Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
بچه ها واقعا کراسیس رو x360 از ps3 بهتره؟:( من نمیدونم چرا بازیهای انحصاری ps3 از لحاظ گرافیکی اینقدر چشم نوازن پس چرا تو بازیهای مولتی از x360 کم میاره؟)x
به نظر من دو دلیل داره:
1- عدم آشنایی سازنده ها با سخت افزار ps3
2- یا اینکه عمدا با این کار میخوان x360 رو بهتر جلوه بدن که این یه خیانت بزرگ در حد تیم ملیه!

1.من نمیدونم لامصب این سخت افزار ps3 چیه که آدمایی مثل کارمک و یارلی و ... و کمپانیهای بزرگ بازی سازی ازش سر در نمیارن تازه گیها شایعه شده که حتی خداوند تبارک و تعالی هم نتونسته قدرت این کنسول رو محاسبه کنه :d

2. مگه نمیدونی اینا کار استکبار جهانی و دشمنانه که با توطئه چینی قصد دارن مسائل رو به چشم ملتهای آزاد اندیش جهان وارونه جلوه بدن.:(

آخرین ویرایش:
ای قربونت . حالا موند فقط آقای gartall که یکم هم خودشو خالی کنه با این پستای قشنگش( پسته 530 ) اونم فک کنم درست میشه . آقا میگه کل بازیای انحصاریتونو مغلوب کرده . مگه کشکه که یه بازی با اون همه ایراد بیاد کله بازیارو مغلوب کنه ؟ فقط شورت کریتوس صدبار با ارزش تره . چرا حرف خنده دار میزنی آخه مایکل جکسون :دی
ببین دوست من این راه بحث نیست.منم بلدم بیام دست بندازمو مسخره کنم ولی مشکل جهان سوم دقیقا همینه که ادمهایی وجود دارن که اصلا منطق ندارنو هیچ چیزی حتی حقیقت و واضحات نمیتونه چشم بسته و متعصبشون رو باز کنه.شما نمیخوای قبول کنی خوب نکن.فکر کن اینهمه سایت هم مثل من و امثال من که اعتقاد دارن c2 سرتره عقده ای هستن.ولی به خدا قسم با این حرفا هیچی عوض نمیشه.

ببین دوست من این راه بحث نیست.منم بلدم بیام دست بندازمو مسخره کنم ولی مشکل جهان سوم دقیقا همینه که ادمهایی وجود دارن که اصلا منطق ندارنو هیچ چیزی حتی حقیقت و واضحات نمیتونه چشم بسته و متعصبشون رو باز کنه.شما نمیخوای قبول کنی خوب نکن.فکر کن اینهمه سایت هم مثل من و امثال من که اعتقاد دارن c2 سرتره عقده ای هستن.ولی به خدا قسم با این حرفا هیچی عوض نمیشه.
من نگفتم که سرتر نیست . قبول کردم بهتره .خوب ولی فقط گرافیک کرایسیس از کیلزون یخورده بهتره( به قول خودتون اختلافشون اندکه ) خوب که چی ؟ این دلیل نمیشه که گیمه بهتری باشه؟ اگه اینجوری بود که اونوخ dragon age origins باید با اون گرافیکش بدترین بازیه سال میشد که دیدین game of the year شد. در کل این حرف که نمیدونم کرایسیس کله انحصاریتون رو مغلوب کرده و خورده و نابود کرده و اینا ... یکی که این حرفو میزنه ینی من از انحصاریای ps3 عقده دارم الان فرصتی پیش اومده که خالی کنم .

آخرین ویرایش:
1.من نمیدونم لامصب این سخت افزار ps3 چیه که آدمایی مثل کارمک و یارلی و ... ازش سر در نمیارن :d

2. مگه نمیدونی اینا کار استکبار جهانی و دشمنانه که با توطئه چینی قصد دارن مسائل رو به چشم ملتهای آزاد اندیش جهان وارونه جلوه بدن.:(

1- عزیز من سردر نمیارن یا نمیخوان سردر بیارن!!:d آخه وقتی تو یه بازی مثل فیفا فرق دارن، درحالیکه نسبت به بازیهای بزرگ زیاد حجم گرافیکی نداره پس نشون میده که یا سردر نمیارن یا اینکه این کاراشون عمدیه!!:>
2- ... آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه:d:d:d:d

من نگفتم که سرتر نیست . قبول کردم بهتره .خوب ولی فقط گرافیک کرایسیس از کیلزون یخورده بهتره خوب که چی ؟ این دلیل نمیشه که گیم بهتری باشه؟ اگه اینجوری بود که اونوخ dragon age origins باید با اون گرافیک بدترین بازیه سال میشد که دیدین game of the tear شد. در کل این حرف که نمیدونم کرایسیس کله انحصاریتون رو مغلوب کرده و خورده و نابود کرده و اینا ... یکی که این حرفو میزنه ینی من از انحصاریای ps3 عقده دارم الان فرصتی پیش اومده که خالی کنم .
عزیزم این اشتباهت به مراتب از قبلیه بزرگتره:dدرسته گیم پلی چیزه سلیقه ای هست ولی مطمئنم اگه یه نظرسنجی بشه c2 به مراتب بیشتر رای میاره.اصلا فکر میکنم یکی از دلایل فروش نه چندان خوبش هم همین باشه.در مورد موسیقی که که استاد زیمر روی هرچی اهنگسازه کم کرده.داستان kz هم که انقدر بده نیازی به مقایسه نداره.در جمیع جهات c2 سرتره.

