Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
ببخشید مداخله میکنم. کسانی که اینجا انرژی بیهوده صرف میکنن. وقت گذرونی میکنن. بگن چقدر گرفتن اینطوری کیلزون رو تخریب کنن؟ تفاوت در این حدی که گفتید هم نیست. حقیقت هم چنین چیزایی که میگید نیست. حقیقت اینه که یه عده چند سالی بوده هیچ حرفی برای گفتن نداشتن الان با اومدن یک گیم که اونم انحصاری Xbox360 هم نیست!!! دارن ماتحت رو ماتحت همدیگه درست میکنن تا به عرش اعلا برسن! ( یه ضرب المثلی هست که میگن هر چقدر پول بدی آش میخوری ;) با همون 3000 تومنی که زور بعضی ها میاد برای Xbox360 بدن توی این چند سال گیم دندون گیری ندیدن چون آششون در حد همین قدر پول بوده! حالا که تقی به توقی خورده ذوق *** شدن هم دور از انتظار نیست. )
ادامه بدید. فقط فکر کنم این اولین و آخرین باری باشه که شاهد چنین گیم هایی هستید. هر چه ذوق و خوشحالی هست الان بکنید :))
اگر هم که حقوقی چیزی از جایی میگیرید بگید ما هم بریم بگیریم بیایم سر تا پای کیلزون رو بشوریم اگر غیر اینه که بگید بقیه برن به کارشون برسن شما تا خون در رگهایتان جاریست تعریف و تمجید کنید. حقیقت که عوض نمیشه :)
یکی بیاد پست شما بخونه هم به ادب شما پی می بره و هم استدلال بچگانتون ...
اصلا چه ربطی به xbox داره , عنوان بخون بعد بیا نظر بده , گفته :

همین مونده بود به من سبک fps یاد بدی

kz3 هم fps هست و حرف این سایت به این معناست که c2 درسته kz3 رو قورت میده یه اب هم روش(حالا باز بیا واسه ما fps رو معنی کن )

و اینجا هم ign گفته :
ـIGN: Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game

یعنی crysis 2 روی 360 بهترین گرافیک کنسولی رو داره

درسته این میگه فقط رو 360 نه ps3اون کاربری که پست داد که باعث ناراحتی شد گفت بهترین گرافیک کنسولی منظورش هر دو تا کنسول بود نه یکیش.

درسته این میگه فقط رو 360 نه ps3اون کاربری که پست داد که باعث ناراحتی شد گفت بهترین گرافیک کنسولی منظورش هر دو تا کنسول بود نه یکیش.

نواحی که قرمز میکنم برای من توضیح بده یعنی چی ؟

ـIGN: Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game

CVG:
"best looking fps ever"

Playstation Universe:
"best looking shooter on PlayStation 3"

GamesRadar:
"Crysis 2 does run on consoles, and it does so beautifully. We're calling it now: Crysis 2 is possibly the best-looking console game ever."

1up:
"Possibly the most visually impressive game you'll play this year" -
"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good." - denofgeek
Crysis 2 is just as visually impressive as its predecessor, even on PS3 and 360.

:Official Playstation Magazine
Better Looking than Killzone 3

تو اینا نمیبینم گفته باشن رو 360 ! همشون گفتن روی تمام کنسول ها ! حالا میخوای حرف معتبر ترین مراجع بازی رو رد کنی ؟

یکی بیاد پست شما بخونه هم به ادب شما پی می بره و هم استدلال بچگانتون ...
اصلا چه ربطی به xbox داره , عنوان بخون بعد بیا نظر بده , گفته :
جالبه . اگر قرار باشه به عنوان تاپیک نگاه کنیم. و اگر قرار باشه به استدلال های ارسال ها با توجه به عنوان تاپیک توجه کنیم همون ارسال اول تاپیک باید بمونه باقی ارسال ها پاک بشه.
ارسال من خوش نیومده یا باقی ارسال ها رو نخوندید شما؟ قبل از اون نیم نگاهی میکردید ببینید بقیه سر چه موضوعی دارن بحث میکنن :|
آقای 8030 منظور من اصلاً شما نبودید. من آشنایی قبلی با اکثر عزیزان اینجا دارم. اونایی که باید بفهمن میفهمن و واکنش نشون میدن یکیش همین که نقل قول کردم :)

لازم نیست جواب منو به یکی دیگه بدی.
ign داره میگه crysis 2 روی 360 ........on xbox 360....... بهترین گرافیک کنسولی را داره !
بقیه سایتها ها هم یه همچین حرفی گفتن .
اگه بیشتر از این دیگه توضیح بدم فکر کنم دارم خودمو مسخره میکنم !

