Crysis 2 VS Killzone 3 Final Round

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

گرافیک کدام بازی بالاتر هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
دوست عزیز8030 من این پست دادم :

این حرف شما تا زمانی اعتبار داشت که بهترین گرافیک کنسولی متعلق به انحصاری های ps3 بود ، ولی الان ما داریم میبینیم crytec با یه انجین mp میاد بازی میسازه که به اعتقاد اکثر سایت ها بهترین گرافیک کنسولی داره...یعنی الان Crytek (حتی اگه بگیم بطور کامل با سخت افزار ps3 آشنا نبوده) تونسته بهترین گرافیک را رو ps3 نمایش بده.....

اصلا چرا اینجوری به قضیه نگاه کنیم؟؟؟؟
نقل قول:عدم آشنایی سازنده ها با سخت افزار ps3

من میگم اینطوری نگاه کنیم :
ضعف در ساختار ps3

چرا حتما باید بگیم ps3 پیچیدست ؟؟؟؟ چرا نگیم ps3 به خاطر طراحی ضعیفی که در ساختار داره حتما باید انجین بازی ها رو بر اساس معماری و ساختار اون بسازیم تا نتیجه بگیریم.

بعد شما این جواب دادی :

بعد میگی من شروع کردم؟؟

دوستان به قسمت هایی که بلد کردم دقت کنید ، این دوستمون گفته در سال 2010 بهترن گرافیک GOW 3 شد(تازه اونم بعضی سایت ها انتخاب کردن ) درستم میگه ...... حالا سوال من اینه چطور تو اون سال شما نظر سایت ها رو قبول کردی ولی الان که همون سایت ها میگن Crysis 2 بهترینه میگه نه!!!!!!

ببین دوست عزیز مقاله هایی که تو تاپیک ps3vs360هست در این مورد خیلی توضیح داده شده در این مورد که چرا ps3تو مولتی ضعیف عمل میکنه اگر میخوای بدونی ps3چرابد عمل میکنه حتما اون تاپیک رو بخون ولی سخت افزار ps3قویتر از 360 اینو با مدرک همون جا ثابت کردم وتو نظری هم با بازیهایی مثل گاد اف وار3 وانچارتد این ثابت شده پس اون تاپیک رو بخونی اطلاعات بیشتر میشه.
نحوه حرف زدن رو نگاه کن !
شما که منطق نداری و میخوای حرف اون همه سایت رو زیر ببری ، پس اشتباه میکنی میایی میگی همه دروغ میگن و فقط شما متوجه میشی !
آفرین به شما که PS3 داری ! آخه میدونی ما پول نداریم بخریم و منتظریم کمیته امداد امام صلواتی بینمون پخش کنه ! :(
چهار تا مثل شما وامسال شما باید اینطوری باهاشون حرف زده بشه چون منطق سرشون نمیشه اگر راست میگی تمام جملات رو دارم تکرار میکنم تمام جملات رو مو به مو معنی کن تا منم بخونم
استاد زبان مطمئنم حتی معنی یک کلمه از این حرفا رو هم نمیفهمی اما بازم میگم

گفته روی 360 بهترین گرافیک کنسولی رو داره چون نسخه ps3 بازی کیفیتش پایینتره
اما در کل گفته گرافیک crysis 2 روی 360 بهتر از هر بازی (fps ) دیگه ای روی هر کنسول دیگه ایه
اینجا : best looking FPS I've ever seen, on any platform

any platform = هر پلتفرم دیگه ای (یعنی ps3 هم شاملش میشه )

یعنی ps3 تا این لحظه بازی نداشته که بتونه به پای crysis 2 روی 360 برسه

اگه بازم متوجه نشدی من اینجا رو پیشنهاد میدم :