عزیزم این اشتباهت به مراتب از قبلیه بزرگتره:dدرسته گیم پلی چیزه سلیقه ای هست ولی مطمئنم اگه یه نظرسنجی بشه c2 به مراتب بیشتر رای میاره.اصلا فکر میکنم یکی از دلایل فروش نه چندان خوبش هم همین باشه.در مورد موسیقی که که استاد زیمر روی هرچی اهنگسازه کم کرده.داستان kz هم که انقدر بده نیازی به مقایسه نداره.در جمیع جهات c2 سرتره.
بابا اصلا گور بابای کیلزون3 :دی من کلی میگم .کیلزون3 یکی از گیم های ناموفقه ps3 هست به نظر من چون اونقدر که رو کیلزون2 کار کرده بودن رو این شماره عجله کرده بودن ولی باز من گیمپلی کیل رو به کرای ترجیح میدم چون تو اف پی اس ها تنها بودنو شخصیت بازی رو دوست ندارم مگه اینکه ترسناک باشه گیم .
من کلا با این جمله مشکل دارم (کرایسیس تمامه انحصاریاتون رو مغلوب کرده ) یه بار دیگه ببینم یه نفر این جمله رو میگه آدرسشو پیدا میکنم میام پدره پدر سوختشو در میارم :دی چون کاملا معلومه از رو عقده گفته میشه این جمله .

آخرین ویرایش:
بچه ها واقعا کراسیس رو x360 از ps3 بهتره؟ من نمیدونم چرا بازیهای انحصاری ps3 از لحاظ گرافیکی اینقدر چشم نوازن پس چرا تو بازیهای مولتی از x360 کم میاره؟
به نظر من دو دلیل داره:
1- عدم آشنایی سازنده ها با سخت افزار ps3
2- یا اینکه عمدا با این کار میخوان x360 رو بهتر جلوه بدن که این یه خیانت بزرگ در حد تیم ملیه!

این حرف شما تا زمانی اعتبار داشت که بهترین گرافیک کنسولی متعلق به انحصاری های ps3 بود ، ولی الان ما داریم میبینیم crytec با یه انجین mp میاد بازی میسازه که به اعتقاد اکثر سایت ها بهترین گرافیک کنسولی داره...یعنی الان Crytek (حتی اگه بگیم بطور کامل با سخت افزار ps3 آشنا نبوده) تونسته بهترین گرافیک را رو ps3 نمایش بده.....:d

اصلا چرا اینجوری به قضیه نگاه کنیم؟؟؟؟
عدم آشنایی سازنده ها با سخت افزار ps3

من میگم اینطوری نگاه کنیم :d :
ضعف در ساختار ps3

چرا حتما باید بگیم ps3 پیچیدست ؟؟؟؟ چرا نگیم ps3 به خاطر طراحی ضعیفی که در ساختار داره حتما باید انجین بازی ها رو بر اساس معماری و ساختار اون بسازیم تا نتیجه بگیریم.

وقتی بعد از Crysis 2 (منظورم نسخه کنسولی بازی هست) آدم میره KZ3 بازی میکنه اولین چیزی که متوجه میشه اینه که KZ3 جزئیات کمتری داره و محیط مجموعا خلوت ترو و ساده تر هست Crysis 2 از نظر تعداد آبجکتها و پویایی و وسعت محیط بازی خیلی سرتره.
دومین نکته نور پردازی بازی هست که خیلی از نورپردازیها تو KZ3 از قبل محاسبه شده و Fake هستن و از نظر نورپردازی هم Crysis 2 از KZ3 جلوتر هست.
عجب!!پس كيلزون 3 جزئيات بازيش كمه.اين حرفو جاي ديگه نزني هاي.بهت ميخندن.ميتوني بگي از روي چه حسابي اين حرفو زدي!!:-/.
بعدم شما اين 2 تا عكس نگاه كن بعد بگو نورپردازي Fake.
fugq8s9nlytb13ocppp.jpg

2y60b0uv5m89qti442g5.jpg

=))=)) انتظار نداشتم با این وضعی که پیش اومده رو حرف خودت پافشاری کنی ! حداقل بگو بنظر من ! به عنوان FACT تحویل همه نده ! الان این همه سایت دارن میگن KZ3 جونت را با کل بازی های انحصاریت مغلوب کرده ! بعد تو میگی بپای KZ3 نخواهد رسید ؟! اینده ای در کار نیست چون کرایسیس 2 اومده و وضعیت مشخص شده ! حالا میخوای حقیقت را تو کت همه کنی مشکل منو بقیه نیست . نظر میدی بگو به نظر من و تمام ! اینم بگم بازی ای که فقط گرافیک میدونستی هم بنظر خیلی سایتها از KZ3 بهتر بوده ! اگه با میانگین بریم جلو !