بهترین گرافیک کنسولی یعنی رو هر دو تا کنسول

یعنی گرافیک crysis 2 نسخه 360 بهترین گرافیک رو در تمام تاریخ بر روی دو کنسول 360 و ps3 داره

به خدا دیگه ادم نمیدونه چجوری توضیح بده
یا ما رو مسخره کردین یا خودتونو میزنین به نفهمی یا واقعا نمیفهمین!
اینجا رو هم بخون که دیگه بحثی باقی نمونه

1up:
"I honestly think that this may well be the single best looking FPS I've ever seen, on any platform. It really does look that good." - denofgeek
Crysis 2 is just as visually impressive as its predecessor, even on PS3 and 360.

نواحی که قرمز میکنم برای من توضیح بده یعنی چی ؟

CVG:
"best looking fps ever"

Playstation Universe:
"best looking shooter on PlayStation 3"

GamesRadar:
"Crysis 2 does run on consoles, and it does so beautifully. We're calling it now: Crysis 2 is possibly the best-looking console game ever."

1up:

:Official Playstation Magazine
Better Looking than Killzone 3

تو اینا نمیبینم گفته باشن رو 360 ! همشون گفتن روی تمام کنسول ها ! حالا میخوای حرف معتبر ترین مراجع بازی رو رد کنی ؟

یعنی چه؟
چرا میخوای اینطوری معنی کنی ؟
جمله کاملا به هم وصله!!
خط اول گفته کرایسیز2 بهترین گرافیک کنسولی روی 360اقی عزیز روی 360 عزیزدل روی360جان منروی360 قربون بخدا ترم شیش کارشناسی مکانیکم روی360والا360نهههههههههههههههههههههههps3
این گفته روی360نه ps3یعنی نه بهتر از گاد اف وار نه تا صد سال سیاه بهتر از انچارتد
حالا هی برید به صورت ناقص قرمز کنید بزنید سر هم تا یه معنی خواصی رو بده خودتون رو گول بزنید!!!

میرفتی پست اون رو هم میخوندی ببینی چی نوشته که من اینطوری جوابشو دادم.
دوست عزیز8030 من این پست دادم :

این حرف شما تا زمانی اعتبار داشت که بهترین گرافیک کنسولی متعلق به انحصاری های ps3 بود ، ولی الان ما داریم میبینیم crytec با یه انجین mp میاد بازی میسازه که به اعتقاد اکثر سایت ها بهترین گرافیک کنسولی داره...یعنی الان Crytek (حتی اگه بگیم بطور کامل با سخت افزار ps3 آشنا نبوده) تونسته بهترین گرافیک را رو ps3 نمایش بده.....

اصلا چرا اینجوری به قضیه نگاه کنیم؟؟؟؟
نقل قول:عدم آشنایی سازنده ها با سخت افزار ps3

من میگم اینطوری نگاه کنیم :
ضعف در ساختار ps3

چرا حتما باید بگیم ps3 پیچیدست ؟؟؟؟ چرا نگیم ps3 به خاطر طراحی ضعیفی که در ساختار داره حتما باید انجین بازی ها رو بر اساس معماری و ساختار اون بسازیم تا نتیجه بگیریم.

بعد شما این جواب دادی :
عجب نتیجه گیری کارشناسانه ایی
تو این تاپیک مثل اینکه از این نوع کارشناسها زیاد داریم .
بسه دیگه بابا حالمون رو بهم زدید.
طرف نه اصلا میدونه کیلزون چیه اصلا تو عمرش دسته پلی 3 نگرفته دستش میاد اینجا نظر میده
وباعث هرج ومرج تو تاپیک میشه.
بعد میگی من شروع کردم؟؟

دوما هر کسی یه معیاری برای سنجش گرافیک داره که کارشناسای صنعت گیم میان در مورد اینطور مسائل نظر میدن نه تو.
بعدشم بهترین گرافیک سال 2010گاد اف وار 3شناخته شد بخاطر همین من بهش استناد کردم به نظر تو کنسولی که بهترین گرافیک سال رو هضم میکنه ایراد سخت افزاری داره پس معلومه اون کسی که این نتیجه گیری رو میکنه ایراد داره.
حرفهای کاربرایی مثل شما و اینایی که نام بردی یه قرون هم نمیارزه چه برسه دیگه بخوای استناد بهشون هم بکنی.