1276424751.jpg
شما هم بهتره زیاد بخودت فشار نیاری اسمون بری زمین بیای معنی این جملات عوض نمیشه ایک باکس هم از اینی که هست بهتر نمیشه:d

vahid_ba @
من این قسمت پستتون "یعنی ps3 تا این لحظه بازی نداشته که بتونه به پای crysis 2 روی 360 برسه" رو ملاک قرار دادم، بهرحال شاید بنده بد برداشت کرده باشم. عذر تقصیر

amirali7092 @
قبول دارم

شما بزار اون 360 اسلیمت از انگلیس برسه کپی خور بشه بعد سنگ کرایسیز رو به سینه بزن:d
ببینید من زبانم خوبه خوب حالا شما بیا محبت کن برای ما ترجمه بفرما :d
اینم اخطار داره:d

من ps3 هم ندارم ولی کلیزون چه شماره ی 2 چه 3 رو بازی کردم همچنین همین کرایسیس رو !! در نتیجه...!
من زحمت ترجمه کردن رو نمیکشم چون خیلی واضحه و بچه ها هم کاملا توضیح دادن حالا میخوای ببری زیر سوال فقط خودت رو گول میزنی ولی سعی کن که تو تاپیک عمومی نکنی این مطالبت رو چون همون طور که میبینی باعث بحث بی خود شده...
موفق باشیم

خب دوستان من امروز هم Killzone 3 رو بازی کردم و هم Crysis 2 و نتیجه این مقایسه رو میگم اول اینکه کرایسیس از نظر محیط و رنگ بندی 100 برابر کیلزون (محیط ها خشک و بی روح که حتی در

3 هم تغییرات آنچنانی نکرده) و در افکت آب و آتش هم که کرایسیس بهتره میمونه کیفیت تکسچر ها که کیلزون بهتره. و نورپردازی رو که اونم کرایسیس بهتره وقتی که پشت درخت میری نگاه

میکنی واقعا زیباس . کیفیت چهره آدم ها هم کیلزون بهتره کرایسیس همون اول بازی فقط چهره آدم ها دقیق طراحی شده. در ضمن دوستان این مقایسه روی PS3 انجام شده.

فقط کرایسیس در گرافیک یک مشکل داره باگ های گرافیکی و افت فریم شدید.

• Like
Reactions: Kainé
من ps3 هم ندارم ولی کلیزون چه شماره ی 2 چه 3 رو بازی کردم همچنین همین کرایسیس رو !! در نتیجه...!
من زحمت ترجمه کردن رو نمیکشم چون خیلی واضحه و بچه ها هم کاملا توضیح دادن حالا میخوای ببری زیر سوال فقط خودت رو گول میزنی ولی سعی کن که تو تاپیک عمومی نکنی این مطالبت رو چون همون طور که میبینی باعث بحث بی خود شده...
موفق باشیم

ببینید منم این بازی رو یعنی کرایسیز2رو روی کامپیتور بازی کردم پلی 3هم که دارم :d
اگر مایلی میخوام که دونفر که این بازی رو از نزدیک بازی کردن اظهار نظر کنیم که چرا شما به این نتیجه رسیدی که کرایسیز2 بهتره ومن به این نتیجه رسیدم که کیلزون3 بهتره
ایا مایلید؟:d

ببین دوست عزیز مقاله هایی که تو تاپیک ps3vs360هست در این مورد خیلی توضیح داده شده در این مورد که چرا ps3تو مولتی ضعیف عمل میکنه اگر میخوای بدونی ps3چرابد عمل میکنه حتما اون تاپیک رو بخون ولی سخت افزار ps3قویتر از 360 اینو با مدرک همون جا ثابت کردم وتو نظری هم با بازیهایی مثل گاد اف وار3 وانچارتد این ثابت شده پس اون تاپیک رو بخونی اطلاعات بیشتر میشه.

اتفاقا خوندم همون تاپیکی که بعضی دوستان با دلیل مدرک ثابت کردن قدرت ps3 8 برابر 360 و .....!!!!!