=))=))=))

لطفا جوگیر نشوید . Crysis 2 رو PC بهترین گرافیک داره. اما رو PS3 و 360 به هیچ وجه...

این حرف شما تا زمانی اعتبار داشت که بهترین گرافیک کنسولی متعلق به انحصاری های ps3 بود ، ولی الان ما داریم میبینیم crytec با یه انجین mp میاد بازی میسازه که به اعتقاد اکثر سایت ها بهترین گرافیک کنسولی داره...یعنی الان Crytek (حتی اگه بگیم بطور کامل با سخت افزار ps3 آشنا نبوده) تونسته بهترین گرافیک را رو ps3 نمایش بده.....:d

اصلا چرا اینجوری به قضیه نگاه کنیم؟؟؟؟

من میگم اینطوری نگاه کنیم :d :
ضعف در ساختار ps3

چرا حتما باید بگیم ps3 پیچیدست ؟؟؟؟ چرا نگیم ps3 به خاطر طراحی ضعیفی که در ساختار داره حتما باید انجین بازی ها رو بر اساس معماری و ساختار اون بسازیم تا نتیجه بگیریم.

عجب نتیجه گیری کارشناسانه ایی
تو این تاپیک مثل اینکه از این نوع کارشناسها زیاد داریم .
بسه دیگه بابا حالمون رو بهم زدید.
طرف نه اصلا میدونه کیلزون چیه اصلا تو عمرش دسته پلی 3 نگرفته دستش میاد اینجا نظر میده
وباعث هرج ومرج تو تاپیک میشه.
خوبه که ما کرایسیز2 رو با 460gtxبازی کردیم اونم با 60 فریم کامل دیدم چی هست اصلا چند مرده هلاجه.
این بازی پر از ایراد مباگه حالا حتما میای میگی نام ببر ؟
به دشمن از نزدیک که شلیک میکنی این چه وضع افتادنه؟
در مورد فیزیک 2ساعت ما داشتیم به شاخه درخت شلیک میکردیم چرا درخت هیچ مرگیش نشد؟
تو کرایسیز1 دقت در این موردها بیشتر بود ولی تو این نسخه از این نوع باگها زیاد داشتیم.
میگه نور پردازی اول برو کیلزونو بازی کن بعد بیا اینجا نظر بده .
میگه تکسچر برو دیوار تو کرایسیز رو ببین دیوار کیلزون 3رو هم ببین بعدا نظر بده.
و با قیه موارد...
در مورد سخت افزار ps3اگه ایراد داشت یا ضعیف بود همین کیلزون 3 یا گاد اف وار3 رو با بهترین نرخ فریم اجرا نمیکرد.
حالا شاخ گرافیک360چیه؟
geowیا هیلو ریچ حالا بیاین این بازی ها رو از نظر گرافیک مقایسه کنید ببینید کدوم بالاتره؟

• Like
Reactions: гадюка
بابا اصلا گور بابای کیلزون3 :دی من کلی میگم .کیلزون3 یکی از گیم های ناموفقه ps3 هست به نظر من چون اونقدر که رو کیلزون2 کار کرده بودن رو این شماره عجله کرده بودن ولی باز من گیمپلی کیل رو به کرای ترجیح میدم چون تو اف پی اس ها تنها بودنو شخصیت بازی رو دوست ندارم مگه اینکه ترسناک باشه گیم .
من کلا با این جمله مشکل دارم (کرایسیس تمامه انحصاریاتون رو مغلوب کرده ) یه بار دیگه ببینم یه نفر این جمله رو میگه آدرسشو پیدا میکنم میام پدره پدر سوختشو در میارم :دی چون کاملا معلومه از رو عقده گفته میشه این جمله .
وای مای گاد!!!!
حالا که دیگه راهی نمونده شد ناموفق؟!!
تا دو روز پیش نبود که سونی فنها همه سایتها رو به لجن کشیدن که در حق بازی ظلم کرده؟!!
طفا جوگیر نشوید . Crysis 2 رو PC بهترین گرافیک داره. اما رو PS3 و 360 به هیچ وجه...
خیر عزیزم روی کنسول بهترین گرافیک کنسولی رو داره و به اتفاق نظر اکثر منتقدین این یه فکته.
deal with it

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or