8030
کاربر سایت
دوست عزیز8030 من این پست دادم :
این حرف شما تا زمانی اعتبار داشت که بهترین گرافیک کنسولی متعلق به انحصاری های ps3 بود ، ولی الان ما داریم میبینیم crytec با یه انجین mp میاد بازی میسازه که به اعتقاد اکثر سایت ها بهترین گرافیک کنسولی داره...یعنی الان Crytek (حتی اگه بگیم بطور کامل با سخت افزار ps3 آشنا نبوده) تونسته بهترین گرافیک را رو ps3 نمایش بده.....
اصلا چرا اینجوری به قضیه نگاه کنیم؟؟؟؟
نقل قول:عدم آشنایی سازنده ها با سخت افزار ps3
من میگم اینطوری نگاه کنیم :
ضعف در ساختار ps3
چرا حتما باید بگیم ps3 پیچیدست ؟؟؟؟ چرا نگیم ps3 به خاطر طراحی ضعیفی که در ساختار داره حتما باید انجین بازی ها رو بر اساس معماری و ساختار اون بسازیم تا نتیجه بگیریم.
بعد شما این جواب دادی :
بعد میگی من شروع کردم؟؟
دوستان به قسمت هایی که بلد کردم دقت کنید ، این دوستمون گفته در سال 2010 بهترن گرافیک GOW 3 شد(تازه اونم بعضی سایت ها انتخاب کردن ) درستم میگه ...... حالا سوال من اینه چطور تو اون سال شما نظر سایت ها رو قبول کردی ولی الان که همون سایت ها میگن Crysis 2 بهترینه میگه نه!!!!!!
ببین دوست عزیز مقاله هایی که تو تاپیک ps3vs360هست در این مورد خیلی توضیح داده شده در این مورد که چرا ps3تو مولتی ضعیف عمل میکنه اگر میخوای بدونی ps3چرابد عمل میکنه حتما اون تاپیک رو بخون ولی سخت افزار ps3قویتر از 360 اینو با مدرک همون جا ثابت کردم وتو نظری هم با بازیهایی مثل گاد اف وار3 وانچارتد این ثابت شده پس اون تاپیک رو بخونی اطلاعات بیشتر میشه.
چهار تا مثل شما وامسال شما باید اینطوری باهاشون حرف زده بشه چون منطق سرشون نمیشه اگر راست میگی تمام جملات رو دارم تکرار میکنم تمام جملات رو مو به مو معنی کن تا منم بخونمنحوه حرف زدن رو نگاه کن !
شما که منطق نداری و میخوای حرف اون همه سایت رو زیر ببری ، پس اشتباه میکنی میایی میگی همه دروغ میگن و فقط شما متوجه میشی !
آفرین به شما که PS3 داری ! آخه میدونی ما پول نداریم بخریم و منتظریم کمیته امداد امام صلواتی بینمون پخش کنه !
شما هم بهتره زیاد بخودت فشار نیاری اسمون بری زمین بیای معنی این جملات عوض نمیشه ایک باکس هم از اینی که هست بهتر نمیشه:dاستاد زبان مطمئنم حتی معنی یک کلمه از این حرفا رو هم نمیفهمی اما بازم میگم
گفته روی 360 بهترین گرافیک کنسولی رو داره چون نسخه ps3 بازی کیفیتش پایینتره
اما در کل گفته گرافیک crysis 2 روی 360 بهتر از هر بازی (fps ) دیگه ای روی هر کنسول دیگه ایه
اینجا : best looking FPS I've ever seen, on any platform
any platform = هر پلتفرم دیگه ای (یعنی ps3 هم شاملش میشه )
یعنی ps3 تا این لحظه بازی نداشته که بتونه به پای crysis 2 روی 360 برسه
اگه بازم متوجه نشدی من اینجا رو پیشنهاد میدم :