Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
مهم اينجاست كه كرايتك ثابت كرد قدرتمند ترين انجين رو ساخته روي مولتي پلتفورم !!!

بقيش ديگه باد هواست !!!
از هر لحاظ حساب كني ( مولتي پلتفورم و اولين تجربه ي كرايتك روي كنسول و .....) كرايسز قوي تر عمل كرده !! :praying:

منم موفق شدم رو ps3 بازي كنم...بدون شك به نظر من KZ3 خيلي بهتره...2تا نكته گرافيكي C2 از KZ3 بهتر اونم آب و آتش هست كه تو C2 خيلي عاليه...ولي تو فضاهاي بسته بازي هيچ نكته گرافيكيه محسوسي نداره...تكسچر ها خيلي ضعيفتر از KZ3 هست...همه منظره ها از دور قشنگه و نزديك ميشي زياد جالب نيست..3D هم خوبه..ولي عمق KZ3 بيشتره...
مشکل همینه شما نباید روی PS3 بازی میکردی،بحث ما نسخه 360 و کیلزون هست.

مشکل همینه شما نباید روی PS3 بازی میکردی،بحث ما نسخه 360 و کیلزون هست.
عجب حرف باحالي زدي رامين!!:d:d.چه ربطي داره اخه!! يعني ميخواي بگي بنده خدا اشتباه كرده كه روي Ps3 بازي كرده!!دوست عزيز اتفاقا بهترين كارو كردي!!:d:d

دوستان من نمیخوام طرفداری Killzone 3 رو بکنم. ولی تمام مقایسه ها و تبلیغاتی که برای Crysis 2 شد همش نسخه PC بازی بود . در ضمن نسخه 360 و PS3 فرق زیادی ندارند . بازی در کنسول

که افت فریم شدیدی داره . باگ هم که نگم بهتره . هوش مصنوعی هم که ...

• Like
Reactions: Miesam
دوستان من نمیخوام طرفداری Killzone 3 رو بکنم. ولی تمام مقایسه ها و تبلیغاتی که برای Crysis 2 شد همش نسخه PC بازی بود . در ضمن نسخه 360 و PS3 فرق زیادی ندارند . بازی در کنسول

آقا ول کن . بزار خوش باشن دیگه جون من . تاپیک به زور آروم شده . آقا کرایسیس بهتره 360 هم خدای گرافیکه ;)

این مسئله حل شد باباجان:dc2 بهترین گرافیک کنسولی شد.
كي همچين حرفي زده حسين جان!!:-/
منم موفق شدم رو ps3 بازي كنم...بدون شك به نظر من KZ3 خيلي بهتره...2تا نكته گرافيكي C2 از KZ3 بهتر اونم آب و آتش هست كه تو C2 خيلي عاليه...ولي تو فضاهاي بسته بازي هيچ نكته گرافيكيه محسوسي نداره...تكسچر ها خيلي ضعيفتر از KZ3 هست...همه منظره ها از دور قشنگه و نزديك ميشي زياد جالب نيست..3D هم خوبه..ولي عمق KZ3 بيشتره...

بيا اينم يه نمونش.حرف درست جواب نداره.

مثل اینکه دوستان در کمال آرامش نمیتونن از بازی مورد نظرشون طرفداری کنن و حتما باید توهین به هم بکنن تا ثابت بشه بازی مورد نظرشون بهتره؟
بار آخر هستش که دارم میگم
لطف کنید و تاپیک را با مسخره بازی و توهین به بیراهه نکشید

مثل اینکه دوستان در کمال آرامش نمیتونن از بازی مورد نظرشون طرفداری کنن و حتما باید توهین به هم بکنن تا ثابت بشه بازی مورد نظرشون بهتره؟
بار آخر هستش که دارم میگم
لطف کنید و تاپیک را با مسخره بازی و توهین به بیراهه نکشید
درود بر تو نويد جان.والا ما هم همين نظرو داريم ولي مثل اينكه بعضي از كاربرا نميتوتن بدون توهين كردن حرف بزنن.

دوستان درست یا غلط بودن این 2 عکس رو نمیدونم
PS3

ps3-rollover_05.jpg

xbox 360

xbox-360-rollover_05.jpg

آخرین ویرایش:
درود بر تو نويد جان.والا ما هم همين نظرو داريم ولي مثل اينكه بعضي از كاربرا نميتوتن بدون توهين كردن حرف بزنن.

دوست عزیز;)نسخه ps3 این بازی hd نیس در صورتی که نسخه x360 اون hd هستش........تقریبا همچین فرقایی باعث شده که سایتی مثه ign به گرافیک ps3 نمره 8.5 و به گرافیک x360 نمره 9.5 رو بده........... .

دوستان راس میگن....... .:)

/
.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or