من همیشه سعی کردم نظارگر باشم و وارد بحث ها فن بازی نشم ولی خدایی از موقعی که Crysis 2 اومده و سایت ها نظرشون رو درباره این بازی دادن بعضی ps3 فن ها خیلی پست های خوشحالی میدن :d

قشنگ یادمه موقع عرضه killzone 3 اومدن گفتن این بازی بیشترین حجم داره و اکثر سایت ها عقیده دارن killzone 3 بهترین گرافیک کنسولی داره..!!!!!
چطور اونجا killzone 3 رو به عنوان بهترین گرافیک کنسولی قبول داشتین بعد الان که crysis 2 اومده میگبن سایت ها گفتن بهترین گرافیک بین FPS ....!!!!
اگه شما killzone 3 به عنوان بهترین قبول داشتین دیگه این حرف ها و حرکات بچگانه دیگه چیه؟؟؟؟

ببینید منم این بازی رو یعنی کرایسیز2رو روی کامپیتور بازی کردم پلی 3هم که دارم :d
اگر مایلی میخوام که دونفر که این بازی رو از نزدیک بازی کردن اظهار نظر کنیم که چرا شما به این نتیجه رسیدی که کرایسیز2 بهتره ومن به این نتیجه رسیدم که کیلزون3 بهتره
ایا مایلید؟:d
چرا خیال کردی فقط خودت بازی کردی و بقیه بازی نکردن؟! الان خیلی چیز خاصیه بازی کردن کیلزون و کرایسیس؟!!
بعدشم بحث رو عوض نکن ! در مورد اظهار نظر سایت های معروف بازی بحث میکردیم نه نظر شخصی خودمون...
اخطار من واضح بود !

چرا خیال کردی فقط خودت بازی کردی و بقیه بازی نکردن؟! الان خیلی چیز خاصیه بازی کردن کیلزون و کرایسیس؟!!
بعدشم بحث رو عوض نکن ! در مورد اظهار نظر سایت های معروف بازی بحث میکردیم نه نظر شخصی خودمون...
اخطار من واضح بود !

من گفتم به عنوان دونفر که بازی کردن نظراتشون رو بگن شاید برای دیگران در مورد این بازی کمکشون کنه که بهتر بتونن مقایسه کنن.
در مورد اینکه من چرا حرفم رو عوض کردم من هنوز روی حرفم هستم زبان هم خوب بلدم شما یا هر کسی که ادعا داره بنده دارم خلاف ترجمه انگلیسی میگم زحمت ترجمه گفتهای سایتهایی که بازی رو نقد کردن بکشه تا ما هم بقول شما حقیقت رو بفهمیم شما که میگی نمیکنم پس هرکسی دیگه هست اعلام کنه به طور کامل متنها رو ترجمه کنه تا همه استفاده کنن.

من گفتم به عنوان دونفر که بازی کردن نظراتشون رو بگن شاید برای دیگران در مورد این بازی کمکشون کنه که بهتر بتونن مقایسه کنن.
در مورد اینکه من چرا حرفم رو عوض کردم من هنوز روی حرفم هستم زبان هم خوب بلدم شما یا هر کسی که ادعا داره بنده دارم خلاف ترجمه انگلیسی میگم زحمت ترجمه گفتهای سایتهایی که بازی رو نقد کردن بکشه تا ما هم بقول شما حقیقت رو بفهمیم شما که میگی نمیکنم پس هرکسی دیگه هست اعلام کنه به طور کامل متنها رو ترجمه کنه تا همه استفاده کنن.
بله اگه اون 2 نفر نظراتشون مثل کارشناسان بازی سنتر باشه که معلومه اخرش میشه چی...
بحث این تاپیک در مورد گرافیک بازی هست و اون قسمت مربوط به گرافیک بازی توضیح داده پس نیازی نیست برم نقد کلی رو بخونم!! اگه فکر میکنی تو نقد بازی چیز دیگه ای گفته که اون نقل قول های صفحات پیش که بچه ها از سایت های بازی گزاشتن رو زیره سوال میبره خوشحال میشم شما زحمتش رو بکشین و ثابت کنین !!!!