دوستان به قسمت هایی که بلد کردم دقت کنید ، این دوستمون گفته در سال 2010 بهترن گرافیک GOW 3 شد(تازه اونم بعضی سایت ها انتخاب کردن ) درستم میگه ...... حالا سوال من اینه چطور تو اون سال شما نظر سایت ها رو قبول کردی ولی الان که همون سایت ها میگن Crysis 2 بهترینه میگه نه!!!!!!

آخرین ویرایش:
منم موافقم هر چه زودتر این بحث مسخره تموم بشه بهتره:d:d چند صفحه قبل Winner مشخص شد .نیما هم که مهر تاییدشو کوبید .این همه بحث برای چی هست! آقا وحید از شما بعیده برادر:d

استاد زبان مطمئنم حتی معنی یک کلمه از این حرفا رو هم نمیفهمی اما بازم میگم

گفته روی 360 بهترین گرافیک کنسولی رو داره چون نسخه ps3 بازی کیفیتش پایینتره
اما در کل گفته گرافیک crysis 2 روی 360 بهتر از هر بازی (fps ) دیگه ای روی هر کنسول دیگه ایه
اینجا : best looking FPS I've ever seen, on any platform

any platform = هر پلتفرم دیگه ای (یعنی ps3 هم شاملش میشه )

یعنی ps3 تا این لحظه بازی نداشته که بتونه به پای crysis 2 روی 360 برسه
FPS هم نقش پیاز رو بازی میکنه توی جمله ؟

FPS هم نقش پیاز رو بازی میکنه توی جمله ؟

مسلما هرکسی که این تاپیک رو بخونه متوجه میشه بحث بین FPS هاست ! مگه اینکه کسی خودش رو بزنه به اون راه !

گرافیک کلی رو نمیدونم بشه کلا بر اساس مبنایی تعیین کرد یا نه ! مثلا به نظر من جذاب ترین گرافیک فعلا مربوط به GOW 3 بوده ! بنابراین فعلا تا اینجا نشده بهترین کلی رو تشخیص داد !
پس معلوم میشه که حرف همه اینجا در مورد FPS و Shooter هست !

amirali7092 @
پست ایشون رو به دقت بخونید بعد معنی پست بنده رو متوجه میشید انشالله. (:

اونوقت میشه بگی اون fps داخل پرانتر بوقه ؟روی 360 بهتر از هر بازی (fps )

اگه دقت کنی میبینی قبل از اینکه پست بدی خودم ویرایش کرده بودم(به زمان پست نگاه کن )

حالا بهونه دیگه واسه پست زدن نداشتی اومدی گیر دای به این;):d

جناب 8030 شما وقتی انگلیسی به این واضحی رو داری زیر سوال میبری ادم کف میکنه بیاد چیزی بگه !
میخوای بگی دیکتاتوریه فلانه بهمانه ذره ای واسم ارزش نداره ولی این طوری ادامه پیدا کنه که Fact ها رو زیرسوال ببرین شرمندتون میشم...! چشم دارین انگلسی به اون واضحی رو بخونین این قدر سخته یه واقعیت رو قبول کنین؟! حداقل بگو این سایته خیلی غلط کرده اشغاله حرف به اون تابلویی رو زیرش نزنین و بگین این گفته 360 نه ps3 و اینا رو...!!!

• Like
Reactions: u.s.a and shefer
amirali7092 @
پست ایشون رو به دقت بخونید بعد معنی پست بنده رو متوجه میشید انشالله. (:

خوندم واسه همین گفتم ! اینکه بهترین گرافیک باشه رو داره چند تا مثل IGN و Gameradar نوشتن ! معمولا هم در صورتی این قبول هست که 90% یه چیز رو بگن که راجع به C2 درست نیست که بهترین گرافیک بین تمام بازیا باشه !

ولی تو FPS مطمئنا از همه بهتره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or