن و MSAA کشکن دیگه :d

وحید نگو این حرفارو !

یه نگاه به ویدیو مقایسه gt بنداز وحید!

=))

با میخواستین چی بگم به مهدی؟
بگم اره راست میگی نسخه pc خیلی تفاوت داره و اینا؟

تو این 3 سال نقهمیدین بی منطق ترین عضو bc منم؟:d (جوگیر نشین شوخی بود)
در ضمن kz3 میخواست نسخه pc داشته باشه تا از اونم عکس بزارم پس مشکل خودشه:d
crysis 2 بهتره

بیا>:d<

آخرین ویرایش:
=))

با میخواستین چی بگم به مهدی؟
بگم اره راست میگی نسخه pc خیلی تفاوت داره و اینا؟

تو این 3 سال نفهمیدین بی منطق ترین عضو bc منم؟:d

آفرین. منم دقیقا این همه وقت(از تاپیک مشهور قبلی:d) منتظر همین یه جمله بودم. دیگه هیچ مشکلی ندارم.کرایسیس2 بهتره.
سال نو همه مبارک:x>:d<

منم موفق شدم رو ps3 بازي كنم...بدون شك به نظر من KZ3 خيلي بهتره...2تا نكته گرافيكي C2 از KZ3 بهتر اونم آب و آتش هست كه تو C2 خيلي عاليه...ولي تو فضاهاي بسته بازي هيچ نكته گرافيكيه محسوسي نداره...تكسچر ها خيلي ضعيفتر از KZ3 هست...همه منظره ها از دور قشنگه و نزديك ميشي زياد جالب نيست..3D هم خوبه..ولي عمق KZ3 بيشتره...

باز نظر شخصی!اگه بخوایم با نظر شخصی پیش بریم که فایده نداره من میام میگم گرافیک کراکدون2 از انچارتد بالاتره.بهتره با دلیل و مدرک اثبات کنین نظراتتون رو نه فقط بگین این نظر منه منبعم هم عقلمه اینجور هیچ کس قبول نداره

باز نظر شخصی!اگه بخوایم با نظر شخصی پیش بریم که فایده نداره من میام میگم گرافیک کراکدون2 از انچارتد بالاتره.بهتره با دلیل و مدرک اثبات کنین نظراتتون رو نه فقط بگین این نظر منه منبعم هم عقلمه اینجور هیچ کس قبول نداره
من که یه میلیون دلیل و منطق رو کردم هی گفتین خب این که حساب نیست، این که مهم نیست، این رو که بیخیال، اینم زیاد جالب نیست، این که توی بازی های دیگه نیست، این که توی فلان بازی هم نیست، این که عیب نداره، این که خب بستگی به علاقه داره، این رو که اصلا حساب نکن روش، این رو هم نظری ندارم، این رو هم گیر بیخودی میدی ...

راستی یه موردی گفتم موقع نامرئی شدن سایه حذف نمیشه، اینجا حرفم رو پس میگیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or