بله اگه اون 2 نفر نظراتشون مثل کارشناسان بازی سنتر باشه که معلومه اخرش میشه چی...
بحث این تاپیک در مورد گرافیک بازی هست و اون قسمت مربوط به گرافیک بازی توضیح داده پس نیازی نیست برم نقد کلی رو بخونم!! اگه فکر میکنی تو نقد بازی چیز دیگه ای گفته که اون نقل قول های صفحات پیش که بچه ها از سایت های بازی گزاشتن رو زیره سوال میبره خوشحال میشم شما زحمتش رو بکشین و ثابت کنین !!!!

معنی این جمله چی میشه
IGN: Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game
اینجا گفته :
کرایسیز2روی ایکس باکس360 ماخوذ گرفته یا جا گرفته برای بهترین گرافیک روی کنسول بازی.
خوب جناب این اشتباه ترجمه کردم؟
چرا نگفته کنسولهای بازی مگه کرایسیز2 برای ps3و360نبوده چرا عبارت کنسول قبلش aکه علامت مفرد بودنه اومده وخود عبارت کنسول جمع بسته نشده؟

معنی این جمله چی میشه
IGN: Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game
اینجا گفته :
کرایسیز2روی ایکس باکس360 ماخوذ گرفته یا جا گرفته برای بهترین گرافیک روی کنسول بازی.
چرا نگفته کنسولهای بازی مگه کرایسیز2 برای ps3و360نبوده چرا عبارت کنسول قبلش aکه علامت مفرد بودنه اومده وخود عبارت کنسول جمع بسته نشده؟

C2 روی 360 بهترین گرافیک کنسولی رو به دست آورده
بهترین گرافیک کنسولی = 360 و Ps3 !
Console مورد استفاده دو دستگاه هست و کلمه ای هست که به صورت مفرد هم به کار میره برای 360 و Ps3
ایجا a میشه همون "ی" ! نه یک کنسول !

معنی این جمله چی میشه
اینجا گفته :
اولا اینجا فرومه پس هر کسی میتونه جواب هر کسی رو بده ! بعدشم ایشون طرز صحبت کردنشون هیچ مشکلی نداشت حتی تندم جواب نداد ولی جواب شما تند و زننده بود لطفا طرز صحبت کردنتون رو درست کنین...
بعدشم حرف ایشون کاملا درسته! شما بهتره بری بدی این جمله رو 4 نفر که وارد هستن ترجمه کنه مطمئن باشین حتی 1 نفرم حرف شما رو تایید نمیکنه !! اگه میخواست در بین بازی های 60 میگفت در بین بازی های 360 و مثل بچه ی ادم اسم 360 رو میاورد وقتی میگه console game منظورش کل کنسول ها هست دیگه نمیدونم از این واضح تر چطور باید توضیح داد...!
در ضمن شما گیر دادی به همین یه سایت و کردیش الم یزید؟ اون همه نقل قول دادن خدمتتون!

دوستانی که تو تاپیک هستند و زبانشون خوبه میدونن حق با کیه چون اینطور که معلومه شما هم مثل اون بنده خدا تو زبان مشکل داری وگرنه اینجا میومدی وبحث تخصصی میکردی نه اینکه به بیراهه بزنی.
بله معلومه که کی زده به بیراهه! این همه اومدن ترجمه کردن هیچ عکس با شما موافق نبود ! نمیدونم دوستانی که در تاپیک هستن و زبانشون خوبه کجان که خبری ازشون نیست حرف شما رو تایید کنن ! lol
یه اشتباه کردی مثل مرد قبول کن این قدر دست و پا زدن نداره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or